«Юля, досить», – у мережі з’явилася група проти Тимошенко при владі

«Юля, досить», – у мережі з’явилася група проти Тимошенко при владі
Людей, які вважають, що Юлія Тимошенко має піти з української політики та не займати жодної державної посади, закликають об’єднуватися в інтернеті.

Спільноту «Юля, досить – No Tymoshenko» створили у соцмережі Facebook. У мережі Тимошенко закликають «відпочити».

Наразі у спільноти – вже понад 2,6 тисячі «лайків».



У соцмережі оприлюднили й звернення, яке пояснює створення відповідної спільноти.

«Ми, громадяни України й активісти Майдану, вважаємо, що Юлія Тимошенко має піти з української політики та не займати жодної державної посади.

Чому? Бо Україні потрібна нова система влади без корупції. Юлія Тимошенко - представник старої системи і старої ґенерації політиків. Вона брала участь у корупційних схемах - як мінімум давала багатомільйонні хабарі Павлу Лазаренку, про що є докази у журналіста "Української Правди" Сергія Лещенка. Стиль життя Тимошенко до ув'язнення абсолютно не відповідав рівню задекларованих доходів, що промовисто натякає на корупційні надходження.

Юлію Тимошенко посадили до в'язниці несправедливо за надуманим обвинуваченням. Це була розправа Віктора Януковича із політичною опоненткою. Але є багато епізодів діяльності Юлії Тимошенко, у яких можна запідозрити корупцію, і які досі не розслідувалися. Ця діяльність може бути приводом для розслідувань, суду і нового ув'язнення Юлії Тимошенко.

Найкращий варіант консенсусу між Юлію Тимошенко та українським суспільством видається таким: Юлія Тимошенко не обіймає жодну державно-адміністративну посаду і не балотується на виборні посади; нова реформована система правосуддя України не розслідує минулу діяльність Юлії Тимошенко, а всі статки, що перебувають у її власності на момент звільнення (22.02.2014), амністуються і легалізуються незалежно від джерел набуття.

Юлія Тимошенко може прислужитися українському народові, займаючись громадською або благодійною діяльністю, якщо забажає. Але аж ніяк не політичною. Ми солідарні з думкою журналіста Сергія Лещенка, який пояснює, чому «Досить!».

Якщо Юлія Тимошенко уникне активної участі в українській політиці, у неї є шанс увійти до історії України у якості позитивного і мудрого героя, здатного пожертвувати особистими інтересами заради суспільного блага. Це буде початком Люстрації (Очищення), чого вимагають активісти Майдану та громадяни України».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повністю згідний, Україні не потрібний яник у юбці
Відповісти
Ййуля повинна відповісти за те що накрала по повній програмі.А прокуратура повинна негайно зайнятись розслідуванням її діяльності керівництвом ЄЕСУ і вкрадене - в закрома Родіни( не пишу українсбкою бо вийде що в її партію).А решта все правильно.
Відповісти
Кращої кандидатури,як Юля я просто не бачу.І я думаю, що її підтримає більшість громадян,як у нашому регіоні, так і по всій Україні.
Відповісти
ага, вже побігла підтримувати цю безсоромну актрисульку
Відповісти
Згідний!
Відповісти
Абсолютно не згідна, під час революції часто казали, що якби була Юля, то революція давно б закінчилася! Це людина, яка здатна поставити країну на ноги, адже зараз дуже складна ситуація у всіх сферах! В неї вже є досвід, вона освічена, її поважають у світі, а подібні групи кимось добре проплачуються, бо бояться, що коли вона буде у владі, то прийде час корупції і різним групам, які зараз перефарбовуються, плачуть у камеру і кажуть, що підтримують майдан! От про таких треба писати, а не про Тимошенко! Включайте мізки!
Відповісти
так в неї є великий досвід розкрадати державні кошти та продавати Росії державні та національні інтереси...
Відповісти
Ніякої Тимошенко при владі!!!...
Відповісти
Кращої кандидатури за Юлю не має. Країною буде керувати жінка, хочете ви цього чи ні.
Відповісти
не хочемо її, і крапка
Відповісти
Яник в спідниці? Досить.Мало накрала.Вона мала шанс в 2004.Хай би ще сиділа з Яником разом.
Відповісти
Ох як заскавінчали. Наступили на мозоль комусь. Тимошенко не одному політику перейде дорогу.Тому такий скрегіт. Якби Юля була на Майдані - він би закінчився без жертв. Згадайте 2004рік: Тимошенко роздає гвоздики "беркуту". Хіба можна після цього стріляти? Україна почне процвітати при керівництві жінки. Так кажуть астрологи.
Відповісти
не для Юлі загинули люди .Юлі ні!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Однозначно ні! Я думаю потрібно очолити уряд взагалі іноземцю, хорошому менеджеру, якому потрібно країну вивести з розрухи хорошими програмами, новими методами підходу взагалі до усіх сфер Потрібно прописати новий податковий кодекс. Дати людям працювати і знизити податковий тиск!...
Відповісти
приєднуюся на 100% тому що вона ця жидовка була при владі і нічого відносно льюстрації не зробила а її донька сучка я її іначе неможу назвати котра всі 3 дні коли вбивали наших з 18 по 21 льютого відпочивала з своїм бойфрендом у римі в італіїї а не приносила бруківку на майдані як наші робили українці.Ганьба
Відповісти
Юля - лікуйся, видужуй. Скоро на пенсію.
Відповісти
Юля- геть з влади.!
Відповісти
Юля! Всі чесні люди з тобою! Видужуй!
Відповісти
ка Юля насправді, з російськомовними наймитами по 10 тис.грн/місяць:
http://www.youtube.com/watch?v=XcCwju8KrDk
Дивітися з 45 хв. і далі.
Які неморальні люди!
Дякуємо ПРАВОМУ СЕКТОРУ. Слава НАЦІЇ!!!
Відповісти
Про "чесні гроші" і моральність Тимошенків:
http://www.youtube.com/watch?v=x95vUc_QfTk
Відповісти
Юля, видужуй! Але ні я ні моя сім'я не проголосує за тебе як за президента. Всі ми свого часу бачили ці біленькі шубки з хутра "невиданных зверей", дизайнерські сукенки та сумочки, вартістю як новий бюджетний автомобіль. ДОСИТЬ!
Відповісти
Юля, видужуй! Але ні я ні моя сім'я не проголосує за тебе як за президента. Всі ми свого часу бачили ці біленькі шубки з хутра "невиданных зверей", дизайнерські сукенки та сумочки, вартістю як новий бюджетний автомобіль. ДОСИТЬ!
Відповісти
Звідки така злоба до Юлі в наших людей.Невже кращі досягнення для Вас зробив Яник? Люди схаменіться! Невже Ви бачите кращого Президента, як Юля Тимошенко?
Відповісти
Юлі - тюрму!!!Краща кандидатура - Петро Порошенко!!!!!
Відповісти
Юля знає як боротися з бандюковичами, я за неї
Відповісти
та її можна зрівняти із сонькою-золотою ручкою, яка навіть з тюрми керувала своїми бандитами. Як так можна, що у той час коли вбивали хлопців на майдані її жужа викидала в італії тисячі євро на свій день народження. їм україна стала заробітком на бонусах та злодійстві. Геть ту простиюлю та її пасторів та євреїв-перебіранців
Відповісти
Юля повинна сидіти в тюрмі!!!!В Києві людей вбивали, а її дочка в Італії розважалась-ГАНЬБА!!!!Яка мати - така й дочка!!!ЮЛІ - ТЮРМУ!!!!!
Відповісти
Юлі - тюрму!!!!
Відповісти
Чому Юля повинна керувати? Її спіч на майдані мене просто вбив. Замість того, щоб подякувати народу за своє звільнення, вибачитись перед народом, а є за що, поспівчувати, вона трясла пальчиком і грозилась, що нікого не дасть обідити. Це все дивилось дуже негарно і смішно. Після цього навряд чи хто за неї проголосує.
Відповісти
Останні новини
«Юля, досить», – у мережі з’явилася група проти Тимошенко при владі
24 лютий, 2014, 14:41