Волинським прокурорам погрожують, - заява

Волинським прокурорам погрожують, - заява
Працівникам прокуратури Волині погрожують розправою, - йдеться в заяві, підписаній керівниками відомства.

Звернення опубліковане на сайті відомства.

У документі зазначається, що на території Волинської області, особами, які називають себе членами Правого сектору, на прокурорів і підлеглих працівників чиниться тиск, звучать погрози фізичної розправи над ними та їх сім'ями.

"Жителів області тероризують групи озброєних людей у камуфляжі і масках, які здійснюють кримінальні правопорушення, зокрема - вимагання, відкрите заволодіння майном, погрози фізичної розправи, примус посадових осіб до прийняття тих чи інших рішення шляхом застосування насильства", - йдеться в листі на ім'я генпрокурора і підкреслюється, що зазначені невстановлені особи "демонструють вогнепальну зброю, заходять в приміщення держустанов, у тому числі прокуратур, і вимагають звільнення керівництва", а в разі невиконання "погрожують розправами над прокурорами та членами їх сімей та знищенням майна".

У листі, підписаному в.о. прокурора області Володимиром Троцем, його заступниками та районним прокурорами, відзначається "неможливість виконання покладених на прокуратури обов'язків" у таких умовах.

Прокуратура просить захисту та застосування заходів для стабілізації ситуації, оскільки правоохоронні органи області бездіяльні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 59
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось-список на звільнення.
Відповісти
Ги-ги-ги....
Відповісти
Ага, точно! :)
Відповісти
а як що до джипів з 7777 на номерах?
спалите на майдані чи передасте інваліду, янголи?
Відповісти
Святі та недоторкані міні Пшонки...
Відповісти
Стикався з небагатьма зі списку підписантів, але враження однакове від усіх: це нахабні люди, які втратили від безкарності всі (пікреслюю --- ВСІ) людські відчуття, як то справедливість, уважне ставлення до люжей тощо. Можливо і не втратили, однак виявляють їх лише до своїх. Це реально місцеві князькі, яким все сходить з рук. Порівняно з ними, міліціянти, якщо процитувати тут Добкіна: "Это ангелы с пытливым взором".
І це я не згадую про хабарництво з великої букви Х, про яке знають усі.
І це буде самим основним лакмусом для нової влади. Тобто, їх подальша доля.
І ніби це так просто, знайти де вони живуть і з громадкістью навідатися туди. Бажано взяти побільше пенсіонерів, комунальників та інших, яким вони повинні були служити.
І ще: про яке нормальне функціонування прокуратури вони говорять? У нас вона нормально не функціонує протягом останніх 20 років!!!
Вічна пам"ять загиблим! Дай Бог, щоб їхні жертви не були марними.
Відповісти
Підтримую на 100%. "закон, честь і гідність" це саме про них....
Відповісти
Ви взагалі уявляєте щоб прокурор суддя і податківець були кумами та братами це я про решетника.
Всі по списку співпрацювали з регіоналами та виконували політичні замовлення. І судді також з великою готовністю співпрацювали з прокуратурою і демонстративно ігнорували захист ухвалюючи несправедливі рішення. ВДСБЗ також звільнити як посібників злочинців прокурорів та суддів.Вони все робили або в своїх інтересах або в інтересах хазяїв регіоналів. Зараз напевне наготували мішки грошей для кіпівлі індульгенції на посади!
В імя Небесної сотні це шобло треба позбавити права обіймати посади прокурорів та суддув. Нехай ідуть у приватні адвокати там побачимо іх реальні знання хай самі себе забезпечують. А скільки вони поотримували премій за доведення справ до суду. Вони працювали не для нації. Нема їм прощення та покаяння.
Відповісти
ну блін нехай ще і заплачуть, нахрен заяву на звільнення і терміново. А "Правому сектору" порадив би раще дивитись краще за обл і міськ радою там мутно сильно
Відповісти
Ржу-неможу. Коли потрібно було приймати рішення про ізоляцію таких відморозків як данильчуки та москвичі- засца.и.Ну ось тепер вони прийшли до вас.
Відповісти
Далеко не всі дії правого сектора можна підтримати, але в цій ситуації мабуть вони праві. Прокурори забули закриті очі на злочини, на те, як в людей забирали житло, на те, як в місті землі дерибанили, на те, як Борис Петрович більше 2-х га землі купив... Фактів багато - не плачтесь, не привертайте до себе зайвої уваги...
Відповісти
прокурори відкрито пишуть про себе : "...групи озброєних людей у камуфляжі і масках, які здійснюють кримінальні правопорушення, зокрема - вимагання, відкрите заволодіння майном, погрози фізичної розправи, примус посадових осіб до прийняття тих чи інших рішення шляхом застосування насильства..." Ась воздам !
Відповісти
Самі написали список на звільнення )))
Відповісти
Ви що знущаєтесь?В прокуратуру заходити з автоматами це вже свавілля!Прокурор області втік ті хто на місцях повинні виконувати свої функції і ніяких заяв на звільнення бо зараз їм немає альтернативи (це шлях до анархії), прийде час вони самі підуть. Схаменіться повертайтесь до реальносьті і не перетворюйте революцію на "Беспредел"
Відповісти
Є для них заміна а все, що ви написали брехня! У них рівень знань нищий від середньостатистичного юриста. Є грамотні юристи та адвокати ось їх нехай народ і вибере прокурорами та суддями сам. Я За!!!!!!
Відповісти
Троц і Хвищук вчилися на юридичному в Луцьку, десь перші випуски, так що які вони професіонали - можна уявити. До речі, перший - бувший зять Клімчука, а другий - Кравчука
Відповісти
Що серед підписантів є Ваше призвище ? В Послании Иуды,11 говорится об обольщении мзды.
Відповісти
Підтримую!!!!!!!!!!
Відповісти
А чим займалася прокуратура до цього часу? Куди вклали ХАБАРІ, як ПШОНКА?
Рекомендую подивитися знятий "1+1" про МАЄТКИ головного стражника ЗАКОНУ Пшонки.
http://www.youtube.com/watch?v=VhD6F1Xp1Uc
Ви ж "БОРОЛИСЯ" за СПРАВЕДЛИВІСТЬ, вашу мать!
Відповісти
як сі страшно
Відповісти
Ги-ги-ги.....
Відповісти
Ги-ги-ги...
Відповісти
ВОЛИНЯНИ СХАМЕНІТЬСЯ!!! Ситуація в луцьку дуже напружена!!! Прокуратура міліція, беркут, сбу, мають бути переформатовані, але тоді коли сформується нова монолітна влада, а зараз ми бачимо, що під прикриттям "правого сектору"(я нормально відношусь до цієї організації)починають вилазити бандюки і свавільники, що є не припустимим!!! Не тисніть на простих працівників цих структур дайте їм працювати!!
Відповісти
брюлики с камнями с портретов императоров позабирали, теперь можна заявы писать.
Ребята, а где Ваши заявления об увальнение, если Вам страшно.
Домы должны отдать семьям которые стоят на очереди или поменятся на малосемейки с простыми людьми, ДОБРОВОЛЬНО.
ТРУСЫ
Відповісти
чому прокуратура не займалась дерибаном землі, які здійснювали Василенко В.,Семенюк Т.,Денисюк В.... Перевірте документи за їх підписами, там багато цікавого.
Відповісти
Нехай відкриють маєтки свої та своїх родин (умовно працюючих) і продемонструють скромно зароблене. Купували у пшонки посади гнати усіх без розбору! Без права займати прокурорські посади!
Відповісти
Та не може бути... Не впісяйтеся там, коли гроші брати і водити малолітніх шльондр по саунах то наші прокурори завжди молодці, герої, а коли тільки змінилася ситуація і люди можуть дати по шиї не тільки прокурору а ДАІшнику за безмотивовану зупинку, так відразу ні одного екіпажу ДАІ на трасі Луцьк Ковель немає, Ковель Ягодин теж, куди жділась Ваша хоробрість вседозволеність, "справедливість"? Прийшов час коли кожна людина ПО СПРАВЖНЬОМУ може себе захистити, тому як на мене до них кожен день потрібно приходити, щоб вони всцикалися кіп'ятком, щоб вони встати з робочого місця боялися, щоб вони зрозуміли що це вони СЛУГИ народу, а не народ ним. Слава Україні!!!!!!
Відповісти
Всі бандити і злодюги підписались.
Відповісти
Хто Вам давав право порушувати Конституцію?!!!! Ким би не були ці прокурори, ви не вправі вчиняти такі варварські дії!!! Будете продовжувати отримаєте по зубах!!!!
Відповісти
Вася закрий хлєбало аби сам по зубах не отримав!
Відповісти
1.дачі на світязі забрати для дітей
2,вигнати без пенсіі
3.відправити товарняком на даунбасс-буде вам пакращення
Відповісти
карпука забули самий більший шахрай!!!!
Відповісти
Звільнити всіх!!!!!набрати хлопців молодих!взяти декларацію про доходи !!!!!І кожен рік контролювати!почав їздити на джипі люстрація і кримінальна справа!Та ці всі прокурори мають по кілька машин і будинків і іншої нерухомості!Засцяли шо прийдуть до них додому і побачать розкіш куплену за прокурорську зарплату!!!Аж гидко!!Боягузи
Відповісти
Набирати нема кого,не хочуть вчитися, а хочуть багато отримувати.ось така справа з кадрами.
Відповісти
В кожного зама по два авто вартiстью по сто тисяч доларiв, у приватнiй власностi звiдкi ???
Відповісти
Честным прокурором быть несложно - никакой конкуренции!
Відповісти
Гнать в шею всех подписавшихся.
Відповісти
ГАНЬБА цим кровопийцям, які будували свою систему відмивання та накопичення грошей, не поважаючи закон!!!!
Відповісти
це список осіб які ось уже не один рік знущаються над Волинянами! Усі без винятку пихаті, нахабні, впевненні у своїй безкарності.
Відповісти
Народ невже ви думаєте, що до влади прийдуть кращі... оце фігню тут писати то всі "за"... хотів в би я на вас подивитися, якби ви були у такій ситуації!!! хочете сказати не боялися б??? розсуждати тут бачу всі можуть... Хабарниками обзивати теж... а хто їм ті хабарі дає??? ви самі...
Відповісти
там в списку є один прокурор району(бувший зам.області)в якого точно яйця фаберже є(місцева пшонка)
Відповісти
гнати в шию весь цей список..особисто знаю декого із списку...хабарники, які на закони дивляться через суму хабаря!!!
Відповісти
гнати всіх
по списку
Відповісти
Приходьте і заявляйте хто,у кого і що вкрав.не пускайте слова на вітер...
Відповісти
всіх їх звільнити і нехай всі подивляться в яких умовах живуть прокурори,і зрівняють як живуть звичайні люди які працюють ціле життя.сором їм,за пару років вистроїли маєтки,цікаво за які гроші?думаю правий сектор всетаки проведе екскурсію по їхніх хоромах.....нехай віддадуть в державну власність.
Відповісти
нехай відкриють свої будинки на екскурсію,думаю буде дуже цікаво подивитись......за пару років повиростали такі маєтки,що простій людині треба працювати і жити точно не 100 років.нехай передають у власність держави,не збідніють....
Відповісти
Цікаво якими б були ви прокурорами. Знаю декого з цього списку, нормальні люди.А якби менше давали- то б і менше брали.
Відповісти
Та перестаньте ви, вот у мене проблема - у мене павлін захворів та хвиля в басейні щось не така, як раніше
Відповісти
Веніславський віддай наше озеро в Олиці(те що розом з Хофманом рейдернул)
Відповісти
Правий сектор це фашисти!!!!Кримінальне угрупування,бандити!!!!Яке вони мають юридичне право так себе вести,всьому є межа.І вони цю межу перейшли!!!!
Відповісти
Всіх на звільнення однозначно, не вірити їм а ні слову
Відповісти
як на мене половину їх потрібно звільнити(вдосталь і так понаживалися)
Відповісти
Хлопці, та припиніть ви, в мене от проблеми - павлін захворів та в басейні хвиля не така як була раніше
Відповісти
Веніславський віддай озеро в олиці (те що разом з Хофмном рейдернув).
Відповісти
гнати усіх в шию всраною мітлою!
Відповісти
гниди повинні відповісти за все, а майно їх націоналізуватися. Негайно притягнути всіх винних! Надіюсь на розважливість нового очільника!
Відповісти
Гниди на собі відчули гнів народу,а яка пиха була ,сиділи суки як царі на троні,квартири ім в вишукували ,взятки гребли лопатою,по дзвіночку до них бігли зі всіх міських служб .Те що награбили непосильною працею ,повинно бути конфісковане і передано в державну власність.
Відповісти
Від того що їх звільнять нічого не станеться крім брехливої відписки скаржникам нічим більше не займалися, люди роками оббивають пороги а результат нуль. Зате які шматгранні здібності по замовним справами. Потрібно звільнити безневинних людей, яких вони запхали за грати разом з суддями,буде підкріплення і карахірі. А в Євросоюзі хапуги прокурори непотрібні.
Відповісти
Які перелякані?
Відповісти
Останні новини
Волинським прокурорам погрожують, - заява
25 лютий, 2014, 07:41