Пропозиції революціонерів: Данильчук – губернатор, Москвич – прокурор

Пропозиції  революціонерів: Данильчук – губернатор, Москвич – прокурор
Правий Сектор Волині, волинські Самооборона Майдану та Автомайдан запропонували на обговорення громадськості Волині кандидатури на посади начальників обласних державних структур.

Відповідний список ВолиньPosty надала прес-служба Правого Сектору Волині.

Так, активісти пропонують, щоб головою Волинської ОДА був лідер Правого Сектору на Волині Павло Данильчук, керівник «Національного Альянсу» Майя Москвич стала обласним прокурором, на посаду головного міліціонера Волині пропонують Сергія Мерчука - заступника керівника Сотні Самооборони «Волинська Січ», учасника бойових дій на Майдані.

Однак, активісти заявляють, що влада як самоціль їх не цікавить. «Але перешкодити приходу до влади одіозних осіб з минулого - наш обов’язок», - йдеться у заяві.

Подаємо текст заяви повністю, без змін і правок:

«Правий Сектор Волині, Волинська Самооборона Майдану та Волинський Автомайдан, виконуючи завдання Майдану з перезавантаження влади, вносять свої пропозиції щодо кандидатур на посади очільників обласних державних структур, установ та організацій на обговорення громадськості Волині.

Зокрема:
1.Голова Волинської обласної державної адміністрації - Данильчук Павло, лідер Правого Сектору на Волині, депутат Луцької міської ради, керівник Сотні Самооборони Майдану «Волинська Січ».

2.Начальник УМВС у Волинській області - Мерчук Сергій, заступник керівника Сотні Самооборони «Волинська Січ», учасник бойових дій на Майдані, який отримав поранення.

3.Обласний прокурор - Майя Москвич, відома активістка Майдану, голова Всеукраїнської громадської організації «Національний Альянс».

4.Начальник управління Служби безпеки України у Волинській області - Тимощук Руслан, заступника керівника «Правого сектору» на Волині, активний учасник боротьби за незалежність, активіст Майдану.

5.Обласне управління державної служби України з надзвичайних ситуацій - Поха Сергій, співзасновника Волинського Автомайдану.

6.Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства - Хведчак Андрій, начальника штабу Волинської Самооборони Майдану.

7.Начальник Головного управління міністерства доходів у Волинській області - Буряк Олександр, співорганізатор Волинського Автомайдану, член Ради Автомайдану.

8.Керівник Волинської митниці - Омельчук Андрій, адвокат, сотник 37-ї Сотні Самооборони Майдану.

9.Керівник Державної інспекції з питань сільського господарства - Лук’янчук Віктор, голова асоціації фермерів Волині.

10.Начальник Держфінінспекції у Волинській області - Мирка Іван, керівник антикорупційної групи Волинської Самооборони Майдану.

11.Очільник Волинського облавтодору - Ольхович Андрій, один з засновників Волинського Автомайдану.

12.Начальник Головного управління Держказначейства у Волинській області - Томчук Богдан, економіст, керівник відділу організаційно-кадрової роботи Самооборони Майдану на Волині.

13.Начальник ДАІ у Волинській області - Голод Леонід, один з організаторів Автомайдану на Волині.

14.Керівник Волинського обласного управління Антимонопольного комітету - Дильов Ігор, підприємець,громадський діяч.

Окремо заявляємо – влада, як самоціль нас не цікавить. Але перешкодити приходу до влади одіозних осіб з минулого – наш обов’язок.

Правий Сектор Волині
Автомайдан
Волинська Самооборона Майдану»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 206
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви шо в сосну вдарились?
Відповісти
Думаю ця заява дещо поспішна. Щоб отримати підтримку та легітимність від народу на відповідних посадах вам би було доречно активно (1-3 роки) попрацювати у напрямку ближчому вам. Це наприклад люстраційні розслідування, корупційні розслідування (лише справжні а не шантаж), контроль суддів, прокурорів. Виокремлення зі своїх лав ненадійних (щодо статків яких є сумніви). Проявляти демонстративну відкритість.
В усіх державах де відбувались силові зміни влади перемагали лише тоді коли бойові загони усвідомлюючи усю відповідальність лише ззовні контролювали процеси формування влад. А де лізли у владу там досі безлад та анархія (Єгипет, Лівія, Сирія, Хорватія тощо). Ваші емоції зашкалюють, але лише сильні можуть себе контролювати та усвідомлювати своє справжнє місце у процесах модернізації держави. Так ви на вівтар народу поклали як ніхто і здоровя фізичне і психологічне і це лише початок вашого життя але ваша основна функція це зовнішній контроль без бит та масок але вже у костюмак і з камерами та фотоапаратами та ЗМІ. І на ваші зауваження люди будуть реагувати та наслідуватимуть. Прошу не робіть помилок вже на початку модерної державності за це вам народ і так дасть індульгенції та шану!
Відповісти
Повністю підтримую Назара.
Кожен повинен якісно та фахово робити свою справу керуючись принципами Чесності та Гідності.
Відповісти
Підтримую думки Назара.
Відповісти
Малолітки. Націоналісти і амбітні молодики. Вони не розуміють до чого рвуться. Потім їх так влюструють
Відповісти
Думаю вдарились
Відповісти
ТОЖ ВСІ КРИЧАЛИ, ЩО ДО ВЛАДИ ТРЕБА ЛЮДЕЙ З НАРОДУ! ВОНИ ВСІ З НАРОДУ І АКТИВНІ УЧАСНИКИ МАЙДАНУ! ЯКІ ПРОБЛЕМИ?
Відповісти
ВОНИ НЕ ФАХІВЦІ от і всі проблеми
Відповісти
А як дівчина в 24 рокі може стати прокурором області.
І писати в себе на сторінці в контакті
"Коли ми переможемо - думаю мене ніхто не забуде і у всіх політичних розкладах і т.д. мені місце найдеться."
Відповісти
Ви абсолютно праві. Стаття 46 Закону України "Про прокуратуру" до працівників прокуратури встановлює вимоги до працівників прокуратури різних рівнів:

На посади прокурорів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя та прирівняних до них прокурорів призначаються особи віком не молодше 30 років, які мають стаж роботи в органах прокуратури або на судових посадах не менше семи років; на посади районних і міських прокурорів - віком не молодше 25 років із стажем роботи в органах прокуратури або на судових посадах не менше трьох років.
Відповісти
Можемо ще надцять норм всіляких "законів" привести у своє корупційне оправданння, хача загалом погоджуюся з відсутністю аргументів для призначення пані Москвич на вказану посаду, хоча реального притинденте не бачу. Хіба що злочинець Столяр (жорстокий жарт).
Відповісти
НА запитання: "навіщо ви проводите люстрацію і даєте молодим владу в руки- вони ж нічого не вміють?" можна відповісти:"Краще 5 років помилок,ніж 50років саботажу".
Відповісти
зовсім подуріли.... Поха, який сергій - буде першим хабарником в цих схемах. Працюючи страховим агентом страхової "Вексель" він вимагав хабарі навіть і в постраждалих!!!
Відповісти
з дуба попадали?))))))))))))
Відповісти
напевно, подивились, що Міша Добкін в президенти суне))) і самим зазотілось)
Відповісти
повний бред
Відповісти
це тільки я плАчу?
Відповісти
не тільки
Відповісти
голодранці рвуться до влади
Відповісти
"Мы не утописты. Мы знаем, что любой чернорабочий и любая кухарка не способны сейчас же вступить в управление государством." (Удержат ли большевики государственную власть?» В.И.Ленин)
Відповісти
В тих активістів вже ум за разум зайшов. Клімчука назад верніть, бо область пропаде з такими правими секторами і маями і гузями!
Відповісти
вже в проффесориі господарники були тепер-зась...і якби вам то не хотілось
Відповісти
Ну умора......
Я гадаю в одній палаті психлікарні це буде доречно.
Відповісти
100 % правда..
Відповісти
Це що, першоквітневий жарт напередодні першого березня? Мая Москвич - прокурор???? В мене тільки матюки на язик приходять, щоб це прокоментувати!!!! Народ, прокиньтесь!"!!! Що робиться????
Відповісти
Вона на роботу в футболці буде ходити і в кросівках ))
Відповісти
Це якісь прикол чи що? Може це у Києві будуть вирішувати і грамотні люди. а не дітвора?! А ПС вже може сховається куди подалі від гріха?!
Відповісти
Ну-Ну ? Людей з постравматичним синдромом треба реабілітувати а не у владні кабінети садити!
Перемога Майдану (людей Майдану) а не Правого Сектору!
Не заміщуйте поняття!
Правий сектор це максимум каральний орган а на посадах повинні бути пролюстровані не замішані у відмиванні бюджетних коштів, молоді люди з профільними напрямками в освіті. Ви заслуговуєте шани але не подібних посад, ще рано!
Відповісти
В вас там криша в всіх поїхала? Не дай Бог таку владу, погралися в "войнушки" і вистачить!!!
Відповісти
там робить Тимощук??? його самого ще люструвати треба!
Відповісти
курам на смех)))))) ахаха)))
Відповісти
Підтримую!!!
Відповісти
Щодо Данильчука - можна констатувати що через рік його головування ОДА на заборах Волинської області будуть майоріти написи типу 2005 року "Литвин спасай Україну", але замість Литвин буде "Башкаленко, Клімчук чи Романюк СПАСАЙТЕ ВОЛИНЬ!!!!!" ПАНЕ ДАНИЛЬЧУК - ГРОМАДА КАЖЕ ВАМ НІ!!!!!! ЧИ ВИ ЙШЛИ НА МАЙДАН ЗА ПОСАДАМИ? ЯКЩО НІ ТО НЕ ЙДІТЬ ГУБЕРНАТОРОМ.
Відповісти
почему коментарии не публикуете???
Відповісти
або негайно туда бригаду лікарів з ліпін
Відповісти
А ольхович не юрійович?Тато розвалив автодор і зробив собі фірму???Не той часом???
Відповісти
той самий!!!
Відповісти
ольховий юрійович той самий
Відповісти
Люди, ви що подуріли???? Бігати в масках та трощити адмінбудівлі не те ж саме, що керувати... Ламать не строить.
Гарного хірурга, який брав хабарі, дуже важко замінити... Хотів би глянути на тих хто ліг би під скальпель медику-випускнику, замість дядька з 20-річним стажем.
"Розкуркулити", інвентаризувати майно, встановити громадський контроль і хай фахівці працюють.
Відповісти
І крім політичної доцільності є ще якісь кваліфікаційні вимоги до кандидатів. Освіта, досвід роботи хоча б у якійсь сфері, а не вміння влаштовувати шоу на тлі обуреного натовпу, на хвилі ейфорії ненависті....
Відповісти
100% ЗА!!!!
Відповісти
Хм...
Заява з.явилася у четвер. А ще в середу в інтерв.ю "Хронікам Любарта" Данильчук заявляв, що «Правому сектору не треба поспішати йти у владу»...
Відповісти
Щодо Москвич то дівчина принаймні дійсно показала характер і останню дійсно переслідувли, хоча при чому тут посада прокурора області(без знань, без освіти і розуміння роботи) не зрозуміло, ну але допускаю. Але до чого Данильчук, всі подвиги якого починаються і закінчуються погромами адмінбудівель. Чого ж не був на майдані колі там кулі свистіли
Відповісти
яка Москвич вона в себе на сторінці написала що "коли це закінчеться то найдете мені місце в політиці, не забудьте"
ви що люди на майдані 3 міссяці стояли а вона побігала покричала і місце в політиці.
Відповісти
Молодці! Так тримати!
Відповісти
Хлопці! Ви добре подумали? Посада не може пропонуватись тільки тому, що людина - активний революціонер. Майя Москвич - чудова, але - прокурор??? Вона погоджується??? І в решті решт - Правий Сектор/Автомайдан/Самооборона - це ще не весь Луцьк.
Відповісти
ви що там з глузду з*їхали,все сказане мусить бути добре обдуманим,щоб потім ніхто не зміг цим спекулювати.треба шукати дійсно незаплямованих професійних людей,яким політики не указ.
Відповісти
Да, да, а бомжа Васю в Президенти України. Чому ні?
Відповісти
суперпрофесіонали, правда?
Відповісти
Обласний прокурор - Майя Москвич, відома активістка Майдану, голова Всеукраїнської громадської організації «Національний Альянс»??? Это такой прикол?
Відповісти
Була кращої думки про цих людей. роздавати посади за ознакою "учасник майдану" або "активіст" неприпустимо. призначення повинно бути виключно на засадах професіоналізму та порядності, ці люди однозначно не повинні мати відношення до політики. політики та громадськість повинні забезпечити контроль за їх діями. інакше отримаємо нових климчуків, башкаленків, бондарів, шиб, януковичів і т.д.
Відповісти
Що ВИ курите, люди добрі!!!!!
А де їхня автобіографія?
Корови в село пасти!!!
Відповісти
А як же бути з професіоналізмом? А що думають ті, на кому буде проводитись цей ЕКСПЕРИМЕНТ: пенсіонери, працівники, пересічні мешканці Волині? Треба їх спитати в першу чергу, інакше революція - для революціонерів.
Відповісти
А ці прості люди і не підозрюють, що то за лайно, а не революціонери. Особливо Гусь. Старенькі бабусі і підтримуватимуть їх, бо бачать по телевізору, їхні лозунги, амбіції ...
БЕЗПІДСТАВНІ, хочу помітити
Відповісти
Ви що там похворіли? Людей, які поняття зеленого не мають про функціонування таких силових відомств як Прокуратура. СБУ ТА УМВС пропонувати на місце очільників...!!!???? Може давайте, ще двірників попризначаємо???? А Поха... Це взагалі квартирний злодій та любитель потянути косячок (марихуану)!!!! Думайте мізками!!! А не одним місцем!!!! Нехай вивчаться спочатку, попрацюють років по 15 на посадах звичайних працівників цих структур, а тоді....за умови, якщо здобудуть певних результатів можливо очолять ці структури....!!!!! Ще б школярів запропонували!!!
Відповісти
Ну тоді капут області буде!
"фахівці" до влади дорватись хочуть...
Відповісти
Дякуємо за список!!!!!
Відповісти
необхідно вказати освіту, місце роботи та ін. Оскільки виникає закономірне питання чи мають ці кандидати необхідний рівень знань у тих сферах на які пропонуються. А найкраще щоб запропонували взагалі нейтральних людей: чесних, принципових, професійних і політнезаангажованих
Відповісти
Одне слово - клоуни!!! Більшого абсурду не читав. Чи це стаття мала вийти до дня сміху - 1 квітня.
Відповісти
Доброго дня. Висловлю свою думку з даного приводу.
Хоча й нічого поганого проти більшості з представленого списку не маю, проте вважаю, що такі відповідальні посади слід займати людям зі значним управлінським досвідом, відповідними знаннями і кваліфікацією. А не лише тому, що світились де тільки можна, і зараз хочуть знайти "місце у майбутніх політичних розкладах". Дякую.
Відповісти
А в этом *Казино*еще можно назначить на должность психиатра? И тогда проголосовать без совета с Манда_ном.
Відповісти
У ВАС ДІЙСНО В ГОЛОВІ ВСЕ НОРМАЛЬНО???!!!
Відповісти
Ні в якому разі !!!!!!!!!!!
Відповісти
Гнать всех залетный козачков из Луцка...
с этими горлохватами янукович ангелом еще покажется...
Відповісти
Ржу, немагу :)))
Відповісти
повний брєд - це нова влада, це те, за що боролись???!!! Де ваш досвід, шановні, де відповідна освіта, де практика? Є на Волині достатньо професіоналів, вартих зайняти ці посади. Питання - ви їх шукали, ви їм пропонували? Велика вам подяка за активістську діяльність, але не лізьте, будь ласка, до корита, бо втратите і довіру і повагу.
Відповісти
Ще Гаврука з Рожищ забули! Йому посаду голови апеляційного суду!
Відповісти
господи відкрий людям очі!!! бо небачать що роблять!!! нечистий затьмарив їм розум!
Відповісти
Я ЗА Правий сектор!
Відповісти
Трошки смішно.
Відповісти
кого ??? ви що здуріли??? схаменіться!!!! майте розум!!!!!є ж в нас же адекватні розумні люди!!!! тільки не цих нероб-голодранців!!!
Відповісти
Зовсiм зiйшли з розуму,а керувати,мабуть,будуть з допомогою автомата до скронi...
Відповісти
А у Майки освіта є, про вищу юридичну навть не запитую ... ? "Кухарка может управлять страной" "Кто был никем, тот станет всем". А ми всі з Вами, шановні українці, станемо нічим. Як прекрасно, що на лісників нікого не пропонують. У лісі вже страшно, а не затишно і спокійно, звірі поховались і весна в ліс не прийде. . .
Відповісти
не знаю чи вона здобула вищу освіту, знаю що вона закінчила Луцький комерційний технікум по професії бухгалтерський облік...
Відповісти
ХаХаХа - економічна освіта!!!!
Відповісти
в неї освіта якраз то і є, а у тебе то сумніваюсь лісниче)
Відповісти
а відповідна освіта для зайняття посад у запропонованих кандидатів є?!!!
Відповісти
то може ще прибиральниці з мого під"їзду запропонуєте хорошу посаду - вона добре в політиці розбирається, багато прожила-знає яке воно життя,хабарів не брала(((
Відповісти
Хаха)))
Відповісти
ПЕРЕМОГЛИ ЛЮДИ А НЕ ГУЗЬ...ЯКИЙ І ПРЕДСТАВЛЯЄ І ТУ МАЮ...І ПАВЛА...ВОНИ ЙОГО МАРІОНЕТКИ ГАНЬБА НАМ ЩО ТАКЕ ТЕРПИМО!!!!!!!
Відповісти
підтримую!!!!
Відповісти
для чого гузь мішками з піском ОДА заложив.це від простих громадян якіх скоро оголосять зрадниками революціі та будуть катувати шарикови та швондери.якщо не дай бог ОПГ данильчука захопить владу.а цей список ганьби потрібно на площи повісити щоб люди сказали свою думку
Відповісти
Павлик немного заигрался в войнушку
Відповісти
"Я член Президії ВО Майдан у Луцьку, член виконкому Народної Ради, координувала економічний бойкот, але зараз не час всіх цих справ. Коли ми переможемо - думаю мене ніхто не забуде і у всіх політичних розкладах і т.д. мені місце найдеться. " ОСЬ ЦЕ ДОЗВОЛИЛА СОБІ НАПИСАТИ...ПАНЯНКА МАЯ МОСКВИЧ У ГРУПУ ПРАВОГО СЕКТОРА У ТОЙ ЧАС КОЛИ У КИЄВІ РОЗТРІЛЮВАЛИ ЛЮДЕЙ!!!!!!!!!!
Відповісти
Якщо це правда - скиньте ссилку будь ласка.
Відповісти
http://vk.com/moskvichmajana?w=wall14428217_4204
Відповісти
Люди, скажіть ,де та Сосна? Піду і сама вдарюсь -і зразу Президентом Великої Дюжини.А потім на вашу люстрацію накладу велику кастрацію!
Пісьмо счастья привалило!
Відповісти
Ото до корита увірвалися...
Відповісти
Я в шоці!!!
Відповісти
Це, скоріш за все, сайт зробив перевірку, як люди відреагують! Ну а цім "кандидатам" даний шанс одуматись і побачити, почитати, що про них думають! Ця шютка пролетить, але галасу і роздумів багато залишить, особливо для тих, хто думає, що революція це так просто, а от що далі... А далі навіть у Києві не знають досі що і до чого, все тянуть, тянуть, не призначають Уряд...?! А місцеві вирішили самі тут владу призначати і все це 100% ідея Гузя...
Відповісти
діти, ви самі не боїтесь налажати на нових посадах?
Відповісти
Сороку, Кобу, карпюка, фурман з володимрра ще заберіть - одного дуркою завідувати, а решту - санітарами. ось і довоювалися до ручки. що ж то робиться хлопці,не йдіть, бо вас змітатимуть ще гірше, як ви з башкаленком робили.
Відповісти
а освіта у вас в усіх відповідна хоч є????????з такими призначеннями область "дійсно підніметься". Буде знов як раніше: за що боролись на те напоролись Не смішіть і не розчаровуйте людей!!!!!!!!!
Відповісти
А хто керуватиме В0ТРК,там то треба 3міни!!!
Відповісти
Тепер усі побачили навіщо робилася революція?Щоб самим прийти до корита.Які з них керівники?Може вони в чомусь професіонали?То напишіть в чому?
Відповісти
а освіта у вас в усіх відповідна хоч є????????з такими призначеннями область "дійсно підніметься". Буде знов як раніше: за що боролись на те напоролись Не смішіть і не розчаровуйте людей!!!!!!!!!
Відповісти
Данильчук - політолог. однак за ним треба закріпити контроль за владою. Цікаво як він ставиться до таких ініціатив оточення?
Відповісти
Я за Правий сектор !!!!молодці у них все получиться !!! Я в це вірю!!
Відповісти
не проти цих людей, вони зробили ведичезний пласт роботи, але вдумайтеся! Сергію Мерчуку, мабуть, роки 22, він не зможе в силу відсутності досвіду керувати. Майя - дівчинка з економічною освітою - прокурор області? це ж не дитсадок чи школа - коли можна рік підчитати закони, а там далі як буде. хочеться вірити, що таким чином хлопці вирішили розрядити обстановку і пожартувати трошки. жарт вдався
Відповісти
Дівчина з освітою, читай має Диплом - абсолютно нічого не говорить про неї, хоча б як про економіста... А про фаховість активістки, хоча б в економіці, ДУЖЕ сумніваюсь. Як у нас отримують дипломи всім відомо.
Відповісти
Правий сектор у нас з гумором, ну або ...
Відповісти
Дуже сподіваюся на перший варіант
Відповісти
Урааааа! Ото буде роботи. Доведеться в Луцькій райлікрні просити додаткових палат для цих Наполеонів. Там, здається, і Ленін є серед них, і Сталін-Джугашвілі. Це вже не гостре захворювання, а хронічне. Воно не лікується.
Відповісти
Про Собуцького забули....що дарма в "Епіцентрі" лежав?
Відповісти
не можна цього робити. нехай відступлять і пропустять до влади людей, які хоч щось тямлять в ній
Відповісти
Кого саме?
Відповісти
шановне панство революціонери,будь ласка, по прізвищах, де хто був і що робив з 18 по 20 лютого. Можна простіше, хто з вас був у ці дні в Києві на Майдані? І не потрібно тут розповідати про гру у войнушки в Луцьку
Відповісти
Я ЗА!!!!
Відповісти
Поддерживаю Правый Сектор! Наш новый лозунг: "От коммунизма через капитализм к палке-копалке и каменному топору!" Нужно учиться жить в гармонии с природой!
Відповісти
Однозначно НІ, не смішіть народ )))
Відповісти
Ми повинні бути мудрими зараз і ніяких популістських рішень! Активістпм звичайно - повага і шана, але ж керування областю це не гра! Тільки професіонали! Який з Майі облпрокурор???? Ви що???? Такий самий як з Івана Мирки начальник дерфінінспекціі!!!! Треба ж серйозно розбиратись у цих питаннях, а не просто поставити некомпетентних людей!!! інакше грош нам ціна і ганьба! не за те на майданах стояли і стоімо! Тільки професіонали до керівництва!!!!
Відповісти
Майя прокурор - це шок і жах. Людина хороша, чудова активістка, але прокурор???????????? Довго ще ми будемо страждати з такими керівниками. Бардак в країні.
Відповісти
В коментарях один троль написав близько 70 коментів! пипець!
троль руки не болять??????
Відповісти
перебільшуєте.
дуже сильно.
ось в мене 2.
Відповісти
Мда...
я поважаю цих людей, але це не правильно! Половина з представлених осіб навіть не мають відповідної для посади освіти...
Люди - це вже занадто!
Відповісти
Рівень до віри до ПС різко впав...
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Павло Данильчук я думаю по цій переписці ви побачили як всім сподобалися ваші кандидатури. Це дурдом, інколи потрібно й головою думати.
Відповісти
Андрій в облавтодорі-те,що треба.Він хороший спеціалість в дорожній галузі з досвідом роботи.
Відповісти
погралися і досить. Я розчарована((((
Відповісти
Андрій в облавтодорі-те,що треба.Хороший спеціалість в дорожній галузі з досвідом роботи.
Відповісти
Шановиний "Правий сектор" ви вже геть розуму позбулися, дані посади повинні обіймати люди з досвідом і з розумом, а ви ще не всеь народ, який брав участь у майдані, тому дану заяву можна вважати зрадою українського народу з метою привласнення собі керівних посад. Виникає питання Правий сектор з народом чи проти нього??? Ніхто з Волині не підтримує даних кандидатів, бо це не відповідає їхнім інтересам!!! Правий сектор схаменіться, бо ви наривається на гнів народу!!
Відповісти
Буряка начальником Міндоходів і зборів?? Ви що на осліп людей призначаєте?? Нічого проти Буряка не маю, але дана особа геть не компетентна в даних питаннях, він навіть економічної чи юридичної освіти не маю!! Народ в шоці, оце Правий сектор показує свою сутність(((((
Відповісти
Сам учасник останніх подій,прочитав цей брєд мало очі не повискакували з орбіт,нема слів я в шоці,цікаво шо вони курили шо їх так ковбасить.
Відповісти
Чисто "професійна" команда. Обхохочешся. Або обкурились, або з будуна
Відповісти
Справді,читаю кандидатури,і дивуюся, люди ви що здуріли,який Данильчук яка Мая,це їхній громадський обов'язок був і є- порядок на Волині,а в " подарунок" це що потрібно давати їм такі посади??? 3 місяці - не за це люди боролися,потрібно виважений та досвідчений ставити на посади,а не активістів так званих!!!
Відповісти
Просто немає слів - фахові призначення))))
Відповісти
З народу людей!!!!!! Ніяких активісьтів!!!! Вже розмови є, що з головним правого сектору домовитись можна!!!!!!
Відповісти
Думаю, що ситуація сьогоднішня сприяє саме обранню кандидатів, а не будь-яким призначенням. Такий підхід є безвідповідальний і недалекоглядний, бо ми цих кандидатів зовсім не знаємо!
Відповісти
Ахах... І хочете сказати що у цих людей все в порядку з головою??? З кожним днем впевнююсь у протилежному... Майя - прокурор області... Ахах... Куди там Параці))) оце придумали...
Відповісти
Я в шоці, ще б написали хоча б яка в кого освіта... мають прийти професіонали, ми вже бачили Гузя начатьником в міській раді..
Відповісти
З Тимощука такий сбушник як і радник міського голови ковеля тобто хр....овий. Данильчук взагалі вже ох як ох..л.Мая аля Тимошенко хай спочатку хоч якусь вищу освіту отримає. І взагалі скоро правий сектор дострибається і проти них встануть люди!!!!
Відповісти
А досвід у них є?А профідьна освіта?М-да,маразм крепчает...
Відповісти
Читав та плакав, ви що там зовсім збоживоліли !
Відповісти
Это было бы смешно, если бы не было так грустно...
Відповісти
Думаю, що люди, які проявили себе варварами та показали не найкращу поведінку підчас останніх подій не є гідними подібних посад. Уявіть собі губернатора, який силою ставив свого попередника на коліна. Що це буде? Він тепер кожного депутата обл.ради буде ставити на коліна?
А стосовно пані Москвич - взагалі тема закрита. Вони - голота і робоча сила. Немає ні фаху ні далекоглядності. У мізках один радикалізм та "Бандера - герой!". Не пропонуйте таких дурниць, щоб не повторились напади на обл.раду та будівлю прокурати, тільки тепер вже від адекватних людей.
Відповісти
Вашими вустами глаголить правда
Відповісти
"Адвекатні люди" не здатні на будь-які дії, адже вони "адвекатні" (майже).
Відповісти
Ото братва зібралась, пацанва якась хоче владу взяти, ніколи Волиняни не дозволять оцим "патріотам" з автоматами і пістолетами керувати собою!!! Пане Турчинов, наведіть порядок в області, треба вигнати їх з кабінетів ОДА! Героям СЛАВА, Геть бандитів!!!!
Відповісти
А Мирка Іван самий чесний, батько - дорожник розвалив ДСУ, розпродав його, щоб Іванко тепер мав за що жити!! Нехай себе спочатку пролюструє!!!!
Відповісти
Народ я підтримую і революцію і зміни в державі.
НО ОЧНІТЬСЯ - поставит на ключові посади людей які тільки можуть застосовувати силу і кричати національні гасла, але при цьому НІЧОГО не розбираються в цих сферах - це ще більший крах, а ніж був раніше.
Відповісти
ВолиньПост контролюйте розгул тролів в темах!!!!!!!!!
Відповісти
Брат, не кипятись, мы договорились отдать тебе санэпидемстанцию в управление. Будешь контролировать живых тролей.
Відповісти
Ставте тоді Андрюху "Шеву" головою фін.відділу. Він бєзсрєбрєннік, не крастиме.
Відповісти
Я думав шо тико мої гонуки граються в начальніків Волині,а тутика ого як понесло.Мене ставте головою податкової,я колись робив контрольором в тролєйбусі.
Відповісти
шо це за брєд??!! Я розумію, що анархія-мати порядку, але не до такої степені! Тоді мене в міністри освіти, чого ж там...
Відповісти
А чому двієшника Васю не ставите керувати освітою області?
Відповісти
Нацвалюта Украины сегодня резко падает по отношению к доллару и евро.
Как сообщают украинские СМИ, в данным момент на межбанковской валютной бирже страны курс гривны стремительно катится вниз Сейчас за один доллар США дают 11,4 гривны, ещё вчера он был чуть выше 10 гривен.
Курс евро также стремительно растет, сейчас он продается на межбанке в Украине по 15,15 гривны.
Відповісти
Ініціатива була хороша.Але даною заявою ви відвернете від себе людей і нічого не досягнете.Вам ще вчитися і вчитися.Влаштуйтеся хоча б спеціалістами у заявлені відомства.
Відповісти
клоуни
Відповісти
Я тоже хочу бути начальником Ягодинської митниці, ну будь-ласочка
Відповісти
більшого шоку і розчарування ще не відчувала:данильчук,майя,поха,лукянчук-приплутався(підГузьник), тимощук, мерчук іт.д... слів не вистачає
Відповісти
тільки люди з народу!!!! ніякий правий сектор▼▼ люди вже говорять що з ними можна домовитись!!!!
Відповісти
троль ти вже це писав
Відповісти
Вищевказані посади на які рвуться "крикуни та популісти" Данильчук, Москвич та ін. повинні займати люди з вищою освітою, відповідним досвідом роботи, повинні вміти аналізувати, передбачати та вміти вийти з кризової ситуації з найменшими втратами для людей. Повинні бути емоційно стриманими, оперувати досвідом, знаннями та зв"язками, які використовували б для вирішення здавалось неможливих в межах правового поля питань. Такі люди повинні зарекомендувати себе Лучанам, знати менталітет громади і т.д. А хто ВИ такі? Хто вбив у Ваші ....голови що Ви комусь потрібні як управлінці, керівники та взагалі потрібні людям особи? Громадська організація - це Ваш найвищий рівень. Покричати, попі...ти, щось зламати, когось принизити та порозходитись. Завжди так не буде!
Відповісти
Інфа для Павла Даниленка. Не смішіть волинян. Краще підніміть архівні справи і там Ви найдете багато фахівців яких в 2010 році звільнила влада ПР або які самі пішли не бажаючи прцювати з тою владою. Проведіть люстрацію та призначайте, а своїх пілеглих ставте за ними наглядат
и і все буде добре.
Відповісти
Наскільки відомо у Майї Москвич немає юридичної освіти, щоб бути прокурором. Чи її освіта в ЛНТУ теж підходить?
Відповісти
Більшого ідіотизму і не придумаєш...фахівці свого діла...мдаааааааааааа....
Відповісти
А що в Майї Москвич є юридична освіта? Чи вона на всі руки майстер....
Відповісти
Прочитала усі коментарі...
Думаю, це цілком серйозна заява, хоча її потім спишуть на жарти. Правий сектор та т.з активісти дещо багато на себе беруть, адже у протестах брало участь значно більше нікому невідомих людей, тому справедливою була б виборність посад.
Щодо кандидатів на крісла - всі тут плюються-пишуть,що немає освіти, досвіду,тощо. Та звідки у вас стільки меншовартості - вам десятиліттями вбивали в голову, що ви плебеї, а керувати вами повинні "професіонали"...Що ж - більше 20 років вас обкрадають нелюди і з освітою, і з досвідом...чому ж ніхто не згадує ,що ваш "господарник" Клімчук вчитель географії за освітою.
Ви скидаєте ленінів, а в голові у вас все той же совок.
Відповісти
пс забагато на себе бере.
Відповісти
Є конкретна пропозиція піти шляхом, який мав неодноразово преценденти в світовій історії, а саме запровадити для важкого перехідного періоду в історії України т.зв."інститут комісарів", які не керували б безпосередньо органами, які потребують відповідної освіти та досвіду, а контролювали керівників, щоб ті не забували ст.5 Конституції України і хто кому "слуга народу"...як ідея?
Відповісти
Двома руками підтримую цих кандитатів!!!!!! Людьм які не боялися і боролися за Україну треба дати можливість проявити себе на керівних посадах! Звичайно їм буде тяжко не все буде виходити так як планується,але їх треба підтримувати,зокрема більш досвідченим людям які вже були на керівних посадах,а не знову лізти до влади самим оскільки старі зв'язки будуть заважати щось змінювати,а запропоновані люди які поки не заплямували своєї репутації нехай керують!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УСПІХУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
«Мы не утописты. Мы знаем, что любой чернорабочий и любая кухарка не способны сейчас вступить в управление государством.. Но мы […] требуем немедленного разрыва с тем предрассудком, будто управлять государством, нести будничную, ежедневную работу управления в состоянии только богатые или из богатых семей взятые чиновники. Мы требуем, чтобы обучение делу государственного управления велось сознательными рабочими и солдатами и чтобы начато было оно немедленно, т. е. к обучению этому немедленно начали привлекать всех трудящихся, всю бедноту»2). Ленин «Удержат ли большевики государственную власть?»/ ПСС, т. 34, стр. 315.
Відповісти
Повірте в одне якщо ми зараз недамо цим людям шансу то так звані "професіонали" їм не дадуть ще років 20 і так і далі будемо жити в гавні.
Відповісти
Як що до влади прийдуть такі фахівці,тоді чекайте третій майдан котрий поставить цих героїв на плаху!!!
Відповісти
ЦЕ ПРОХАНННЯ ЗВЕРНЕННЯ ДО КЕРІВНИКІВ ЛІПІНСЬКОЇ ЛІКАРНІ ВСТАНОВІТЬ ДІАГНОЗИ ОСОБАМ З ВИЩЕРЕПЕРАХОВАНОГО СПИСКУ І ПОМІСТІТЬ В НАЛЕЖНІ ЗАКЛАДИ ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ ПОМІНЯТИ ОДНИХ КАЗНОКРАДІВ НА ІНШИХ БУДЬ ХТО ВМІЄ ЯКЩО ВИ(ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВИЩЕРЕПЕЛІЧЕНИХ ОСІБ) ЗБИРАЄТЕСЬ ЧИСТИТИ ВЛЛАДУ ТО ЧИСТЬТЕ А НЕ ЗАСИРАЄТЕ
Відповісти
У дівчини Майки проблеми це точно - вона хоч розуміє, що в прокуратурі працювати це не в кабінеті сидіти, а необхідно відповідно до Закону про прокуратуру пройти декілька щаблів від районного рівня до обласного. Спочатку треба цей список люструвати , бо тут багат чиновників, які себе зарекомендували не з дуже хорошої сторони

Відповісти
Це просто п-ць!!!! А вчитись вони будуть напевно на помилках
Відповісти
Я як прочитала, довго сміялась!! Майя Москвич обласний прокурор???? В мене просто слів нема! Я приєднуюсь до усіх, хто вдячний Героям Майдану і майданів у містах; усім тим, кого режим ламав, бив, знущався.....!!! Але це ж не привід людину без належної на те освіти, більше того - уявлення!!!, робити прокурором області! Ніхто не скасовував закони. погоджуюсь, що вони потребують внесення негайних змін, але ж, панове, ми живемо в країні яка повинна бути правовою... І чи не за це ми боролися!!!!
Відповісти
хто такий правий сектор ? після їх приходу до влади вони захочуть поставити громаду на коліна як беркут!
Відповісти
Інфа для Павла Данильчука. Не робіть посміховисько в області. Краще підніміть службові справи в архіві тих працівників яких звільнила влада ПР або ті що самі пішли там ви найдете багато фахівців які знають як працювати а своїх підлеглих ставте по контролю за ними і все буде гаразд.
Відповісти
Сергія Бондарчука (хто не знає флагмана Луцького Євромайдану і зірку ТВ) начальником держказначейства. Сігора Інкасатор гроші для майдану збирав!!!!!!! Він помагав Красуні
Відповісти
Як мінімум хай ці всі данильчуки оприлюднить свої біографії, декларації про доходи, перелік нерухомості.
Відповісти
у них нічого немає за душею, бо вони ніде особливо не працювали в житті. Тільки табори патріотичні проводили, проекти по здоровому способу життя...
Відповісти
воно все оприлюднене треба вміти прочитати
Відповісти
Пропоную Колю Швирида, з села Залаззя Камінь-Каширського району, роботящого лісника, який у своїй комуфляжній формі з сокирою наганяв на трасі страх на всіх прислуг Багдана Колісника - на місце головного лісничого області. А Колісника в ліс на його місце, дати сокиру і хай дрова заготовляє... Владу професіоналам!!!
Відповісти
Йопт... так в мене тесть з Маневицького району теж в тих справах шарить добре! А гриби як любить збирати!!! То може його тоді??=))
Відповісти
Тому вони і змушували під дулом всіх заяви на звільнення писати, бо хочуть у владне крісло сісти! До владного корита дорватись!
Ось їхнє справжнє єство. Як то кажуть в кожному жарті є лише доля жарту!
Відповісти
Необхідно обирати кваліфікованих у відповідній сфері діяльності керівників. Немає часу "гратися" з посадами, до цього необхідно підходити з повною відповідальністю...А потрібно створити настільки прозору систему влади для даних кваліфікованих фахівців, щоб не дозволяла взяти лишніх 5 коп. у свій карман...
Відповісти
повна фігня, виходить що влада для них це самоціль, дуже сумно
Відповісти
А де кандидатура начальника молоді та спорту???? Чи молодь яка з кожним роком стає слабшою, більше курить, вживає спиртного та наркотиків нікому не потрібна???? Чи ця посада не така прибуткова??? Я думаю кожну керівну посаду повинен займати професіонал!!! А громада контролювати!!!! І я ще раз наголошую: молодь, здорова та освідчена молодь, діти які виростуть та зможуть привести Україну до процвітання, це наша мета та завдання яке є головним на сьогодні!!!!! А що маємо??? Діти помирають на уроках фізкультури, вимушені давати хабарі ще зі школи, та кожен день бачать що за гроші можна все.....
Відповісти
Ну що народе ейфорія закінчилась? Отримуйте що прагнули - свободу та демократію, волю та незалежність, а насправді ХАОС та АНАРХІЮ. А жити стане краще з такими кандидатами!!! Що замислився кожний про свій добробут та розвиток регіону? Так людям, які використали прагнення народу до ВОЛІ немає довіри їх самих на майдан для ЛЮСТРАЦІЇ!!!!!
Відповісти
Схаменіться!!! Вас там лишень не вистачало, то вже набудуєте та на керуєте.... Знищите всі ті крихти, що залишились.
Вам краще створити громадську організацію народного контролю за діяльність органів влади, не більше, та й здійснюючи такий контроль, ой як багато треба знати.
Відповісти
А чому в списку немає кандидатури начальника молоді та спорту??? Чи ця посада нікому не цікава ??? Бо не така прибуткова як інші!!!))))) Кожну керівну посаду повинен займати професіонал, а не діти!!!! А якщо ми всі разом постараємось виростити зовсім інше покоління молоді............ бо тільки здорова та освідчена молдь в майбутньому зможе привести Україну до процвітання!!! Може і щось змінимо!!!А зараз наша молодь з кожним роком стає слабшою та лінивішою!!!! Діти помирають на уроках фізкультури, ще в школі з них вимагають хабарі. А про корупцію в інститутах можна і не говорити.... З дитинства вони вже знають що все можна купити....з екранів тв всі закликають випити пива та іншої отрути, і дорослі подають поганий приклад!! Так і живемо!!!!! А діючих керівників треба гнати в шию, та дати професіоналам виконувати свої обов'язки!
Відповісти
Хлопці з Правого сектору, самооборони, автомайдану!подивіться уважно навкруги!Всі безперечно підтримують революцію і всі розуміють необхідність змін в країні.Але прошу вас: не пускайте в свої ряди людей, які іменем революції страшно хочуть забезпечити свої власні інтереси: кадрові, бізнесові тощо.Про це говорив Положинський і це спостерігається чи не на кожному кроці.Ви маєте великий кредит довіри. Не повторіть помилок 2004-го.Будь-ласка.
Відповісти
Вчора Тимощук своїм Перцем....косив бабусікі на виборах за Івахіва,а сьогодні не будучи на Майдані в СБУ.Певно хоче знищити інфу якусь.
Відповісти
з таким кадровим підходом, на вас дуже швидко найдеться який-небудь лівий сектор, центральний сектор чи правіший сектор чи щось в такому плані. Мисліть раціональніше.
Відповісти
а чого, хай спробують...за одно дізнаються потім, як то воно на колінах стояти на майдані та в людей прощення просити.
Відповісти
Це все прикол якщо хтосьь не поняв то так і буде
Відповісти
Люди добрі, схаменіться, бо розвалите ту Волинь нещасну зовсім. як можна рекомендувати і призначати людей, хороших людей, але не фахівців. (наприклад Москвич Мая - економіст, а її рекомендують на юридичну посаду) і тд...до чого ми дійдемо, хто буде слідкувати за порядком???
Відповісти
Люди це змова! Вітер підписав бред, здав вхіх бо сам люстрацію не пройде. Серед майданівців багато карєристів, багато сексот, "Небесна сотня" не боролася з чиновниками,а гинула за подолання режиму. Тому схаменіться і добре думайте.
Відповісти
Таке враження що правий сектор проплачений.Вони вриваються в приміщення б"ють людей. Не розібравшись чи ця людина заслуговує на посаду чи ні просто при всіх працівниках б"ють.Народ скажіть хто давав їм таке право?????????????????????????????????Вони б мали показати на прикладі яка має бути влада.Якщо ці люди мають бути при владі то дуже прикро,бо ще не одна людина помре.
Відповісти
Бачу в самооборони є кадри на всі випадки життя. Таке враження що "ВИ" не зовсім усвідомлюєте ситуації і вирішили погратись у великих політиків. Для початку варто було б як мінімум зробити комісію з компетентних людей які б поспілкувались з даними кандидатами і дали б свій вердикт. Їх рішення було б лише інформаційним, але уявлення про те чи людина є компетентною у питаннях вирішення яких вимагають майбутні посади було б однозначно. В зв'язку з тим,що моя праця тісно зв'язана з митницею і податковою то відповідно і питання: люди яких ви пропонуєте в мінздох і митницю працювали раніше в цій сфері ? вони компетентні в цій сфері ? що вони взагалі про це знають і чи знають хоча б щось ? відповідь типу: "Я буду вивчати це питання" не приймаються. Тепер щодо люстрацій: якщо ми такі правильні і хочем щоб було все згідно закону, то давайте згадаєм нашого мера пана Р. і згадаєм забудову торгового комплексу "Буратіно"... нікому це нічого не нагадує, про це ніхто не хоче поговорити і розібратись ? Або про земельні ділянки, немає бюажаючих поговорити і розібратись ? І в завершенні скажу, що сам давав хабарі, якщо цікаво кому ось ICQ 555110063. Не знаю чи розмістять тут цей комент, можливо модератор не дозволить, то спробую вас на facebook знайти і там його лишити.
Відповісти
Майданівці,ви взагалі на голову вже на стільки дурні?? Куди ставити цих Данильчуків,Московців?? Ви думаєте,що робите?? Якщо і хочете нових людей,розумних,молодих - то ставте хоть тих,хто хоть буде розуміти що робити на своїх посадах! Так можна країну в прах розвалити з такими назначеннями!
Відповісти
як це треба було головою вдаритись, що дати такі кандидатури!!!
Відповісти
Для початку необхідно вирости з коротких штанців і перестати гратись в "невловимих мстителів". Після цього, піти на роботу та починати будувати своє майбутнє, щоб зявилось відчуття відповідальності. Коли буде пройдений цей етап, всі тупі пропозиції будуть вичерпані.
Відповісти
Мая Москвич мабуть закінчила економічний факультет, однак це ніяк не свідчить про те, що вона економіст.
Відповісти
Як казав нам викладач з політології ще у 2004 році: «Революції починають ідеалісти, роблять романтики, а використовують негідники”. Їх на революційній хвилі швидко підняло вгору, і так швидко кине донизу. Якщо це не фейк, то повних піпец…
Відповісти
Хочу відкрити очі Шановній Громаді і сказати слово за пропонуючого на Керівника Волинської митниці - Омельчука Андрія, адвоката, сотника 37-ї Сотні Самооборони Майдану.
Цей безробітний "адвокат", з його слів колишній працівник БТІ, голий,босий і ЖАДНИЙ - береться за адвокатські справи, требує гроші на перед, до речі тільки готівкою.
З його слів: "Банківських карток не маю і ніяких галогів цій країні не збираюсь давати, бо вона мені також нічого не дала".
В суді він-повний "НОЛЬ", ні Статей УПК ні Законів України не знає. Скажіть-що чекати від цієї людини при владі, да ще на посаді начальника Волинської таможні? Йому треба тільки гроші, да по-більше!
Правий Сектор Волині, автомайдан!!! Не робіть помилок, гоніть таких крохоборів безграмотних, пропонуйте гідних, їх в Країні вістачає! Прислухайтесь до людей, щоб знову не йти на майдан уже проти них!!
Відповісти
Ви що там всі нанюхались чогось, чи обкурились!Спустіться на землю, активісти х...ві!
Відповісти
Хіба двірниками!!
Відповісти
Хіба двірниками!!
Відповісти
правий сектор,самооборона, давай покажи себе на передовій, чому ви всі такі патріоти не прийшли в військомат і вас в першу чергу не відправили на службу, а відльовлювали інших дітей і відправляли в володимир, рівне,патріоти покажіть себе і всі на передову
Відповісти
Останні новини
Пропозиції революціонерів: Данильчук – губернатор, Москвич – прокурор
27 лютий, 2014, 11:22