У Криму готують провокацію: планують вбивства, - МВС

У Криму готують провокацію: планують вбивства, - МВС
У Міністерстві внутрішніх справ України повідомляють про ймовірний збройний наступ на території Автономної Республіки Крим.

У відомстві є дані про те, що на території Криму невідомі під виглядом українців в ніч з 3 на 4 березня планують вбивства російських солдатів, - пише Укрінформ з посиланням на заступника міністра внутрішніх справ України Миколу Величковича.

«На території АР Крим невідомі під виглядом української сторони в ніч з 3 на 4 березня планують вбивство 3-4 російських солдат. Все це для того, аби легалізувати введення російських військ на територію нашої держави», - цитує Величковича прес-служба.

За його словами, ситуація контрольована та моніториться, а усі винні, які причетні до цього, будуть покарані.

«Ми б хотіли, щоб ці люди схаменулися. Тому що таким чином, ви провокуєте кровопролиття, якого немає в Криму. Для нас дуже важливо, щоб ви зрозуміли, що життя людей - найважливіша цінність. Ми закликаємо вас, схаменіться! Ми закликаємо вас, зупиніться!», - наголошує заступник глави МВС.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...як німці спровокували захоплення радіостанції в 1939 році...
Відповісти
путлер опинився в міжнародній ізоляції, тепер захоче якось оправдати свою інтервенцію в Крим перед світовою спільнотою. путлер - мавпа з гранатою, можна чекати чого завгодно : терактів,убивств і інших злочинів російськими спецагентами,а потім путлер все-це спихне на українських "ексрімістів-радикалів",в існуванні яких він постійно перконує і якими лякає ЄС і США.
Треба бути пильними усім.
Відповісти
а давайте вальнем путю для провокации !!!
Відповісти
Останні новини
У Криму готують провокацію: планують вбивства, - МВС
03 березень, 2014, 15:40