Революціонери розкритикували кадрову політику нової влади Волині

Революціонери розкритикували кадрову політику нової влади Волині
"Правий сектор", "Самооборона Майдану", "Автомайдан" та "Громадський сектор Майдану" розкритикували кадрову політику нової влади.

Про це йшлося 9 березня під час віче в Луцьку.

Очільник Правого сектору Павло Данильчук запропонував людям, які обіймуть керівні посади в регіоні, залишити статус "виконувач обов’язків". Натомість на заміщення посад треба оголосити відкрити конкурс, у якому може взяти участь і громадськість, - запропонував він.

Керівник осередку Автомайдану Ігор Оборонов висловив незадоволення, що думку Майдану та громади не враховували при виборі кандидатів.

«А яку роль ви відвели Майдану? Мовчазного спостерігача? Ви далі збираєтесь проводити практику розподілу посад між політичними гравцями?», - запитав Оборонов.

«Автомайдан заявляє, що ці люди в принципі не розуміють, чого ми чекаєм від революції», - додав він. Оборонов запропонував змінити механізм підбору кандидатів на державні посади, зокрема оголошувати відкритий конкурс і проводити тестування кандидатів на рівень загального розвитку та професійності.

Керівник волинської Самооборони Майдану Андрій Хведчак розповів, що готовий визнати призначення на посади представників партій, але таких посадовців потрібно жорстко контролювати.

«Ми не впливаємо на призначення, але ми дивимся, як вони покажуть себе в роботі, і робимо відповідні висновки», - пояснив він.

«Ми вже назбирали матеріали на десятки справ, тільки чекаємо призначення прокурора», - відзначив самооборонівець.

Від імені Громадського сектору Майдану позицію висловив Михайло Шелеп. Він розкритикував квотний принцип висунення на посади та запропонував долучати спеціалістів, які не причетні до політичних партій, однак достатньо кваліфіковані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дайте відео виступу
Відповісти
для нинішніх керовників - витратний матеріал! Цариця так вважає...
Відповісти
Останні новини
Революціонери розкритикували кадрову політику нової влади Волині
09 березень, 2014, 17:49
Відео штурму Луганської ОДА
09 березень, 2014, 17:22