Колісник - це вовк в овечій шкурі, - лідер «Правого сектору» Волині

Колісник - це вовк в овечій шкурі, - лідер «Правого сектору» Волині
Павло Данильчук вважає, що головний лісник Волині оббріхує «Правий сектор» і «довіра до слів таких людей має бути мінімальною».

Так, лідер «Правого сектору» прокоментував звинувачення начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника, що представники «Правого сектору» Волині нібито били його прикладом автомата.

«Смішно виглядає, коли Богдан Колісник приміряє на себе роль невинного ягняти, він більше нагадує вовка в овечій шкурі. Довіра до слів подібних людей має бути мінімальною. Кожен може зайти і побачити на власні очі нібито розгромлене приміщення, нібито заляканий колектив, нібито страшно побитого прикладами автоматів Богдана Колісника», - вважає Павло Данильчук.

Лідер «Правого сектору» впевнений, що коли виникне потреба у рельних свідченнях, то «окрім самого зацікавленого у нагнітанні істерії навколо своєї «надважливої» персони Богдана Колісника, інших свідків не знайдеться».

«Зрештою, ми вже маємо подібні брехливі свідчення прокурорів щодо «Правого сектора». Останні додумалися до того, нібито «Правий сектор» погрожує їм і членам їхніх сімей. Коли ми запропонували підтвердити це публічно, ображені прокурори боягузливо піджали хвости і відмовилися продовжувати розмову на цю тему. Побрехеньки Колісника з тієї самої опери», - додав Данильчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на зону його з повним конфіскатом.ще булгакова згадує нелюд
Відповісти
саме так на зону разом з сином.
Відповісти
один з найбагатших жителів волині, держ. службовець --на зарплату так розбагатів!розікрав ліса волині разом з синком своім!!! без суду і слідства розстріляти щоб, іншим повадно не було!
Відповісти
Про якого ви синка згадуєте, що меншого забули? Приховав в Львівській області, в нього рильце теж в пушку, то все на одного гоните
Відповісти
Ви його породили,щоб позбавляти життя!!!
Відповісти
Так Колісник Вовк в овечій шкурі-згоден. Але те , що Правий сектор -банда , яка породила війну в Україні - це тисячу разів правда! Схаменіться , одумайтесь - чому бояться свідчити про Ваші розбої , анархію очевидці. Вірю що скоро настане божа кара і ви Правий сектор - будете відповідати за все що сптичинили народові України.
Відповісти
ОЗУ може здолати хіба банда. Інших засобів проти банди нема.
Відповісти
рівнозначний ти не прав...
Відповісти
А Данильчук - у шкурі SSівця!!!
Відповісти
Данильчук просто погуляти вийшов. Років через 5 і прізвище забудуть.
Відповісти
Нехай відповідає по повній... разом із сином. Ще хватає совісті виправдовуватися
Відповісти
Для того і існують закони,коли винен -відповідай. А не писати безглузді коментарі(розтріляти)...
Відповісти
Нехай цей держслужбовець покаже своі маетки в Австріі,конюшні і коні в Чехіі і хонки в Франціі і всім все стане ясно. Це Пшонка № 2.
Відповісти
Не шкодуй Колісника.Він не одного лісника бив по справжньому.Правий сектор-так - пострахав.
Відповісти
Повністю погоджуюсь з Рівнозначним. Крім "пацанскіх" нальотів і присвоєння чужих лаврів, в тому числі і загиблих на Майдані до своіх лав (що взагалі є аморальним), майже нічого корисного вони не зробили. Зміна влади - це заслуга окремих громадян, а не певних політичних партій, якою ПС беззаперечно є. Взагалі, досить часто почав зустрічати думки в досить авторитетних людей, що ПС профінансована організація РФ, оскільки від іхньоі діяльності виграє саме Путлєр, але аж ніяк не Украіна.
Відповісти
,, Ліс -наше багатство'' Головна заповідь цього злодія. А потрібно щоб,, Вор должен сидеть в тюрьме!''
Відповісти
Павло... В даному питанні я Вас підтримую... Колісник гарно себе зможе проявити на "пенсії"!
Відповісти
людей жалко на майдани
Відповісти
скільки ідіотизму пишуть ображені на Правий сектор)) Значить все правильно хлопці роблять, наснаги їм!
Відповісти
Слухай, Богдане,перестань видумувати єрунду. Це тебе вже геть паскудить. Накрав, позвільняв купу людей, Жабчуку забув виплати зарплату, скільки деревини Волині вивіз за кордон і т.д і т.п. Вмій піти достойно тавідповісти в прокуратурі та суді за свої грішки. Тюрма за тобою плаче.
Відповісти
Нехай награбоване перейде на розвиток Волинського краю
Відповісти
Думаю що Колісник те що мав мати в раю вже мав тут,так що нехай не позориться,а йде на "пенсію".Камера буде облаштована по мірках майна в Австріі (якщо не заарештують)
Відповісти
Настав час коли люди можуть відкрито сказати про таку особистість як Колісник та його протиправні дії . Ця особа займаючи вище вказану посаду , вважав що ліс це його власність . Потрібно що він поніс повну справедливу відповідальність(як мінімум позбавлення волі) а також навести правопорядок у даній сфері, бо бардак який був це не припустимо.
Відповісти
Давно знаю Колесника. Он жесткий руководитель и никогда не рядился в овечьи шкуры. Богдан Иванович не многословен и может промолчать в ответ на вопрос , который не хочет обсуждать, но никогда не врет.Чего не скажешь о Павло Данильчуке. В интервью Колесника говорится о выбитой двери и обрезанных проводах, но ничего нет о "разгромленном помещении"... Богдан Иванович, говорит что его били в лицо "прикладом" (рукоятью) пистолета, а не автомата... Тут не ясность: у пистолета нет приклада... Однако, какая разница, ведь то что его били факт: голову зашивали в двух местах. О страшном избиении Колесник не рассказывает и ни словом не жалуется. Он говорит о том, что ему было стыдно, за тех вооруженных мужчин, которым нужно собраться группой, чтобы ткнуть, неважно чем, в лицо пенсионера...у которого сыновья старше, чем они... Что касается свидетелей, то они наверняка есть, но вряд ли Богдан Иванович будет их искать... Я его понимаю... Может когда-нибудь поймет и Павло Данильчук...
Відповісти
він ше не на такезаслуговує
Відповісти
А ви хлопці, подали статтю саме так і було треба Правому сектору. Уривочками, без звязки думок. Треба було всю одразу поставити. А то зробили такі ж "набіги", як роблять вони. Тож не ваша інфа, то нащо її ділити. Передерли б з газети всю сваттю і заспокоїлися. Де етика журналіста?
Відповісти
ненакажете колісників то вилізе більша нечисть яку вони породжували
Відповісти
згідний з вами на 100%
Відповісти
Чи дійсно буде той справедливий суд? Хай би повернув все награбоване разом з синками. Хами, а не люди.Цікаво, чи піде Правий сектор далі цих пустих розмов.
Відповісти
ми знаем хто стане на йоге мисце ви ахнете
Відповісти
буде ще той хмирь керувати
Відповісти
Богдан Іванович певно забув про свої подвиги,в часи правління Цуманським лісгоспом.В цьому житті за все треба платити,але незавжди прокурорам та суддям."Правомий сектор"-мало ви йому всунули.
Відповісти
данильчук - брехун, вже б соромився теке нести
Відповісти
На зону з конфіскацією!!!
Відповісти
Останні новини
Колісник - це вовк в овечій шкурі, - лідер «Правого сектору» Волині
13 березень, 2014, 19:40