Губернатор Волині відповів на звинувачення революціонерів

Губернатор Волині відповів на звинувачення революціонерів
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт відповів на звинувачення революціонерів у непрозорій кадровій політиці.

Нагадаємо, 16 березня "Громадський сектор" Волині заявив, що губернатор відмовився від прозорої кадрової політики.

Пустовіт відповів на ці звинувачення заявою, яку опублікувала прес-службі ОДА.

Публікуємо заяву губернатора без змін та правок:

На тлі гострих викликів і загроз, що постали перед Україною, прийняття конструктивних управлінських рішень потребує кваліфікованих кадрів на усіх рівнях влади. Сьогодні на Волині, як і загалом в Україні, тривають процеси перезавантаження влади.

Ми є свідками та учасниками впровадження нових демократичних механізмів у кадровій політиці. Призначення на посади як в органах виконавчої влади, так і в правоохоронних структурах, державних установах та організаціях відбуваються не лише відповідно до чинного законодавства, а й за активної участі громадськості краю.

Цілком об’єктивно, що громадські формування області, які активно долучалися до революційних перетворень в Україні, сьогодні висловлюють свої пропозиції щодо кадрових призначень. Влада Волині цінує громадську ініціативу та активну громадянську позицію. Однак, часто пропозиції різних громадських об’єднань кардинально суперечать одна одній, містять емоційну та особистісну складову.
Наше спільне завдання сьогодні у кадровій політиці – досягти компромісу та сформувати ефективну владу на Волині.

Ми маємо прискорити і завершити процес кадрових призначень, аби усі гілки влади на усіх рівнях, від найменшого села до обласного центру, запрацювали злагоджено і оперативно. Нинішня ситуація в країні, як ніколи, вимагає громадянської свідомості, національної єдності та порозуміння. Довготривалі громадські обговорення кожного кадрового рішення в окремих галузях ставлять під загрозу реалізацію необхідних управлінських рішень.
Однак, запевняю вас: усі необхідні кадрові зміни здійснюються на принципах публічності, прозорості і відкритості. Кожна кандидатура піддається аналізу з точки зору її професійних та людських якостей. Враховуються пропозиції та ініціативи громадськості, проводиться обговорення у ЗМІ. Тому заяви про кулуарне чи одноосібне прийняття кадрових рішень не відповідають дійсності та не мають під собою конструктивного підґрунтя.

Звертаюсь до усіх волинян: влада краю відкрита до діалогу з активними об’єднаннями громадян, із засобами масової інформації та громадськими активістами. Ми готові обговорювати усі конструктивні пропозиції та побажання як щодо кадрових рішень, так і щодо інших актуальних питань соціально-економічного розвитку Волині.

Разом ми – сила. Ми здолаємо усі труднощі та виклики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як його самого призначили? З ким радилися?
Так само і він призначає. Що Ви хочете від нього?
Замполіт.
Відповісти
Брехун! Батьківщина не виграла вибори, щоб самостійно формувати владу, Перемогу здобув Майдан. А коли востаннє збиралася рада Майдану? Залишив на самих жирних посдах страих кадрів - правильно зробив, думає що те, що вони йому пообіцяли повернути в чемоданах покращить власний добробут. Вони навіть третини правди про відкати тобі не повідомили.
Відповісти
Ваші "кваліфіковані кадри" вже Крим прокадрили.
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині відповів на звинувачення революціонерів
19 березень, 2014, 14:14