Герой з Ковеля, поранений в рота, «йде на поправку»

Герой з Ковеля, поранений в рота,  «йде на поправку»
Ковельчанин Володимир Мовчан, якого під час штурму Майдану в Києві було важко поранено кулею снайпера, йде на поправку.

Лікарі з польського міста Краків, куди був перевезений потерпілий, зробили все, щоб він зміг й надалі жити повноцінним життям, - пише ПроКовель.

Нагадаємо, що чоловік був поранений в ротову порожнину обличчя. Куля потрапила в щелепу і там розірвалася. Поранення були дуже важкі, ковельські лікарі не давали жодних обнадійливих прогнозів.

Польські дипломати при активній підтримці українських чиновників швидко підготували всі необхідні документи і перевезли ковельчанина до Польщі.

Наразі Володимир Мовчан, за словами його матері Надії Мовчан, вже самостійно пересувається, а за місяць йому знімуть шви і він розпочне реабілітацію. Також закордонні хірурги запевняють, що чоловік зможе сам і їсти, і розмовляти.

21 березня до Кракова разом із волонтерами поїхала й його мама, щоб привітати свого сина з 37-річчям, яке він святкує 21 березня, і передати вітання від двох його дочок, усіх рідних, які постійно моляться за його здоров’я, та ковельчан.

А підприємці міста та небайдужі люди ще підготували Герою Майдану подарунок - назбирали близько 20-ти тисяч гривень допомоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Герой з Ковеля, поранений в рота, «йде на поправку»
21 березень, 2014, 10:17