Волинські автомайданівці погрожують один одному компроматом

Волинські автомайданівці погрожують один одному компроматом
Автомайдан на Волині розколовся через надмірні амбіції одного з його координаторів Сергія Похи, вважає керівник організації ГО "Автомайдан України" Ігор Оборонов.

Про це він заявив у Луцьку на прес-конференції у понеділок, 24 березня.

Оборонов розповів, що раніше на Волині автоймаданівський рух був єдиним. Але під час виборів керівника організації стався скандал: більшість членів не підтримали кандидатуру Сергія Похи. Зі слів Оборонова це сталося через те, що Поха демонстративно вийшов із залу, де проходили збори, і заявив, що не хоче мати нічого спільного із "Автомайданом", - пояснив Оборонов. Він додав, що після цього саме його - Оборонова - вибрали керівником організації.

Також, за словами Оборонова, Поха "захопив із собою" рації, комп’ютери, картки на паливо, які належали "Автомайдану" та разом із кількома прихильниками покинув організацію.

"Найобразливіше, що він вкрав нашу назву - "Автомайдан Волинь". Він таємно зареєстрував громадську організацію з такою назвою. Хоча його організація нараховує людей 15", - заявив Оборонов.

Учасників Автомайдану на Волині, які не пішли з Похою, лишилося близько 300, каже Оборонов. Вони зареєстрували ГО «Автомайдан України». Хоч така назва, за визнанням керівника, викликала обурення багатьох активістів в Україні і її теж називали "крадіжкою". "Ми готові відмовитися від назви, якщо Поха поверне нам стару", - заявив Оборонов.

Активіст Сергій Буряк під час прес-конференції заявив: якщо Сергій Поха продовжить свої "інтриги", автомайданівці оприлюднять на нього компромат, якого, мовляв, мають достатньо.

"Якщо він далі буде проводити таку політику, ми цю інформацію оприлюднимо", - заявив Буряк.

Оборонов розповів журналістам: «Якщо по відношенню до мене та Леоніда Голода, заступника, будуть певні дії правоохоронців із нашого затримання, я однозначно це пов’язую із Сергієм Похою. У нас є свідки того, що Поха змовився із певними представниками прокуратури і міліції щодо фальсифікації побиття Похи, у якому можуть звинуватити нас, щоб дискредитувати».

Прес-секретар автомйданівців Марина Щебет закликала Поху "одуматись" та об’єднатися із більшістю активістів, щоб повернути єдину назву та відновити єдність організації.

Натомість сам Сергій Поха пояснив, що всі заяви про його "змову" із силовиками - це брехня. "Я можу все це спростувати. Але якщо вони будуть поливати мене брудом, то я не готовий чинити так само", - пояснив він.

За словами Похи, створюючи ГО "Автомайдан Волині", він "хотів як краще", але його не зрозуміли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
більше експресії! Темпераментніше!
Відповісти
Де два українці — там три партії
Відповісти
Є свідки що я хотів об'єднати Автомайдани . Оборонов Бреше ,чи психічно хворий. В мене й думки не виникало щоб таке робити. Я всім говорив що Оборонов провокує сутички, він Проник у приміщення Автомайдан Волинь та вирвав табличку яка була на дверях і хизувався нею,він думав що це мене зпровокує натомість я сказав що якщо у нього будуть будь які проблеми я завжди подам руку та підставлю плече. Моє прохання зібрати всіх автомайданівців і щоб на ЗМІ люди розповіли все що відбувається. В Автомайдані Україна не є 300 автомобілів це маніпуляції. Перш за все Оборонов якщо ти хочеш щоб люди тобі довіряли то навчись говорити правду! З Повагою Сергій Поха!
Відповісти
вас не потрібно знищувати, ви самі один одного передушите, ідіоти.
Відповісти
тобто зараз вони його покривають?
Відповісти
Дійсно, незрозуміла картина намальовується. Якщо так кричите про чистоту своїх рядів і патріотичну спрямованість діяльності, то цей "компромат" (чи шо там у вас) необхідно було вилити відразу після появи.
Відповісти
"Автомайдан Волинь" на данное время насчитывает 97 человек. Также к нам присоеденился автомайдан Рожище, Ковель,Владимир-Волынский. Также мы входим в всеукраинский автомайдан. Если вы помните несколько дней назад был громкий скандал который облител всю Украину и даже попал в Россию про ситуацию на заправке. Так вот, Лидер Всеукраинского движения Автомайдан Сергей Коба в интервью каналу 112 сказал что эти люди не имеют ничего общего с Автомайданом. Эти люди приходят к нам в штаб и срывают нашу табличку. Ездят по городу и улыбаясь крутят ее в руках. После этого Оборонов перед нами извиняется, и нагло врет в глаза что это сделал не он. Хотя вахтерша его узнала.
Мы в свою очередь не дали на них ни одного плохого комментария. Люди, давайте быть толлерантными.
Я думал мы боремся за одну идею, а на деле вы начинаете мерятся с нами письками. Не красиво.
Відповісти
Два українці - три гетьмани
Відповісти
означає чорт знати що.
Відповісти
У вас в автомайдані діти, чи дорослі мужики? Судячи по тому чим ви маєте мірятись, і як ви висловлюєтесь - дитсадок.
Відповісти
Чому справді тоді пішов Поха? Якщо причина в тому, що його не поставигии головним, то це якось дивно. Назвіть більш вагому причину. Я випадково почув його розмову з Обороновим на одному з віче. Поха пожав йому руку і сказав що хоче щоб виступив саме він. Чи то були своєрідні "обійми Іуди"? Це ж Автомайдан, а не Похоавтомайдан. І Данельчук досить твереза людина щоб іти на сумнівну прес-конференцію.
Відповісти
прес-конференцію з цього приводу скликав саме Оборонов, а не Поха, тому це вже насторожує. і єдине, чого хочеться нам, простим громадянам, - це щоб ви були єдиними і об'єднаними. думаю, варто Сергієві знизити свої амбітні плани і піти на примирення, інакше буде дискредитація всього Автомайдану, а це на руку нашим ворогам.
Відповісти
я перший почну зливати Поху. хі-хі
Поха їздив в рівне і домовлявся з представниками заправок, щоб йому дешевше продали бензин. Таким макаром він заробляв по 15-20 копійок на літрі. А з двох тон накапувало. І так кожен тиждень....
Сергійко, я тебе здам з патрохами
Відповісти
звеніть увагу що вони мають компромати один на одного, а дозволяють собі диктувати умови та вимоги щодо вибору кандидатів на керівні посади. Оце необхідно спочатку почистити свої ряди чесно як автомайдану , ПС, Самообороні, навчитися хоча б толерантності, вміння застосовувати тактику та стратегію хочаб у спілкуванні, а уже не говорю про ведення переговорів чи веденні дій. Через ваші необдумані неадекватні дії ви втратили повагу народу, а була врна надзвичайно висока, бо ви зробили, ті що були на майдані, неможливе. Слава Україні.
Відповісти
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.

Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Між братніх народів, мов садом рясним,
сіяє вона над віками…
Любіть Україну всім серцем своїм
і всіми своїми ділами.

Для нас вона в світі єдина, одна
в просторів солодкому чарі…
Вона у зірках, і у вербах вона,
і в кожному серця ударі,

у квітці, в пташині, в електровогнях,
у пісні у кожній, у думі,
в дитячий усмішці, в дівочих очах
і в стягів багряному шумі…

Як та купина, що горить — не згора,
живе у стежках, у дібровах,
у зойках гудків, і у хвилях Дніпра,
і в хмарах отих пурпурових,

в грому канонад, що розвіяли в прах
чужинців в зелених мундирах,
в багнетах, що в тьмі пробивали нам шлях
до весен і світлих, і щирих.

Юначе! Хай буде для неї твій сміх,
і сльози, і все до загину…
Не можна любити народів других,
коли ти не любиш Вкраїну!..

Дівчино! Як небо її голубе,
люби її кожну хвилину.
Коханий любить не захоче тебе,
коли ти не любиш Вкраїну…

Любіть у труді, у коханні, у бою,
як пісню, що лине зорею…
Всім серцем любіть Україну свою —
і вічні ми будемо з нею!

1944
Володимир Сосюра
___________________
Просто любіть Україну. І нехай це буде на першому місці, тоді і проблем багато зникне.
Відповісти
Пащенко - твій інфоресурс відмирає через те, що ти не пропускаєш коментарі. Поясни своїм "журналістам", що коментарі - це те заради чого люди сидять на волинських порталах, а не ваші художні статті.
Відповісти
Як раз хотіла це написати. Підтримую.
Відповісти
Ви ж всі такі чесні-чого тоді ділите посаду керівника?
Яка різниця?
А от яка- знаєте ,що потім тепленьке місце візьмете, посаду.
Для того ви кричите на майдані, іздите на машинах(автомайдан), створили правий сектор, самооборону, інші клани і органи....
Чи я щось не розумію?)))
Відповісти
Якби ви вчилися в школі, і це був би твір, ви б отримали пару. Назва не відповідає змісту. І сама стаття не відповідає суті перес-конференції. Звичайна заказна стаття.
Відповісти
Поха вискочка як був так і лишився.Він хоче всіма керувати,а так не виходить і не вийде.З його бандитськім лицем і замашками в керівники не беруть.Бо всі знають його і брата бандюгу,які зараз корчать з себе порядних підприємців.А як в 90-их катували людей?Вимагали гроші?Крали?І те,що він зараз вкрав рації і майно Автомайданівців то мене це не дивує!А залякував перевіряюших,які прийшли з перевіркою торгівельної точки з морозивом своїм батьком злодюгою.Сергій!Всі Лучани знають,що ви ЗЛОДЮГІ і в кожного члена вашої сім"ї на лобі написано В О Р !
Відповісти
якщо є факти звертайтесь в міліцію та доведіть, можна говорити що бандит, крадій а доказів не має. Смішні в нас люди)
Відповісти
І докази є і докумети і свідки. І навіть свідки діянь Похи старшого, які вимушені були виїхати в Київ. Але ж відкупиться. Та й зараз людям не до того. Я не розумію Пащенка, на якого летять бризки лайна. Хороший оратор, бізнесмен, спортсмен. Сім'я така чудова. Навіщо воно йому? Чи настільки залежить від когось, що інакше не може діяти? Хто тепер кому скаже.
Відповісти
Останні новини
Волинські автомайданівці погрожують один одному компроматом
24 березень, 2014, 20:05