Гузь показав свій «маєток». ФОТО. ВІДЕО

Гузь показав свій «маєток». ФОТО. ВІДЕО
Заступник голови Волинської облради Ігор Гузь показав журналістам свій будинок та земельну ділянку.

Візит преси у обійстя посадовця відбувся у п’ятницю, 28 березня.

«Чим була викликана така наша ініціатива? До мене вже тижні три тому звернулися декілька журналістів, щоб показав, де я проживаю як новообраний заступник голови облради», - пояснив Ігор Гузь.

Він закликав інших посадовців також брати приклад та показувати журналіста свої «маєтки»: «Я вважаю, що кожен чиновник, навіть не тільки там голова чи заступник, обласної адміністрації, обласної ради, начальник управлінь, відділів, члени виконкому міської ради повинні при першій необхідності чи бажанню журналістів показати, в яких умовах вони проживають».

Будинок, де нині проживає Гузь, розташований у районі Вишків. «Я тут проживаю з 2007 року, коли одружився, ця будівля побудована моїм дідом, Павлом Остаповичем Кондзюрою в 1953 році», - розповів посадовець.


За його словами, у будівлі вони з дружиною займають дві кімнати, у інших живе дядько Ігоря: «Я займаю частину, дві кімнати, в іншій частині живе мій дядько».
Дядько Ігоря
Дядько Ігоря


Також Ігор Гузь показав свою присадибну ділянку – 15 сотих: «Є 15 сотих землі, тут в мене городи – і буряки, і картопля, і інше - все для того, щоб було на столі все свіже».

Він додав, що за 12 років депутатства не брав жодної земельної ділянки: «Я можу сказати відповідально, я 12 років депутат місцевих рад… жодного разу ні я ні моя дружина земельної ділянки не взяли. Іншого житла іншої земельної ділянки в мене немає».
15 соток
15 соток
клумба
клумба


На подвір’ї під брезентом складені залишки від ремонту та інші речі. «Трошки є бардаку, але то все буде прибиратися, як і в людей», - пояснив Гузь.
кіт Цезар
кіт Цезар


Також він показав свою машину, на яку збирав 6 років.
Машина Гузя
Машина Гузя


У кімнатах портрети Степана Бандери і Євгена Коновальця, націоналістична та історична література.
Історична література
Історична література
Портрети у спальні
Портрети у спальні


Поряд – фарби та пензлики, мольберти. «Це я малюють», - зізналась дружина Оксана Гузь.

У кімнатах небагато простору, десяток журналістів та дві телекамери ледь поміщаються.
Оксана Гузь пише картини
Оксана Гузь пише картини
Смаколики для журналістів
Смаколики для журналістів


Ігор Гузь розповів, що найближчим часом переселятися не збирається, буде хазяйнувати тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з повсталими - абсолютна. Свій в доску...
Відповісти
Гарний будинок. Тілки стежку до вхідних дверей забули витоптати, щоб було схоже на обжитий будинок!?
Відповісти
А які можуть бути статки, якщо він ніколи ніде не працював? Праця примножує статки. А тут, як кажуть в народі, "ні корови, ні свині, тілько сталін на стіні". В нашому випадку - Степан Бандера.
Відповісти
знаю дядька Ігора, Петра Павловича Кондзюру, дуже хороша людина, а ще чудовий механік)
Відповісти
Ксюшенька дякую за мій піар
Відповісти
Гроші за посади в ОДА бере, на посади своїх просуває, так що скоро переселиться.
Відповісти
Друзів своїх друзів на посади "садить" от друзі на авто і помогають.
А те,що потім друзі друзів для людей нічого не зроблять, то на це всім байдуже. Для чого нам професіонали при владі, нам треба політичні оратори.
Обласні адміністрації - це місця, де треба працювати професіоналам для народу, а не виконувати політичні забаганки партії. Людей звільняти з посад і приймати на посади - виключно на голосуванні широкому і загальному, а не в офісі партії "Батьківщина"за своїх та ще й за гроші друзів.
Відповісти
Єдина людина якій я довіряю щиро,надіюся що будуть ті часи коли Гузь дійде до найвишої точки влади і зможе показати що земельна ділянка,будиночок,та машина це можливість кожної людини.Взагалі був у протилежній політичній партії з якої після подій в Україні не знахожуся,можу сказати що Ігор дуже порядна людина.Молодець,Виховує патріотичну націю,надихає на майбутнє позитивне така людина:)
Відповісти
Ігор вже давно при владі! а скажіть-но будь-ласка, що він за цей час зробив?
Відповісти
Да звичайно молодець поміняв 5 політичних партій, як щур перебігав в тепліші місця. Хай розкаже як вкрав міліон грн при предвиборчій кампанії Тимошенко в 2010 році вкрав і купив собі скромного Ланоса якого невдовзі спалили.
ОТ ТАКИЙ ПАТРІОТ!!!
Відповісти
друже ти щось наплутав
Відповісти
від Бендери до Шухевича! Інтелектуал...
Відповісти
Аяяяяй! "Друзі" чиновнику допомогли...
Відповісти
От би мені таких друзів,які б на машину грошей би дали. Тепер мусить Гузь якось друзям борги повернути. Може посадами в обласній держадміністрації...
Відповісти
Дякуємо Ігоре, за те що ти у нас є!!! Депутат Гузь - це невід'ємний чинник у розвитку волинської громади. Без таких людей немає розвитку. Адже щоб збудувати нове, треба зруйнувати старе. І Ігор дуже добре вміє це робити. Тому горе тій громаді, якою прийде керувати Гузь. Його місце якраз депутатське, на вулиці під стінами владних споруд з мітингарями, з плакатами та лозунгами над головою. Тому Ігоре Володимировичу, дякуємо тобі за це, без тебе не відбулось би те, що ми сьогодні маємо. Кожна людина має займати те місце у житті, де у неї добре виходить робити свою роботу.
P.S. Адміністратору - чому не проходять мої коментарі, невже вони такі "комусь" неугодні. Якщо і цей не пройде, то можна зробити висновок, що стаття написана у чиїхось інтересах, і є замовною, і гарно покаже "чистоплотність" Вашого засобу масової інформації. Майдан не за це стояв, та Небесна сотня не за таку правду полягла! (Скріншот з екрану знятий)
Відповісти
ДАНИЙ САЙТ ПУБЛІКУЄ ТІЛЬКИ ТІ КОМЕНТАРІ, ЯКІ ВИГІДНІ ВОЛИНСЬКИМ БЮТІВЦЯМ. А ЯК ЖЕ СВОБОДА СЛОВА?
Відповісти
Приємно що на Волині до влади приходять молоді патріотичні хлопці.Дай Боже їм сили та мужності і мудрості і головне щоб влада їх зіпсувала - правда ми їм цього НЕ ДАМО
Відповісти
Які великі статкитут хтось побачив,так живуть більшість громадян ,ЧИ ВИ ХОЧЕТЕ ,ЩОБ ЛЮДИНА ЖИЛА В ЛАЧУЗІ ,ось тоді була б достойна працювати у владі.Якщо брав хабарі ,то потрібно це довести .Я не прихильник нікого з влади,але не люблю балаболити без доказів.
Відповісти
Не плохой дом для 15-ти летнего безработного!!!Так все живут безроботные в 33 года на Волыни???
ВП не удаляйте комент!!!
Відповісти
Індивід цікавий. Пане Гузю мені здається Ви хвора людина!!!! Ваше прагнення зайняти хоча б якусь посаду - мені дивні!!!! Горлопан Ви ще той!!!! Це треба було так бігати, пригати, плюватися - ну тепер мені Ваші цілі зрозумілі!!! Пане Гузю не забувайте: падати швидше чим підніматися, тим більше коли все звалилось на голову людині, яка в житті нічого не досягла!!!!!!! Пам'ятаєте, пам'ять - чудовий стимул...
Відповісти
Ви продажний сайт, навіщо коменти убирати. Вони Вас не задовільняють??? Тоді Ви разом із Пащенком цілуйте свого Гузя в ЖОПУ!!! А статті не пишіть, не позорьте професію журналіста!!!!!
Відповісти
ІГОР ГУЗЬ ЦЕ ПАРЩИК ПРОПЛАЧЕНИЙ З НІГ ДО ГОЛОВИ. І ЖІНКУ ВСУНУВ НА ЄВРОПЕЙСЬКІ ТЕНДЕРИ ПРООН НІБИ ЯКАСЬ ХУДОЖНИЦЯ АКТИВІСТКА.ВСІ ОЦЕ ГУЗЄВЕ КУБЛО ВОЛИНСЬКЕ БИДЛО ХОХЛЯЦКЕ ШКУРОПРОДАЖНЕ ЛАЙНО ЯКЕ ЧАС ЗАГРИБАТИ В ЗЕМЛЮ.
Відповісти
Останні новини
Гузь показав свій «маєток». ФОТО. ВІДЕО
28 березень, 2014, 15:54