Пустовіт просить головного лісника України звільнити Колісника

Пустовіт просить головного лісника України звільнити Колісника
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт звернувся до керівника Державного агентства лісових ресурсів Валерія Чернякова з проханням звільнити Богдана Колісника з посади начальника обласного управління лісового та мисливського господарств.

Про це йдеться у відповідному зверненні голови, яке опублікували на сторінці "Правого сектору" Волині в Facebook.

«За час перебування на посаді начальника управління Колісник не забезпечив ефективність управління під відомчими структурними підрозділами, як наслідок кредиторська заборгованість державних лісогосподарських підприємств складає сьогодні більше 60 мільйонів гривень. Про численні порушення фінансової дисципліни, неефективне використання державних коштів, про збитки завданні державі свідчать матеріали перевірки Державної фінансової інспекції України у Волинській області 2013 року», - йдеться у зверненні.

Григорій Пустовіт зазначає, що із невідомих причин розслідування за матеріалами зазначеної перевірки правоохоронними органами та Держлісагенством не проводилися.

«Авторитарні методи керівництва спричинили соціальну напруженість у трудових колективах і лісогосподарських підприємств та серед місцевого населення в регіоні. Виплата заробітної плати для працівників лісництв проводиться в основному у натуральному вираженні, а не в грошах. Не забезпечується право працівників на календарну відпустку. Незадовільною є кадрова політика.Відсутній потенціал кадрового резерву для лісової галузі в області.Створений штучний дефіцит в питаннях забезпечення місцевого населення паливними дровами та діловими лісоматеріалами для індивідуального будівництва. Не забезпечено прозорий ринок послуг в напрямку проведення лісозаготівельних робіт та робіт із переробки деревини», - йдеться далі у документі.

Тому голова ОДА сподівається на розуміння та вирішення питання щодо звільнення Колісника із посади начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Колісник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А посадити ?
Відповісти
прохання тимчасового управителя Волині...
Відповісти
шановний пустовіт! що ви зробити за 100 днів та що ви зробили ? будемо також просити вас відправити до магадана.
Відповісти
Нарешті і до нас св'ято завітає. Тьфу тьфу
Відповісти
Да!дядько мав гарний апетит на кавручки і суху ковбаску!!!!!!!!!!
Відповісти
Вітів вже " заключає контракти на поставку лісу".
Відповісти
Просить ? То уже правий секта його просив! Та за дубобакси- пробачив
Відповісти
Шановнi, вiн знову вас поiiмеет!
Відповісти
Колісника треба не тільки звільнити з займаної посади,ай притягнути до кримінальної відповідальності.
Клісник може з власної кишені(гроші які награбував)погасити борг Вллиньлісу.
Відповісти
а чому Колісника не можна притягнути до кримімальної відповідальності за його порушення він нажився за своє життя чи так все зійде з рук і так буде бо ви всі жили за його рахунок.Посадіть його на довічно в вольєр а МИ будемо за ним полювати як за шакалом.
Відповісти
Пустовіт ,Ти мені починаєш подобатися!
Відповісти
давно пора це гімно звільрити
Відповісти
він ще працюе,його місце в тюрмі.
Відповісти
Три одени на грудях "За заслуги" і такі показники! Це якесь непорозуміння. А на що дивилися нагороджуючі! Яка сьогодні ціна цих орденів, випрошених на полюванні в Клімчука, бо саме від дає на них представлення? А "заслужена" журналістка журналу "Лісовий вісник", яка на виїзді в ліси після демонстрування "досягнень" галузі залишала журналістів напризволяще, а сама стрибала в машину на коліна начальника і їхала в ресторани? Як вона сьогодні себе почуває? Куди її викинули разом з макулатурою? От би хтось розповів?
Відповісти
від заздрощів. Нудить...
Відповісти
Якщо Державне агентство лісових ресурсів України звільнить Богдана Івановича на підставі такого звернення - то це означає капець галузі.
Відповісти
А думка колективу вже нічого не значить ???
Відповісти
перед тим як звільняти очільника управління треба запитати думки працівників які на нього працюють! вони найкраще знають хто є хто!!!!
Відповісти
Останні новини
Пустовіт просить головного лісника України звільнити Колісника
29 березень, 2014, 16:45