Волинян просять підтримати фінансово патріотичну гру «Звитяга»

Волинян просять підтримати фінансово патріотичну гру «Звитяга»
Молодіжна громадська організація «Національний Альянс» звернулася із проханням підтримати фінансово спортивно-патріотичну гру «Звитяга-2014», яка уже вдев’яте відбудеться на Волині.

Захід проводиться силами активістів громадської організації і кожного року організатори самотужки шукають фінансування для його проведення, - повідомили у прес-службі «Національного Альянсу».

«Всеукраїнська теренова гра «Звитяга», яка вже вісім років поспіль проводиться на Волині, стала візитною карткою області в аспекті національно-партіотичного виховання молоді. За час проведення табору, «повстанцями» себе відчули більше двох тисяч молодих людей з усієї України», - йдеться у зверненні.

В «Національному Альянсі» зазначають, що минулі роки їм вдавалося вигравати проекти на проведення заходу та отримувати мінімальні кошти для покриття витрат на довезення учасників з Луцька до місця проведення теренової гри.

«Цього року теренова гра «Звитяга» не отримала жодної державної підтримки, тому ми публічно звертаємося за допомогою до меценатів та спонсорів для її підтримки (допомога може бути у вигляді як фінансів, так і товарів та послуг)», - закликають вони.

Зробити свій фінансовий внесок у реалізацію заходу можна перерахувавши гроші на рахунок: 26007011069568, ЄДРПОУ 33170328, ПАТ «Укрсоцбанк» , МФО 300023 або на картку 5211 5373 0854 3029.

Контактна особа: Майя Москвич, + 096-148-57-02, e-mail: [email protected]

Кошторис теренової гри «Звитяга»
Кошторис теренової гри «Звитяга»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дожилися..ще маємо Маї грощі давати...
Відповісти
Останні новини
Волинян просять підтримати фінансово патріотичну гру «Звитяга»
03 квітень, 2014, 15:28