У Луцьку «Автомайдан Волинь» і міліція накрили підпільних букмекерів. ФОТО

У Луцьку «Автомайдан Волинь» і міліція накрили підпільних букмекерів. ФОТО
У Луцьку закрили три нелегальні букмекерські контори: операцію розробляли спільно правоохоронці та активісти "Автомайдану Волинь".

Про це повідомили у прес-службі "Автомайдану Волинь".

Одна з контор знаходилася на вулиці Привокзальній, 9 на першому поверсі без вивісок.

Коли автомайданівці і працівники міліції зайшли до закладу, в ньому були адміністратор та декілька людей, які, побачивши тих, хто прийшов, втекли. Адміністратор розповів, що працює перший день.

Вилучену комп’ютерну техніку та документацію на заклад активісти "Автомайдану Волинь" транспортували до місця зберігання речових доказів і передали міліції.

Ще один заклад знаходився на вулиці Лесі Українки, 19.

Коли міліціонери й автомайданівці зайшли до закладу, персонал обурився цьому і ледь не почав бійку. Втім, в результаті і тут вилучили техніку.

На вулиці Винниченка, 14 працівники та клієнти підпільної букмекерської контори спокійно зустріли правоохоронців та автомайданівців і не перешкоджали їхній діяльності. Тому працівники міліції без проблем вилучили техніку та відправили до місця зберігання речових доказів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Что за бред и чепуха??? О каких подпольных букмекерских канторах пишите??? Лучше б инициировал "Автомайдан" возможнось изменить в лучшую сторону наше законодательство. А органам посоветую усердно ловить своего бывшего шефа и других бывших правоохранителей!!!
Відповісти
Повністю підтримую, адже нове законодавство - це не тільки легалізація і зняття зайвих питань, але й суттєве наповнення держбюджету (що на сьогоднішній день актуальне питання), а не кишенні силових структур !!!
Відповісти
А вам самим слабо в Луцьку порядку навести ?????
Беріть приклад...
За громадськими організаціями майбутнє...
Відповісти
Ого, молодці, ці контори вже давно порібно закрити! Хлопці роблять роботу! Респект !Дякую Вам що ви є !
Відповісти
Возможно и надо бы позакрывать, но это же проще простого, а если подумать глобально.?. Почему бы не создать условия хотя бы для букмекертсва, как и увсех европейских странах. Это же не только рабочие места, но и огромный доход государству. А так и всем понятно, что "черный" нал только гробит економику, не зависимо от вида деятельности. Так что рекомендую автомайдановцам усложнить себе задачу, создав инициативную групу, чтобы давать предложения чтобы страна процветала, а не утопала от безработицы и "подводных" течениях левака. Но кто же себя будет озадачивать сложным, если можна просто попиарится - это же на много проще. Обратите внимание сколько раз в новости прозвучало слово "автомайдановцы", больше чем милиция. Лучше бы работать пошли на благо Отечества, а от того что закрыли кого-то или что-то пользы никакой ни кому, только зря убитое время.
Відповісти
В обов'язковому порядку, потрібно сказати хто був власником цих закладів, а також хто їх кришував від Прокуратури, СБУ, Податкової, тощо
Відповісти
Хто ж тобі скаже, адже той хто знає - той кришує ))
Відповісти
Ти ліпше сам водяру пальону перестань продавати.
Відповісти
що твориться??? без ухвал слідчого судді і які речові докази. Бардак.
Відповісти
Ухвала суду є
Відповісти
Ухвала на огляд приміщення, але не на вилучення...
Відповісти
Молодці... !!!
Відповісти
хай ще прикриють один з розважальних закладів Луцька, де не платять людям грошей по кілька місяців, і шантажують тим, що якшо звільняться то взагалі не заплатять.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «Автомайдан Волинь» і міліція накрили підпільних букмекерів. ФОТО
08 квітень, 2014, 08:01