Проїзд у Луцьку може коштувати 3 гривні, – Романюк

Проїзд у Луцьку може коштувати 3 гривні, – Романюк
Вартість проїзду в Луцьку підвищать, імовірно, до 3 гривень.

Про це заявив луцький міський голова Микола Романюк 14 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

За його словами, питання ціни ще не визначено. Перевізники мають обґрунтувати підвищення проїзду документально. Романюк вважає, що це може зробити тільки Луцьке підприємство електротранспорту, в якого «все гаразд з документами».

Мер зазначив, що перевізники скасовують половину маршрутів через збитковість. Нагадаємо, вони хочуть підвищити вартість проїзду до 3,5 гривні.

Після регуляторних процедур висновок має зробити Антимонопольний комітет України. Тільки тоді вартість проїзду піднімуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як долар вниз піде і бензин подешевшає то вони ціну назад повернуть? Якщо ні - то і немає чого підвищувати, вони і так стільки часу у суперприбутках, так що потерплять! МВФ якщо гроші дасть - долар впаде і ціна на бензин також, а якщо ні то... Тоді можна і обговарювати, а то хитрі які вишукались! Скільки можна людей грабувати?!
Відповісти
Водії, ви нам не вороги! Ми також хочемо, щоб і у вас була гідна зарплата та умови життя.
Наш ворог - хапуги, які наживаються на нас з вами під шумок криз, війн та інших негараздів. І їм поступатися ми не збираємось!
Вони пояси не затягують...вірніше, затягують, але на наших шиях.
Відповісти
ТІ ПЕРЕВІЗНИКИ і так за кордоном відпочивають!Просто на це напевно їм не вистачає!
Відповісти
Ага чекайте зменшать!Знайдуть ще якусь причину для підняття ціни за проїзд!
Відповісти
"...Нагадаємо, вони хочуть підвищити вартість проїзду до 3,5 гривні..." Мало , що вони там хочуть!!! А я хочу апартаменти з басейном на даху,і нічого переб'юсь, і вони хай переб'ються
Відповісти
Людям нехай збільшать прожитковий мінімум ,а не преміі по 300 гривень знімають!!!!
Разом з тим всім вони ціни кругом підняли
Куди ми котимось?
Таке враження хтось чекає коли украіна вимре
Відповісти
"Куди ми котимось?" У Еуросоюз ми котимосььь, а туда з "великими" українськими зарплатами зась! Так що зашморгніть паски. А.Яценюк
Відповісти
Та дійсно, нехай заробітні плати піднімуть, а тоді ціни на проїзд підіймають! Зі всього ми ще й податки платимо! З зар.плати знімають, потім ще як продукти купуємо 20% йде! Це вже знущання над людьми! Задовбало
Відповісти
Та дійсно, нехай заробітні плати піднімуть, а тоді ціни до 15 гривень за літру дизеляного пального
підіймають!
Відповісти
Тільки, якщо встановлять касові апарати і будуть видавати квитки, тоді можна говорити про збитковість маршруток. Перевізники, щоб отримати маршрут приносили тисячні взятки в кабінети міськради. невже лучани забули. Ось така рентабельність.
Відповісти
Поїдьте в Вінницю.Там в маршрутці практично ніхто не стоїть максимум 3 людини.А в нас як тюльки в консерві.Ітролейбуси з трамваями ходять один за одним.Нехай Романюк поїде і перейме опит а то вічно плаче.
Відповісти
перевізника основних.як хочуть так рішать..а хотіли взагалі одного залишити..так називає микола єуропейський підхід,по крупному все серйозно...давай ще як при кривицькому -весь хліб від одного виробника..камсамолець знає як працювати з зачумленними що в рот заглядують полішуками..носітєль тайн ще тих..абразований
Відповісти
Де їх звітність ?
Як ви пане Романбк зможете встановити ІСТИННУ рентабельність - НІЯК...
Відповісти
До 3 грн це ще нормально,ПАСАЖИР-ДЕ ТИ таке бачив щоб водії маршуток їздили за кордон??
Відповісти
водій маршуток одержиш з того на 500 гнр більше -все решту голєви та той другий перевізник...дві людини доять луцьк..того що так рішили..
Відповісти
тобто 7 грн за проїзд в день помножити на 30 днів виходить 210 грн і це із стипендією 725, нічого так я вам скажу...
Миколо Ярославовичу, а про яку обгрунтованість може іти мова, якщо навіть теоретично не можна дізнатись кількість пасижирів, відповідно не можна дізнатись суму прибутків чи збитків... в нас є касові апарати в маршутках? чи можливо водії обілечують пасажирів? Де ви берете цю ''обгрунтованість''?
Відповісти