Прокурор Волині позбувся заступників

Прокурор Волині позбувся заступників
Прокурор Волинської області Анатолій Коцура уже позбувся трьох заступників, які дісталися йому у спадок від попередника Андрія Параки.

Про це він заявив 23 квітня під час спілкування з активістами та журналістами, – пише IA ZIK.

За словами Коцури, із п’яти заступників, що дісталися йому у спадок, вдалося позбутися уже трьох. Зокрема, Андрій Гіль та Валерій Невірець звільнені за власним бажанням, а Степан Чігур переведений в апарат Генпрокуратури.

Окрім того, із займаних посад звільнено прокурора Ківерцівського району Лебедюка та нововолинського прокурора Олексія Решетника.

Зараз же на посаду заступника прокурора області призначений Геннадій Парфелюк. Ця кандидатура не викликала застережень з боку активістів.

Також Коцура пообіцяв позбутися іще двох заступників – Володимира Троца та Вадима Веніславського.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодець! буде чесно працювати ы буде йому щастя!
Відповісти
Троца і Веніславського не здвинеш.Перший Клімчук другий Стефанія.
Відповісти
А хто такий Стефанія ?
Відповісти
Пан Коцура повірте ГІль порядна і чесна людина
Відповісти
Ти що прикалуєшся? Особисто йому взятку давав і це при тому,що він гроші взяв,а зробити те що обіцяв не зробив,після чого втік в іншу область
Відповісти
Не смішіть народ Волині, такого слимака.як гіль, ще треба добре пошукати по всій продажній Україні.Отримала гнида відставку.
Відповісти
Щось прізвище Парфелюк нагадує Врадіївські події!!!
Відповісти
Багато громадян області , вкладників Західінкомбанку зверталося в обласну прокуратуру зі скаргами про неповернення вкладів, про вкрадені гроші через кредитні спілки, котрі знаходилися у приміщенні Західінкомбанку і зникли разом з Гаврилишиним, про "кришування" Бєліком (нач. управління НБУ у Волинській області) Західінкомбанку , та все отримували відписки за підписом Чігура з порадою звертатися в суди. А тепер зрозуміло, що Чігур- агент Києва.
Відповісти
Подивитись чи зміниться щось тоді й поговоримо
Відповісти
ПІДСКАЖІТЬ ЧИ ЩЕ ХТОСЬ ЛИШИВСЯ ІЗ ПАРАКІВЦІВ?
Відповісти
Нічого поганого не скажу про Троца, а ось у цивілізованій країні за Веніславським давно буцигарня сумувала б. Мало того, що хабарник, то він ще "кришує" пиріжковий бізнес своєї дружини. У Луцьку може діяти лише мережа "Чудо піч". Іншим - зась. Словом, новому прокурору є над чим задуматьсь з приводу Веніславського... Тим більше, якщо за ним стоїть матушка Стефана, котру тісно опікає українофоб і кум Путіна Віктор Медведчук
Відповісти
Чому повернули колишню (працювала при Параці) кадровичку Ващук Валентину, яка втрачаючи на утриманні вийшла на роботу? Напевно зваючи на перестановки буде на кому заробити.
Відповісти
Це точно
Відповісти
є інформація, що Корецький буде заступником!!! Правий сектор куди ви дивитесь???
Відповісти
Працівниця прокуратури успішно пройшла атестаційну комісію під головуванням першого заступника прокурора області, члени якої одноголосно проголосували за таке рішення. Однак через деякий час її викликали у відділ кадрів і змусили підписати зовсім інший, негативний висновок атестаційної комісії. Вказівку грубо сфальшувати результати атестації дав особисто прокурор Парака (якого при атестації не було) не без благословення начальника відділу кадрів Ващук, яка раніше голосувала разом із усіма членами комісії
Відповісти
То Ващучка таких рекомендує дуууже давня с....
Відповісти
молодець си зами вори
Відповісти
Пройде трохи часу і побачимо хто і що залишиться в спадок після Коцури
Відповісти
Повиганяли то всіх, але чи буде кому працювати там? Зараз вже туди сунуться всі кому не лінь, аби трошки грошенят заробити. Побачимо чи буде всім краще від того і чи буде такий ідеальний порядок? Набирати в команду зовсім незнайомих- дуже "розумно"! Вдало ім попрацювати
Відповісти
скажіть будь ласка чи анонімні скарги в прокуратуру розглядають
Відповісти
валентина сергіївна всі у нас в прокуратурі добре знають скільки і на чому ви заробляєте (направлення,посади),ще дещо.ІДІДЬ НА ПЕНСІЮ ПОВІРТЕ ВСІ БУДУТЬ ТІЛЬКИ РАДІ! І ви прекрасно знаєте що про вас всі ці коментярі пишуть працівники прокуратур,хто вас знає.
Відповісти
Ващучка сука ще та!!! Всю дорогу ходила в коханках, а тепер крутить світом і посадами! Вали вже бабо на пенсію, вже в такому віці ти просто проф непридатна-))))))
Відповісти
Підтримуємо всім колективом на 100 відсотків. Ця погань знищує людей посміхаючись їм в обличчя займаючись інтригами. Прокуророві області в вуха вносить те, що її вигідно, а враховуючи скороченння, ця баба яга на мітлі літає і вирішує долі людей. Зятьок, як король ходить ніби високоякісний спеціаліст - час покаже. Але, як в коджній казці - баба яга програє, тому що, добро перемагає зло.
Відповісти
Останні новини
Прокурор Волині позбувся заступників
23 квітень, 2014, 15:06