Сепаратисти закатували 19-річного студента. ФОТО

Сепаратисти закатували 19-річного студента. ФОТО
Другим із закатованих і скинених у воду у Слов’янську був студент «Київського політехнічного інституту» Юрій Поправко.

Про це повідомив ректор ‪‎КПІ Михайло Згуровський у себе на сторінці у Вконтакті, ‒ пише Українська правда.

«На превеликий жаль, підтвердились наші найгірші побоювання. Студент ‪‎КПІ, факультету соціології і права, Юрій Поправко трагічно загинув. Його тіло зі слідами тортур було знайдено у річці біля Слов’янську, Донецької області разом із тілом депутата Віталієм Рибаком", ‒ цитує ректора Артем Стельмашов у Facebook.

«Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким Юрія. Світла пам’ять», ‒ додав Згуровський

Раніше «5 канал» повідомляв, що 19-річний активіст Євромайдану Юрій Поправка зник і може перебувати у полоні сепаратистів на сході. Його мати розповідала, що він разом із друзями поїхав до своєї дівчини до Харкова 16 квітня, після цього з ним не було зв’язку. Дівчина Юрія, яка навчається у Харкові, розповіла, що він приїхав до неї з друзями, а наступного дня поїхав невідомо куди. Мати також казала, що хлопець може бути у полоні сепаратистів у Слов’янську. Вона подзвонила на телефон сина, а їй відповіли, що хлопець загинув, а телефон залишили, щоб «знайти друзів».

Як відомо, у річці Торець біля селища Райгородок Донецької області виявили двох тіл зі слідами катувань. Одним із загиблих виявився депутат Горлівської міської ради від партії «Батьківщина» Володимир Рибак.

«Причина смерті обох загиблих – комбінована травма тіла внаслідок тортур, з подальшим утопленням ще живих потерпілих, які перебували без свідомості», ‒ повідомили в МВС.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди добрі до яких пір можемо ми це терпіти. Це ж наші діти, чоловіки. Отут народні депутати Волині покажіть як можете захистити нашу ненькц Україну.Покажіть своїм прикладом , а не подачками.Де отаман козацький Олешко з військои козацьким, чому не в Слов"янську.Докажи, що ти не зрадник Батьківщини.
Відповісти
ГОРЕ ВЕЛИКЕ ГОРЕ!
Серед біла дня розпороли животи і знущались.
Біси прокляті будьте прокляті навіки вічні.
Відповісти
Люди ,не лезьте на восток там сами все решат
Відповісти
Из-за вас там люди погибают, на кого Вы армию послали , там такие же люди как и везде и что плохо , что они хотят лучше жить , поэтому и поддерживают федерацию ...а вы зомби слушайте дальше свою власть названную !
Відповісти
Останні новини
Сепаратисти закатували 19-річного студента. ФОТО
25 квітень, 2014, 16:34
Біг проти страху. ФОТО
25 квітень, 2014, 16:02