20 травня Луганщина «увійде» в склад Росії й одразу Путін введе війська, - нардеп

20 травня Луганщина «увійде» в склад Росії й одразу Путін введе війська, - нардеп
Стали відомі плани сепаратистів та Кремля щодо Луганщини – область хочуть приєднати до РФ уже через півтора тижня.

18 травня там мають провести черговий нелегітимний референдум, на якому місцеві жителі «висловляться» за приєднання так званої Луганської народної республіки до Росії, - пише ТСН.

20 травня має відбутися підписання федеральної угоди з РФ. А вже 21-го чи 22-го Путін введе війська на Луганщину.

Про такі плани Кремля написав у Facebook народний депутат від «Батьківщини» Олександр Бригинець.

Він посилається на одного з активістів «Української справи», який активно отримує інформацію від подвійних агентів у складі так званої Луганської республіки.

«Насправді під час проведення (11 травня) псевдореферендуму за визнання «незалежності» Луганської області працюватиме близько 20 дільниць в різних частинах Луганщини, які і будуть візуально демонструвати на увесь світ через російські ЗМІ, як працює референдум.

Очікується, що насправді в референдумі візьме участь 20-30 тисяч найактивніших проросійських луганчан. А оприлюднено буде результат, що у псевдореферендумі взяло учать близько півмільйона осіб», - переповідає Бригинець.

Тож «результати» цього референдуму стануть підставою для проведення 18 травня іншого референдуму, де жителі області нібито мають визначити, що Луганська республіка має увійти в склад Росії.

«20 травня очікується підписання федеральної угоди з Росією. А 21-22 травня (напередодні виборів президента України) - введення російських військ на захист народу Луганщини, проти якого саме в цей час, з їхньої точки зору, має активізуватися АТО. Сприятиме проведенню цього сценарію, як вони говорять, і свої люди у київській владі. В тому числі і ті, хто призначив на посаду голови Луганської обласної державної адміністрації людину, яка ухилилася від виконання своїх обов'язків, пішовши на лікарняний», - зазначає нардеп.

Бригинець переконує, що цю інформацію він передасть у зверненні до в.о. президента, міністра внутрішніх справ та голови СБУ. Нагадаємо, на 11 травня проросійські сепаратисти також запланували провести референдум на Донеччині, де мають «підтримати» створення так званої Донецької народної республіки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сиротюк вже казав, що путіен вчорв в 19,00 вечора перетне кордон.....хватить гадати, хай відділяються, це ж чума на українській землі
Відповісти
вже давно пора до стінки приперти
Відповісти
Останні новини
20 травня Луганщина «увійде» в склад Росії й одразу Путін введе війська, - нардеп
07 травень, 2014, 13:09