На Волині призначили нових прокурорів

На Волині призначили нових прокурорів
У прокуратурах Волинської області – нові призначення: від 7 травня ці відомства міст і районів області отримали нових керівників.

Відповідні накази 7 травня підписав виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Відтак прокурорами в області призначені:

Прокурором міста Луцька – старший радник юстиції Андрій Кучер,
прокурором міста Нововолинська – радник юстиції Олександр Шпота,
прокурор Локачинського району – радник юстиції Ольга Новікова,
прокурор Турійського району – радник юстиції Віктор Гарбуз,
прокурор Ківерцівського району – молодший радник юстиції Олександр Синюк.

До призначення на нову посаду Андрій Кучер працював прокурором Камінь-Каширського району.

Олександр Шпота, Олександр Синюк та Віктор Гарбуз очолювали відділи в обласному апараті прокуратури Волині.

Ольга Новікова обіймала посаду старшого прокурора Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З початком Революції Гідності Кучер ОСОБИСТО контролював усі рішення Камінь-Каширської міськради щодо подій в Україні та на Майдані і опротестовував їх!!Як таке падло може бути прокурором Луцька???Саморооборона, Автомайдан та Правий Сектор повинні відразу ж на хер скинути таку ПАДЛЮКУ!!!!!!!
Відповісти
Поряднішого прокурора ніж Андрій Андрійович годі шукати у всій прокуратурі області. Не ображай людину правосек.
Відповісти
Як житель Камінь-Каширського повністю згоден. Кучер порядна людина.
Відповісти
ОЦЕ ДИВИНА!!!! ЯК ШПОТА ЗАЛИШИВСЯ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ???? ЯКАСЬ НЕ ЛЮСТРАЦІЯ, А ПЕРЕЛЮСТРАЦІЯ....ЗІРОК НА НЕБІ НЕ ВИСТАЧИТЬ, ЩОБ ПЕРЕРАХУВАТИ ПРИХОВАНІ НИМ ФАКТИ ПО КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕННЯХ....ОСОБИСТО МІЙ ТОВАРИШ БУВ У НЬОГО НА ПРИЙОМІ, НІЧОГО КРІМ ХАМСТВА ТА ЗНЕВАГИ З ЙОГО УСТ НЕ ЛУНАЛО....І ДЕ НАШ "ПРАВИЙ СЕКТОР" ТА "НАРОДНА САМООБОРОНА"??? ОДИН ДІАГНОЗ ШПОТІ - "МУЛЬТИХАБАРНИК"!!!
Відповісти
Факти давай! А за що взагалі поважати твого товариша? Хай дякує, що взагалі прийняли. Знаєш скільки таких товаришів оббивають пороги прокуратури щодня? А їм треба працювати, здійснювати нагляд за тими самими кримінальними провадженнями.
Відповісти
Не такий вже і мультихабарник. Нормальний "робочий" прокурор.
Відповісти
АНАЛОГІЧНО ЗАСТУПНИК ПРОКУРОРА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЛІПЧУК - КОЛИШНІЙ ПРОКУРОР М. НОВОВОЛИНСЬКА, ПЕРЕБУВАЮЧИ НА ПОСАДІ ТІЛЬКИ ДИСКРЕДИТУВАВ СЕБЕ, ЯК ОСОБИСТІСТЬ ТА ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ ВЦІЛОМУ. ПРОПИВАВ КРИМІНАЛЬНІ СПРАВИ З ПРАЦІВНИКАМИ НОВОВОЛИНСЬКОГО МВ УМВС В "САУНАХ" З ГАРНЕНЬКИМИ ДІВЧАТАМИ.....ШКОДА, ЩО ХЛОПЦІ ГИНУЛИ НА МАЙДАНІ, А ПРОКУРОРСЬКО-МЕНТОВСЬКА СИСТЕМА ЗАЛИШИЛАСЬ ЧАСІВ "КУЧМИ-ЯНУКОВИЧА". ДУЖЕ ШКОДА!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!! НЕ ДОПУСТИМО ЦЬОГО БРАТТЯ!!
Відповісти
Так це ж наша з вами нова влада люструє кадри.
Відповісти
нема слів...о це люстрація...де ті праві ,середні та інші сектори. чи тільки ламати ,трощити? чи вже здружилися? чи мізків не вистачає? Де той люстраційний комітет? чи тільки гаїшників за 200грн будете люструвати чи ще якісь низькі ланки це просто жах .думав що шось змінеться а ні ...
Відповісти
Відстаньте від Шпоти. Від адекватний прокурора кий на своєму місці, про яскраво світчить призначення його прокурором. Видихніть, протирачі штанів.
Відповісти
А де це скорочення органів прокуратури ? Попризначали фіг зна що і до чого його приклеїти.Нічого хоч пацани від дружин відпочинуть...
Відповісти
Кучер за 8 років не захистив к-каширський ліс, земеля роздавалася за гроші.з багатіями та ващучкою по кабаках шлявся.нехай 2 місяці попрацює а там поженуть як скотину.
Відповісти
Що кучер отримав в камені аж 2 земельних ділянки позачергово(!)від мерії!І зараз умотав до Луцька,а потім цю земельку вигідно продасть..і вся масква!
Відповісти
Геть це кодло!!!!!!корумповане до кісток
Відповісти
Від перестановки доданків сума не міняється. Просто відбулась ротація,лише,щоб зробити вигляд для "лохів" ніби шось змінилось.В прокурорсько-ментовській бізнес-системі змінився власник.Для чого виганяти мененджерів,які забезпечували прибутковість бізнесу.
Третій місяць звертаюсь в прокуратуру з масою документів,які свідчать про фальсифікації в органах міліції і прокуротури.Ніхто кримінальних справ не відкриває.
Відповісти
усіх призначених перевірити на поліграфі ну це без майдану майже не молжливо....перевірити доходи не по декларації а фактичному місцю проживання і повірте це дуже легко реалізувати адже там рильце не в пушку а в мінеральній ваті!!!
Відповісти
А ще кого набрали в люстраційний комітет одних теоретиків які напевно чекають відео на якому хтось одержує мзду запросіть професіоналів з колишніх працівників органів які працювали не більше трьох років
Відповісти
Да,серйозни кадрови змини!Коцура понапризначав соби угодних,а попередних звильняв без додержання елементарних вимог закондавства!то це така мае бути нова влада?!де ж майдан,правий сектор??що не бачать кого напризначали?!та це ж тильки початок беспределу!!!
Відповісти
Якраз саме Кучер порушив кримінал по тому, хто розкрадав ліс. А тому йзрозуміло звідки беруться оці всі негативні коменти про нього. А Кучер дійсно порядна, чесна і справедлива ЛЮДИНА, і ніхто оерім однієї родини з лісу про нього слова поганого не скаже
Відповісти
Шановна луцька громадо!
Тільки здихалися прокурора Решетніка, а нам вже нового прислали.
І фамілія нового прокурора - Олександр Шпота
Донедавна О.Шпота працював у Луцьку, в обласній прокуратурі — був начальником відділу підтримання державних обвинувачень.
Дуже скупий інтернет на інформацію про цю особу, зовсім не має про нього інформаціїї
Розкажіть на сторінках форуму хто з ним зустрічався, чи порядна людина , чи козел якого відразу брати на вили?
Таке враження що обласна прокуратура сказала
-На тобі небоже, що мені не гоже
Хватить нам таких видатних діячів як Решетнік , Сліпчук
Місцевий мер просто дарує квартиру черговому покурору, і всі проблеми громади їх не цікавлять
Хто яку має інформацію має про цю людину поділіться

Місцеві активісти
Відповісти
Останні новини
На Волині призначили нових прокурорів
09 травень, 2014, 12:14