20 місць, неначе з казки. ФОТО

20 місць, неначе з казки. ФОТО
В інтернеті опублікували підбірку світлин, на яких зображені місцевості, неначе з казки.

Ці місця і пейзажі наче вийшли із казок та оповідань нашого дитинства, в їхнє існування важко повірити, але вони існують в реальності, - пише Bigpicture.



Замок Нойшванштайн - скарб Альп і найбільш впізнаваний замок у світі. При першому погляді на цей замок здається, що хтось забув тут свою іграшку - настільки нереальними здаються вежі Нойшванштайну кольору слонової кістки на фоні темно-зелених ялин. Хоча якщо підійти ближче - відчуття казковості навряд чи відпустить, тому що стануть видні ще сотні дрібниць, які абсолютно не вписуються в реальність альпійських схилів.



Замок Мон Сен-Мішель - одна з найпопулярніших пам'яток Франції, що вражає своєю незвичністю і казковим виглядом. Адже монастир на скелі, що стирчить з водної безодні, просто не може не виглядати приголомшливо.



Цей тунель знаходиться в саду квітів Каваті Фудзі, Японія. Перебуваючи в ньому, занурюєшся у дійсно нереальну атмосферу! У різний час року і в залежності від освітлення він забарвлюється в різні кольори.



Туристи з усього світу з'їжджаються в провінцію Ганьсу, Китай, щоб помилуватися незвичайним пейзажем. Головною пам'яткою тут є унікальна гориста місцевість, названа «ландшафт Денксія».



Ці прекрасні букові дерева віком близько 300 років ростуть біля села Армой (Armoy) в графстві Антрім (Antrim) Північної Ірландії. Через тісне переплітання гілок буків місцеві жителі назвали тунель "Темні огорожі" (Dark Hedges).



Бухта Халонг - одне з найпопулярніших місць у В'єтнамі. Пейзажі вражають і створюють враження нереальності того, що відбувається.



Найфотогенічніший залізничний міст Шотландії відомий далеко за межами Великобританії. У любителів книг і фільмів і чарівника Гаррі Поттера цей віадук асоціюється насамперед з Хогвард-Експресом. Адже саме по ньому проїжджав знаменитий поїзд у кінострічці «Гаррі Поттер і таємна кімната».



Система печер Бату - місце паломництва тисяч індуїстів. Комплекс складається з декількох печерних залів, перетворених на храми. До головної Храмовій печері (Temple Cave) ведуть знамениті сходи з 272 сходинок, по якій повинен піднятися кожен паломник. Деякі роблять це на колінах або зовсім поповзом.



Собор Василя Блаженного, Росія. Розфарбований у казкові кольору собор на Красній площі справляє враження казкового палацу, саме за фотографією цього собору на площу їдуть сотні тисяч туристів.



Підземний світ повний чудес! Ці дивовижні печери, які називають Печерами кристалів (Cueva de los Cristales), знаходяться в мексиканській пустелі на 300-метровій глибині.



Кольмар - мальовниче ельзаське місто, з прекрасно збереженими старовинними кварталами, які занурюють вас в середньовіччі. У місті величезна кількість красивих будівель, які були побудовані в Середньовіччі і в період Відродження



Водоспад відомий своїми красивими білими схилами, він є одним з геологічних чудес Туреччини. Термальні джерела, що б'ють з гори багато сотень років, сформували красиві тераси з водоймами різної глибини.



Версаль - це ім'я пов'язане в усьому світі з уявленням про чудовий палац, зведений через волю одного монарха. Це напевно найвідоміший палацово-парковий комплекс з прекрасними садами і внутрішнім оздобленням.



Що може бути більш казковим, ніж Тадж-Махал. Це перша асоціація, яка виникає при думці про східні казки.



Ангкор-Ват - це головна мета 99,9% туристів, що приїжджають до Камбоджі. Найбільший храмовий комплекс планети і одне з найкрасивіших творінь людства за всю його історію.



Храм Паро-лакханг, також відомий як Лігво тигра - знаменитий буддійський монастир, розташований на скелі в долині Паро в Бутані. Часто занурюючись в хмари чи туман, він залишає незабутні, містичні враження.



Шикарний замок Пелеш знайшов прихисток на березі однойменної гірської річки, біля міста Синая. Замок здається чарівним, немов зійшов зі казкових сторінок, а загальну таємничу атмосферу доповнює дрімучий ліс з співом птахів і шелест листя дерев.



Китайський парк Чжанцзяцзе давно здобув популярність серед туристів. По-перше, саме тут, серед скель Улін'юань, які надихнули Джеймса Кемерона на створення «літаючих гір» у фільмі «Аватар», знаходиться гора Тяньмень, а в ній - легендарна печера Небесні ворота.



Знятий в десятках фільмів знаменитий храм Петра в Йорданії висічений у скелі. Що може бути містичніше і загадковіше?



Алея баобабів знаходиться на грунтовій дорозі між Morondava і Belon'i Tsiribihina в регіоні Menabe в західному Мадагаскарі. Приголомшливий краєвид приваблює мандрівників з усього світу, що робить алею одним з найбільш відвідуваних місць в регіоні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класно! )))) Цікава підбірка! Дякую тому, хто витратив на додавання цього матеріалу час. Частіше таке робіть;) )))
Відповісти
гарно!!!!!!! аж дух захоплює :)
Відповісти