У Луцьк приїде Ольга Богомолець

У Луцьк приїде Ольга Богомолець
У Луцьк приїздить кандидат у президенти України Ольга Богомолець.

Зустріч із виборцями відбудеться на Театральному майдані у неділю, 18 травня,о 13:00 - про це повідомили у Facebook в групі «Волинська область. Волонтерський штаб Ольги Богомолець».

Ольга Богомолець - громадський діяч, заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор кафедри дерматології та венерології Національного медичного університету ім. О. Богомольця, колишній депутат Київської міської ради (2005 - 2008), а також автор-виконавиця сучасних та давніх українських романсів, кандидат у президенти України на виборах 2014 року. Координатор медичної допомоги Майдану, пише Вікіпедія.



Також у неділю, 18 травня у конференц-залі «ВолиньМедіа» (вул. Ковельська, 2, 4-й поверх, 7 каб.) відбудеться круглий стіл за участю Ольги Богомолець. Тема - «Майбутнє України». Початок заходу о 17:00.

Під час заходу будуть обговорюватись такі питання, як бачення майбутнього України в розрізі передвиборчої програми Ольги Богомолець, першочергові реформи для збереження держави та її подальшого розвитку, роль активних громадян та громадянського суспільства у розбудові України, нові політичні сили і нові політики: чи мають вони шанс прийти до влади.

До участі у заході запрошуються громадські діячі та науковці, підприємці та депутати місцевих рад, представники місцевих ЗМІ та активні громадяни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще єдна бандитка приїздить до нас. Ну просто кумедія, і де тіко в нас в Україні стіко пройдисвітів і пройдисвіток нашкреблося?
Відповісти
якщо є факти...то прошу конкретніше....а як ні, то мовчіть...
Відповісти
розмова з паэтом..про кулi , знае i мовчить.
Відповісти
Не відписуйте всяким ... Краще послухайте, як вона співає.
Відповісти
Погано працює сайт. Адмін не читає манів ...
Відповісти
Ох як все запущено... Нуда, госдеп це все організував заради органів.
Відповісти
Точно, а могли б трубу Газпрому та і весь енергетичний сектор Росії продати і ще пару років радіти стабільності. Ну а потім, привіт рідний совок! Радісно всі ганяємо чаї в бюджетних установах і чекаємо закінчення робочого дня.
Відповісти
дочекаються...Манна каша з неба не падатиме!
Відповісти
Анализируя историю развития государства Украины, до появления так называемой демократии, замечаешь одну особенность. У власти ни когда не было торгашей. А как только они к ней присасывались, так в стране начинался развал. Задумайтесь, мои дорогие Волыняны!
Відповісти