Самооборонівцям з Волині, які їдуть на Схід, терміново потрібні бронежилети

Самооборонівцям з Волині, які їдуть на Схід, терміново потрібні бронежилети
Бійцям «Самооборони» Волині, які їдуть воювати на Схід України, терміново потрібні гроші для закупівлі бронежилетів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка Марія Доманська.

«Сьогодні виїжджає група наших самооборонівців на Схід. Вони їдуть з власної ініціативи. Воюватимуть у складі батальйонів територіальної оборони, що там уже працюють на місці. Проте в них практично немає засобів захисту тіла. А найголовніше - бронежилетів», - написала вона.

За словами Доманської, ціна одного бронежилета - 5500 гривень. «Самооборонівці не можуть собі дозволити покупки такого рівня», - додає активістка.

«ЗВЕРТАЮСЯ ДО ВСІХ. Хто може - допоможіть. Досить, аби наші бійці вмирали. Досить 10-х убитих наших волинян нещодавно на Сході», - закликає Доманська.

Так, гроші можна кинути у спеціальну скриньку з цільовим направленням в наметі «Самооборони» на Театральному майдані Луцька або ж перерахувати на рахунок організації - реквізити: р/р 26008055506351, МФО303440 (ПриватБанк), громадському формуванню «Самооборона Волині» Код 39109290. Призначення платежу: Добровільна пожертва на здійснення статутної діяльності ГФ ОГП «Самооборона Волині».

Зокрема, як зазначає Доманська, принести бронежилет(-и) (інші засоби захисту тіла) або кошти на підтримку можна безпосередньо до штабу «Самооборони Майдану» Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх).

«Терміну перерахунку коштів наразі немає, адже інші групи згодом також виїжджатимуть на Схід і потребуватимуть обмундирування», - зауважує вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Данильчук віддасть відібрані у солдатів ВВ!
Відповісти
Бачу, що ніхто нікуди не поїде... То гроші, то жилети... Вибираються, як за море срати...
Відповісти
краще ті жилети віддати солдатам які справді там воюють
Відповісти
Ті бронижелети не пілходять для бойових дій.На майдані ті броники нікого не спасли. Не того класу броня(
Відповісти
чого ви туди претеся, олігархи і депутати тільки й чекають,щоб активістів там перестріляли і потім їм ніхто не заважав жити по-новому-старому.
Відповісти
Самооборона - не їдьте Ви в Донбас. Ви нам потрібні тут, як захисники. Нехай там донецькі самі себе перестріляють, чого я їм від щирого серця бажаю.
Відповісти
Чого вони туди прутся!!!
Мало трупів?!
Хай татарин свеє майно донецькими трупами обкладає!
Донецькі нас бЕндерами за царя Гороха й досі кличуть,
Хай вони повиздихають там уси!
Чого на смерть іти?!
Батьки! Не пускайте хлопців! Ремня ім!
Відповісти
Ні і я розумію сам перерахував кілька СМС та віддав одноденну зарплату, кидав гроші в скриньку армії на сході все це має бути ПІДТРИМКОЮ а не основним фінансуванням яке має забезпечувати ДЕРЖАВА! Вона хоч щось робить???
Відповісти
Люди ж здавали гроші на армію, от там і все хай беруть.
Відповісти
Нахер така влада ,яка не може забезпечити своім солдатам захист.
Відповісти
бронежеле не основий захист солдата..є ще шолом..і різне....не забувайте що ціляться в голову..далі...раз хлопці так рвуться..моя думка, не піаритися своїм назвою "самооборона" й йти від неї й там на полі бою ставати мішеннями, а йти до лав армії! друге питання якщо ті хто там їдуть від самооборони там не були, то не факт що у них а) відмінне здоровя) б) вміння вести себе на полі бою ! п.с. тут пишуть коменти що держава не помагає...а ну почитайте новини ..чи рішення сесій ВР, де там видно скільки грошей перераховано на армію...за всі роки незалежності мабуть така сума не перераховувалась ! далі..відправка смс по мобільному...які це контори цим займалися...ніхто ж не знає, ал еу всьому знову виною депутати бо типу вони розікрали кошти! українці ну думайте хоть колись своїми головами й не керуйтесь інстинктами стада баранів !
Відповісти
Вчера, 22 мая, в прямом эфире программы «Шустер LIVE» на Первом Национальном кандидат в президенты Украины Анатолий Гриценко сообщил, что сейчас возник всплеск "военного туризма", т.е. пошел поток людей в зону боевых действий, и далеко не все они там нужны. Но им надо поставить галочку для того, чтобы потом получить „корочку“ участников боевых действий. Достаточно засветиться там хотя бы на 1-2 дня, и совсем не обязательно на передовой. Такой статус дает примерно 23 различные льготы, в том числе помощь для ведения бизнеса на пенсии, снижение налогов и другие.
Ни на что не намекаю...
Відповісти
там ше наколенікі наколенікі -налокотнікі треба.хлопці вас берци хоть е?
Відповісти
Те их уже не устраивают, хотят кевларовые и такие же каски.
Відповісти
Броники не воєнні
Відповісти
Да, языком все умные! А Родину защищать слабо. Люди сознательно идут спасать Восток от терористов, а вы им кости обмываете! Продолжайте в том же бухе и боевики дойдут и до Вас, вот потом запоете по другому!
Відповісти
В Донецьку Армія почала воювати із власним народом!
Відповісти
В тебе ліва і права півкулі головного мозку почали воювати мі ж собою.
Відповісти
один вихід - третій майдан і вже конкретний
Відповісти
Армия воюет с врагами государства Украина, украинский народ не будет мешать своим военным, сдавать их позиции террористам и т.д. Давайте называть вещи своими именами! Все кто против Украины, ее целостности - это враги и не важно он взял автомат в руки за деньги или просто предал Родину, любой из них будет наказан или уничтожен. Это наши реалии и только так можно построить свою независимую страну. Тут вариантов больше нет! Или ты за или против! Все!
Відповісти
В броніках міліції,а також ВВешників були алюмінїєві пластини,їх куля або прошиває наскрізь або ще гірше пробиває першу пластину проходить крізь тіло рикошетить від другої пластини і хаотично рухається по тілу розриваючи органи людини,я не прихильник Данильчука,але вже харош на нього пургу гнати за ті бронікі.
Відповісти
суцільний мандан! Київська хунта - це не Батьківщина, яку треба захищати. Кролик і пастор Шланг - злочинці і суд над ними ще попереду.
Відповісти
А у ваших мізках мізків немає.
Відповісти
Хто ,, бидло"??????
Відповісти
Останні новини
Самооборонівцям з Волині, які їдуть на Схід, терміново потрібні бронежилети
23 травень, 2014, 16:39