Родині загиблого під Волновахою волиняна збирають гроші

Родині загиблого під Волновахою волиняна збирають гроші
Серед сімнадцятьох загиблих 22 травня в Донецькій області – 36-річний ковельчанин Олександр Артемук.

Сержант Олександр Іванович Артемук – один із тих, хто вважав захист своєї Вітчизни не просто обов’язком, а справою честі, - пише ПроКовель.

Саме так говорив він рідним, коли допомагав Майдану. Він неодноразово їздив у Київ, відвозив зібрані для майданців гроші та речі. Переживання за долю України, почуття патріотизму посилювалися від думки, що у нього підростає двоє синів – десятирічний Максим та дев’ятирічний Іван, для яких хотілося кращої долі у своїй державі.

Саме у той час, коли протистояння на Майдані набували усе більшого суспільно-політичного значення, сім’я Олександра поповнилася довгоочікуваною донечкою Даринкою, якій наприкінці травня виповниться чотири місяці.

У перші дні оголошення мобілізації Олександр пішов до військкомату, аби дізнатися більше про те, що чекає військовозобов’язаних. А вже незадовго отримав повістку. Троє неповнолітніх дітей, мабуть, могли б стати причиною для того, аби не йти до Лав Збройних Сил України. Проте Олександр не став шукати легких шляхів.

Рідні пригадують його слова: «Якщо я не піду, ви ж самі мене поважати не будете». Найважче було дружині Валентині. Мабуть, не варто й казати чому. Та вона поважала вибір чоловіка. Тепер важко усім – дружині, дітям, батькам, рідним та друзям. Усім, хто знав Олександра. Він був хорошою людиною, зразковим сім’янином, турботливим сином та братом, вірним другом. Народився і виріс у Ковелі.

Закінчив загальноосвітню школу №2, згодом - професійно-технічне училище №5. Пішов до армії. Строкову службу проходив у Севастополі. У званні сержанта повернувся додому та став облаштовувати власне життя. Працював водієм, займався приватним бізнесом. Створив чудову сім’ю.

Щасливе життя родини обірвала звістка про напад терористів на блокпост 51-ої механізованої бригади, у якій служив Олександр. Він загинув під Волновахою 22 травня… йому було лише 36…

Усі, хто хоче допомогти родині загиблого, можуть переказати кошти на рахунок:

Ощадбанк 6706350004306612
Артемук Валентина Миколаївна (дружина).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода та біль
Відповісти
Міліардер Порошенко,міліардер Коломойський,міліонер Тімошенко,міліонер Клічко ті пани лідери революції повинні допомогати сім*ям загиблих.За їх інтереси гібнуть люди.
Відповісти
Велика і важка втрата!!!!співчуття родині!бережи їх Боже!!!герої невмирають!!!
Відповісти
Нам тебе не хватає, Саньок!
Відповісти
Останні новини
Родині загиблого під Волновахою волиняна збирають гроші
23 травень, 2014, 23:01