У Луцьку солдатські матері пікетували військкомат. ФОТО

У Луцьку солдатські матері пікетували військкомат. ФОТО
Волинський військовий комісаріат пікетували родичі солдатів, які воюють на Донеччині.

Акція відбулася 26 травня.

Родичі солдатів, переважно їхні матері, хотіли поговорити з військовим комісаром, проте його не було на місці. Він поїхав у Рівне забирати тіла військовослужбовців з 51-ої бригади, які загинули під Волновахою.

Представнику військкомату, який вийшов до схвильованих жінок, ті висунули основну вимогу – зустрітися з комісаром.

Йому вони хочуть задати кілька важливих, на їхню думку, питань. Так, за словами активістки Антоніни, жінки вважають, що солдатів пора демобілізувати, оскільки минув 45 денний термін після їхньої мобілізації. Сини та чоловіки багатьох жінок, які прийшли на мітинг, мобілізовані більше 45 днів тому.

Крім того, вони вимагають надати їм інформацію про те, коли і в яких регіонах перебували їхні сини, та хочуть визнання солдатів учасниками бойових дій, а не добровольцями.

Подібна акція відбулася і під стінами Волинської ОДА. Там матері та дружини солдат, які нині перебувають на Сході, вимагали, щоб їхні чоловіки повернулися додому.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На фото такий молодий офіцер і вже підполковник? Та за що вони там звання отримують ті "к...и" тилові?!
Відповісти
За те, що сраку вміють лизати. Один краде, другий йому лиже...
Відповісти
Сидячи на дивані пане Вовік, добре напевно командувати.... Приходьте будь-ласка до Збройних Сил України - проявіть свою громадянську позицію виконав військовий обов"язок щодо захисту Вітчизни. Можете і в тилу, як Ви кажете. Зробіть щось конкретне і свідоме для Батьківщини. Гавкати в натовпі - це дуже просто. Тількі користі державі на жаль не приносить.
Відповісти
Я свій обов*язок виконав, не косив і відслужив чесно. Чому Вітчизну не захищають синки - мажори? Чому набирають простих селян, хліборобів і т.д.? Чому позабирали чоловіків, у яких тільки народились діти?...
Тому що вам на них насрати. Всі прекрасно знають як в нашій державі *вирішують* питання. І не треба, як ви кажете, гавкати мені про Батьківщину і патріотизм. Я знаю що означають ці слова, на відміну від декого.
Хто розкрав армію; такі як я чи ті, в кого зірки на пагонах? Все, що залишилось після СССР розкрадали всі роки незалежності. А зараз ще хватає наглості нявкати.
Відповісти
Во первых у него два срока в Ираке, так что рот свой закройте!
Відповісти
Ги-ги, не убедітельно. Коли після того дибільного відбору підуть 200-ті і 300-ті, що він і йому подібні а також особисто ТИ будеш говорити їх матерям?
Відповісти
А чому в тегах зазначена "війна з Росією?"
Відповісти