У Києві громлять посольство Росії. ФОТО. ВІДЕО

У Києві громлять посольство Росії. ФОТО. ВІДЕО
Цілий день не вщухають протести під посольством Росії у Києві.

Спочатку там зібралися кримчани, які не готові миритися з окупацією своєї батьківщини. А коли поширилася звістка про загибель українських десантників, збитих терористами під Луганськом, кияни почали збиратися тут, щоб висловити протест проти фінансування Росією тероризму та направлення в Україну їхніх бойовиків, - йдеться в сюжеті ТСН.

Зараз найгарячіше місце у столиці - під посольством Росії у Києві. Нині тут перебуває кілька сотень людей і щохвилини приходять нові активісти.

Раніше сюди прийшла колона молодиків у балаклавах із вибуховими пакетами і почали обкидати амбасаду. Нині в посольстві - потрощені вікна.

Під посольство прийшли правоохоронці, але сутички не відбулося. Під викрики "Молодці!" вони пішли геть. Також кияни зняли прапор Росії із посольства. Присутні розібралися із машинами із дипломатичними номерами: обливали їх зеленкою, спускали шини, гуртом перевертали. Кажуть, що таким чином намагаються показати своє обурення.

Принесли й шини, але поки що їх не підпалювали. Йти геть активісти не збираються. Вони вимагають більш рішучих дій від української влади, а також, щоб Росія вивела свої війська із території України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наступна будівля кРЕМЕЛЬ.
Відповісти
Останні новини
У Києві громлять посольство Росії. ФОТО. ВІДЕО
14 червень, 2014, 21:34
Колумбія - Греція 3:0. ВІДЕО
14 червень, 2014, 20:54