У Раді кажуть, що заява про складання мандата від Палиці не надходила. ДОКУМЕНТ

У Раді кажуть, що заява про складання мандата від Палиці не надходила. ДОКУМЕНТ
У Регламентному комітеті Верховної Ради України кажуть, що їм не надходила заява про складання Ігорем Палицею мандата народного депутата.

Про це йдеться у відповіді секретаріату комітету на запит Сергія Гуцалюка, яку він опублікував у Facebook.

"Станом на 16 червня ц.р. в секретаріаті Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України відсутня інформація про заяву народного депутата України Палиці І.П. щодо складення ним депутатських повноважень", - йдеться в документі.

Водночас, як повідомили у прес-службі Президента України Петра Порошенка, під час зустрічі керівниками парламентських фракцій він підкреслив: "Депутати-сумісники мають найближчим часом визначитися і прийняти рішення, де саме вони залишаються працювати".

Так, кажуть в прес-службі, зараз суміщають депутатство із посадами перший заступник Глави Адміністрації Президента Геннадій Зубко, тимчасово виконуючий повноваження заступника Глави Адміністрації Президента України Андрій Сенченко, голови обласних державних адміністрацій Закарпатської - Валерій Лунченко, Херсонської - Юрій Одарченко, Одеської - Ігор Палиця, Львівської - Ірина Сех, Сумської - Володимир Шульга, а також перший заступник Ялтинського міського голови Сергій Брайко та голова правління АТ «Ощадбанк» Андрій Пишний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Раді кажуть, що заява про складання мандата від Палиці не надходила. ДОКУМЕНТ
17 червень, 2014, 18:00