З волинських маршруток хочуть витурити шансон. ДОКУМЕНТ

З волинських маршруток хочуть витурити шансон. ДОКУМЕНТ
Департамент інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації рекомендував перевізникам забезпечити звучання в автобусах патріотичної музики.

Про це йдеться на сайті волинського осередку «Батьківщини молодої».

«Громадська організація «Батьківщина молода» звернулась до керівництва Облдержадміністрації з проханням врегулювати звучання російськомовної музики у комунальному транспорті. Адже, на Волині як і по всій території України є тотальна і кричуща проблема звучання російських радіостанцій, та nfr званого «шансону» у громадському транспорті, маршрутних таксі, рейсових приміських автобусів та інших», - йдеться у повідомленні організації.

«Громада Волині, молодіжне середовище нашої області проти пропагування «бандитської музики – шансону» у соціумі. Молоді люди вважають, що потрібно, у комунальному транспорті міського та приміського курсування – заборонити прослуховування усіх радіостанцій, або усіх станцій окрім державного радіо на території Волині», - додають у «Батьківщині молодій».

У відповідь на звернення активістів у ОДА повідомили, що «департаментом інфраструктури та туризму доведено до транспортних підприємств та перевізників області про проведення роботи з водіями щодо здійснення в автобусах загального користування радіотрансляцій патріотичної спрямованості».

«Біда наших маршруток (помимо усіх інших бід) у музичному супроводі перевезень пасажирів! Напрочуд дивна тенденція усіх водів - це музика. ТЕ що напевно їх об'єднує у секту шансону і російської попси! От як пояснити племінниці - що таке "чіфірньом"!..поки обмежлись із колегами зврененням до ОДА, але це точно крапля у морі. Я рахую, що коли плачу гроші - то можу замовляти музику, а не водій», - додає у Фейсбуці голова осередку організації Захар Ткачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так безграмотно складений документ Департаменту! Працівники хоча б середню школу закінчили?!
Відповісти
Давно пора! А ще загляньте до різного роду кафе і ресторанів! Вам там заспівають і " Владімірскій централ" і " Ах какая женщіна" та ще багато якоі гидоти
Відповісти
сідай у таксі і керуй!
Відповісти
А до чого тут музика?
Відповісти
А паранжу ще не треба вдягати? Попахує епохою розвиненого соціалізму. Тотальний контроль за думками,- що носити, що слухати...
Відповісти
правильно.
Відповісти
Нарешті крига скресла!
можливо, хоч тепер нова влада під нашим тиском почистить той пісенний бардак у маршрутках, не тільки міських, а й позаміських. А то денаціоналізовані воділи пресують пасажирів московською попсою, мов агенти путіна.
Відповісти
А шо поганого в шансоні?
Відповісти
Скільки ще будуть називати цю блатняцько-тюремну низькопробну баланду шансоном ??? Шансон- це Шарль Ознавур,Патріція Кас,Джо Дасен і багато інших геніальних співаків,а такий "шансон" в 70-х роках співали під гітару в три акорди у кожному дворі.Таке враження що всі водії і не водії видсиділи в лагерях певні терміни і слухаючи чергові надривні ридання, ностальгічно "тащаться" з сльозами на очах.Все мае право на існування і цей так званий"шансон",але його прихильники нехай збираються в якийсь клуб любителів і слухають його, а не в маршрутках.
Відповісти
12+ тут Ви сказали правильно! іноді їдеш додоми після тяжкого робочого дня хочеться відпочити, а в маршрутці якесь не зрозуміло що і з якої зони кричить
Відповісти
Оце і називається боротьба з інакомислієм. Якраз те, чим займалися у совку, який активісти так паплюжать, а самі ж по факту продовжують його традиції, тільки на свій лад. Якщо комусь не подобається музика в маршрутках, то хай ходить пішки або їздить на таксі.
Відповісти
Як можна писати такi документи? Розуму як в молюсок! Шансон в перекладi не бандитська музика, а пiсня прл кохання.
Відповісти
а навіщо в маршрутці музика? це що, дискотека на колесах?
заборонити взагалі і буде спокій.
хто захоче, візьме плеєр + навушники = і слухай що подобається.
а водій має чути пасажирів та вулицю, а то посигналять, не почує і в аварію потрапить.
Відповісти
Яка ваша різниця що грає в маршрутці? Може давайте вже заборонимо шансон і в навушниках слухати? МАршрутка - це не ваша власніссть. ВИ скажете що ви платите за проїзд і маєте іїхати комфортно, але якщо вам не подобається - тоді не сідайте і не користуйтеся цією маршруткою.
Відповісти
підтримую . кому неподобається то нехай не їздить в маршрутках. Всі думають про себе, кому що подобається, а за водія хтось думає, ні. він також людина і поїзди цілий день слухючи спєтні по мобілках, бо розмови на мобільних для декого цікавіше легкої музики, яка нідочого незобовязує. на рахунок патруотичних пісень, кожен має свою міру патріотизму, і це не означає що треба робити з цього показуху.
Відповісти
ви ознайомтесь із законодавством для початку, перш ніж викладати свій потік свідомості.
"МАршрутка - це не ваша власніссть" - от коли ти везешь свою тещу, жінку і дітей - хоть петросяна вмикай, це твоя власність.
а коли ти виїхав на маршрут - ти ПЕРЕВІЗНИК з усіма наслідками.
от ти прийшов до лікаря, а йому подобається рамштайн голосно слухати на весь кабінет і що? не лікуватись?

Відповісти
УРРА!
http://www.volynpost.com/blogs/968-govoryt-i-pokazuie-moskva-vsi-inshi-movchat-i-sluhayut
Відповісти
Підтримую!!! На Львівщині давно (навіть до революції) місцеві радіостанції не транслюють російську попсу! Подобається, як в міжміських маршрутках деякі водії переключаються на місцеві хвилі...Поки підїхав до міста, вже знаєш місцеві новини. І нам потрібно слухати в маршрутках "Радіо Луцьк" чи інші. А то ми часто не знаєм, що в рідному місті відбувається!
Відповісти
сід фм в студію!!!
Відповісти
Мені теж не подобається в маршрутках шансон(тюремний).І при чому тут не їздіть в маршрутках.Мабуть потрібно робити все для комфорту людей і не так болісно сприймати критику.
Відповісти
Останні новини
З волинських маршруток хочуть витурити шансон. ДОКУМЕНТ
19 червень, 2014, 20:25