Волинянка заявила, що її сина обстріляли і побили інспектори ДАІ

Волинянка заявила, що її сина обстріляли і побили інспектори ДАІ
Близько першої ночі 22 червня двоє працівників Державтоінспекції обстріляли авто із п’ятьма пасажирами у селі Грем’яче Ківерцівського району. Одного поранили, решту побили.

Про це розповіла мати постраждалого Оксана Ховайло, яка звернулася до Самооборони Майдану Волині.

Хлопці поверталися із дискотеки у селі Покащів додому в місто Цумань. Неподалік села Покащів стояв пост працівників ДАІ. Правоохоронці зробили знак зупинитися. Хлопці не зупинилися і поїхали далі. Правоохоронці почали їх переслідувати.

Як стверджує Оксана Ховайло, її син, 17-річний Богдан Ховайло, був за кермом авто, яке не зареєстроване. Тож, хлопці не знали, що робити, злякалися і через це не зупинилася.

Даішники їхали слідом за хлопцями з села Покащів по рівненській трасі, аж до села Яківці, де й почали стріляти по автомобілю молодиків. У результаті були прострілені усі колеса авто, одна куля поцілила в троюрідного брата Богдана, 19-річного Сергія Ховайла. Як розповідає його швагро Микола, куля поцілила в спину і ледь не зачепила хребет. Нині хлопець перебуває у Волинській обласній клінічній лікарні, його оперують.

У селі Грем’яче авто з втікачами остаточно зупинилося, адже всі колеса були пробиті. Як розповідають родичі потерпілих хлопців, після зупинки працівники ДАІ відкрили двері авто з боку водія, Богдана, приснули йому в обличчя з газового балончика, а потім витягли з машини, кинули на землю і почали бити. У хлопця струс мозку, вибитий зуб. Нині він перебуває у Ківерцівській районній лікарні. Інші хлопці хотіли заступитися за нього, проте працівники ДАІ почали бити і їх, окрім Сергія Ховайла, який уже був поранений та стікав кров’ю.

Коли мати Богдана приїхала на місце події, то побачила, що син сидить у авто в наручниках з підвішеними до верху руками. Вона розповіла, що в такому стані він пробув три години.

Швагро пораненого Сергія, Микола, назвав імена працівників ДАІ, які обстріляли хлопців. Це - Кардаш Володимир Миколайович та капітан міліції Никитюк (імені не змогли згадати).

Оксана Ховайло каже, що Володимир Кардаш – працівник ДАІ із їхнього міста Цумань. Коли вона прибула на місце інциденту, то той не бажав з нею говорити, коли вона висловила підозру про те, що працівники ДАІ у стані алкогольного сп’яніння. Вона вимагала у нього дихнути, а той відходив від неї та ухилявся від діалогу.

Більше того, швагро Микола повідомив, що ДАІшники заявили протилежне у свідченнях. Мовляв, це хлопці були п’яні. Оксана Ховайло переповіла слова свого сина і розповіла, що його без її участі опитували, перевіряли, чи він п’яний, та дали підписати якийсь документ. Неповнолітній Богдан не розумів, що підписував.

Ще три хлопці, що були в автівці, десь пропали. Родичі потерпілих нічого про них не знають.

Нині родичі уже відвідали обласну прокуратуру, де їм сказали, що такими справами не займаються. До Ківерцівської районної прокуратури жінка не змогла потрапити взагалі – двері були замкнені, не було навіть чергового.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 96
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якби ці хлопці наробилиб якихось дурниць на незареєстрованому автомобілі,що тоді булоб,всім щасливої дороги.
Відповісти
Цікаво розписано... Однак головні винуватці цієї події я вважаю це батьки, які не цікавляться де їх діти в пізній час, чим займаються та в якому стані.
На вимогу працівника міліції однозначно потрібно зупинитись, а не втікати. Крім цього в нас в країні напружена обстановка, боротьба з тероризмом.
А Волинь Посту я би радив спочатку діждатись проведення розслідування і уже тоді озвучувати прізвища всіх учасників.
Відповісти
ні, озвучувати треба імена і фамілії в любих випадках і любих людей незалежно від посади та статусу, а то все прикривають.подія сталася - фамілії озвучили!! чому батьки дають незареєстроване авто в 17 літ?
за понти треба відповідати.
Відповісти
ДАІ респект. Не можна дозволити анархію на дорогах.А стаття виглядає як чийсь заказ
Відповісти
Для чого цей брєд неправдивий журналісти пишуть. Перевіряйте що пишите!
Відповісти
думаю що ДАЙці вчинили правильно, особливо зважаючи на стан в державі. А автора статті треба напевно в суд, за розголошення інформації про ліквідаторів порушення в негативному світлі
Відповісти
А мама нічого не хоче сказати що синуля сів за кермо чи тверезий та міг погубити людей??
Відповісти
Давайте усі дружно будемо їздити на незареєстрованих авто,не зупинятися на вимогу інспекторів навіть коли ті відкривають стрільбу ,а потім робити їх пяними і звертатись за допомогою до автомайдану.Це ж звичайна єропейська практика.
Відповісти
ДАІшники все правильно зробили, могли б і завалити...
Відповісти
всезнайко заткмисяно бо взнаєм язика одирвем
Відповісти
дивись аби тебе не завалили
Відповісти
сопель давай пересікнемся
Відповісти
ти попробуй.
міліція порушила правила,вони немали право стрелять у населеном пункті.
Відповісти
Виховувати своїх отприсків потрібно, щоб не брали машини незнаючи правил дорожнього руху. Через таких придурків аварії і стаються, і люди гинуть.
Відповісти
він ще луче їздить на машині чим ти.і прикрий рота
Відповісти
Правильно немає чого п'яними без документів в 17 років роз'їжати на машині. Міліція поступила правильно. Не ті часи зараз!!!
Відповісти
Батьки неповнолітнього, який керував т/з мають заплати штраф. Ментам виписати премію.
Відповісти
нехай кардаш подумає як після цього він буде жити в цумані і людям в очі дивитись
Відповісти
Правильно зробив, що стриляв!!! Немає чого їздити на авто без документів і притому ще й п'яним!!!!
Відповісти
дебіл він був тверезий є справка а кардаш був П*яний менти козли
Відповісти
Як жив так і буде жити! А цих дрищів треба поставити на місце, там ще пів села таких на "леваках" їздить буде дрищам урок!
Відповісти
Ну це вже повний бред.....зупиняли - не зупинилися, втікали, по ним стріляли - не зупинялися, 17 років водію, авто не зареєстроване.....і ще так пишуть - ніби ДАІ винувате в тому що 17 річний хлопець їхав з жискотеки вночі, на вимогу зупинитися - не зупинився, і ще й на незареєстрованому авто..... Жесть що робиться
Відповісти
Правоохоронцi дiяли правильно.
Відповісти
правельно зробили даї вони не знали хто їде в авто може там бандити сидять по другт чого це не повнолітні катаються на авто щей без реестрації
Відповісти
Ті хто доганяли - прекрасно знали звідки ця машина!!!! Всі місцеві Даішникі знають "свої" машини!
Відповісти
Добре вони знали що це за машина! Всі місцеві Даішникі знають "свої" машини.
Відповісти
Цікаво. Їдуть з дискотеки (тверезі? сумніваюся) на незареєстрованому авто, не зупиняються на вимогу міліції і після цього ще мати якісь претензії??
Відповісти
Волинянка нехай займається вихованням своїх дітей і все буде нормально.
Відповісти
Навіщо робити такий переполох.Незареєстрована машина, неповнолітній без прав, до всього напідпитку,невиконання вимоги працівника ДАІ про зупинку транспортного засобу, погоня. Цікаво що та мамочка очікувала? Коли б такі чиїсь п'яні синочки збили її сина, то вона б тоді бігла не до самооборони, а на пост ДАІ перед Цуманем і волала куди вони дивляться.Надіюсь гайцям все минеться, а тим малоліткам урок буде.І цікаво коли наша доблісна міліція займеться цуманським автопарком.Там пів Цуманя, Башлики, Карпилівка як не перебиті номери, то просто тупо незареєстровані.
Відповісти
за руль сісти зумів, а відповідати немає кому....
Відповісти
Скажіть мамо, а чому ваш синок 17річний за кермом незареєстрованого авто?Ви ж самі його відпустили чи не так, чи ви не знали що він \здить на тому авто
Відповісти
гавно заткнись ти там знаїш чи ёго мама отпускала єсліб вона знала то неотпустилаб а ти мабуть маминкін синочок сидиш дома біля комп ютора і дрочиш на порно гавно
Відповісти
повністю підтримую дії даішників. а синка свого треба вдома тримати
Відповісти
А що повинні були робити ДАЇ-шники, коли авто не зупиняється, навіть коли вже почали стріляти на ураження? Колеса ж уночі не з одного пострілу пробиваються, ще треба поцілити. Деж не долюблюю дану категорію міліціонерів, але як на мене (принаймні з тої інформації, що тут є) діяли правильно.
Відповісти
Чому так довго їхали за ними? А як що б там повне авто сепаратистів було, чи в драбадан бухій водій, якій становив небезпеку оточуючим - могли постраждати інші...
Відповісти
А мати хлопця не знала, що її син їздить на незареєстрованому авто у віці, в якому не має права сідати за кермо? Мати не знає, що на дискотеках молодь бухає? Хлопець не знав, що треба зупинятися? Тепер можна багато розказувати як працівники ДАІ поступили. Вони переслідували дивну машину. Зараз ситуація в країні всім відомо яка. Хтось воює, а комусь дискотеки і бухло в голові.
Відповісти
Ви писаки, є селище Цумань, гляньте на карту, де с.Грем’яче, а де с.Яківці. Спочатку ж Цумань, а вже далі Грем’яче і Яківці. То навіщо жителям Цумані було їхати в Яківці, там було прострелено колеса, і вже зупинились в с.Грем’яче. Ну прямо як у відомому фільмі "Карту купи лапоть".
Відповісти
а навіщо було жителям Цумані їхати на дискотеку у с. Покащів?

Відповісти
Їх гнали з Покащева до Грем’ячого їхали через Клевань.
Відповісти
Ну що то за батьки? 17 років на не зареєстрований машині відпускати дитинку на дискотеку це дуже безвідповідально? Малі діти малі клопоти, великі діти великі клопоти !
Відповісти
це були сепаратисти?
Відповісти
В Ківерціях ніколи правди не знайти... А особливо у міліції
Відповісти
Водію 17 років (значить без водійських прав), автомобіль не зареєстрований, на вимогу ДАІ не зупинилися... Його батьки взагалі розуміють що сталося? Це вони рахують нормальним - діти поїхали на дискотеку?
Мусора то звичайно теж молодці, у своєму стилі. Якби в мусорів трохи розуму було і елементарна повага до громадян, я вже не кажу про офіцерську честь, то мамаша цього "водія" сиділа б і мовчала як дупа в гостях. А так отримають прочухана що менти, що танцюристи з дискотеки.
Відповісти
дали. Брав авто без документів то усвідомлював, а що підписував не усвідомлював. Ну а про те що уся соплячня на "дискотеках", особливо у селі, під кайфом, то тут все зрозуміло, - народна традиція, всмоктувати самогон з маминим молоком.
Відповісти
На мою думку працівники діяли законно! В державі твориться бардак і могли бути на авто якісь сеператисти.
Відповісти
Щось я сумніваюсь, що хлопці їхали з дискотеки тверезі...
Відповісти
є справка шо водій був тверезий
Відповісти
..........ну це нормально да.........їдуть без документів...на незареєстрованій машині...не зупиняються на вимогу даїшників.........а в результаті винні гаїшники. Ви б пані Оксано вихованням сина займались правильно.............то можливо і ДТП було б менше...........
Відповісти
Тих стрілків на Схід відправити, може там порушення ПДР буде менше /побояться героів ківерцівщини/ !!!
Відповісти
ну виходячі з тексту напрошуються висновки, які не дуже потішать маму:

1. "Правоохоронці зробили знак зупинитися. Хлопці не зупинилися". Враховуючи майже військовий стан у країні, треба віддати належне даішникам, що не побоялися переслідувати - там могли бути озброєні терористи, наприклад.
2. "її син, 17-річний Богдан Ховайло, був за кермом авто, яке не зареєстроване". от зараз мама бігає усюди і жаліється, а про те що НЕПОВНОЛІТНІЙ син БЕЗ посвідчення водія керує НЕЗАРЕЄСТРОВАНИМ авто - не знала? знала і не забороняла, чим і довела до біди. про набір порушень адмінкодексу можна вже і не згдувати.
3. "хлопці не знали, що робити, злякалися і через це не зупинилася" - що значить не знали і злякались? їхати знали, дорогу знали, дискотеку знали, втікати знали і НЕ ЗЛЯКАЛИСЬ, а от просто зупинитись (як вимагав інспектор) - не знали...кому ще не смішно?))
4. "їхали слідом за хлопцями з села Покащів по рівненській трасі, аж до села Яківці" - це майже 30 кілометрів!!! дивно, що по них не стріляли вже через 5 км...
5. "куля поцілила в троюрідного брата Богдана" - це ви мамо винні, це ваш син зробив все, щоб так розвивались події, вдумайтесь - ніч, даішник на ходу стріляє по колесах, а от куля - дура, летить куди хоче.
6. "У селі Грем’яче авто з втікачами остаточно зупинилося, адже всі колеса були пробиті" - ОСТАТОЧНО?! вони тікали на пробитих колесах!!! НА ПРОБИТИХ!!! мамо, це зробили ваші діти, які перед цим "злякались" і не зупинились.
7. "приснули йому в обличчя газовим балончиком, а потім витягли його, кинули на землю і почали бити" - правильно зробили, а раптом там озброєний сепаратист? і впевнений, що він пручався несамовито при затриманні, адже тікати на пробитих колесах 30 км сміливості вистачило 17-річному "невинуватому" хлопчику.
8. "син сидить у авто в наручниках з підвішеними до верху руками" - а він мав сидіти в барі і щасливий пити пиво? мамо, він мав спати вдома, а не ганяти на незарєєстрованому авто по ночах.
9. "висловила підозру про те, що працівники ДАІ у стані алкогольного сп’яніння. Вона вимагала у нього дихнути, а той відходив від неї та ухилявся від діалогу" - припускаю, що якраз таки хлопці з сільської дискотеки повертались не тверезі. підозри мами стосовно даішника є кумедні, адже, нетверезий, переслідуючи авто на ходу, не влучить у всі чотири колеса - не вірите, спробуйте самі. а дихати їй він не зобов*язаний, вона не алкотестер.
10. "Неповнолітній Богдан не розумів, що підписував" - це цирк, він у 17 років читати не вміє? чи запам*ятати не може?

Висновок.
дорога мамо, вас чисто по людські зрозуміти можна і навіть жалко, але ваше бажання перекласти все з хворої голови на здорову - то є неправильно.
в першу чергу винні ви самі, що дозволили свому НЕПОВНОЛІТНЬОМУ сину володіти незарєєстрованим авто, їздити на ньому, керувати ТЗ без посвідчення водія.
винен син, який не зупинився на вимогу інспектора - відбулись би штрафами та авто на штрафмайданчик.
а так маєте навіть пораненого хлопця.
виховуйте сина і не порушуйте закон.
Відповісти
Пяний на незареєстрованій машині не зупинився на вимогу - бідний невинний хлопчик.
Відповісти
Дорога мамо, в першу чергу винні ВИ!!! Тому, що дозволяли своєму синочку грубо порушувати чинне законодавство!!! І дякуйте Богу, що там поранений лише один, а не всі розбились на смерть об якесь дерево. І тоді б в очі було важко дивитись не інспектору який вчинив правильно (шкода що поцілив в пасажира), а Вам, тому що б мами всіх пасажирів КЛЯЛИ б саме ВАШУ СІМ"Ю!!! ДАЇ молодці, сподіваюсь що з пораненим все буде добре. А для інших урок, як їздити і що робити. Тільки кардинальними діями можна навести лад в цій державі!!!
Відповісти
Працівникам ДАІ потрібно дати премію, так чи інакше цей 17-ти річний під "мухою" "водій" своє до ранку знвйшовби і в Цумані їли всі родичі котю...
Відповісти
оце то пацан дає, майбутній шумахер.
Відповісти
шо кардаш робить він же цуманська людина. по своїх стріляє і він знав добре шото машина з цуманя без документів, як після цього він людям в очі дивиться буде сам собі врагів наживає.
Відповісти
А малолітньому бидлу не стидно людям в очі дивитися, коли сідає за руль незареєстрованої машини без прав і нетверезим?? Міліціонер виконав свій обовязок.
Відповісти
як це "він знав добре шото машина з цуманя без документів"?
а якщо машину захопили бандити? вночі не видно, хто за кермом.
треба було стати, як тебе спиняли, цуманьский би впізнав цуманського і якось би може і розійшлися.
а так пацан 17 років почав тікати, тим самим плюнувши в обличчя свому земляку, тіпа, ти мені не закон.
відсутність виховання та надія на безкарність - результат кулі в колесах і в пасажирові.
а на рахунок ворогів - ви самі собі наживете, коли такий горе-водій нетверезий влетить у щось і за собою потягне всю компанію.
Відповісти
хай луче в цумані непоявляється
Відповісти
Ви ,писака,перш ніж писати ці нісенітниці знервованої мами,подивились спочатку на карту Ківерцівського району.Проїхались дорогою,яку описуєте.Це ж як треба їхати,на якій швидкості,на пробитих шинах по тому бездоріжжю,щоб ДАІшники не могли догнати?
Відповісти
ці хлопці небули пяні а втікали то правельно їм ставати немона а стріляти яке вони мали право аби застрелилиб їм нічо за це небуол чішо а так то зара будуть судити хлопця)
Відповісти
Навіть інтуїтивно важко здогадатися, що написано. Це на Ківерцівщині такі складнощі з школою?
Відповісти
якщо це учасник подій пише, то вже і не дивно, що той підписав і не зрозумів що)))
з таким інтелектом ще за парту треба, а не за кермо!
Відповісти
Яке мали право вони хлопців опитувати без свідків?
Ну звісно,спочатку вдарили по голові а потім і сказали щось підписувати?
Ніякого права вони не мали стріляти.
По колесах так,но не по дітях!
Правильно,що мама захищає дітей.
Відповісти
Такі висновки для колгоспників. Хлопці, тільки вже їдучи у цій машині, як мінімум, двічі порушили закон. Зараз час напіввійськовий, а раптом там калаші везли. Працівникам ДАІ премію. Мама в суд разом з синочком.
Відповісти
Ага, а вони їхали в автобусі зі знаком "Обережно! Діти". Міліція стріляла по автомобілю, який не зупинився на вимогу ДАІ.
Відповісти
Однозначно винні батьки "дітей"!Звичайно кожна мама буде захищати свою дитину, але це вже бєспрєдєл!! П"яні, малолітні, на ліваку втікають, а винні ДАЇшники!! Хлопцям респект.
Відповісти
Вибачте мене люди,чому ви осуджуєте дітей!?ви це бачили на власні очі?ні!
Такщо тепер це діло рук міліції.
Відповісти
більше осуджують не дітей, вони "ягнятка", осуджують батьків.
Відповісти
хто тут хоче у Європу, діяти і відповідати потрібно за законом. Підліток порушив - відповідатиме, ДАІ - теж відповідатиме, батьки обов'зково мають відповісти. Прокурор Волині новий, люстрований, от і хай розбереться!
Відповісти
ось тут ще пишуть про "святих" ДАІ..Люди,розкрийте очі...Ще добре,що поцілили не в голову хлопцю...ех...поставте себе на місце родичів постраждалих і тоді ще щось говоріть..Жаль хлопців...а ДАІ захищати не треба,вони вже здорові бугаї,вибачайте за грубість...Слава Богу що всі живі. Батьки,тримайтеся,все буде добре,все в Божих руках. А щодо інспекторів ДАІ,то все то буде на вашій совісті...
Відповісти
Ну так, ДАІ - здорові бугаї, а хлопчики з машини - ще дошкільнята?? За що їх жаліти??? За те, що таке бидло виїжджає на дорогу порушуючи цілий букет законів і цим загрожуючи життю навколишніх??
Відповісти
Я почитавби твої коментарі, якби ті хлопці наробили біди! А такі як ти писалиб, що де міліція, чому не слідкує за порядком! Працівика ДАІ - подяку!!! Молодці! Так всіх карати, то і наступний подумає як їздити!
Відповісти
Працівникам міліції оголосити подяку за добросовістне, правомірне виконання функціональних обов"язків.Порушників:-водія притягнути до кримінальної відповідальності за опір працівникам міліції,пасажирів авто, в тому числі і пораненого за співучасть у вчиненні данного злочину,маму водія притягнути до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов"язків, та передачу незареестрованого транспортного засобу особі яка не мае навіть посвідчення водія і права керування.Як би ті п"яні "діточки" покалічили б когось,або збили би насмерть не дай бог,то мама б бігла б не до прокуратури.а втікала б з Цуманя від розлючених людей.
Відповісти
Якби не працівники ДАІ то вони б нікого не збили.І взагалі,ДАІ не праві.Стріляти в дітей.Це жах.
Відповісти
Був я якось в Цумані якось-там дійсно молодь як якісь дикарі))), таке враження що думають що їм все дозволено і всі вчинки будуть безнаказаними...-така собі окрема республіка)))
Відповісти
По-перше, хлопці були тверезі , а те що тут вигороджують міліцію , це неправельно.Чому він працює в ДАІ , якщо він не може навіть в колесо попасти, а попадає по людині?!
По-друге , власником незареєстрованого авто є 19-річний Сергій, якого поранили.
А по-третє, яке право мають ДАІвці бити людину до струсу головного мозку та вибитого зуба? І чому вони мають бути ненаказані?
Відповісти
А якби ці малолєткі, при погоні, підвезли твою матусю на той світ, не дай Боже, цікаво було б твій комент прочитати. Хм
Відповісти
Прочитавши статтю, хоча вона не дуже позитивного змісту, серце радується за те, що люди нарешті почали розуміти, які дії правомірні, які ні....мамочка ж, виуладаючи цю статтю була впевнена, що всі її будуть жаліти і говорити, які працівники ДАІ гамно....але не так сталося, як гадалося, люди зараз по іншому мислять, нарешті.....
Відповісти
''Мамочка''так не думала.Хлопці не були п'яні.Та за кермом був 19-річний хлопець.
і в Цумані врівноважені хлопці.
Відповісти
Е децли позакривайте свої роти якщо не знаєте правди.Той хлопець що був за кермом вміє водити машину краще вас всіх хоть він і неповнолітній.А батькі тут при чом вони що кожен його крок мають контролювать?ДАІшникі самі настоящі безпрєдєльщікі вони самі були добряче вгашані і не мали права стрилять і населеному пункті а вдруг там булиб люди зовсім не причетні до цього а вони стриляли не поколесах а куда тількі бачіли так і відправили двох людей в лікарню де в одного зовсім недавно пройла операція.ДАІшникі чмири самі хай спочатку перестануть пити як сідають за руль!Кардаша вопше на рострєл пустить треба за такє шо він робитьстриляти в односельчан теж не є правельно.аА що хлопцям залишалось робити як не тікати машина не зарєєстрована якщоб стали ДАІ зразу потребувалиб хабаря і хлопці їхали НА дискотеку а не з дискотекі вони не моглиб бути пяними...Такшо якщо не знаєте правди то не пишіть маячні дурбецели*)
Відповісти
на місці обласного ДАІ треба в цумані та навкрлишніх селах взагалі провести з десяток рейдів, виявити незареєстровані авто, п*яних за кермом, таких "шумахерів" без посвідчень водія, щоб зберігти життя таким неграмотним писакам (очевидно друзі учасників подій).
п.с. в кума малий в 12 років теж "вміє водити машину краще вас всіх хоть він і неповнолітній".
він призер міжнародних змагань з автораллі, про те, йому не спадає на думку взяти свою (!) машину для з магань і ганяти без документів.
Відповісти
Так я друг учасників подій...але яка різниця?толку з того малого шо він призер..а ти тіпа крепко грамотний писака.то може колибти їхав на машині і не зупинився на зауваження мусоров і вониб по тобі почали гатить з пушкі тиб був довольний?а колиб зупинився і твоїх дрізів почали бить до стусу мозгу і вибитих зубів це булоб нормально?ти задумайся так вони не мали права їздить на не зареєстрованом авто і малиб зупинитись але це не давало мєнтам повода стриляти не поколесам а в заднєскло машини і по людям що в ній...і тиї мусора самі були добряче вгашані алкоголем коли їм запропонували дихнути в трубочкю вони відвертались а при диханні в трубку ціх хлопців алкоголю не було виявлено...якщо не знаєш всієї правдивої історії то не пиши бо багато коментарів тут є не правдиві і пишуть їх тут самі мусора ну якшо не всі то половина то точно.
Відповісти
як що в цумані і окружних сіл вилучить всі леві машини то де наши ківерцівські герої будуть брать хабарі,ате що хлопець був тверезий і їздить краще за ківерцівських хабарників це правда,ите що ківерцівські менти з хабарами обнагліли до ручкі інавіть пинять в рівенській обл,про хабарі і зупинкі в іншій обл,знаю з власного досвіду
Відповісти
Так, я розумію що хлопці не праві, що порушували правила дорожнього руху, але чи мають право інспектори ДАІ так себе поводити?Чи мають воно право бити людей до струсу головного мозку та вибитого зуба? Чи мають право інспектори ДАІ стриляти по людині? Така вже в них робота: спиняти, доганяти, стриляти ПО КОЛЕСАХ, а не по людях.Але перевищувати свої повноваження вони ні в якому разі немають права.І "Мамочка" правельно робить, що захищає права своєї дитини, тому що всі будуть мовчати, а міліція буде дозволяти собі ВСЕ, а потім скаже, що це все по-закону!!!
Відповісти
Может инспектора и превысили свои полномочия, но они сами могли и сами разбится или сбить кого-то. Сколько детей гуляет вечером по улицам. Гаи за свои ошибки ответит, за дело берутся не зная своих обязаностей толком. А малых надо учить сейчас! К безнаказаности привыкаешь быстро. А маму понять можно, она всегда заступатся за сына будет.
Відповісти
Мамаша, вы должны быть благодарны работникам ГАИ. Рано или поздно, безнаказанность и вседозволенность приносит свои результаты. В вашем случае это все поправимые потери. А ведь могло быть гораздо хуже. Тем кто пытается кудахтать - ах детки, ах бедные.... скажу просто, а если не приведи бог такая детка наедет на вашего близкого человека? Каково тогда? А вообще рекомендую сводите сыночка в морг на экскурсию. Помогает. Так что маме пожалуй повезло, что дверь в прокуратуре бла закрыта.
Відповісти
ще в сізо можна зводити на екскурсію. дати годинку посиіти в камері, відчути, так би мовити.
а для оцих " стриляти ПО КОЛЕСАХ, а не по людях", треба зрозуміти, що на вулиці ніч, втікач їде зі ШВИДКІСТЮ, даішник стріляє на ходу, з машини, яка РУХАЄТЬСЯ і в машину, яка РУХАЄТЬСЯ, та попадає в ТРИ колеса!!! це успіх. попадання в людину є випадковим.
сходіть в тир і спробуйте зі статичного положення влучити у ціль, а потім починайте скавучати.
Відповісти
То який він Даішник якщо не може попасти по колесі?! Так це ж його робота попадати не в людину а туди куди треба!!!!!!!І не думаю що Даішники мають право знущатися з хлопців, яких догнали???
Відповісти
ну то спробуй хоч на ровері їхати та мячем попасти в рухому ціль, яку наздоганяєшь. вночі.
потренуєшься - відпишись про успіхи.

Відповісти
А ти хіба не друг тих самих п'яних даішників ??????????
Відповісти
Я в шоці..люди ви шо ? Як може ДАІ бути правим ? Якє вони мали право обстрілювати машину та неповнолітніх дітей ? Да вони не звернули увагу на те що їх зупиняли але навіть дорослі не завжди зупиняються і шо тепер треба всіх обстрілювати ? Як шо хочуть стріляти то хай їдуть в Донець і там захищають Батьківщину а не стрілть по дітям ! До того ж люди подумайде як би той Богдан був би п*яний то б хіба в лікарні не сказади б ? Або як би той Сергій був би п*яний йлму б робили операцію ? Ви самі думаєте шо пишите ? То даїшки були п*яні ! Хіба твереза людина стріляла би у дітей більше 10 разів ? НІ ! Я гадаю що НЕ покараними ціх бандітів залишати не можна ! Да ті хлопці тоже виновать але це не оправдовує вчинку ДАІ !!!!
Відповісти
Ти шо ідіот ? Шо ти рівняєш ? Вони даі вони мають добре стрілят і не залежно чи ціль рухається чи нє !!!! То нафіга вони там роблять якшо не вміють стрілять в точну ціль !!!
Відповісти
Люди,ви незнаєте що там насправді сталось! І ви судите ціх дітей,і цю міліцію! З двох сторін вони поступили не правильно! А вас не було в той момент,ви нічого не бачіли! ТО про що ви взагалі говорите. Незнаєте в чому річ,краще не пишіть!

От ви пишите за дітей шо вони не праві,що міліція правильно вчинила,а ви не подумали якби на тому місці були ваші діти чі самі ви! Ви що не розумієте як то для батьків,от що би батькі робили би якби Сергій помер? в самій лікарні сказали що якби ще трішкі то би він не вижив,пуля була на паро меліметрів від хребта. щеб трішкі і його би не було би на світі ,а що батькам!!!!
Відповісти
да пацани нарушили- но наші менти безпрєдєльщікі як на схід їхати то пересцикнули. А пацани за них своє життя віддають! їх потрібно всіх зібрати і на донбас а то вони зажиріли, подивіться як вони живуть і на яких машинах їздять думаєте вони всі зареєстровані...?!
Відповісти
В статті з малолітніх п'яних правопорушників жертв зробили
Відповісти
Останні новини
Волинянка заявила, що її сина обстріляли і побили інспектори ДАІ
22 червень, 2014, 22:02