Мирний план не спрацює. Потрібен військовий стан - Єремеєв

Мирний план не спрацює. Потрібен військовий стан - Єремеєв
Мирний план стабілізації ситуації на Сході України, оголошений Петром Порошенком, тільки дасть можливість терористам передислокуватися і накопичити сили, натомість до розв’язання конфлікту, скоріш усього, не призведе – вважає народний депутат України від Волині Ігор Єремеєв.

Про це він заявив під час прес-конференції у Луцьку.

«На перший погляд, мирний план сприймає суспільство, жителі Західної України, чиї батьки, сини, брати приймають участь в АТО. Це позитивний меседж інвесторам, Європі. Це схвалюють жителі Луганщини та Донеччини… Але коли починаєш аналізувати, розумієш, що мирний план не дає вирішення тих питань, які ставили перед собою ті, хто фінансує війну. Вимоги сепаратистів ми не можемо задовольнити, бо вони проти України як держави», - скахав Єремеєв

«На нашу думку, сьогодні мирний план – це найоптимальніший варіант, але сепаратисти сьогодні ні в якому разі не скористаються ним. Час може бути використаний для передислокації, накопичення сил», - додав він.

«Тому наша фракція неодноразово наполягала на тому, що потрібно ввести військовий стан, залучити повномасштабно українську армію і найкоротший термін закінчити бойові дії», сказав Єремеєв.

«В антитерористичній операції мають право приймати участь тільки спецпідрозділи Міністерства внутрішніх справ, спецпідрозділи СБУ. А сьогодні ми маємо повномасштабне використання армії. А якщо діє армія – необхідний військовий стан», появнив Єремеєв.

«На моє глибоке переконання, мирний план не спрацює. Ми хочемо миру, але вони розпочали війну не для цього. Ми все одно змушені будемо повернутися до силового варіанту», - пояснив депутат.

«Так, керівництво намагається уникнути великої кількості крові, але зволікання може призвести до того, що ми будемо мати ще більше жертв», резюмував волинський нардеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
запроваджуйте! Донецьк вам не по зубах...
Відповісти
Донецьк і бандюки з автоматами - це різні речі, не потрібно їх плутати. Те, що місцеві не проявили громадянської позиції вчасно, не перешкоджали мітингам - це вони сильно "ступили". І тепер немає чого плакатись, що все так погано в нас і нас бомблять.
Але я впевнений, що донецьк в своїй більшості хоче мирного і спокійного життя. А без фізичного знищення баранів з автоматами це не можливо...
Відповісти
А Донецьк ніхто кусати не збирається, просто зрівняти з землею, переорати і пшеничку посіяти.
Відповісти
А насправді, просто не хоче розгону верховної зради
Відповісти
Останні новини
Мирний план не спрацює. Потрібен військовий стан - Єремеєв
24 червень, 2014, 19:32