Від вас смердить корупцією, − «Правий сектор» навідався до правоохоронців.ФОТО.ВІДЕО

Від вас смердить корупцією, − «Правий сектор» навідався до правоохоронців.ФОТО.ВІДЕО
Близько 20 бійців волинського осередку «Правого сектору» зайшли в приміщення обласного УМВС, щоб ще раз попросити заступників очільника Петра Шпиги піти у відставку.

Відвідини правоохоронців відбулися сьогодні, 27 червня.

Так, активісти зайшли у кабінет Михайла Руденка, де змушували його написати заяву про відставку. Зокрема поклали йому на робочий стіл шину, щоб нагадати про Майдан. Руденко відповів, що рішення про його звільнення прийматиме міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Також він зазначив, що до Генпрокуратури неодноразово зверталися з тим, аби там перевірили його діяльність. Тож, коли там знайдуть порушення, від неодмінно піде, «не триматиметься за посаду».

Активісти звернули увагу на годинник Руденка. За словами очільника організації Автомайдан України Олега Бондарука, годинник заступника головного міліціонера області коштує близько 20 тисяч доларів. Сам же Михайло Руденко на запитання про вартість відповів, що годинник йому подарували.


Окрім того, представники громадськості закликали Руденка взяти приклад із іншого заступника Шпиги в поїхати на Схід, на що той відповів, що з власної ініціативи цього не робитиме, проте, якщо надійде наказ від міністра, то обовʼязково його виконає.


Іншого заступника Олександра Никитюка на місці не було. Його кабінет був зачинений.

Варто зауважити, що групу «Правого сектора» в приміщенні міліції супроводжували правоохоронці в бронежилетах. Частина із них навіть почала діставати шоломи. Один із працівників УМВС зауважив заступнику керівника «Правого сектора» Руслану Тимощуку, щоб їхні бійці помилися, бо від них смердить. Бійці відповіли, що «від міліціонерів смердить корупцією» більше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Во-первых, пришли не "попросить" , а нагло ворвались и требовали, с использованием лексики запугивания и угроз. Во-вторых, сотрудники милиции не сопровождали, а пресекали грубое нарушения требований режимного объекта, и при этом получили телесные повреждения, а они были при исполнении, и имели полное право применить силу.
Відповісти
Тимощук, Данильчук, Керболай, ви ще не відповіли за угони автомобілів, зброю та ін. Будьте об"єктивними до себе і розкажіть народу, за які кошти придбали своє майно.
Відповісти
ВІД НИХ ТАКИЙ СМОРІД СТОЇТЬ ЩО МУХИ НЕ ЛІТАЮТЬ
Відповісти
Оце так Волинь має начальника УМВС,правий сектор його поставив на посаду,тепер що хоче те і робить в області а в УМВС ходять як до себе додому можуть і замінувати,і ніхто з працівників міліції слова не скаже,тому що знають що Шпига за активістів прорве....!!!!!
Відповісти
а від вас безприделом
Відповісти
чому не додаються коментарі? закрили вхід, боїтеся правди та спростування написаного у статті?
Відповісти
ПС це подарунок, для антіукраїнської пропаганди. Коли кучка горлопанів бере на себе обовязок представляти всю громаду області. Про методи немає що сказати - зграя обуренних.
Відповісти
пересажати всіх.бєзпрідєльщики.багато собі дозволяють
Відповісти
ото то герої всім прийшли розказати що на Схід їдуть.да ще у такий спосіб щоб прогриміло на всю Волинь.Дії неправомірні.ПС, ви БАНДЮГАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Відповісти
А для чого Руденку ще один піджак, який вісить на кріслові???
Відповісти
революція закінчилася.пс так себе веде незаконно, ніби не збирається повертатися зі Сходу!Дай Бог щоб приїхали живі і понесли покарання тут!
Відповісти
Саломатін навіть в масці під колір свого нового мерседеса!!!
Відповісти
Давно пора принити ту корупцію...Скинули одного, а кормушки залишились ті самі. За довідку про несудимість, яка по закону безплатна - беруть гроші...ніби за терміновість, або обіцяють зробити її через три місяці.По вартості за терміновість пропонують заплатити 80 грн., дають рахунки приватбанку. Пора вже їх палити, обнагліло кодло.
Відповісти
на Колыму правосеков!!!
Відповісти
А Данильчук з Тимощуком теж поїхали чи хлопчикам молитву просто прочитали?
Відповісти
А що доброго можуть зробити люди невиховані,злі і жорстокі.Зараз відбувається підміна цінностей, люди які нічого не варті хочуть щоб їх вважали героями,"патріотами", а що вони особисто зробили для держави???? Герої і патріоти це ті що живуть і працюють на Україні.
Відповісти
в коментарях одні ментовскі тролі
Відповісти
в коментаторах одні мусара(((
Відповісти
В коментах смердить ментами.
Відповісти
Судячи з коментарів Окремим людям і в голову не прийде що коментарі пишуть не " мусора" а звичайні люди.Чи просто всіх хто не роділяє їхню думку вони вважають ворогами.Міліції з "Вами" треба поступити по " Європейськи" тоді буде порядок.
Відповісти
коли закінчать з цими клоунами в камуфляжах?
Відповісти
Всіх на Схід!!!
Відповісти
Останні новини
Від вас смердить корупцією, − «Правий сектор» навідався до правоохоронців.ФОТО.ВІДЕО
27 червень, 2014, 12:16