У Луцьку з’явився «бандерівський» під’їзд. ФОТО

У Луцьку з’явився «бандерівський» під’їзд. ФОТО
У Луцьку продовжили традицію своєрідного патріотичного флеш-мобу: луцький пенсіонер сам відремонтував під’їзд багатоповерхівки, пофарбував його у синьо-жовті кольори, а над входом намалював Державний герб.

«Патріотичний під’їзд» з‘явився в одному з будинків на вулиці Гордіюк у Луцьку. Його ідейний натхненник і виконавець – мешканець цього будинку Василь Глембоцький. Він – пенсіонер, і, до слова, колишній староста Миколаївської церкви.

«Думав тільки відремонтую дах під’їзду, який протікає. А «жек» нічого не робить. То подумав, що візьмусь сам. І коли дах ремонтував, вирішив ще розфарбувати і під’їзд у кольори національного стягу. Бо бачив у новинах, як жителі Дніпропетровська зробили одну із своїх багатоповерхівок повністю жовто-блакитною. Самому захотілося», - ділиться лучанин.

За його словами на ремонт та розфарбування пішло 2 тижні і близько 1300 гривень. Близько 800 гривень вклав своїх, решту дали сусіди.

«Матеріали, які використовував, нині недешеві. А для ремонту однієї фарби мало: купував шпаклівку, цемент, пісок, грунтовку», - розповідає пенсіонер.

«Цей під’їзд був найгіршим, а тепер один з найкращих. Виходиш з будинку – і настрій з’являється, душа радіє, на лавочці приємніше сидіти», - каже чоловік.

Сусіди «кольорове рішення» свого під’їзду сприйняли позитивно. Щоправда, пригадує Василь Глембоцький, дехто нарікав, що «якщо прийдуть сепаратисти,то цей під’їзд першим розстріляють».

«Така ініціатива сподобалася сусідам. До того ж, не лише дорослим, а й дітям. Можливо, це хоча б на один відсоток збільшить у сусідів любов до України, а в нинішній непростий час це дуже важливо», – вірить Василь Глебоцький.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де Кубіцький з подарунками для для цього господаря!
Відповісти
молодець!)))))) дай Бог йому здоровя і натхнення ще на багато років! )))))
Відповісти
Зараз знайдуться придурки які використають тротил...
Відповісти
Приклад для наслідування!!!
Відповісти
молодець дай бог вам здоровя
Відповісти
Молодець .Гарна справа для наслідування,
Відповісти