Бойовики захопили перинатальний центр, вагітних жінок вигнали в підвал

Бойовики захопили перинатальний центр, вагітних жінок вигнали в підвал
У Луганську бойовики сьогодні, 7 липня, захопили перинатальний центр обласної клінічної лікарні, вагітних перемістили в підвал клініки.

Про це кореспонденту УНІАН заявив голова громадської організації - Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов, який запевнив, що дану інформацію йому передають безпосередньо з місця події члени його громадської організації, які є очевидцями того, що відбувається.

За його словами, перинатальний центр Луганської обласної клінічної лікарні - це висотна будівля і має зручне розташування для терористів, які мають намір розташувати тут свої снайперські точки для обстрілу аеропорту. Також Снєгірьов повідомив, що «всіх вагітних жінок, які перебували в перинатальному центрі обласної клінічної лікарні терористи перемістили в підвал даної клініки».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Очередной фейк. У меня там жена лежит.
Відповісти
Интересно, что думают об этом ватники? А куда дели деток, которых комить нужно? Это НЕЛЮДИ, их нужно просто уничтожить - чем скорее, тем лучше и тем меньше потерь будет среди мирного населения. Они ведут себя нагло, как фашисты. Да они и есть типичные фашисты. Сволочи колорадские.
Відповісти
Порезать на ремни живьем всех этих пад***. Вот если бы вас самих беременных или вашу беременную жену загнали в подвал, что бы вы сделали с такими тва****?
Відповісти
Останні новини
Бойовики захопили перинатальний центр, вагітних жінок вигнали в підвал
07 липень, 2014, 21:03