«Спецназ ГРУ против бандеровцев» − серія російських антиукраїнських книг. ФОТО

«Спецназ ГРУ против бандеровцев» − серія російських антиукраїнських книг. ФОТО
Російське видавництво "Эксмо" надрукувало книгу "Лейтенант из будущего". Спецназ ГРУ против бандеровцев", на обкладинці якої прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та спікера Верховної Ради Олександра Турчинова зображено в нацистській формі.

Автор книги Юрій Валін визначив жанр свого твору як "військово-історична фантастика", - пише Gazeta.ua.

В анотації до книги сюжет описано так: "Спецгрупа ГРУ закинута з нашого часу в 1944 рік, щоби перешкодити таємній нацистській організації змінити історію Другої Світової. Розвідники з майбутнього повинні захопити у фронтовому Львові оберштурмбанфюрера СС, який керує секретними операціями з перетворення реальності. Російському спецназу доведеться з головою зануритися у кривавий вир міських боїв, де штурмові групи Червоної Армії рубаються з німецькими єгерями і бандерівцями з есесівській дивізії "Галичина".

На сайті інтернет-магазину цього видавництва також пропонують придбати інші книги з крамольними назвами, зокрема, "Украина в крови. Бандеровский геноцид". Анотація до книги звучить так: "Найближче майбутнє. Київська хунта за наказом своїх американських господарів розв'язує на південному сході України геноцид проти російського населення. Новоросія спливає кров'ю, але не здається. Не в силах здолати ополченців, нацистські карателі закликають на підмогу війська НАТО. США йдуть на пряме військове втручання на Україні. Сили занадто нерівні, без допомоги ззовні Донбас приречений на знищення. І вся надія тепер на Росію, бо лише вона може зупинити бандерівський геноцид".

Нагадаємо, на цьогорічному Форумі видавців не буде російських видавництв.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вишліть одненьку новою поштою. Туалетний папір подорожчав просто. P.S. доаставка за Ваш рахунок )))
Відповісти
ніколи не думав що є такі хворі люди як автор книги....
Відповісти
Хворі люди
а є такі що у це вірять
сумно
Відповісти
super kde možno kupit knihu ?
Відповісти
Я конечно все понимаю, (сижу с планшета поэтому на русском) но придумать ТАКИЕ книги мог только человек верящий в бандеровцев,каратилей и в другой бред Кремля.Скоро они придумал что в Крыму появилась подводная лодка с названием "АЗОВ" и уничтожала самооборону того же Крыма)
Відповісти
Останні новини
«Спецназ ГРУ против бандеровцев» − серія російських антиукраїнських книг. ФОТО
21 липень, 2014, 15:24