Новий губернатор Волині дав перші обіцянки. ФОТО. ВІДЕО

Новий губернатор Волині дав перші обіцянки. ФОТО. ВІДЕО
На Волині представили нового голову облдержадміністрації – Володимира Гунчика.

Церемонія представлення відбулася у п’ятницю, 25 липня у приміщенні Волинської обласної ради.

Під час своєї промови Гунчик заявив, що буде робити усе, аби консолідувати роботу політичних партій і громадських організацій.

«Я розумію, що люди чекають змін. Зміни йдуть дуже повільно. Звичайно, цьому заважає війна. Але неможливо списувати все на одну агресію. Потрібно закочувати рукави і вирішувати ті нагальні питання, які стоять перед громадою. Потрібно консолідувати суспільство, всі політичні сили для того, щоб мінімізувати ті проблеми, які є в області, не перекладаючи ці проблеми на Кабінет міністрів, Верховну Раду, команду Президента. Старатися робити все, щоб ці питання вирішити в регіоні. У нас для цього є всі можливості», - заявив новий губернатор.

Окрім того, Гунчик пообіцяв сприяти відкритості влади.
«Відкритість усіх процесів влади – це головний шлях боротьби з корупцією. Корупція крутиться там, де все закрито, закамуфльовано, де нема доступу до інформації, де засоби масової інформації, громадські організації «відрізані» від цих процесів. Якщо ми будемо говорити про відкритість - це серйозний крок для того, щоб громада розуміла, які завдання вирішуються, як вирішуються, хто за це відповідає, щоб ми могли запитати конкретних людей і дати конкретні доручення», - сказав Володимир Гунчик.

Також він закликав своїх підлеглих бути активними і ініціативними.

«Звертаюся до працівників апарату ОДА. Не можна сидіти на своєму робочому місці і чекати команди. Не може людина тратити робочий час і державні кошти, вичікуючи і займаючи посаду для того, щоб не проявляти ініціативу», - сказав Гунчик.

Новий голова ОДА також пообіцяв найближчим часом побувати в кожному районі: «Найближчим часом ми зустрінемося з депутатами селищних, районних рад. Я постараюся побувати в кожному районі. Почути ті проблеми, які є в цих районах. Обговоривши ці питання, винести їх на обговорення депутатського корпусу обласної ради».

Гунчик заявив: «Кожна апаратна нарада повинна починатися з того, що ми зробили з попередньої наради. Кожен керівник, отримавши доручення, повинен доповісти, що він зробив для громади. Нарада для наради не потрібна»

«У нас у бізнесі, якщо керівник не виконував свої функції – бізнес зупинявся. Так повинно бути і в громаді», - додав Гучник, який раніше був керівником автозаводу "Богдан".





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гунчик
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПАне Гунчику, придивіться уважно до свого заступника Гузя!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
До себе придивися, SOSнуте! Ігор абсолютно не є підлеглим Гунчика.Ти навіть не знаєш його посади,а пашталакаєш!
Відповісти
Гунчик - розумний менеджер і підтвердив це на практиці. Люди сподіваються, що в нього будуть розумні заступники. Не кудрявцеві з котячими можливостями, а люди аналітичного мислення.
Відповісти
Кого підсунуть соратнічкі, той і буде. Кадрів він не знає.Готової команди теж не має. Аби хоч царь Борь не "насовєтував", бо це ще той совєтік.
Відповісти
Так гузь же обласній раді - ЗАТУПНИК!
Відповісти
Привіт. а Пирожик тоді де7
Відповісти
«У нас в бізнесі, якщо керівник не виконував свої функції – бізнес зупинявся. Так повинно бути і в громаді», - додав Гучник, який раніше був керівником автозаводу "Богдан".
тепер нас чекає доля заводу
Відповісти
М-да, повне обогданювання....
Відповісти
Вітаю Волинян із мудрим Керівником!!!
Відповісти
"Прозороість влади" по-гунчику, це "ПІАР", а це, повірте, він вміє робити. Тільки на попередньому місці роботи був ТОВАР, який потрібно було комусь "втюхати", а тут – зовсім інша специфіка.
Відповісти
Розвалив завод розвалить Волинь
Відповісти
До уваги голови ОДА, не треба їхати в райони, сьогодні всюди проблеми, люди самі прийдуть розказати!Скоро!
Відповісти
Не треба чекати поки приїдуть, потрібно взнавати проблеми та вирішувати їх якнайшвидше!
Відповісти
Розвиток буде ого-го, сьогодні вже не виплачують соціальні допомоги і пенсії, і не треба ображати службовців, які працюють за копійки,які Яценюк хоче забрати!
Відповісти
Гунчик-мудрий керівник,досвідчений менеджер. От дистанціюватись від Клімчука і його братії,звільнити тих,хто керував структурними підрозділами при Януковичу-це питання найголовніше. Призначити вмілих заступників,підібрати толкових голів РДА,начальників управлінь та департаментів, налагодити роботу апарату ОДА це головне. Буде нормальна команда,буде і економіка працювати. Успіхів Володимере Петровичу!
Відповісти
Гузя як зама міняти будуть? Скоріше б...
Відповісти
А в залі то, скільки прохачів до корита, і все знайомі обличчя - Кревська, Алєксєєв ...
Відповісти
Як кажуть,да Боже, але по тому, хто представляв його, видно, що пороху на волинь, як сказати, скажімо корректно, пофігу...а дарма..
Відповісти
Заберіть Карпюка, заради Бога, бо такі "компетентні" заступники заведуть в глухий кут що і кого завгодно! Це людина з якою важко і некомфортно працювати. Цікаво, а що пан Карпюк зробив за період при владі, чи тільки "порішав" свої проблеми??? Невже немає якогось інтелігентного розумного освітянина, окрім випускника "дурфаку"???
Відповісти
у Батьківщині нема
Відповісти
А неаутсайдер із приватного вишу на цю посаду не піде, бо не матиме куди вернутись через рік-другий. Посада ж бо не виборна, а тому жодних гарантій. Де зараз інший Карпюк? Працює у наймах у фермера з Вишкова. а був заступником міністра екології.
Відповісти
логічно: після пустодзвона гундосять. у принципі, для нас різниця невелика.
Відповісти
так і мало статися
Гунчик весь час крутився біля Порошенка, а тепер коли цукерковий король став призедентом то потінув за собою і свого васала
Відповісти
тепер завод точно піде з молотка, чи мільйонні борги вже можна не віддавати?

Відповісти
Гунчик був директором ДП «Автоскладальний завод №1», останнім часом навіть - в.о.
Відповісти
Гузя ліплять скрізь і всі. Він не заступник гунчика. І добре, бо той би точно накерував. Йому аби посади поділити і покричати. З ним би точно область загнулась. Він не шарить, що на посаді робити і тільки шариться. Він десь застряв в доносах, просуванні своїх на посади, обливанні брудом, любить під когось порити. На це весь час його йде. А краще людям від того не живеться, бо не ламати треба,а строїти. Аж перетрусило, що хтось таке бовкнув, що він заступник.
Відповісти
Провокатора Гузя гнати в шию з ОДА!
Відповісти
Гузь брехун.
Відповісти
люди добрі ви чули промову Зубка?Таке враження ,що партія регіонів це прекрасна партія з його слів, і війни у нас немає, а найголовніша проблема вибори у ВРУ .Як такі люди можуть працювати на народ -ніколи...ганьба Порошенку і його кадрам,хотілось його яйцями закидатм,якби знала,що такий фоховєц приїде ,то точно взяла б і закидала ...
Відповісти
Ну, що тут сказати, з гунчиком Порох вибори тут точно не виграє...буде зловживати, отримає по носі...слабачок він...у виборчих питаннях ( підключить клімчука,собі на шкоду))) він ще за минуле не відповів...
Відповісти
Гузь - заступник Вітра, а не тепер Гунчика. А Вітер - ставленик Клімчука. Про це "опозицінери" старанно не знають.
Відповісти
Знаю Гунчика давно, вважаю, що його призначення не самий
гірший варіант для Волині. Зробив вдалу карєру, відбувся як самодостатній керівник, хоча зірок з неба не хватав. Публічна людина, має достатній досвід управління і менеджменту, працював у великому бізнесі. Як на мене, інколи бувай крайньо амбітний, зверхній в судженнях, жорсткий. На жаль на сьогодні немає власної команди, а нинішні заступники голови ОДА суцільний спам. Залишається тільки надіятися, що його прихід щось змінить на краще для волинян.
ек
Відповісти
Чмо, людям на заводі зарплату не платить. І його ще у владу. Ганьба. За що Майдан стояв, щоб цього Волинню керувати. Ганьба. Куди дивиться громадськість, експерти,політологи?
Відповісти
Останні новини
Новий губернатор Волині дав перші обіцянки. ФОТО. ВІДЕО
25 липень, 2014, 13:42