Сьогодні судитимуть волинських військових. ВІДЕО

Сьогодні судитимуть волинських військових. ВІДЕО
Бійців 51-ої бригади судитимуть за дезертирство.

Сьогодні, 1 серпня, суд обере їм запобіжний захід, - йдеться в сюжеті ТСН.

Загалом вони можуть отримати від 5 до 10 років за ґратами Як відомо, минулого тижня солдати невідомо як опинилися на території Росії. Так само, за незрозумілих обставин, вояків повернули в Україну.

Учора, 31 липня, всім їм висунули звинувачення за статтею дезертирство. Вояки тепер перебувають під охороною на території "Уральських казарм" у Запорізькій області.

Ці військові потрапили під вогонь з градів та мінометів. Після цього вони опинилися на території Росії, після вихідних їх повернули.

Учора, 31 липня, прокуратура ознайомила частину бійців зі звинуваченням у дезертирстві. Сьогодні, 1 серпня, вони постануть перед судом - їм обиратимуть запобіжний захід.

Рідні обвинувачених, які вже приїхали в Запоріжжя, з таким формулюванням не погоджуються.

"Моя дитина сказала: "Слава Богу, що я живий". Кажу: "А якщо тобі дадуть, дитино, тюрму?" Він сказав6 "Мамо, це не саме головне. Саме головне, що я вижив. Я не хочу бути ні під мінами, ні під градами, ні під чим", - розповідає жінка.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пи..ць
А генералів, через яких діти опинилися без підтримки, без належного озброєння під обстрілом, коли будуть судити?
Точно дограються
Відповісти
Всіх хто там в штабі АТО, в тому числі Парубія на добу хочаб на передову в АТО, то може й командування було б інше. Щурі штабні !
Відповісти
Ні , шановні ви не праві . Командування різко покращиться якщо на передовій з'являться діти Порошенка, Гелетея , Авакова , зять Наливайченка та інших .
Відповісти
А генералів(кабінетних) з прохурорами будуть судити люди, вже незабаром у всіх містах України!!!
Відповісти
Це жах, за що їх судити, за те що захищали Україну були у самому пеклі, без підтримки. Батьки їдьте на Київ до Президента, пока дітей не відпустять сидіть там, це вже знущання над самими солдатами. Ганьба прокурорам, судям, генштабу. Якщо їх засудять, то всім матерям треба не пускати дітей на війну, нехай оголошують мобілізацію самім собі і ідуть і воюють і попробують як це гарно стриляють градами
Відповісти
за що? за те що вижили? Чому до цього часу не судять Єфремова,Олійника,Царьова,Левченко і інших запроданців- тому що відкупились?А цих дітей кинули в м"ясорубку -а тепер судити.. позор буде всім нам за таке ставлення до своїх солдатів...своїх захисників..
Відповісти
"Дизертирство"
Якщо вже самі писаки не дивляться, то куди дивляться редактори?
Відповісти
тут немає ні журналістів ні редакторів.
Відповісти
Дорогие родители вспомните как Ваши дедушки отцы воевали 1942 году с фашистами их не отправляли домой на отдых.Все мужики которые могли держать оружие доже дети воевали.Если всех отпустить то Гиркин будет у Вас дома насиловать и убивать детей стариков ПОДУМАЙТЕ ОБ ЭТОМ
Відповісти
Невже тварюки думають, що за гороші все можна купити. Здихати Генерали-зрадники і Утін та інші охвіцери будуть в муках, доказано самими Адольфом.
Хлопці правду ніхто не скаже як там було, але дякую вам від усіх. Тримайтесь. Слава Україні.
Відповісти
Вважаю за доцільне відразу ж після завершення АТО провести жорстоку чистку серед керівного складу ЗСУ та інших органів державної влади. Дезертирство, якщо саме цю статтю інкримінують хлопцям, є "самовільним залишенням військової частини або місця служби з метою ухилитись від військової служби....". Це умисний злочин, у якого має бути обовязкова мета (мотив) - ухилення. Тобто, в даному випадку, відсутній склад злочину, бо відсутня субжктивна сторона - хлопці врятували собі життя.
Відповісти
Хай ваш Даунбасс зрівняють із землею. Щоб одні трупи сепаратів і терористів залишились.
Відповісти
Здохни російське падло
Відповісти
Останні новини
Сьогодні судитимуть волинських військових. ВІДЕО
01 серпень, 2014, 10:34