Волинянин, поранений під Савур-Могилою, розповів, як їх «здають» командири

Волинянин, поранений під Савур-Могилою, розповів, як їх «здають» командири
Під Савур-Могилою у понеділок, 28 липня, поранили близько 20 волинян, але не всі вони повернулися додому.Залишилися й далі воювати.

Про це у коментарі ВолиньPost розповів волинянин, який отримав у бою під Савур-Могилою осколкове поранення. Ім’я своє він просив не називати.

Нині він повернувся зі Сходу на Волинь. Розповідає, осколок лікарі витягати не стали, адже він знаходиться у важкодоступному місці тіла.

Медики попросили чоловіка зачекати, якщо осколок приживеться, то операцію робити не будуть. Якщо ж – ні, то доведеться лягати під ніж хірурга.

За словами військового, на Волині він проходить реабілітацію після поранення. Якщо лікарі дозволять, то повернеться до виконання бойових завдань.

Як розповів солдат, у бою під Савур-Могилою бійців «підвела українська техніка, через те вони й понесли такі втрати.
У переважній більшості волиняни, як відзначив співрозмовник, отримали осколкові поранення. У одного бійця воно дуже серйозне – осколок пробив шлунок.

Власне у тому, що українська армія постійно несе втрати, військові звинувачують керівництво у штабах: мовляв там є ті, хто «здають» інформацію противнику.

«Коли малюють карту АТО і ми їдемо зазначеним маршрутом – 80%, що без втрат до пункту призначення не доберемося. А командирів, які відходять від маршруту, карають. До прикладу нашого скоро мають судити », - каже волинянин.

Розповів він і про умови служби на Сході. За словами військового, наші воїни не мають навіть найнеобхіднішого: їжі та води.

«Їсти немає чого: хлопці там їдять сирі кукурудзяні качани та п’ють воду із калюж. Немає пального», - зазначає чоловік.

Також, повернувшись на Волинь, військовий відмітив як викривлено показують ЗМІ події на сході України.

«Чого варта інформація про бій під Зеленопіллям. Журналісти пишуть, що загинуло менше 20 людей, а насправді – 57. Але ж вам що кажуть, те ви й пишите», - каже боєць.

«Також вразила інформація, що якийсь генерал «брав» Савур-Могилу. Та ми його в очі не бачили!», - додав він

Браві рапорти командування АТО він називає блефом.

«Насправді там ніхто нічого не знає. Не знає чим все закінчиться. Може й зимою ще доведеться воювати, як і далі нам заборонятимуть відстрілюватися у відповідь на російські обстріли. Але ж нам цього не дозволяють робити, бо в країні не війна, а іграшка під назвою «АТО»», - резюмував волинянин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И кто ответит за предательство?! Сволочи!
Что с Луганским аэропортом? Неужели сдали?
Відповісти
Чому всі все знають і ніхто нічого не робить?
Відповісти
Тому що новi олiгархи прийшли до влади (Порошенко. Коломойський, Тарута, Ахметов), а хто вам буде оплачувати новий майдан?
Відповісти
Прекратите истерику.На той стороне не все идиоты воюют и вооружены лучше и количеством не намного меньше,так,что не так просто без потерь их выбить,а не ошибается только тот кто ничего не делает.Ошибки учитываются,предателей вычисляют и в глобальных масштабах фронт двигается правильно.
Відповісти
Пересекли границу правильно,ведь раша же "не воюет",так,что другого выхода как принять и отпустить нет. Очень верный тактический ход,или объявляйте официально войну и войска НАТО можно будет официально запускать
Відповісти
Война- действовать по законам войны- предал-к стенке.Президент назначть обязан верных патриотов специалистов 50 человек и отправить вылавливать предателей,которые определяют маршруты для уничтожения наших ребят по 80% состава.Твких командиров к стенке сразу.Точка.Запоминайте мразь, ребятки, и на Майдан с БТР для избавления от них.
Відповісти
жизненно однако
Відповісти
БЛАГОДАРНОСТЬ ...
Відповісти
сепаратисты,это не наши , а ваши.Их там действительно немерено по лесам валяется, а каждого погибшего патриота хоронят всем городом(не трудно увидеть в интернете)и каждый пофамильно известен, списки тоже есть в интернете.Все,кто зайдёт военным сапогом на нашу землю сдохните,захватить ,это не значит удержать. Не путай сцикливых кацапов сосущих пуйлу и украинцев ,восставших против своего овоща и всей его банды и голыми руками вышвырнувшего его на помойку в рашу(нигде больше такое гавно не надо)
Відповісти
скільки дебілів руських
Відповісти
один троль стільки гівна ллє, що модератору давно пора звернути на це увагу та викинути його назавжди.
розумні люди не звертають увагу на кісєльовського ватника, бо тільки п*яні руськіє вірять, що там мертві з косами вздовж доріг стоять і їдять розпятих хлопчиків, які прилітають на балістичних ракетах...
Відповісти
все, что сказано, - правда. и еще не вся правда. гивно - это то, что у вас в голове.
Відповісти
Останні новини
Волинянин, поранений під Савур-Могилою, розповів, як їх «здають» командири
04 серпень, 2014, 11:35