Біля Луцька відкрили три пункти для збору допомоги військовим

Біля Луцька відкрили три пункти для збору допомоги військовим
У селах Кульчин, Жидичин та Липляни громадські активісти організували пункти збору допомоги для волинян на Сході.

Про це повідомляють у прес-службі "Фундації розвитку громад".

Так, ВОГО "Фундація розвитку громад", ГО "Автомайдан Україна" та Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська об’єдналися, аби разом допомагати волинськім військовим в зоні АТО.

"Ми вирішили поєднати зусилля та скоординувати свої дії разом на території Жидичинської сільської ради заради загальної мети, та отримання найбільш кращого результату в допомозі нашим військовим в зоні АТО" – каже виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

За словами активістів, військовим в зоні АТО найбільш потрібні:

– Засоби гігієни: зубна паста, зубна щітка, туалетний папір, крем до та після гоління, мило.
– Одяг та речі: шкарпетки хб. 41-44 р., труси чол.; рушники; цигарки, взуття (БЄРЦИ) 41-45 р., біноклі, БРОНЕЖИЛЕТИ високого ступеня захисту, прилади нічного бачення; ліхтарі; казани; сокири; камуфляжі; футболки.
– Продукти: крупи, вермішель, чай, кава, консерви, сало, олія, сухофрукти, горіхи, овочі (картопля, морква, часник, цибуля), приправи, згущене молоко, вода мінеральна.
– Медикаменти: антибіотики, кровозупинні (гемостатики), протишокові, шовний матеріал, матеріали для перев’язок (марлеві пов’язки, пакет для перев’язок, антисептична пов’язка, кровозупинна марля, еластичні сітчато-трубчасті бинти, липкий хірургічний пластир); репеленти (препарати від комарів).

У селі Жидичин речі та продукти для військових із Волині можна приносити у робочий час до місцевого будинку культури.

У селі Кульчин пункт прийому збору допомоги розташований у приміщенні бібліотеки.

У селі Липляни – приміщення школи-інтернат. Крім того, допомогу можна приносити у Луцьку: Шопена, 11 (2 поверх ВДОУНБ ім. Олени Пчілки); вул. Данила Галицького, 18 (територіальний центр соціального обслуговування); проспект Волі, 5/4.

Усі зібрані речі, медикаменти та продукти обіцяють передати на ті блокпости батальйонів в зону АТО на Сході, де служать військові з Волині. Перелік цих блокпостів надали організаторам у Волинському обласним військовим комісаріатом.

Звіти з попередніх передач бійцям на Сході, що здійснювала ВОГО "Фундація розвитку громад", можна побачити на сайті.

За додатковою інформацією можна звертатись за телефонами:0505292417 – Герасимчик Ірина; 0503388666 – Василенко Дмитро; 0955080863 – Висоцький Тарас; 0667483686 – Роман Бондарук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
додіки там їжі вже аж занадто. Вода потрібна... Ліки. а їжу можете самі жувати, тепловізори давайте, форму, а не картоплю з салом .
Відповісти
Підніми свою Ж.О.П.У. та займись реалізацією, а не пишешь дурню.
Відповісти
Хоч бути першим?
Відповісти
123, на відміну від тебе я і мої побратими та друзі, намагаються робити хоч цей мізер для забезпечення Героїв які віддають своє життя за Україну. Стосовно форм, взуття, ліків та індивідуальних засобів захисту, то ми їх теж возимо по мірі наявності коштів. Що стосується тепловізора, ти хоч ціну на нього знаєш? Якщо маєш бажання допомогти принеси хоч 10грн у спілку афганців і це буде реальна допомога, а бла-бла-бла ми і без тебе чуємо, а толку 0.
Відповісти
Я з луцька один в нашому підрозділі в зоні ато в районі попасного зараз по ротаціі приіхав на неділю до сімьі а потім назад в зону питання чи можете чимось допомогти зимовою формою чи амуніцією?мій тел0996353822
Відповісти
Останні новини
Біля Луцька відкрили три пункти для збору допомоги військовим
07 серпень, 2014, 17:21