Як революціонери «розбиралися» із начальником «Волиньрибоохорони». ФОТО. ВІДЕО

Як революціонери «розбиралися» із начальником «Волиньрибоохорони». ФОТО. ВІДЕО
Активісти «Правого сектору» та «Самооборони Майдану Волині» прийшли у «Волиньрибоохорону», щоб вимагати відставки начальника Тараса Куньчика.

Візит відбувся у п’ятницю, 8 серпня.

За словами самооборонівця Володимира Головчука, активісти до цього зустрілися із головою ОДА Володимиром Гунчиком та передали йому докази порушень у відомстві Куньчика.

Під час розмови у кабінеті начальника управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області (повна назва «Волиньрибоохорони») активісти повторили свої претензії Тарасу Куньчику усно.

Йому закидали «кумівство», покривання браконьєрства, взяття на роботу людей без належної освіти та із судимістю.

Натомість претензії до самих революціонерів висунув кум Тараса Куньчика Сергій Кучерук, який теж працює в управлінні заступником начальника.

За його словами, волиньрибоохоронівці просили активістів «Правого сектора» допомагати їм ловити браконьєрів на Шацьких озерах, але ті, мовляв, відмовлялися.

Сам Тарас Куньчик вважає всі звинувачення революціонерів наклепом. Зокрема він спростував свій зв'язок із екс-регіоналом Анатолієм Горбатюком. Начальник управління пообіцяв піти у відставку, якщо революціонери доведуть те, що він був помічником Горбатюка.



У підсумку Куньчик, а також працівники «Волиньрибоохорони», які були з ним під час розмови, пішли з кабінету. Натомість один із активістів «Правого сектора» поставив «мітку» на дверях кабінету Куньчика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Начальником хай займається прокуратура,якщо є докази а цих мордоворотів,що прикриваються благими намірами в зону АТО. Більше десятка мужиків здоровезних мужиків не мають чим занятись. Там нехай показують свій патріотизм, надоїли вже.
Відповісти
що за самовільність...?? Самооборона таку несе нісенітницю, йне вагомі аргументи. й де докази ? у нас уже модно вриватися в кабінети й звільнювати керівників )) хто таке дозволив? у нас що СБУ немає, чи прокуратури! багато чого уже собі дозволяє й привий секторй самооборона! я скажу так. хтось нацькував самооборону на керівника..бо хтось хоче заняти лакоме місце в керівництві..й руками ПС і самооборони це роблять ! клоуни ! не для цього гинули люди на майдані ! щоб собі таке дозволяти. вриватися,Ю виганяти з кабінету! я не заступаюсь за керівника рибохорони. я просто аналізую..сьогодні вони вриваються в цей кабінет, завтра в інший...! що за бардак! СБУ розберайтеся із цими клоунами..чи дайте їм роботу ? люди немаєть чим занятися
Відповісти
Хто це взагалі такі? то влада безпрєдел робила, то тепер якісь му..аки незрозумілі! правий сектор на сході воює от хай і ідуть туди
Відповісти
таким "захисникам" на даний момент потрібно бути на сході, а не "соватись" по кабінетах і шукати "здобич". враження складається, що вони жодної освіти немають, судячи з їхнього лексикону. нехай приїдуть і обстеждать житлово-побутові умови проживання начальника рибохорони і його заступника (Бакая) і інспектора (Озимука) і в порівняльній характеристиці стане все зрозуміло. один висновок напрошується - правий сектор - це бандюги
Відповісти
Ціково, з якої причини так звані "Революціонери" звільнені від мобілізації. На вигляд - фізично здорові. Ну хіба, щось з головою. Якщо так, то на їхні дії адекватно реагувати не можна. Міліція, займіться ними. А також тими, хто їх скеровує таке робити.
Відповісти
Цим героям до митників прийти страшно, то вони ідуть до голих начальників-державних службовців, які й власного автомобіля не мають
Відповісти
Ці "мужні" чоловіки з ПС та Самооборони, якщо вони не придатні до війської служби на Сході України за станом здоровя, раз вештаються по кабінетах за чиїмось проханням, то може в них саме з головою не все впорядку (на вигляд фізично здорові)? В такому разі їх можна сприймати лише як клоунів. Деяким таким клоунам з короною на голові хочеться її (корону) збити веслом.
Відповісти
"революціонери", де ж ваша революція?))
Відповісти
Ці мужі правопорядку справді бояться увійти в кабінети справжніх корупціонерів, і бігають як "пси" на повідку у провокаторів. Не таку оборону потрібно для нашої держави.
Відповісти
мудро сказано і написано :" По ділам їх пізнаєте їх".
Відповісти
Гасла про розбудову правової держави де рівність перед законом є основою зводяться нанівець.
Правий сектор і самооборона застосовують такі методи як рекерити 1990-х, рейдери 2000-х або тітушки 2010-х.
Виникає питання хто ж наповнює ці правильні за ідеєю організації на Волині?
Відповісти
Ви взагалі маєте уяву про що пишете?
Диму без вогню не буває, я сам працюю в державній структурі, і скажу вам що начальство скрізь деребанить бюджет, користується державним транспортом і огого скільки бензину на нього йде, тількі цього ніхто не докаже ніяк. А про Куньчика слухи давно ходили, ті хто йому ду...у лиже як та жіночка, такі і в нього працюють, і проти нього нічого не скажуть. Самооборонівці маладци.
Відповісти
Взагалі, КРУ регулярно проводить перевірки усіх держслужбовців, і за фактами зловживань робляться висновки.
Відповісти
Розстріляти на*уй всю рибінспекцію. Вони браконьєри і хабарники.
Відповісти
Доведи. Браконьєр мабуть ти, якщо пропонував хабар. А злий такий, бо, мабуть, не взяли його.
Відповісти
Останні новини
Як революціонери «розбиралися» із начальником «Волиньрибоохорони». ФОТО. ВІДЕО
08 серпень, 2014, 11:41