«Книжковий пасаж» назвали «ганьбою» Луцька

«Книжковий пасаж» назвали «ганьбою» Луцька
Депутат Луцької міськради Андрій Осіпов вважає, що книжковий пасаж у центрі Луцька – «це ганьба», бо його металеві конструкції схожі на «залізяччя».

Про це він заявив під час засідання «регламентної» комісії міської ради у вівторок, 12 серпня.

Депутат пропонує зняти накриття пасажу, бо воно затуляє будівлю Центру надання адміністративних послуг. Додає, що пасаж – територія, де можна розташовувати лише тимчасові споруди, а не нерухомість.

Також під час засідання комісії депутати підтримали рішення «Про скасування рішення виконавчого комітету міської ради, що стосуються влаштування книжкового пасажу по вул.Лесі Українки, 35а».

Депутат Богдан Шиба пояснив, що скасувати рішення виконкому треба, бо вони дозволяють там будівництво та надають пасажу статус ринку.

«Треба статус ділянки під розміщення тимчасових споруд, хай торгують, але щоб ніхто не претендував на землю», - заявив Шиба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто б казав за землю1??Волиняни ще не забули "Волинського Черновецького" Шибу,який в свій час половину вільної землі прихватизував.
Відповісти
а відколи це ВП почав писати про особисті думки окремих людей і подавати це як новину.то шо,якшо я вважаю засмічений фонтан біля променя гамном-ви теж про це напишете?нема на вас Ричука.
Відповісти
Ну от реально нема куди себе прикласти? спочатку побудувати, потім знести? більш нема де порядок наводити? все вже добре? все відремонтовне?
Відповісти
Ейфелева вежа - суцільні металеві конструкції і залізяччя. І що? :)
Відповісти
цево
а чо залізаччя міша? тож зданіє чиновницьке не памнятка архітєктури.
Відповісти
Якось той пасаж на книжковий не вельми схожий (прикраси, рукоділля, східні аромати тощо. Як так, то поодинокі букіністи стоять вулицею, а на книжковому пасажі - їм не місце? Або ще якійсь книгарні? Як варіант.
Відповісти
як дати в оренду землю "хорошему" підприємцю то всіх все влаштовувало і проект, і металеві конструкції і накриття. А як тільки інвестори пройшли всі суди, стали власнками споруди та попросили землю в оренду то одразу "ганьба" "зализячча".
Відповісти
Якийсь гінделик там більший відкат дасть. От така ... малята.
Відповісти