Як витрачають бюджетні кошти для волинських військових. ЗВІТ

Як витрачають бюджетні кошти для волинських військових. ЗВІТ
Для підтримки військових з обласного бюджету Волині загалом перерахували 5 263 400 гривень.

Про це повідомляють на сайті Волинської обласної ради з посиланням на інформацію департаменту фінансів ОДА.

Так, 1250 тисяч гривень виділили частині А2331 (51-ій механізованій бригаді).

З них вже використали 291 тисячу гривень (придбали зокрема натільну білизну військовослужбовцям та універсальні кріплення до БМП). За інформацією військової частини, найближчим часом планують закупити розгрузки військовослужбовцям на суму 99,5 тисяч гривень.

Станом на 7 серпня 2014 року Волинській обласній організації Української спілки ветеранів Афганістану перерахували із бюджету 388,4 тисяч гривень.

З них використали для придбання бронежилетів, бензопил та радіостанцій 197,4 тисяч гривень.

Волинський обласний військовий комісаріат, якому передали з бюджету 1 мільйон гривень, вже використав 407,4 тисяч.

За ці кошти придбали автомобільні запчастини та інструменти для проведення ремонту автомобільної техніки (38,3 тисяч), засоби електропостачання (9,6 тисяч), господарський інвентар та інструменти (188,0 тисяч), постільну білизну (171,4 тисяч гривень).

За інформацією обласного військового комісара, використання коштів здійснюють в міру надходження заявок на фінансування від командира 1-го батальйону територіальної оборони.

Станом 7 серпня зовсім не використані кошти військової частини 1141 Нацгвардії, частини 9971 Державної прикордонної служби України та управлінням МВС України в області(на роту "Світязь").

У частині 1141 Нацгварді Міністерства внутрішніх справ кошти планують використати на придбання бронежилетів, однак станом на 5 серпня 2014 TOB "НВП Темп-3000" не може виконати замовлення.

За інформацією частини 9971 Державної прикордонної служби України, вже розпочали процедуру закупівлі кулезахисних шоломів. Укладення договору на поставку шоломів для прикордонників планують на 20 серпня цього року.

В управлінні МВС України в області повідомили, що "довідка про внесення змін до кошторису у частині зміцнення матеріально-технічного забезпечення роти "Світязь" 05.08.2014 направлена на затвердження Міністерству внутрішніх справ України".

Кошти для вирівнювання фінансового забезпечення у сумі 1875 тисяч розподілили між районами та містами з розрахунку 95 тисяч (крім Шацького, якому спрямували 70 тисяч гривень).

Станом на 7 серпня 2014 року з цих грошей використали 854 тисячі. За ці кошти закупляли бронежилети, тепловізори, медичне обладнання, запчастини до техніки, радіостанції та гарнітури прихованого ношення.

Залишаються неосвоєними кошти у Володимирі-Волинському, Ковелі та Нововолинську, Володимир-Волинському, Горохівському, Ковельському, Локачинському, Маневицькому, Старовижівському, Турійському і Шацькому районах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як витрачають бюджетні кошти для волинських військових. ЗВІТ
13 серпень, 2014, 16:31