У Луцьку - патріотичне графіті. ФОТО

У Луцьку - патріотичне графіті. ФОТО
Луцький райтер Андрій Присяжнюк, більше відомий під псевдонімом AND, написав нове графіті поряд зі славнозвісним козаком із шаблею та булавою на вулиці Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, останніми роботами митця були кіт-пірат в дворі на вулиці Градний Узвіз та равлик на стіні будинку, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького. Також AND зобразив на стінах луцьких будинків котів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але це не жіноче обличчя. Таке навіть в скандинавських країнах не зустрінеш. Це більш схоже на трансвестита
Відповісти
Дуже гарне графіті. Такі графіті підтримую обома руками, вони прикрашають місто. А за писулькі підліткові треба штрафи, щоб не псували будинки.
Відповісти
жаль шо тут не можна мати писати....замаж писка свиното!!! візьми балончики з фаарбою і іди намалюй шось.ато окрім мабуть тут був 123 нічо не в змозі
Відповісти
Чудова ідея та виконання! Респект художнику!
Відповісти
Це точно, мужик у парику.
Відповісти
В нас ціла купа недалеких людей,які тільки те і роблять, що критикують...нічого їм не подобається! Зможете краще - ідіть і малюйте - Вам ніхто руки ноги не викручує! Графіті гарне! Андрій молодець!
Відповісти
І я того же мнєнія
Відповісти
цікаво глянути на Михайла - бабу, якій нічим зайнятись, а тільки критикувати і обгаджувати чиюсь діяльність!!не чоловіча це справа!
Відповісти
як завжди...чудове графіті
Відповісти
Це позор. Енд не вміє малювати обличчя. Як може вам це подобатись? Схоже що у вас зовмім немає смаку і крім свого хліва нічого небачили. Продивіться шо роблять Etam cru з польщі і ви все зрозумієте. Без критики все буде стояти на місці і не розвиватись. Волинь славиться своїм дикунством в муніципальному дизайні. Вам це ще не набридло? Досить цього рагулізму, потрібно виходити на вищий рівень.
Відповісти
Ви напевно дівчина Присяжнюка, раз так палко його захищаєте, або самі в минулому якийсь Едмунд чи Зігмунд чи просто Вася, якому заважало те що є в кожного нормального мужика, зробили пластику і стали Ольою.У попередньому пості я висловив свою думку, сказав що бачу на графіті жінку з чоловічими рисами обличчя, а конкретно трансвестита.Але Ви перейшли на особисте.Якби у мене не було сімї і ми познайомились за інших обставин, то Ви б на мене глянули, а так Ви мене просто не цікавите, тому йдіть своєю дорогою, а тому недографітчику скажу, що хай добре подумає перш ніж паскудити стіни рідного міста.
Відповісти
звичайно, стало краще, ніж брудна стіна.
але претензій вистачає.
просто не можна від малювання примітивних котиків відразу перескочити до великих портретів.
тут явний стрибок вище голови.
Відповісти