Порошенко розпустив Верховну Раду України

Порошенко розпустив Верховну Раду України
Президент України Петро Порошенко розпустив Верховну Раду України.

Про це повідомили у Твіттері президента ввечері 25 серпня.

Таку інформацію також підтвердив секретар Порошенка Святослав Цеголко.

"Президент достроково припинив повноваження Верховної Ради: "бо це єдино правильне і відповідальне рішення", - написав Цеголко.

"Порошенко: більшість саме цих депутатів ухвалювала диктаторські закони, які забрали життя Небесної сотні. За це треба відповідати", - цитує він президента.

"Порошенко: п'ята колона складається з десятків нібито нардепів. Тільки вони представляють інтереси явно не того народу, який їх обирав", - додав прес-секретар.

"Хіба можна виграти війну, коли депутати ледве нашкребли 232 голоси, щоб визнати ДНР і ЛНР терористичними організаціями? Позачергові вибори не знімають відповідальності за країну з Верховної Ради. Ці депутати мусять у вересні ратифікувати Угоду про асоціацію з ЄС. Президент також закликав усі демократичні політсили до походу на вибори однією проєвропейською командою", - пише Святослав Цеголко у Facebook.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цирк поїхав, та клоуни зостались... Пан президент забув, що влада повинна змінитись за новим законом про вибори, а не з тим самим, де купівля голосів грошовими мішками відбувалась в ,,межах чинного законодавства>> Для чого цей театр? З нинішньою економічною ситуацією та рівнем життя народу, війною на сході, люди віддадуть перевагу всіляким меценатам, спонсорам, благодійникам і тому подібниім. Тіж, хто буде пояснювати, що ВР це не клуб благодійників, а орган який повинен встановити з допомогою законів справедливі правила гри, будуть в меншости. Люди добрі, кого ми хочемо надурити? Якщо самі себе, то граблі на шляху нам гарантовані... Невже і вправду, Бог всемогуч! да черти расторопнее......
Відповісти
Останні новини
Порошенко розпустив Верховну Раду України
25 серпень, 2014, 22:11