Яценюк закликає негайно посилити патріотичне виховання

Яценюк закликає негайно посилити патріотичне виховання
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає за необхідне негайно адаптувати навчальні плани й відповісти на інформаційну агресію якісним патріотичним вихованням.

Про це він заявив у четвер, 2 жовтня, під час зустрічі зі студентами та викладачами Київського університету імені Бориса Грінченка, - інформує ТВі.

За словами Яценюка, Росія використовує інформаційну зброю шляхом «інтерпретації історії та через російську призму подачі інформації, яка відповідає тільки імперським амбіціям, через перекручування фактів і перековування свідомості тих людей, котрі живуть на території Донецька та Луганська».

Згідно з повідомленням прес-служби уряду, Яценюк звернувся до міністра освіти і науки України Сергія Квіта і голови комітету Верховної Ради України з питань науки й освіти Лілії Гриневич, які взяли участь у зустрічі: «Ми зобов'язані зараз, негайно, адаптувати навчальні плани до нового виклику, якого ми раніше не мали, й відповісти на цей виклик якісним патріотичним вихованням у середній школі, в дошкільній освіті й у вищій школі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де були більше 20 років? Чому скрізь, крім Заходу Радянські вулиці? Чому Ленінопад на Сході лише зараз розпочався? І як ти, Арсенію, його зразу посилиш? На 1 вересня нам добровільно-примусово наказували у вишиванках прийти. Так? А чому не в шароварах? Теж саме. Ви з програми медико-санітарну підготовку в дівчат забрали! Про що ще мова може йти? МОН далекі ви від школи.
Відповісти
найкращим для підйому патріотизму буде впровадження прогресивного податку на прибуток для багатіїв замість передбаченого податку на будь-яку нерухомість за кожен метр площі по 24 грн (основна маса народу ще не знає,що їх чекає у новому податковому законі, після виборів прозріють і патріотизм впаде низько, ніяке зомбування не допоможе)
Відповісти
sensey - правильно!
Відповісти
Луцьрада ще позаминулоі сесіі прийняла програму про інформаційну безпеку і патріотичне виховання молоді. А Яйценюк заісь того щоб піаритись міг прийняти аналогічну на державному рівнв вже давно!!! Яйценюк=Гузь = лише вміють бла-бла-бла
Відповісти
Так, треба посилити патріотичне жидівське виховання...
Відповісти
Цікаво хто ж тебе такого так виховав???????
Відповісти
Останні новини
Яценюк закликає негайно посилити патріотичне виховання
02 жовтень, 2014, 18:54