На Волині відбулися змагання зі спортивного туризму. ФОТО

На Волині відбулися змагання зі спортивного туризму. ФОТО
У змаганнях взяли участь більше 150 спортсменів.

Чемпіонат області зі спортивного туризму проходив з 10 до 12 жовтня у таборі "Сонячний", що у селі Гаразджа Луцького району, - повідомляє прес-служба Центру туризму, спорту та екскурсій.

Змагання організувало управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації спільно з обласним Центром туризму, спорту та екскурсій.

Учасники змагалися у трьох видах туризму - пішохідному, водному та велосипедному.

Дистанції розміщувались на території табору та в лісовому масиві поблизу.

У загальному заліку, який складався з особисто-командних та командних результатів на дистанціях "Смуги перешкод", перемогу виборола команда Ківерцівського району, яка мала у своєму активі два перших і одне друге місце.

На другій позиції турнірної таблиці - туристи Рожищенського району. На третьому місці опинилися представники Камінь-Каширського району.

Найбільше команд було у змаганнях з водного туризму, у якому спортсмени змагалися у трьох видах суден: на байдарках, катамаранах та човні.

У загальному підсумку перемога знову дісталась спортсменам Ківерцівського району, друге місце - у представників Старовижівського району і третє – у туристів-водників Ковельського району.

У велосипедному туризмі спортсмени змагались на трьох дистанціях: "фігурне водіння", 10-ти кілометрове "велоралі" та "тріал".

Переможцями на кожній дистанції і в загальному підсумку стали школярі ЗОШ І-ІІІ ст. села Мизове Старовижівського району, друге і третє місце розділили між собою велотуристи Ківерцівського району та ЗОШ села Поліське Старовижівського району.

Переможців та призерів у загальному заліку нагородили грамотами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та кубками, а переможців та призерів в особистому заліку кожного виду - дипломами обласного Центру туризму, спорту та екскурсій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.