На Волині невідомі поширюють антиагітки. ФОТО

На Волині невідомі поширюють антиагітки. ФОТО
Проти кандидата в депутати в 19 окрузі та мера Львова застосовують чорний піар.

У ніч на 23 жовтня у Нововолинську, Іваничах, Володимирі-Волинському невідомі розкидали листівки в поштові скриньки з чорним піаром про Ігоря Гузя, який балотується від партії «Народний Фронт». Про це повідомили у прес-службі Ігоря Гузя, - повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Поширені антиагітки про Ігоря Гузя були вкладені у листівки про міського голову, лідера Об'єднання «Самопоміч» Андрія Садового.

У листівці кандидата Ігоря Гузя називають «кар'єристом в натурі».

Також зазначають, що він «зрадив» мешканців Ковельського округу, відмовившись там висуватись.

Також в антиагітках вказано, що Ігор Гузь вводить в оману людей,
розповідаючи про те, що його нібито підтримує Блок Петра Порошенка.

Очевидно, що антиагітатори згадали про білборди, на яких кандидат
використовує логотип цієї політичної партії.

Щоправда, Громадянській мережі ОПОРА Ігор Гузь раніше заявляв, що це він підтримує коаліцію двох політичних сил у парламенті (Блок Петра Порошенка та «Народний фронт»), тому й використав логотипи на своїх білбордах.

На деяких антиагітках про Ігоря Гузя зазначено прізвище відповідального за друк. Але треба перевіряти, чи це та людина.

Також в антиагітках є позначка ГО «Громадська думка».

Як зазначають у прес-службі Ігоря Гузя, вони не готові наразі сказати, хто є замовником поширення таких листівок. Подібні випадки фіксували на минулих вихідних у Нововолинську.

Представники штабу кандидата Ігоря Гузя найближчим часом звернуться у Службу безпеки України, щоб знайшли тих, хто поширює таку неправдиву, на їхню думку, інформацію.

У поширених листівках про Об’єднання «Самопоміч» негативно
подають інформацію про політика Андрія Садового.

Мера Львова називають «майстром зведення фінансових пірамід», а його партнерів - «тимчасовими». Також там зазначено, що Садовий хоче втекти зі Львова. При цьому використовується в антиагітках логотип Об’єднання «Самопоміч».

Відомо, що агітувати проти не забороняється. Проте інформація із критикою має бути достовірною, без наклепницького характеру.

Відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України» забороняється розповсюдження недостовірних або наклепницьких відомостей про партію – суб’єкта виборчого процесу або кандидата в депутати, - зазначила Громадянська мережа ОПОРА.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, і де тут наклеп? Усе - правда.
До чого тут чорний піар? Вол-Волинський - обере собі язикатого базіку, і неробу. Якісь вони,- з зозулею в голові, ці володимирські виборці: то мельника собі обирають, то гузя, а керує ними - "папєнька". Повний капець...
Відповісти
...володимирські вівці заслуговують саме на такого пастуха! ха-ха!
Відповісти
Гузя - чиста правда, як на мене......
Відповісти
Це брехня, бо Гузь змінив не 6 а 7 політичних партій. Він ще був головою міської організації Конгресу українськіх націоналістів.
Відповісти
Гузь Ігор з 2000 - 2002 роки – голова Луцької міської організації Конгресу Українських Націоналістів. Одже ще сьома партія додалась.
Відповісти
все що написано про гузя правда.не бачу тут ніякого чорного піару.тим паче, що є вихідні дані хто цю листівку надрокував.ви краще перевірте за які кошти вун купив авто.
Відповісти
Все це правда - 100% .Дякуємо тим хто це розповсюджує !!!
Відповісти
Гузь у Володимирі обрав собі довірених осіб. з якими засер....ться на тривалий час.Як людина пропагуючи здоровий спосіб життя довірилась тому , хто в судах доводив своє право торгувати горілкою в нічний час ???..Я про Кошельника!
Відповісти
скажіть, ви реально вірити, що ваш срач в інетрнеті сформує громадську думку? Вкусіть себе за клавіатуру
Відповісти
У чому ви бачите срач? Все що написано в листівці про Гузя э правда. Я не розумію суть його обурення. Якщо там є неправда, то нехай подасть до суду за наклеп. А честь Ігорю потрібно було берегти з молоду. Але ж для нього влада понад усе, і заради досягнення цієї мети він переступить через багатьох.... От і має за що боровся. Хай росповість громаді чому не пропрацюавши й півроку на посаді заступника голови облради рветься в парламент (тим самим зраджує своїх виборців із Старовижівщини). А відповідь проста, він хоче владу, але ні за що не відповідати. Бо він створювати і розбудовувати, не звик і тяжче рупора нічого за для заробітку не тимав. Він просто безвідповідальний каєрист, який вмїє пудрити людям мізки.
Відповісти
Якби коментарі не формували громадську думку, то ви б їх не читали )
Відповісти
Як на мене, то досить поверхнево. Є набагато більше фактів і про Гузя і про Самопоміч. Автори цих листівок не викривають, а прикривають грубі порушення цими "суб'єктами" чинного законодавства.
Відповісти
Не кусайте мене, а про Гузя - тож правда!
Відповісти
Кошельник - не є довіреною особою кандидата Гузя. Вірковський, Бадзюнь і Дець. Не бреши
Відповісти
А керівник штабу це людина не з оточення кандидата ?
Відповісти
Чомусь під час кожної виборчої кампанії Гузь "забуває" чи замовчує, що він за поглядами інтегральний націоналіст. Напевно стидається ...
Відповісти
Гузь всім себе припідносить як нового проєвропейського політика,розповідає про оновлення влади , люстрацію, тощо...Тільки забуває що у Володимирі оточив себе людьми пристаркуватого мера Саганюка- колишнього комсомольського і партійного функціонера.То де правда, Гузю?...
Відповісти
Шкода Гузя, заср...вся зі своїм корумповано-бандитським оточенням.А такий хлопець був!
Відповісти