Програму дешевих кредитів на житло провалили

Програму дешевих кредитів на житло провалили
З 15 травня, як обіцяв глава Мінрегіонбуду Анатолій Близнюк, повинна була запрацювати державна програма наддешевої іпотеки: програма не запрацювала.

Про це пише ТСН.

Гучні заяви залишились лише словами, і кредит наразі взяти абсолютно неможливо.

Так, в Ощадбанку на питання про те, у кого можна дізнатись, де та як оформити заявку на кредит по державній програмі, відповіли, що наразі зробити це неможливо, оскільки не був розроблений механізм і цей продукт поки не надається, пише видання.

Працівниця фінустанови також повідомила, що більш детальна інформація може з'явитись наприкінці місяця, або на початку наступного.

«Спробуйте передзвонити в кінці поточного місяця або ж на початку наступного. Тому що у нас поки що взагалі ніякої інформації немає. І я нічого вам підказати не можу. Механізм кредитування не розроблено навіть на рівні держави», - сказали у банку, який, до речі, єдиний погодився на таку схему кредитування.

Таким чином, перший анонсований день історичного для країни за вартістю іпотечного кредитування закінчився черговим переносом, зазначає видання.

Нагадаємо, президентська іпотека передбачає, що громадяни будуть сплачувати лише 3% від кредиту. Решту - 13-15% візьме на себе держава.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: житло
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фото відповідне !
Відповісти
Особливо актуальний банер під статтею!!!
Відповісти
Останні новини
Програму дешевих кредитів на житло провалили
16 травень, 2012, 12:46