Дитяча поліклініка отримала дві нові «швидкі». ФОТО

Дитяча поліклініка отримала дві нові «швидкі». ФОТО
В обласному центрі Волині маленьких пацієнтів рятуватимуть нові реанімобілі.

Про це стало відомо 7 листопада під час передачі автомобілів представниками влади лікарям Луцької міської дитячої поліклініки.

Зокрема медичний заклад отримав два автомобілі швидкої допомоги – реанімобіль марки Mercedes та автомобіль невідкладної допомоги марки Volkswagen від Німецької громадської організації «Мости дружби в Україну».

Розмитнення вказаного гуманітарного вантажу в черговий раз взяв на себе Волинський обласний фонд Сергія Мартиняка «Європейський вектор».

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що «швидкі» передав громаді міста Карл-Германн Крог - керівник громадської організації «Мости дружби в Україну». Він особисто відвідав Луцьк та пообіцяв подарувати місту реанімобіль. Але з обіцянки одного автомобіля вийшло 3. Один з них уже передали на потреби пацієнтів Луцького гарнізонного госпіталю, а інші два допомагатимуть рятувати дитячі життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автомобілі є, а от професійних лікарів на швидких бракує.
Розумію, що ложка дьогтю, але толку з автомобіля, як на ньому фельдшер не надто грамотний приїде...
До моєї мами приїхали швидко, в неї всі ознаки інсульту, а "лікар" каже: "Та, то у Вас просто тиск. А губи німіють і рука не рухається, то просто від таблеток від тиску." І скоренько на вихід пішов...
А на наступний день в "Луцькому замку" друкують поради як визначати інсульт. Та ви б своїх лікарів учили, а не читачів газети.
Відповісти
а до чого тут ваша мама?? стаття про дитячу поліклініку і дитячих лікарів....
Відповісти
Розмитнення вказаного гуманітарного вантажу в черговий раз взяв на себе Волинський обласний фонд Сергія Мартиняка «Європейський вектор».
Що означає взяв на себе??? Це не є особиста власність,це власність громади, лікарні. Хто і за що повинен тут платити? А люди уловлять цю інформацію і навіть не подумають, що це ненормально.
Відповісти
У звітному матеріалі жодного слова, яким чином ці автомобілі поотрапили до Луцька. Хтось, схоже, свідомо забув про акцію волинської самооборони - автопробіг "Допомагаєш Україні - рятуєш Європу", який організува Богдан Климчук та його однодумці...
Відповісти
цей мартиняк потратив на вибори тридцять мільйонів державних грошей а швидкі трактора і все інше взято в лізінг і люди продають дальше своі голоси за кілограм гречки на виборах пройшли всі регіонали які ібули мартиняки еремееви івахіви і всі остальні
Відповісти
А для чого реанімобіль дитячій поліклінніці? В них є ранімаційні хворі? тупий піар Кошеля і компанії НА реанімобілі будуть возити шампанське Ліщинській яке вона так любить?
Відповісти
підтримую Наталю(перший комент). Була подібна ситуація з бабусею. В різних лікарнях по-різному ставлять діагнози. Дякувати Богу, в міській ,на відродження, розібрались в кінці-кінців і допомогли
Відповісти
Останні новини
Дитяча поліклініка отримала дві нові «швидкі». ФОТО
07 листопад, 2014, 17:29