Ігор Єремеєв окреслив напрямки роботи у Верховній Раді

Ігор Єремеєв окреслив напрямки роботи у Верховній Раді
Народний депутат України розповів про найперші кроки його роботи у парламенті.

Про це стало відомо 8 листопада під час прес-конференції Ігоря Єремеєва у Луцьку.

За його словами, найпершими кроками для розвитку Волині і безпосередньо 23 виборчого округу, де Ігор Єремеєв отримав впевнену перемогу і отримав 40,9 % голосів, у новообраному парламенті стане реалізація питань соціального захисту. У пріоритетах також і економічні закони.

Перші його законопроекти стосуватимуться підвищення соціальних виплат, спрощення їх отримання, зокрема на дітей.

Окремо першочергово він разом із однодумцями працюватиме над цілим пакетом законопроектів щодо соціального захисту учасників АТО та їх родин, їх медичної і соціальної реабілітації. Також виконає Ігор Єремеєв і взяті на себе зобов’язання перед виборцями 23—го округу. Він добре знає, що потрібно людям, адже на окрузі Єремеєв працює часто. Як він зазначив, розроблений і погоджений із громадами чіткий план розвитку 23-го виборчого округу.

«По кожному населеному пункту 23-го виборчого округу ми створили таку собі «дорожню карту». В ній чітко зафіксовані основні проблеми громади, які потребують вирішення або на рівні держави, або на рівні області чи благодійного фонду «Волинська родина». Це - ремонт доріг, енергозбереження (програма заміни вікон і дверей в соціальних об’єктах), газифікація і електрифікація, реконструкція соціальних об’єктів. Роботи багато. Тому у мене немає часу на популістські заяви чи балачки. Люди, які мені довірили представляти їх у парламенті, чекають конкретних результатів», - зазначив Ігор Єремеєв.

Значну увагу він і надалі приділятиме проблемам військовослужбовців, адже є ініціатором масштабної програми «Збережи життя солдату». Ця програма продовжує активно функціонувати. Так, наприклад, зараз формується велика партія допомоги для першого батальйону територіальної оборони “Волинь” на суму понад півмільйона гривень.

Також найближчим часом чергову партію необхідної амуніції та техніки отримає 51-а бригада. Відомо, що всі БМП, які були в розпоряджені 51-ої бригади і були обварені протикумулятивними захисними екранами, у бригади вилучили.

Натомість дають нову техніку, але без захисних екранів. Тому Ігор Єремеєв разом із колегою Степаном Івахівим прийняли відповідні рішення і захисні екрани для бронетехніки 51-ї бригади на їх замовлення вже роблять кілька волинських підприємств.

Ще одне питання, яке, як вважає народний депутат, зараз на часі для законодавчої роботи – це надання Поліссю окремого економічного статусу. Це дасть можливість розвинути інфраструктуру краю, залучити інвесторів, створити робочі місця для волинян, які живуть на цій території.

Йшлося на прес—конференції і про створення у Верховній Раді коаліції та умови входження до неї позафракційних депутатів. Лише, якщо коаліція відстоюватиме шлях реформ, зміцнення інвестиційної привабливості України, створення нових робочих місць, народний депутат Єремеєв і його однодумці, яких чимало у парламенті, підтримуватимуть ініціативи парламентської більшості.

Крім того, Ігор Єремеєв закликав всіх депутатів, які пройшли на цих виборах на Волині, об’єднатися і консолідовано відстоювати інтереси області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він молодець!Особливо по справам для 51-ої бригади. Та й про округ не забуває.Нам би у Луцьку такого
Відповісти
нам єремеєєв твоїх подачок не треба,які ти крадеш в нас. Нам потрібні норомальні закони, щоб ти не крав і нам вистачить державного бюджету на вікна, двері і т. д.
Відповісти
Запроданець янека-гавнянека... ВІН голосував за диктаторські закони... Знов гроші крастиме
Відповісти
ЕКС-депутатів,що голосували за закони 16 січня в ніяку коаліцію не приймуть.Так що це чергова неправда.
Відповісти
Не отримав перемогу у 40%, а купив. Це різні речі. Тепер державними тендерами відмиє і збагатиться ще більше. Турботливий наш. ПРОЗРІЙТЕ, люди!
Відповісти
хоч соту частину робочих мисть та сплати податкив в бютжет як вин а тоди гавкай майдауне
Відповісти
Мовчи підгавкувач.Він стільки вкрав з бюджету,що ці його податки=крапля в морі.Лижи чоботи,може кине тобі пару гривень.Якщо ще що вилижещ,то купиш телевізор,як ківерцвський кандидат.
Відповісти
навчись спилкуватись а то зустрину и проведу тоби лекцию по культури спилкування
Відповісти
Останні новини
Ігор Єремеєв окреслив напрямки роботи у Верховній Раді
10 листопад, 2014, 11:31