Павла Данильчука усунули від керівництва волинським «Правим сектором»

Павла Данильчука усунули від керівництва волинським «Правим сектором»
Керівництво «Правого сектора» прийняло рішення про припинення повноважень керівника організації Волинської області Павла Данильчука.

Про це йдеться у повідомленні на сайті «Правого сектору», яке опублікували 12 грудня.

Таке рішення прийняли «у зв’язку з незадовільною ситуацією в діяльності організації та внутрішньому стані обласного осередку».

Тимчасово виконувачем обов’язків керівника «Правого сектора» у Волинській області призначили Сергія Дружиновича. До обрання нового керівництва у Волинській області діятиме організаційний комітет.

Нагадаємо, Дружинович керує ковельським осередком «Правого сектора» та балотувався у народні депутати на минулих парламентських виборах, зайнявши другу позицію по округу №21.

Із власних джерел ВолиньPost вдалося дізнатися, що Данильчука усунули за «не підконтрольність». Йдеться про те, що активісти «Правого сектору» із ним на чолі їздили у рейди та бралися за справи, які, очевидно, «не сподобалися» центральному проводу.

Йдеться зокрема про припинення нелегального видобутку бурштину у Маневицькому районі. Нагадаємо, там активісти тимчасово зупинили добування «сонячного каменя» на гектарах угідь.

Також не сподобалося центральному керівництву те, що Данильчук підняв тему «волинського Межигір’я».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 84
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли машину Данильчук змінив? І ще....замінив на митниці митників по поборах?!!! Можливо і це несподобалось керівництву.
Відповісти
да веселий в тебе деньок виявився,бедеш знати як в чужі справи лізти
Відповісти
отже нова мафія прибирає до рук старі справи... гадаєте наступного разу вийду мітингувати ? завалять вас тай усе.
Відповісти
Думаю причиною став конфлікт всередині колективу(якщо такий був) через нерівномірний розподіл прибутків та "віджатого" майна. Тепер, коли Паша ослаб і втратив підтримку Башкаленко нашадає йому за минулі часи.
Відповісти
башкатый занимается своими делами. а шакалятки сами тихо-мирно друг друга перегрызут, это и ребенку уже ясно.
Відповісти
Біжи паша в Торговицю, продавай квартиру і біжи.....
Відповісти
біжи паша,біжи . .
Відповісти
І новий мерседес за часи майдану " придбав" і квартиру.Та ще й мзду збирав злигавшись з бандюками.
Молодці , що розібралися хто такий Данильчук. Сфотографувався з автоматом на березі моря і розповідав про свої подвиги на Сході. Та виявлялося, що в цей час був у Луцьку та на дачі Януковича біля моря. Ще багато розкажуть про його "подвиги".А то він просто всіх залякував та закривав роти.
Відповісти
що за маячня ? хоч якісь докази твоїх слів маєш ?
Відповісти
Якщо правда, що Данильчука усунули за «не підконтрольність», то це свідчить про його незалежність. І добре! І нехай буде самим собою, а не як багато хто.
Відповісти
Повністю згідний. Правий сектор втратив реального лідера. Це надто груба помилка, впевнений що вони з часом це зрозуміють...
Відповісти
ну хоч тепер анонімам буде менше роботи

Відповісти
Самий час готувати опус " Чому я все рiвно пiдтримую Данильчука"...
Відповісти
нет, это позже. когда хлопчик сядет. поддержка сухарями - это очень важно и жизненно.
Відповісти
Просто час дибілів пройшов. Ярошу треба не дикарі, а респекти. Думаю цей відморозок знайде собі заняття поки в країні нестабільність. Якщо, звичайно, хтось йому не " віддячить" за безпредел.
Відповісти
Гиркин-Стрелков, ....., зробивши свою справу в Криму та на Донбасі, награбувавши людей, теж ніби пішов у відставку. За схожим сценарієм і Паша Данильчук схоже зібрався ..... У коментарях дописувачів Волинь-П така думка склалась неодноразово. Особливо вразило Волинське межегір' я і коментар Данильчука про приватну власність. Межигір'я, що під Кієвом, може теж вивезти у Ростов, нехай ПроФФесор відпочиває?
Відповісти
а також "шконку" Пшонкі, Азарова, Захарченка......,
До слова! Арбузову арештовані кошти вже повернули, інтерпол не розшукує відомих вбивць майдану, усе в країні "гаразд", пиріг нової влади ділиться, долар росте, Гонтарева ще на волі (поповняє список осіб що обікрали країну).
Відповісти
Да это Русланчик мутит- политолог хренов))))
Відповісти
Це я так розумію,хтось воює на сході,а сраний політолог в тилу касу знімає .Добре присмоктався стукацюга ментовський ((((
Відповісти
Це не сектор, а збіговисько кримінальних елементів. В трудні для держави часи, як при катастрофі корабля, спливають наверх лайно і тріски. "Сектор" з данильчуком належить до них.
Відповісти
бандюків відстрілювати. Готуйтесяя ...
Відповісти
кваритру він отримав в подяку від головного вічномолодого лікаря, щоб не люстрували. бо ще не нагіб всього
Відповісти
Це маячня, яка не має ні доказів ні фактів
Відповісти
Данильчука незасужую тому що невідомо чи він діяв самостійно чи виконував вказівки ПС.Може знае забагато от і усунули.Бардак на Волині лишаеться корупція процвітає в органах місцевого самоврядування нічого неміняеться.Приймаються закони в ВР які взагалі невідповідають реаліям сьогодення.Убрали одного пахана(Яник) а на його місце прийшла шушара яка займаеться не ділом а деребаном.Такими кроками ми нето що до європи недойдем а просто Украіна в небезпеці як Украіна.
Відповісти
Уже нічого не можна зрозуміти у цій країні...А долар росте, а люди біднішають....
Відповісти
Уже нічого не можна зрозуміти у цій країні...А долар росте, а люди біднішають....
Відповісти
та яка непідконтрольність!!??Правий сектор готується до походу в політику,а такі "замазані в криміналі" і грабунку люди,як Данильчук нікому не треба.Не підконтрольністьбула,але стояло питання хлопці зупиніться,перестаньте робити"безпредел"ці не слухали.в Рівному була такаж ситуація але там керівники самостійно повідходили від криміналу та бурштину поставивші підставних осіб..а Данильчука за його віджими на сході Волинське міжгіря буршин ще наступить відплата.Втрата друга це тільки дзвіночак так що думай Данильчук думай
Відповісти
Данильчук тупо рубав бабло, використовуючи бренд "Правого сектора". Для того, аби розбудувати на Волині структури Добровольчого Українського Корпусу, довелося присилати людей з інших областей. Бо Данильчукові було не до того - він мутив свою політику і, якщо по правді, свій бізнес.
Відповісти
смотря что назвать бизнесом. 500 грн с маршрутки - это не бизнес, это рэкет.
судя по всему, мальчика таки посадят.
Відповісти
жодного коментара в користь Даника! Попав під люстрацію ))))))
Відповісти
Дуже шкода, хоч один був,що був незалежний і сміливий, а не владні собачки, як всі інші.
Відповісти
Правда! Шкода, що не став губернатором....
Відповісти
а мені не шкода. вмів тільки горлати на публіку, а сам боягуз, найбільше вбивав його піар на чужих смертях. от тепер нехай мститься, бажано в Донецькому аеропорту...
Відповісти
Данильчук, ми нічого не забули, і ніхто не забутий. 23 лютого 2014 року, Майдан м. Луцька, коліна, "Беркут", поранені наші хлопці!!!!!!!! Все памятаєш??????? До скорої зустрічі!!!!!
Відповісти
Беркут Волині! Революція ще буде, і ваша петушатня ще відповість за злочини. Мало ми вас на Майдані стріляли... А для того, щоб революція перемогла, потрібно проводити чистки, звільняючи лави ПС від всяких данильчуків
Відповісти
знаючий на наступний майдан вже вийдуть всі і навіть ті зкого зробили мнимими ворогами а пс зажерлись і чхали вони на всіх що їх цікавить то це тільки бабло що і довів своїми діями данильчук кинувши своїх поплічників після подій у маневичах та втік прихопивши їхню касу пс
Відповісти
Хлобці, здуйтеся і чекайте люстрації.... налякав паморок беркутівський, згадай краще як ти людей бив, вилупок.... тільки запам'ятай, люди вже вміють воювати і відстоювати свою гідність...
Відповісти
Я теж дуже хотив би щоб подии на майдани розслидували и нарешти випливла правда. Ця правда допоможе розставити вси крапки над "и" и в конфликти на сходи. Але це не вигидно нинишний влади бо ж вони видмовились щоб розслидування вела мижнародна слидча група и швиденько поспилювали дерева на Институцький.И на мою думку причетнисть до розстрилив Парубия и Пашинського набагато бильша ни будь-якого працивника "Беркуту" серед яких доречи теж чимало вбитих и поранених.Ну небуло вигидно Януковичу який вже фактично погодився на перевибори когось вбивати. Це було вигидно тим хто був невпевнений у своих силах и боявся його реваншу. А так,Янукович "тиран" "вбивця" "диктатор" и фактично политичний труп. Тай у "злочиннисть" його режиму мижнародна спильнота повирила легше бо инших доказив його "злочинности" и необхидности його повалення нинишня влада так и не надала.
Відповісти
Підтримую повністю.
Відповісти
так може ти пыдтримуэш і стрілянину у Маневицькому лісі коли сєкі ділили вплив на бурштинові копальні та інші їхні тупо бандитські дії
Відповісти
Пашуня от поясни, як ти за революцію встиг обзавестися новою 2-ох кімнатною квартирою і авто, патрійот ху...єв.
Відповісти
Напиши адресу квартири, марку машини і її номер? Ато говорити всі можуть, а факти довести нажаль ніяк...
Відповісти
в доме-новостройке за налоговой. весь Луцк знает.
Відповісти
Адреса і номер квартири? А то тільки бла-бла-бла.
Відповісти
Тролі взбунтувались)))))
Відповісти
Вій крутий чувак! Знаю особисто його багато років, він не обжився ні квартирою, ні машиною. Він не боявся і робив відчайдушні речі. Тому і його усунули. На жаль. От такий вам і ПС...
Відповісти
Ти, мабуть, сам Паша під іменем Олі
Відповісти
Бандюзі по заслузі!
Відповісти
"відчайдушні речі" - мається на увазі -ганебні речі. Вони вище майже в усіх коментарях згадуються. А те, що чувак, то ти поцілила в "десятку". Такий чувак, як і ти чувіха.
Відповісти
нехай спочатку перевіряє інформацію. "не сподобались центральному проводу", це кому Ярошу не сподобалось? Нехай Данильчук опуститься на землю, хто такий він і хто Ярош.
Відповісти
В Данильчука історія революційної діяльності більша, ніж у Яроша
Відповісти
та паша соплі розмазував під столом малим дитятком, коли Дмитро Ярош у Зарваниці приймав вишколи вже як лідер Тризубу. учіть матчасть, оксани, а то так і проходите усе життя у подай-каву-паші
Відповісти
сова,історія діяльості більша це значить більше досягнень, а не протяжність в часі.
Відповісти
вітаю вас, Оксано. я Вам заздрю. Коли людина у щось вірить, вона блаженна (у даному випадку у пасіонарність Данильчука і його виключно продуктивну для суспільного блага революційність) факти і логіка безсилі. а час все і завжди розставляє на свої місця.
Відповісти
Як все банально і очевидно. Новий ГАНДОН прийшов до влади,за яку так боролися.Все це вже було продумано давно,щоб скинути Павла.Тільки,що ж ви сцикуни думаєте, що прийшовши до влади вирішите всі свої проблеми усуновши Данильчука?! Дивіться не вкакайтесь,коли будете намагатися зробити хоч маленьку частинку того, що зробив Павло для людей і майте на увазі, що ті,хто підтримували Павла залишаться з ним і надалі. А ви СУКІ БЕРКУТИ ще не взнали,що таке материнські прокльони, ви ще відповісте за все,що ви зробили. Ви пішли по трупах,щоб всістись зручненько в свої кріслах. Та є Бог на світі і справедливість ще обов'язково воздаться. І ти падло ображена ще маєш сміливість погрожувати, ти вбивав свої побратимів за гроші. Та вас чмирів треба було привселюдно розстріляти у всіх містах на ценральних площах,щоб беркутівська тварюка перед тим як зараз писати таку хєрню добре подумала чи варто. І все,що зараз відбувається в країні із-за того,що все шобло і гниль,яка була повилазила назовні, та завжди так не буде.Жодна краплинка крові наших героїв не повинна бути пролита даремно. Данильчук для теперішніх посадовців був як заноза в дупі. Це людина,яка непідвладна кримінальним авторитетам, мажорам. Просто шкода втраченого часу і зусиль, які були витрачені на покращення нашої Батьківщини даремно!!! Тримайся Павло, хай береже тебе Господь!
Відповісти
да-да, и президентские, и парламентские выборы, и война - все только чтобы скинуть Пашечку, точно. девица, идите примите чего-то успокоительного и ложитесь спать. и зарубите на носу, дурехи, такие как вы, что кордон ментов на майдане был последней - последней чертой Украины как суверенного, единого, мирного, хотя и не безупречного государства. и помните, что у ментов тоже есть и матери, и жены, и это их проклятия в вашу безмозглую сторону уже качнули маятник назад. и он летит. ждите.
Відповісти
круто. то ГАНДОН в Україні прийшов до влади, щоб Павла скинути? :) чи не забагато про себе він навоображав? і секта шанувальників імені Данильчука? (пятірка-друга шалених дівчат, які за об'єкт свого обожанія пасть порвуть) який хотів всидіти тут в Лідерах, звьозди хапаючи, ні копійки не звітуючи перед громадою і прикриваючись подвигами ДУКу (до якого ніякого відношення не мав) і Азову, в якому "воював" влітку в Урзуфі. там же і статус і звання і контракт, даже мідальку дали, от дивує лиш, що мєнтовська структура якою є Азов так крізь пальці на службу свого лєйтєнанта дивилась, мабуть все таки автівки-позашляховики їхнім босам незлецькі перепадали, що так дозволяли в тилу Павліку сидіти а не на передовій, лиш у ФБ замельдувавшись, що воювати відправився, а сам у Києві та Луцьку вже за днів 5 опинявся.
Відповісти
опамятайся и покайсяти гидро бо твоя отрута тебе ж отруить
Відповісти
Інформаційне повідомлення
12 грудня, 19:59
Volin

Керівництвом “Правого сектора” було прийнято рішення про припинення повноважень керівника “Правого сектора” Волинської області Павла Данильчука у звязку з незадовільною ситуацією в діяльності організації та внутрішньому стані обласного осередку.

Тимчасово виконуючим обов’язки керівника “Правого сектора” у Волинській області призначено Сергія Дружиновича.

До обрання нового керівництва “Правого сектора” у Волинській області діятиме організаційний комітет.

12.12.2014 р.

Голова “Правого сектора” Дмитро Ярош
Відповісти
Не вірте люди ДУКівським писакам, що хочуть збагатитися на людській біді посилаючи чужих дітей без військового вишколу під кулі, так само як це роблять державні військкомати, замість того щоб робити щось корисне допомогають владі знищувати патріотів таких як Павло якому громада довіряє і пам'ятає хто стояв за нас на майдані
Відповісти
за нас ніхто не стояв. Кожен стояв за себе і свою країну. . цікаво, громада знає, що Марійка вирішила за усіх свої права делегувати Павлу?
Відповісти
А Азов не посилає воювати? чи може вишколи військові проводить? до чого тут ДУК? Добровольці на те і добровольці, що йдуть на війну самі, нікого не питаючи, лиш свого сумління. А ДУК новачків і з самого початку тренував і то досить потужно а зараз на Десні проводить централізовано підготовку, а потім шліфують на базі. Нікого без вишколу нікуди не посилають, а тим більше проти власної волі, щоб ще як Ви сказали збагатитись
Відповісти
КОМЕНТАТОРИ-знавці, мені вас трохи шкода. Стараєтесь ото, пишете вже стільки часу, намагаєтесь Павла підколоти, залякати, а він навіть не читає оце все убозтво і має ваше отруєне примітивізмом намагання сформулювати свої, прости Господи, думки у більш-менш зв'язні речення так глибоко, що глибина Маріанського жолоба мізерна порівняно з цим. Прочитайте, мабуть, це речення ще раз, бо воно складне (поєднання складносурядного та складнопідрядного). Ну і про Маріанський жолоб погугліть про всяк випадок. Для загального розвитку
Відповісти
Знаєте що, скільки людей, стільки думок! Легше всього обхєрити безпідставно людину з ніг до голови, не знаючи як і що є насправді. Я знаю Павла багато років і за всі свої слова я відповідаю, бо в мене є конкретні факти, щоб взагалі за щось говорити, я не керуюся чутками, в мене немає стадного рефлексу. Мені шкода тих людей, які не мають чим себе зайняти і несуть всякі нісенітниці. Мій чоловік був поранений на майдані і прекрасно бачив,як все відбувалося насравді. Правду кажете, чиїсь діти виборювали краще життя для нас і наших дітей, а чиїсь стояли за виблюдків, які довели нас до такого життя. Мені всеодно, чи це читає Павло, просто вже набридли несправедливі і брехливі обвинувачення. Люди, сходіть краще в шпиталь і відвідайте поранених хлопців, які потребують постійної підтримки і уваги!
Відповісти
Вони у шпиталі завдяки таким йолопам, як ти
Відповісти
сова,історія діяльості більша це значить більше досягнень, а не потяжність в часі.
Відповісти
ну та вже куди з таким дрібноттям, як Дмитро Ярош тягатись? давайте уже одразу з Вінстоном Черчіллем, чи от хоча б з Джоном Макке́йном порівнювати
Відповісти
Я до Євромайдану про Яроша не чула. А про Данильчука чула і знала його.
Відповісти
то є проблема виключно Ваша. я Данильчука не чула і що? Він від того що про нього знає панна (чи пані) Оксана став всесвітньовідомим політиком? смішно
Відповісти
Дарма коментарями грішите на ДУК. Позбавитись цієї параної.
Відповісти
Якщо Павло - лиходій та світове зло, то чому ж на виборах він отримав таку велику підтримку виборців, балотуючись у складному окрузі і маючи на передвиборну кампанію менше двох тижнів? Може, підкупив виборців, продавши квартиру та машину, які існують у вашій хворобливій і зболеній психотропними речовинами (забито забагато косяків, винюхано забагато клею тощо) уяві?
Відповісти
а тому що грамотний піар - то друге ім'я павла. То ще варто у нього повчитись, щоб так вміло чужу славу і подвиги на себе перебирати.
Відповісти
Бо голосували за Правий Сектор, а не за персону Павла Данильчука, який вміло на себе весь позитив зібрав, залучивши і відомих людей. А за С.Дружиновича не менше проголосували, він 2 місце зайняв, 14,12 %.
а квартира по вул Задворецькій 1а, 54, (за податковою) і спитайте ще його хто сусід навпроти =) будете здивовані, але це ще один полум'яний революціонер. Правда йому вона зараз як приємний бонус до патріотичної діяльності, бо у Києві і так квартири дають, але пречудово характеризує степінь наївності суспільства, які досі вірять словам політиків, а не їхнім справам
Відповісти
Якраз за персону, бо балотувався по мажоритарному округу. Чи я щось плутаю?
Відповісти
не плутаєте, але будучи керівником Правого цілком логічно перебирав на себе усі симпатії людей, які вирішили віддати свій голос за цю політичну силу, але не мали можливостічи бажання вникати у перипетії/нюанси, через які лише зараз його усунули до честі і розсудливості Проводу, треба додати
Відповісти
Павла Данильчука усунули від керівництва, оскільки він заплямував свою репутацію. Став звичайним рекетиром, а прикривав свої брудні справи іменем ПС. Будьте чесними Колеги!!! Це ще той патріот...
Відповісти
Павла Данильчука усунули, тому що він заплямував репутацію рекетом. будьмо чесні, колеги!!!
Відповісти
А можливо, якщо б не було того, що накоїв цей пацан то може й і Крим цілий був і Схід????? Це його витівки приковувати людину і ставити на коліна. Це його всі російські телеканали показували да й українські. Тому менталітет Кримчан, Луганчан, Донеччан назвав його ФАШИСТОМ. Може його того??? як хробака??
Відповісти
Може, тебе того? як пацієнта якогось диспансеру (вибери якого сам), підлікувати?
Відповісти
Панове, дивіться трішки ширше. На Волині новий губернатор, зрозуміло,що і опозицію старається прибрати до рук зважаючи на останні перипетії. Хто такий Дружинович - лялька в руках Кошарука, а хто такий Кошарук - радник Губернатора. І не потрібно обмивати кісточки Данильчуку все просте лежить на зовні!!!! Данильчук тут ні до чого.
Відповісти
От всі такі розумні, що просто завал....а сереж тих хто писав тут коментарі,чи був хтось в АТО?
Відповісти
Я в тоже в очереди после башкаленка и беркутов стою к пашке какашке
Відповісти
Сусідом пані на задворецькій є гузь ігорко
Відповісти
Останні новини
Павла Данильчука усунули від керівництва волинським «Правим сектором»
12 грудень, 2014, 23:01