У Луцьку проректора ВУЗу зловили на хабарі 17 тисяч гривень

У Луцьку проректора ВУЗу зловили на хабарі 17 тисяч гривень
Прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу щодо проректора одного з луцьких вузів за фактом вимагання та одержання хабара.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Як повідомив заступник прокурора області Валерій Невірець, проректор інституту, член екзаменаційної комісії з прийняття державних іспитів, вимагав зі студентів по тисячі гривень за успішне складання такого іспиту.

Зранку 23 травня, перед початком державного іспиту, староста групи передав екзаменатору 17 тисяч гривень. Проректор же, скориставшись кількахвилинною відсутністю голови екзаменаційної комісії, роздала студентам заздалегідь підготовлені відповіді на запитання білетів. І вся група успішно склала державний іспит.

Згідно з новим антикорупційним законодавством, службові особи юридичних осіб приватного права є суб’єктами відповідальності за корупційні злочини. Вчинений же проректором злочин належить саме до корупційних.

Факти вимагання та одержання хабара задокументовані спільними зусиллями працівників УДСБЕЗ УМВС України в області та обласної прокуратури.

Слідство у кримінальній справі провадитиме прокуратура області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 793
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наконец то пресловутую Стеценко Надежду Демяновну взяли.
Конец беспределу в ЛБІ. Она годами брала деньги с каждого студента и ей это сходило с рук. Теперь можно нормально учится в спокойной обстановке без истерии и криков. ДА ЗДРАВСТВУЄТ СПРАВЕДЛИВОСТЬ !!!!!
Відповісти
Щиро вітаю всіх, хто постраждав від зажерливості родини Стеценків за останні 5 років! Шановні колишні та теперішні студенти ЛБІ та Володимир-Волинського медико-технічного коледжу, а також і працівники цих закладів - є справедливість на світі! Можливо, у Качанівському закладі знайдеться затишна кімнатка для бабці Наді на найближчі 3-5 років, а майно, набуте нечесним шляхом - поповнить державну казну.
Відповісти
Не суди да не судим будеш.
Відповісти
ОООООООООООО-ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-СССССССССССС!!!!!!!Эту ХОРОШУЮ ЖЕНЩИНУ давно пора закрыть ...и не на 3-5 лет,а до самого конца жизни!Если следствие раскрутит все прошлые годики ее отчаянной работы на благо Украины-жизнь а стране станет лучше.А те несчастные родители,с которых тянули последние соки-возрадуются.а НА СЧЕТ КРИКОВ И ИСТЕРИК-СОГЛАШУСЬ С ВАМИ-ТАТКА.еще напомню про унижения.
Відповісти
Образи були не тільки в сторону працівників вузу але й на студентів. Постійно вимагала їздити до неї в гараджу городи копати, задовбала своїми матами і криками! Якщо її не посадять, то можна розчаруватись в правосудді! Ми як здавали ДЕКі то вона вимагала 2 тисячі плюс ніби подарок на інститут і ще потім збирала по 100 грн. ніби щоб роздрукувати білети. В неї така фантазія, що любий письменник позаздрить! А ту групу, яка це все зробиоа я буду поважати до смерті!) Молодці! Тепер біотехнічний інститут, буде нормальним навчальним закладом! ПРОЦВІТАННЯ - БІОТЄХУ))
Відповісти
УРА!!! Нарешті! А її славнозвісний чоловік ще за нею не пішов??? Бо його дурні сексуальні приставання до студенток вже теж надоїли...

Відповісти
Що там приставання, а примусове страхування в "Греве Україна" на 300 баксів кожного студента та працівників, а винагороду ділять ректор та проректор, і дружно на студентські гроші їдуть у Турцію на "семінари"?
Відповісти
Надіюсь, що припиняться крики і не культурне звернення зі сторони Стеценко! УРА!!! Як би я хотіла подивитись на її пику, вона напевно арала як завжди: " я бідна, як церковна миша, гляньте на мене люди" , а сама хаває гроші в якісь ямі!!!
Відповісти
Вона дійсно "бідна", бо вкладає кожну "копійчину" у побудову невідомо чого і для кого!Навіть купити собі нічого не може, з інших лахи здирає!Бачила її на минулому тижні в блузці одної нашої викладачки.
Відповісти
Надіюсь, що припиняться крики і не культурне звернення зі сторони Стеценко! УРА!!! Як би я хотіла подивитись на її пику, вона напевно арала як завжди: " я бідна, як церковна миша, гляньте на мене люди" , а сама хаває гроші в якісь ямі!!!
Відповісти
Я теж дорого би дала, щоб бути присутньою при процесі. Кажуть, що все було, як у кіно - маски-шоу з автоматами, мордою в асфальт і т.д. і т.п. Мабуть, весело!
Відповісти
Навчаюсь там! не хочу називати своэ справжнє ім"я! Викладачі супер, ставляться як до своїх власних дітей! а вот та жінка ректора, то якась божевільна, кидається на людей і збирає з нас безбожно гроші! має настати кінець!
Відповісти
Та давно вже пора було її закрити, а то вже просто надоїло її там бачіти!!! Можливо хоть почнеться нормальне життя в інституті!!!!!!!!!!!!УРАА
Відповісти
Да это не институт, а сплошное вымагательство денег со стороны преподавателей : "проверено". )))))))))))))))
Відповісти
ПаннА. В ЛБІ МНТУ існує телефон гарячої лінії. І якщо будь хто з викладачів займається вимаганням - МІРИ БУДУТЬ ПРИЙНЯТІ МИТТЄВО. Перевірено. Працює!!!.
Відповісти
ой бля..побачите як тянули так і будуть тянути..тільки не так відкрито! сумніваюсь шо все візьметься і так просто налагодиться..такого просто не може бути!та я дуже рада шо її забрали..але є слухи шо його закривають взагалі..а про нас студентів даже не подумали..казали може поможуть перевестись і це не факт((((
Відповісти
Вже те добре, що цій відьмі по руках дали - в її випадку найбільше, то ганьба і позор - син же в Києві- шишка, пише книжку по "Медичному праву" (там про хабарі теж є). А ще, вона стільки років плекала свій імідж будівничої церков, благотворительки та "безсеребреницы", а тут така халепа - насправді, злодійка та брехуха - і це всім стало відомо. А ви, студенти, теж не сидіть, склавши руки - пишіть, стукайте - хай вас почують і у міністерстві, і в прокуратурі, і по телебаченню, а то дійсно без дипломів залишитесь. Втрачати вже нічого! Грощей, однаково, не повернуть.
Відповісти
У Луцьку може і все стане на свої місця, а у володимері в медичному коледжі є вірний помічник надії демянівни, плісак ала борисівна, яка збарала з нас тільки за крок по 800 гривнів і за кожен екзамен по 100 так само з інших груп. деруть безміри, пари не проводять, а на кожному заліку дає вказівки викладачам скільки потрібно перездач!
Відповісти
А чому ви мовчите - зробіть цій плісак те саме, що і стеценко! зараз в коледжі проводять перевірку хлопці з органів - не мовчіть!
Відповісти
І я так, думаю... Мені уже всеодно, для мене це все позаду. Але 1-2 курси вам і ще довго..не мовчіть...
Відповісти
не спорю мовчати не треба але хто шось скаже потім нікому не треба роблем того всі й мовчать
Відповісти
Я рахую, що Дем"янівну срочно в тюрму, ректора в сусідню камеру! А на рахунок взяток, то вони завжди скірь будуть! У ВДУ, і ЛНТУ ще більшими сумами беруть! Студенти ЛБІ не хочуть нічого вчити, а хочуть, щоб їм постійно посміхалась халява!
Відповісти
Навіть такі "святі" викладачі для Дем'янівни, як Гураль і то заставляв книжки купляти! Лох!
Відповісти
Нарешті цей "Титанік" найшов свій "айзберг".
Так давайте випєм, стоя, не чокаясь...
-"До дна!"
Відповісти
Кафедра фізичної реабілітації і менеджменту нічого не беруть! не мандіть!
Відповісти
На менеджменті не беруть? Фігня! Вони беруть. але розумно - все собі. а Демянівні дулю!
Відповісти
Значить кажу як є там "беруть" на лапу такі: Стеценко Надєжда (яка не знає нашо їй ті гроші) Падалко її дружок (це той шо сидить в і вєчьно в гадів мочіть), Шлангоф ( така крупна), іе ше одна з філології, тільки не помню як звати, така під хлопчика підстрижена! а здати завжди можна, якщо ходив і хоть шось робив! ну тільки таке не канає в Гураля він сам не знає шо хоче, він постійно таке вимагає, що сам не знає(



А так я радий, може буде нормально!!!
Відповісти
Не буде, бо приходить ще гірша! Будуть вам факультативи!!!
Відповісти
Лях. Гірших за Стеценків не буде і небуде. Це ми гарантуємо.
А факультативи вже рік як заборонені. Так, що все буде добре.
Відповісти
МИ - то хто??? Гнатюки?!?!? А чим ви кращі??????????????
Відповісти
І скільки в тебе взяла ШЛАНГОФ? А ще цікаво за що?
Відповісти
Була сьогодні в інституті інституту як такого вже не має, примішення орендує інша організація.Дипломи обіцяють відати 6 чи 8 червня.
Відповісти
На кафедрі менеджменту розумні люди, бо беруть все собі, а ДЖемянівні дулю!!!
Відповісти
Кукла. Не вводьте в оману присутніх. ЛБІ був, є і буде.
Знаходиться в тому самому приміщенні по Сагайдачного,6.
Там знаходиться і працює сьогодні приймальна комісія.
А дипломи вперше за все існування ЛБІ видавались всім безперешкодно. Це наказ МНТУ.
Відповісти
Кукла, не обманюйте людей, я теж сьогодні була в інституті. На калітці і на заборі висить вивіска з телефоном нового ректора. Я дзвонила. Інститут існує, і продовжуватиме навчати студентів. Просто стеценко вкрав в МНТУ приміщення ЛБІ. Тепер МНТУ його присує. А він закрився в середині і нікого не пускає, думає, що це не зійде йому з рук. Хапнули дем'янівну, хапануть і його!
Відповісти
Звісна річ, що у чесної людини у сейфі немає купи грошей. А у Гриши вілучили 200 тис. тільки із сейфа в робочому кабінеті, а в Гаразджі - три мільйони готівкою, купу барахла нового. А стара відьма все прибіднялась і ходила у збитих капцях, а вдома міль мала чим поласувати - норкові шуби десятком! і все це за студентські гроші - бо за останню наукову роботу вона написала ще у 90-х. Тепер сидять два жлоба у пустому приміщенні біля розбитого корита.
Відповісти
ПРАВИЛЬНО-ПРАВИЛЬНО....
ТАК ЇЙ І ТРЕБА.....СКІЛЬКИ ВИТЕРПІВ ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МЕДИКО ТЕХНІЧНИЙ КОЛЕДЖ ВІД ЦІЄЇ "ЖІНКИ".....
БАТЬКИ ВІДДАВАЛИ ОСТАННЄ ЩОБ ДІТИ ДОВЧИЛИСЬ ...І НЕ ВАЖЛИВО ЗНАЄШ ТИ ЩОСЬ ЧИ НІ..ЯКЩО ЇЙ ПОТРІБНІ ГРОШІ УСЕ ІДЕ МЕТОДОМ ТИКА.....
КАЧАНІВСЬКА КОЛОНІЯ ДАВНО ПО НІЙ ПЛАЧЕ....
СТУДЕНТИ ПРОСТО ЗАЛЯКАНІ ТАЙ МОВЧАТЬ......
А ЩЕ НА ВИКЛАДАЧІВ ГОНИТЬ....
ВИКЛАДАЧІ ВВМТК СУПЕР...
Відповісти
УУУУУРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРААААААААААААА!!!!!!!!!!!!
КІНЕЦЬ ХАБАРНИЦСТВУ В ВВМТК......
ДАВНО ПОРА...НАШІ СТУДЕНТИ СТІЛЬКИ ВИТЕРПІЛИ ЧЕРЕЗ НЕЇ....А СКІЛЬКИ ВИТЕРПІЛИ БАТЬКИ....
І НЕ ВАЖЛИВО ЗНАЄШ ТИ ЧИ НІ....КОЛИ ВОНА ХОЧЕ ГРОШЕЙ....В ДІЮ ВСТУПАЄ МЕТОД ТИКА...
СПОДІВАЮСЬ ВОНА НЕ ВІДКУПИТЬСЯ....
ПО НІЙ ДАВНО ПЛАЧЕ В"ЯЗНИЦЯ......
Відповісти
ВВМТК...МИ ВІЛЬНІ...
СПОДІВАЮСЬ ЇЇ ПОСАДЯТЬ....
А ТО ЗВИКЛИ ВІДКУПЛЯТИСЯ....
СТУДЕНТИ ЩО УЧАТЬСЯ ЩЕ БОЯТЬСЯ ГОВОРИТИ...
А ЗАПИТАЙТЕ У ТИХ ХТО ЗАКІНЧИВ...ВОНИ ВАМ РОЗКАЖУТЬ СКІЛЬКИ З НАС ВИТЯГНУЛИ...
Відповісти
Кісуля повністю з тобою згідна!!!нарешті вона попалась, але я думаю з її запасами вона відкупиться....але хоч позору зазнає, а то не боялась ні Бога ні чорта...робила що хотіла...
Відповісти
Справедливість встановлено!Я рахую,що не тільки Демянівну,а ще треба деяких викладачів потягати.Надійкіному чоловікові теж би не помішало посидіти в сусідній камері,а то собі придумав заглядати на студенські спідниці.Страшно подумати,що буде тепер коли Надійка в камері а Стеценко ні!
Обминайте стороною Луцький інститут і Володимирський коледж!
Відповісти
В біотехнічному тепер новий ректор! їх там не буде.
Відповісти
Ах. новий ректор?! Ну-ну!!!
Відповісти
нарешті її закрили.юстуденти які закінчували 3-4 роки на зад ВВМТК писали не раз на неї бумагу нарешті розумні люди почили студентські молитви.Справедливість є!
Відповісти
А я рада за Євгенівну... Крута вона баба! Порядок зразу ненаведе, але старатись буде!!!
Відповісти
Ха, крута! кудиж крутіше! буде старатись на свою кішеню.факультативи, практика, якої ніколи не було. по повній програмі буде старатись!
Відповісти
Ой ойо ойойойойойо)) говорять що у Стецька не тільки вилучили гроші у сейфі, а ще й купу презервативів та декілька використаних, видно хотів ще й у банку сперми грошенят підзаробити!))))))))))))))))))))))
Відповісти
Бог ти мій, Манюня! Він же стара людина! Це жорстоко!
Відповісти
було б добре якби взялась прокуратура і за плісак аллу борисівну, яка вимагала по 800 грн. за допуск до написання кроку-м у ВВМТК для своєї "падриги" БАБИ НАДІ.
Відповісти
Ну-ну!Радуетесь, а зря.При Стеценко построено здание, институт развивался, построена церковь.А что будет с приходом нового ректора- Гнатючки, никто не знает. Раньше институт существовал, а сейчас где?- снимает комнату.Гнатюки наруководят!Начнутся одни проблемы. А насчет взяток, так это подстава! Не берет только тот, кому не дают.
Відповісти
Студент. Приміщення ЛБІ було придбане за кошти МНТУ. А добудова поверхів та церква були збудовані за кошти інституту, а не за кошти Стеценків, які не мали власного бізнесу. А на рахунок хабарів: не давайте та не беріть і у вас проблем не буде.
Відповісти
Ахахахах пишуть напевно самі Стеценки, бо вже б мовчали про церкву не гнівили би Бога, бо звідти нормальну виручку бере! А як розвивася інститут???? просто цікаво... Нормального туалета немає, і вєчьно холодно.! і за все їй плати, і не неважливо чи знаєш чи ні, всьоравно поки не забашляєш їй то не здасиш ДЕК.
Відповісти
та ви шо це дійсно сталось??? а що тепер робити? ми тепер не будемо їздити до неї на город картошку сапати, не будемо доски таскати та красити їх, не будемо чути її матюків трохетажних?))))))))))))))))))))))) УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ти ви шо? Шо Гнатючка менш матюкається? Не чули? Поки цю шаражкіну кантору не закриють, толку не буде. Про яку освіту можна говорити, якщо очолюють цей так званий вуз напівосвічені люди.
Відповісти
Жахіття! Ще є такі люди які захищають Стеценків!!!
Відповісти
Євгенівна матюкається???? Такого дива дивенного ще не чула. Напевно сидить демянівна і її ванючий дружок і самі таке пишуть! І жаргончік похожий на стиль демонівни!!!)))
Відповісти
ахахаха дуже освідчена сім"я Стеценків!!!!)
Відповісти
Наша група обожнює Євгенівну, і тримаєм за неї кулачки, і погано слова від неї ніколи не почуєш!!! Все шо пишуть БРЕХНЯ!
Відповісти
Ще находяться люди які захищають сім"ю Стеценків? Які за все існування інститу, побудували свій коледж, збирали по 2 тисячі за ДЕК, практику і т.д., забирали гроші в щеркві, висловлювались з величезною критикою до працівників ЛБІ? Просто шок!!! Покаже лише час!
Відповісти
Євгенівна вперед!!! Ми Вас любим!
Відповісти
Наталія Євгенівна матюкається і кричить? за 5 років такого не чула! Бабцю заспокойся вже там і іди рий собі ямку!!! Бо з твоїми гріхами вона тобі треба!
Відповісти
Ні, ви бачили - "щиру українку" Демянівну захищають предстаники "рускоязичного" населення!!!! Вони, певно, не в курсі, що священник о.Юрій плакав, виходячи із кабінету Стеценко після розмови з нею про розмір орендної плати за розміщення каплички у стінах коледжу. А ще вона вимагала, що б о.Юрій щоденно читав молебень за її здоров"я - інакше нажаліється Владиці і вижене його з каплички. Це дуже набожна людина - це я про Демонівну (мені сподобалось, дякую, ЛЯПУНЯ).
Відповісти
Ой люди хай живе, але на мінімальну пенсію!!!)))))) а їй це буде тяжко)
Відповісти
http://mistovechirne.in.ua/podii-i-faktu/2120-2012-06-21-09-26-32 почитайте тут - Гриша вже директор медико-технічного коледжу у Володимирі! Накерувався інститутом - на коледж перейшов. На безрыбьи и рак - рыба!
Відповісти
а нам на парах вже давно говорив філософ СС Теслюк що давно пора Дем'янівну посадити...Він старої закалки і видно не витримував дивитися на її сумашедші взятки...
Відповісти
як справи у надії демянівни,
Відповісти
кажуть що не закрита ну і де справедливість???
Відповісти
Стеценки, Стеценки... А ще мало хто відчув, які гнилі люди Гнатюки! Тримайтесь, студенти: факультативи, практика... Вам за особливу винагороду Євгенівна все порєшає. Апетит приходить під час їжі!...
Відповісти
Стеценки, Стеценки... А мало хто знає, які гнилі люди Гнатюки!... Платні факультативи, платні практики, ... тепер студентам халява буде не менша: Євгенівна все порішає, аби бабки були.
Відповісти
цеж як треба людям допекти, щоб жодна людина не заступилась...жах, просто цікаво побачити її, вашу Стеценко..
та її чоловіка.
Відповісти
Ще б не стільки шуму було б якби вона просто до людей нормально ставилась!
Відповісти
в Євгенівної хоть порядок з головою, а не те, що в тої)
Відповісти
Ніколи не думала шо таке скажу, але може хоть інститут нормальний буде! викладачі супер. але я не вірю шо їх там не буде!
Відповісти
Цікаво а наш коледж вона оставить в спокої???
Відповісти
хочу її побачити)
Відповісти
Люди добрі від добра добра не шукають, не поспішайте - вчились при Стеценках а тепер попробуєте при Гнатюках - хочу я ваші коменти тоді почитати
Відповісти
Как не стыдно, Стеценко открыли институт, сколько людей его закончили и успешно работают.А как доверили Гнатючке, этой ведьме власть, так институту пришел конец!!! Я сама училась и закончила этот институт, имею хорошую работу, ничего плохого не могу сказать за Демьяновну, надо самой стараться и хотеть учиться.А Гнатючка была подруга Демьяновны, и так подставила ее.А бумеранг вернется к самой же Гнатючке, все время расставит. Обидно, за семью Стеценко, что вроде умные люди, а не распознали змею. Бог ей судья!
Відповісти
Леся. Луцький біотехнічний інститут "Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая" відкривали не Стеценки, а засновник МНТУ академік Юрій Миколайович Бугай. Так само як ще було відкрито шість філіалів по всій Україні. Ректорами своїх структурних підрозділів, також призначає на певний термін МНТУ.
Відповісти
Де справедливість??? нарешті Євгенівну та її чоловіка!!!!! Хочу їх побачити!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Студенты! ЗАБИРАЙТЕ СВОИ ДОКУМЕНТЫ ИЗ ЭТОГО ИНСТИТУТА.ТОЛКУ НЕ БУДЕТ.ИНСТИТУТ УЖЕ РАЗВАЛИЛСЯ. СТУДЕНТЫ, КОТОРЫЕ ПО-УМНЕЕ, УЖЕ ПЕРЕШЛИ В ДРУГИЕ ВУЗЫ.
Відповісти
Капа. Не підбурюйте студентів до необдуманих кроків. Повторюсь ЛБІ був Є і буде.А за останніх два місяці жоден студент інституту не перейшов до іншого ВУЗу.
Відповісти
демонівна- сама ядуча змія шо світ такої не бачив.шо ж тут підставляти???весь город знає шо хто не здасть тисячу за екзамен,то тупо не пускає на нього..скільки наші батьки сварились...Бог почув наші молитви!!!!!!студенти!!!гірше не буде,гірше не буває просто...
Відповісти
а мені здається, що Демянівну треба задушити, щоб тут нічого дурного не писала, і світ стане кращим))))))
Відповісти
ооооо!!! То напевно Стеценків "друзі" стараються облити брудом Євгенівну!!! Вони побудували інститут??? Дуже смішно... Так мені здається, правду всі знають, як і шо було!!! І для яких цілей церкви будувались і все інше, і які фрази летіли з її гнилих вуст! За її чоловіка нічого сказати не можу, бо він був її тінью, тільки всіх хотів в граве застрахувати, за три штукі, а якщо не застрахуєшся вилитиш з інституту! Надія Дем"янівна ви сама гірща жінка яку я в своєму житті зустрічала!!!!!!
Відповісти
Надійку на списа!!!
Відповісти
Развалилась империя Стеценков а не институт! Теперь адекватные люди визде сидят!!!
Відповісти
СТУДЕНТИ КОЛЕДЖУ, А НЕ ІНСТИТУТУ - РОЗБІГАЙТЕСЯ! ВАМ ТЕПЕР НЕ ПОЗАЗДРИШ...ЧМТАВ ЩО ПОКИ БАБЛО НЕ ЗАПЛАТИШ,НЕ ВИВЧАТЬ...Є КУПА ДРУГІХ КОЛЕДЖІВ,ТІКАЙТЕ,БО ЧУВ ДИПЛОМИ НЕ ВИДАВАЛИ БАТЬКИ ПИСАЛИ В СТОЛИЦЮ НЕ ЗНАЮ ЧИ ПОЛУЧИЛИ...БУЛА ВОНА А ТЕПЕР ДОБАВИВСЯ ЩЕ І ВІН...ГОТУЙТЕ БАБЛО НА СТРАХОВКИ...
Відповісти
стеценки пойміть накінець шо прийшов кінець іздіватєльству над нами!!!!!!!!!!!!!!не знаю як ви будете жити без таких дєнєг і чі зможите????????якшо Демянівну до нас допустять то вона нам зробить мерво...просіть і робіть все шоб не бачити і не чути її це не людина це-сатана...
Відповісти
Читаю я ваши отзывы и сдается мне, что весь негатив против семьи Стеценко пишет один и тот же человек, судя по стилистики- Гнатюк Наташка. Потому, что столько гадостей и злобы может исходить только от Гнатюков, так как они нагло пыаются всеми способами захватить место под солнцем, а именно ДОЛЖНОСТЬ И ДЕНЬГИ. Но время все расставит на свои места.
Відповісти
ГАНЬБА ГНАТЮКАМ!!!Iнститут развалився.При Стецанках хоч грошi працiвникам платили.Студенти масово забирають документи i переходять в другi вузи. А Гнатюки вiдзначають перемогу- СМИХ!Чого добились?А бумеранг повертаеться назад.
Відповісти
Викладач. Повторюсь, але інститут з зміною керівництва не припинив свого існування. Зміна ректора це нормальне явище у багатьох ВУЗах. На зміну старшого покоління (Стеценку Г.С. 70років) приходять нові молоді керівники-це нормальне явище.
А одна із причин зміни ректора, якраз і затримки у виплаті заробітної плати.А якщо вам "викладач" не подобається призначення керівництва МНТУ,на загальних зборах нами було сказано, що ви можете звільнитись....
Відповісти
Читать эту грязь про Надежду Демьяновну не возможно, у людей нет ничего святого.Я ее знаю, нормальная ,умная женщина,трудоголик.Другим бы поучится, а не писать всякий бред.Как не стыдно этим людям. Я слышал, что ее реально подставили нынешний ректор и ее муж.Хочу сказать этим людишкам:"Не рой другому яму, сам в нее попадешь."
Відповісти
На рахунок ями - Стеценко у 2010 році підставила викладача у коледжі. Він повинен був передати їй гроші за перездачу екзамену Крок, а його здали міліції. Звинуватили у хабарництві, хоча гроші були для неї - так звані "благодійні внески", а простіше, її улюблена готівочка. Тепер його засудили, чоловік втратив більше ніж репутацію - своє здоров"я. Його хто пожаліє? У нього сім"я, але цій відьмі байдуже. А вона його здала разом зі своїм адвокатом, щоб себе відмазати. І у суді ще лежить позов про ухилення від сплати податків на 152000 грн. проти неї. І людей вона має за сміття. Поки вони їй вигоду приносять - жалує, а потім знущається, як може. У коледжі все було на моїх очах - всі подробиці мені відомі. Знаю, навіть, що зараз Стеценко всіх колишніх працівників, кого ця змія вигнала і вижила з роботи, обзвонює і впрошує повернутись, обіцяє "небо в алмазах". Але до честі цих людей, жоден на ці обіцянки не повівся і всі відмовились. Так, що мене не дивують слова на підтримку Н.Д. - хто не з"їв від неї 100 кг солі, для того вона свята і непорочна. Маючи з нею справу, влетівши на великі гроші, залишившись зі зламаними обіцянками, можу стверджувати - катюзі по заслузі! Шкода, що не можна вимазати її дьогтем та виваляти у пір"ї, як із злодіями у давнину робили - і провезти її по Волині, що б усі знали і не вірили їй!
Відповісти
При Стеценках інститут як не як 16-ть років існував, а при Гнатюках - за 2 роки розвалився через сплєтні спори крики брехню.....
Відповісти
Ні при яких Стеценках вчасно ніколи не платили.Тільки півтора року при Гнатюках вчасно все видавалося в тому числі і відпускні перед відпускою.А в перший же місяць після ухода Гнатюків Стеценки зняли безпідставно частину зарплати з деяких викладачів А про Дем янівеу так не має про що говорити жоден поважаючий себе викладач хорошого слова про неї не скаже бо всіх принижувала і матюкала
Відповісти
Дуже шкода що через амбіції Гнатюків розвалився ЛБІ- дуже хороший вуз ...БУВ...на жаль...
Відповісти
Совість. А хто вам сказав, що ЛБІ розвалився? БУВ є і БУДЕ.
в незалежності від того хто там ректор. Ректор призначається Києвом МНТУ. Був один, зараз другий, а треба, буде і третій.
МНТУ потужна структура з шістьма філіалами такими як ЛБІ і ніякий Стеценко його не зупинить, як би він не намагався його обікрасти і розповідати всім, що ЛБІ не існує.
Відповісти
Ви знаєте читаючи ці всі нотатки Гнатюків та Стеценків Я вважаю Що власники МНТУ зроблять ВІДПОВІДНІ ВИСНОВКИ .(ВВАЖАЮ ІХ МУДРИМИ ЛЮДЬМИ)Про Стеценків всім відомо хто вони і що за люди ( аферисти !!!! )а вот про ГНАТЮКІВ Вони ще напевно не знають що Гнатюк Н Є Вона буде для вас супер подруга просто рідна сестра, буде вітати не тільки з днем народження а з усіма релігійними святам усіх конфесій аби бути на цій посаді Бо її чоловік вже на бізнесувався це відомо в Луцьку( якщо забажаєте теж можете взнати).Я думав що власники МНТУ будуть ОБЕРЕЖНІ Тому що невідомо як можуть вирости апетити у Гнатюків може потім Н.Е хоче доказати ПРЕЗЕДЕНТУ УКРАЇНИ ЩО ВИ ЩОСЬ В державі вкрали.
В НЕЇ ТАЛАНТ .Бо Інакше створити свій власний бізнес розпочати з нуля це не для них.
Відповісти
А що зробив СТЕЦЕНКО ГРИГОРІЙ Семенович? ВИ ВВАЖАЄТЕ, ЩО ІНСТИТУТ ВІН СТВОРИВ З НУЛЯ??? ха! ха! ха!... ВСЕ ЩО НІБИТО "СТВОРИВ" СТЕЦЕНКО-БУЛО ЙОМУ НАДАНО БУГАЄМ ЯК НА БЛЮДЕЧКУ(І ГОЛОВНИЙ КОРПУС ІНСТИТУТУ,ВУЛ.САГАЙДАЧНОГО І ПРИМІЩЕННЯ ГУРТОЖИТКУ,ВУЛ ЕЛЕКТРОАПАРАТНА, І СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС, ВУЛ РІВНЕНСЬКА І САМЕ ГОЛОВНЕ ФІЛІАЛ УНІВЕРСИТЕТУ З ВІДМІННОЮ РЕПУТАЦІЄЮ В УКРАЇНІ).А ПІСЛЯ СМЕРТІ БУГАЯ ВІН (СТЕЦЕНКО ГРИГОРІЙ СЕМЕНОВИЧ) ВСЕ ЦЕ НЕЗАКОННО ПРИВЛАСНИВ І ДОСІ ВСІМ РОЗПОВІДАЄ, ЩО ВІН ЦЕ ВСЕ САМ СТВОРИВ. І ДЕ МОРАЛЬ???
Відповісти
ЕЕЕЙЙ ви чо чели .... успакойтесь- не виливайте гм... з свого дому - чого роти порозкривали- ви ж принижуєте на весь нет самих себе.......в інституті все ОК було є і буде
Відповісти
Картина маслом- "Гнатюки на руинах ЛБИ". Кухарки место на кухне, а не заниматься руководством института.Рожденный ползать, летать не может (это про Гнатюк Наталью)
Відповісти
Мой ребенок хотел поступать в этом году в ЛБI, так теперь с этими проблемами будем обходить этот ВУЗ за версту.От института осталась нора под названием Приемная комиссия, чему там могут научить? Всем родителям настоятельно рекомендую- выбирайте ВУЗ по-приличнее, не идите в ЛБI,от него осталось лишь название.А ЖАЛЬ!
Відповісти
а небось стеценкові синки появились бо рускоязична мова появилась-один син в Москві не одну хатку за гроші батьків студентів купив,другий так званий професор в Києві держслужбовцем працює,а в біотесі довгі роки тіпа пари читає і біля штуки баксів зарплати получає в інституті,а ніколи його ніжто зі студентів не бачив і жодної пари ніколи не читав.це про Стеценка Семена Григоровича.
Відповісти
картина маслом:сидять 2 старих біля розбитого корита...-казка про ЗОЛОТУ РИБКУ.Стеценки ви себе впізнаєте?
Відповісти
А нам всьоравно чи гнатюки чи філюки аби не було нарваної баби Наді з її страхующим чоловіком.А викладачі супер!!!!!!!!!!!!!!!!!Біотєх фореве...
Відповісти
Згiдна з написаним ранiше, що майже все пише одна i таж людина-Євгенівна.ПрацюЄмо з нею разом в iнститутi,була про неї кращої думки.При чому тут дiти?Скiльки жовчi i зла в однiй людинi.А з нас збирала грошi i коньяки нiби для Києва.Так собi вибивала посаду.
Відповісти
Скiлькi знаю Стеценкiв,вонi завжди гордились своїми дiтьми i є за що. Молодцi вонi i iх сини.
Відповісти
да є за шо гордитись.бабло получає синок з Києва а пар ніколи не читав.жай відповідні органи ще ф ним зайиуться ато яблуко від яблуні недалеко падає
Відповісти
Да є чім "гордитись" :живе собі Семен Григорович Стеценко -син в Києві а зарплата з біотєха йому вчасно поступає а він в інституті ніколи не буває і студенти ніколи не бачили його отото є чім гордитися а з викладачів зарплату знімає демянівна незаконно і не боїться нікого і ніщо бо ж бабла наскладала-гнила людина
Відповісти
Та нормальна жінка Надія Дем"янівна, я працювала з нею довгі роки, до сильних духом людей ставилась з повагою і немала до них притензій , ну а слабкі - природнім відбором і у житті відсіюються тут нічого не поробиш, а незадоволених скрізь і всім можна знайти- то чого трава зелена чи чого дощ іде такі завжди і на все плачуться таких завджи всі "ображають". Словом на кожен товар є свій покупець- всім невгодиш, бережіть здоров"я Надія Дем"янівна - ще все буде добре
Відповісти
чого вчепились до Стеценків і їх синів, як Гнатючка "своїм" ставки роздавала а вони навіть на пари не ходили - то це нормально, не кажу вже за неї саму- та її студенти взагалі не бачили, а пари може деколи за неї її доця таки би мовити намагалась почитатоньки, зупиніться і не плюйте один одному у душу
Відповісти
Деловую репутацию люди зарабатывают годами, а потерять ее можно в одну секунду.Гнатюки себе делают КОЛОССАЛЬНУЮ антирекламу, показывая свое ханженство и хамство! С такими "друзьями" и институту и Киеву(МНТУ) не нужно и врагов. СУПЕР!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Гнатюк, ты называешь себя честь,справедливость!? Я предлагаю в следующий раз назвать себя СКРОМНОСТЬ,ПОРЯДОЧНОСТЬ или,на худой конец,БЛАГОДАРНОСТЬ. Да,и не забудь про кавычки!
Відповісти
щО ВИ НАКИНУЛИСЬ НА ПРОФЕСОРА І ДОКТОРА МЕДИЧНИХ НАУК ТА ГЕНЕРАЛА УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА? вІН ДІЛО РОБИВ, НА ПУСТОМУ МІСЦІ ІНСТИТУТ ЗАБАЦАВ, ЦЕРКВУ ПОБУДУВАВ, СТРАХУВАВ ВАС РАБІВ БОЖИХ ВІД НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ, ЯК ЦЕ РОБИТЬСЯ У ВСЬОМУ СВІТІ. вІН БУВ БАТЬКОМ ДЛЯ ВАС! ВСЕ ПІЗНАЄТЬСЯ В ПОРІВНЕННІ. ЗА ТАКУ ГЛОБАЛЬНУ РОБОТУ ВІДПОВІДНО ПОТРБНА І ВИНАГОРОДА, ЯК НА ЗАХОДІ, АДЖЕ ВУЗ ЕВРОПЕЙСЬКОГО ЗРАЗКА
Відповісти
Чому панi Гнатюк пише тiльки про iнших.Напишiть про себе:платнi факультативи,якi не проводились, перездачi,зарплату в 16000 гривень на мiсяць,зараз заставляете писати заяви на звiльення по власному бажанню,забувши про виплату вiдпускних.Продовжуйте далi самi, не встидайтесь.
Відповісти
Баба Надя,все місто говорить про вас як матьору аферистку....матьора-це про вас хай ваші діти не пишуть за вас діферамби,бо у Семена Гриоровича Стеценка і так рильце в пушку:працює в прокуратурі в Києві а зарплату получає в біотесі і ніколи тут не буває...може відповідні органи зацікавляться...як не в Луцьку то в Києві..і ніяка "порядність"баби Наді не спасе...
Відповісти
Студенти ВВМТК!Пишіть,стукайте у всі інстанції,бо ванючка нагла-баба Надя заплатить і вернеться до нас директором і буде ще більше збирати бо бабло робить все!Згуртовуємся.бо не довчимось.не дасть.буде збирати з нас ще з більшою силою!!!
Відповісти
Це Бог побачив як Надійка підставила викладача з коледжу.Все-таки Бог все бачить!Яка вона "набожна"?Заставляла в свято нас доски таскати.вона не віврить в Бога а церкву строїть тільки для власної вигоди.(читайте коменти як вона заставляла батюшку молитися за її здоров'я бо нажаліється Владиці)Гадость рідкісна!Людей нізащо не мала...(Спитайте у тих кого вигнала а вони тепер на високих посадах працюють)хай залізе в ямку і не позориться!
Відповісти
Стеценко то зловили! А кого поставили ректором? Ота то Гнатючка ото хабарниця!
Відповісти
н-даааа, не думав, що є люди які поважають Стеценчиху,....просто жах, брехливішої у світі немає, на роботу люди боялись вдягнутись гарно, тільки побачить щось нове - обовязково верещати буде як скаженна, а на усі свята і корпоративи працівник на них ще гроші скидались щоб новий рік відсвяткувати..а вона на свою днюху сільдки вонючої поставить..а так вже як Стецько привітав з 8 березня жінок інституту світ не бачив, 100 гр цукерок дешевих і 100 грам пряніків. жах...
Відповісти
Звісно, є люди, які ду-у-у-уже поважають цю родину. Наприклад, їх адвокат, за сумісництвом юрист коледжу та батько виконавчого директора - пан Пилипюк та вся його родина. Він позичив у Н.Д. 40 тис. баксів без розписки, а тепер каже, що все їй пробачає, і дуже співчуває її теперішньому становищу. Оце людина - герой. І намахав і пожалів...
Відповісти
кажуть що за ті 40 тисяч баксів Пилипюки машину купили,молодці-хоть одні взули.ато привикли Стецьки всіх на... ти.
Відповісти
заберіть на милість Бога Надійку від нас не допускайте її до нас.а ше заберіть від нас і Алочку Плісак-бо вони реально нас доять...а шо буде як вона повернеться?буде методом тика доїти з нас ше більще пойме шо їй все дозволено.а Гріша її пише в статєйках шо им тупі а бабло з нас дерти -то не тупі.аферисти!геть з ВВМТК!!!!
Відповісти
Я не знаю хто такі Гнатюки, але Стеценки і всі повинні пам"ятати, що коли людина стає падлом - її їдять черви.
Відповісти
Люди добрі!Чи ви забули як на кожне день народження Стеценка і Стеценчихи з нас примусово збирали по 5 процентів з зарплати?просто тупо вираховували... а її "друзі"возмущалися ужасно а нормальні люди тихо здавали аби не верещала...Думаєте помогло?на другий день ще більше обзивала.навіть друг Надійки Теслюк "брикався" аби не здавати гроші на них але його виручали люди які за нього закладали а він потім довго не віддавав.жах,це дійсно жах.
Відповісти
Не можна так про Теслюка. Він дуже розумна людина. Так можливо з своїми консервативними поглядами на різні речі, але кожному з викладачів ще далеко й далеко до нього... Йому це звісно не подобадось, але він завжди здавав, і якщо і закладали, то завжди віддавав...
Відповісти
що не можна?хто розумний?Теслюк?видно дуже "розумний"-раз поперли з політеха...ми платили за всі перездачі-а він всерівно не ставить...те шо він хоче(бабло)в нас нема.а кажуть шо його син має 3 судимості(шось повязане з малолєтками)і зараз його синои займаються( шось повязане з насильством)-отото"нафілосовствував"батько сину...а ще буде нас воспітувати?
Відповісти
хай вже Стеценчиху з'їдять черви бо наступив кінець безпрєдєлу.це-вампірша якв помре якщо не буде живитися людською кров'ю...але хай живе але тільки на мінімальну пенсію
Відповісти
Я сама колись навчалась в ЛБІ і вдячна інституту за знання, які я там отримала. Зараз в мене гарна робота і висока зарплата. Нічого з цього не було б, якби я сама не захотіла тоді вчитись. Я не платила за факультативи з англійської мови, бо їх тоді ще не було. Я не платила за курсові, бо знала, що в батьків немає грошей і я мушу!!! їх зробити сама, при чому на відмінно. І дипломну писала сама, хоча можна було зробити як інші: цілий рік дурня валяти, заплатити і отримати халявну роботу. Хто вам, студентам, які завжди шукають легкого і безплатного хліба, заважав вчити і вчитись. Легше ж нічого не робити, заплатити, а потім обливати брудом всіх, кого не лінь. Не виправдовую Стеценків, ви самі їх привчили до грошей, а всі знають, що апетит приходить під час їжі. Боятись треба Гнатюків: от хто підставить, обіллє брудом і вжалить як змія, до того ж гроші треба повернути за куплену кандидатську?!!!
Відповісти
писала сама дипломну?не може такого бути-ніхто за існування інституту сам ніколи не писав дипломну...вона не давала навіть відмінникам..а зараз-сумашедша не впускала на ДЕК НАС,ВИПУСКНИКІВ,поки не покажемо їй квитанцію у 2000 грн або не дамо їй готівочку....попитайте всю масу студентів-випускників!!!!!!а після того як її зловили з хабарем,на другій день з нас ще більше позбирала бабла-бігала пьяненька(кажуть шо колись її лікували від алкоголізму) і збирала на водичку(бракнуло видно)а нащот курсових-так це вона,Стеценчиха,не давала їх писати(зараз же є інтернет,а вона не понімає)і заставляла нас під копірочку платити.а ще Шлангоф-з менеджменту з нас збирала за курсові...-це майбутня ДЕМЬЯНІВНА,,.
Відповісти
писала сама дипломну?не може такого бути-ніхто за існування інституту сам ніколи не писав дипломну...вона не давала навіть відмінникам..а зараз-сумашедша не впускала на ДЕК НАС,ВИПУСКНИКІВ,поки не покажемо їй квитанцію у 2000 грн або не дамо їй готівочку....попитайте всю масу студентів-випускників!!!!!!а після того як її зловили з хабарем,на другій день з нас ще більше позбирала бабла-бігала пьяненька(кажуть шо колись її лікували від алкоголізму) і збирала на водичку(бракнуло видно)а нащот курсових-так це вона,Стеценчиха,не давала їх писати(зараз же є інтернет,а вона не понімає)і заставляла нас під копірочку платити.а ще Шлангоф-з менеджменту з нас збирала за курсові...-це майбутня ДЕМЬЯНІВНА,,.
Відповісти
А чому не напишете правду, сміливості не вистачає? Напишіть як з іншими викладачами домовляєтесь, щоб підставити того з викладачів хто невигідний керівництву, за те щоб Вам здати іспити.
Відповісти
А я чула що Гнатюк обзивав гниллю наших викладачів. Тоді хто ми?))))
Відповісти
не путайте то стеценко на зборах обзивав колектив викладачів-гнилим колективом.це підтвнрдить кожен викладач
Відповісти
А Гнатюку только хвосты быкам крутить, а не руководить в высшем учебном заведении - там работают НОРМАЛЬНЫЕ ЛЮДИ!
Відповісти
У Гнатюков все плохие, все вокруг деньги воруют, вымогают.Только ты хорошая, такая честная, все тебя просто боготворят, смешно правда!Напрашивается вопрос, какие же твои результаты работы, что ты сделала, что построила,что создала,а?Только исходишь завистью, что у других что-то получается, что другие могут зарабатывать деньги и нормально жить.У тебя все разговоры и мысли только о деньгах, все считаешь чужие деньги,они тебе не дают покоя, прямо озабоченная.Где же ваш автомобильный бизнес,развалился?Так решили на чужое, но готовое замахнуться,да не все так просто!Запомни, все твое зло вернется к тебе обратно!!!!!!
Відповісти
Есть уверенность, что скоро Гнатюкам придеться искать другую работу.А сделать это будет очень-очень не просто.Кто захочет связываться с такими "популярными" людьми, которые от своей жажды денег и власти, алчности все рушат и разваливают на своем пути! Пишете без остановки эти глупые коментарии, подтверждая и укрепляя о себе мнение,как о глупых , базарных и невоспитанных людях. И это ректор ВУЗа?Кто же захочет работать с вами? учиться у вас? Иногда нужно думать не только о деньгах( хотя для вас это из области фантастики).
Відповісти
А Стеценкам прийдеться шукати іншу планету - їх імперія розвалилась, а на запасах довго не протягнуть, тим більше, що прийдеться з "рішатєлями" поділитись, що б відмазатись від криміналу.
Відповісти
а напишіть якими словами Дем'янівна обзивала людей?після слів "проректора Стеценко"здригалися будівлі і душа,а собака ховався в будку...
Відповісти
Бідний наш владика Михаїл. Стеценки не бояться Бога, ба на весь Луцьк трезвонять, що Давали Владиці Михаїлу по 2000 грн за кожен його візит на Стеценкові свята. То хіба є совість у цих так званих людей?
Відповісти
ЯК я чув від знайомих Гнатюки не тільки обзивають людей, а й ще їх сварять між собою наводячи наклепи один на одного- більших сплєтніків ще світ не бачив а тепер побачить і ЛБІ і МНТУ- все ще попереду(напевно), повірте Стеценки - то ще не погані люди у порівнянні з Гнатюками, студенти "вздихнули" спокійно як їх вигнали а тепер напевно документи позабирають у інші вузи підуть як взнають що вони назад повернулись- ось така петрушка...А МОЖЕ ВОНИ ЗМІНЯТЬСЯ І СТАНУТЬ ДІЙСНО ЧЕСНИМИ СПРАВЕДЛИВИМИ ТА ПРОФЕСІЙНО ВІДНОСИТИМУТЬСЯ І ДО ВИКЛАДАЧІВ І ДО СТУДЕНТІВ- а....
Відповісти
УРА!НАШІ ВЖЕ ДРУГІЙ МІСЯЦЬ ПРАЗНУЮТЬ!НЕ МОЖЕМО ПОВІРИТИ ЩО НЕ ВБІЖИТЬ БАБА НАДЯ ДО НАС І НЕ БУДЕ АРАТИ ЯК СКАЖЕНА А ПІСЛЯ НЕЇ-ПРОВІТРЮВАТИ І ГОЛОВИ І АУДИТОРІЮ.А ЧУЛИ ШО КНИЖКИ ПОДОРОЖАЮТЬ?ОТОТО ГУРАЛЬ ВІДІРВЕТЬСЯ-БУДЕМО ЙОМУ КНИЖКИ КУПЛЯТИ-ЗНОВУ ВЛИТЕМО НА БАБЛО...
Відповісти
ну да давали отцю і сказали про це - як можна так - треба ж як ви - брати і мовчати а говорити погано лише про інших - ось це професійно по-кандидатськи по Гнатюковськи по чесному- ви ж про честь і свою чесність скрізь кричите- тільки де вона - неее видноооо
Відповісти
ОООООООООООООООО ВЖЕ САМІ СТЕЦЕНКИ НАКІНЕЦЬ ПРИЗНАЛИСЯ ЩО ЦЕ ВОНИ САМІ БРУД ЦЕЙ ВИЛИВАЮТЬ ЩЕ І НЕ ЗАБУЛИ ПІДСТАВИТИ САМОГО ВЛАДИКУ.ЯК ВЖЕ ДАВАЛИ ТО МОВЧАЛИ Б А НЕ ПІДТВЕРДЖУВАЛИ ЦЕ...ТІЛЬКИ САМА ДЕМ'ЯНІВНА БРАЛА ХАБАР БІЛІ РУЧЕНЬКИ НІХТО НЕ ПІДСТАВЛЯВ.А ГРИГОРІЙ СТЕЦЕНКО ПІСЛЯ ТОГО ЯК ЇЇ ЗЛОВИЛИ ЗАЙШОВ НА ЇЇ Ж КАФЕДРУ І КРИЧАВ ЧОГО ІНШІ НЕ БРАЛИ ЗАМІСТЬ НЕЇ
Відповісти
Гнатюк с Гнатючкою сидят,
Серьезно рассуждают:
«Кого ж опять подставить нам?»
Они всю ночь решают.
Сон абсолютно не идет,
Оно ведь так понятно,
Да не решен еще вопрос-
И грустно, и досадно.
Кого «обуть»,кого сменить
На должности высокой,
Кому пора и отдохнуть
От денежной работы.
Они могучее плечо «подставят» непременно,
И не жалея своих сил, идут вперед самозабвенно.
Скажите как прожить еще,
Ведь денег так охота!
Умеют только забирать,
Но не умеют строить!
Смотря успешным людям вслед,
Не могут удержаться, чтоб не сказать в сердцах в ответ:
«Ну, чем мы хуже братцы?»
Поэтому вопрос встает:
Ну,как добиться власти,
Успех других жить не дает,
В семье кипят такие страсти!!!
«Мы лишь хотеть разбогатеть, и это счастье наше
Все остальные могут потерпеть,
Для Гнатюков это не важно.
Все жизнь расставит по местам и многому научит,
И по заслугам все воздастся вам
Свое еще получат!
Твоя же злоба рвется в бой,
Увы,тебе ведь не понятно:
Зло, излученное тобой, придет к тебе обратно!

Відповісти
ще одна куплена Стецюками наукова праця - сподіваюсь, з автором заздалегідь розрахувалися?
Відповісти
Вже немає як зачитувати Стеценко свої маразматичні віршики бо ж викладачі не будуть більше його водити за свої гроші в ресторани і слухати цей маразм...а за свої грощики він не піде да і з ним ніхто не піде(бо ж за своєї жадності він і друзів то не иає)а вже скоро день його народхення.хто ж йому стіл накриє на халяву?своїй цариці Наді буде присвячувати Гриць(так у своїх поемах він називав себе і бабу надю)свої маразматичні поеми!!!!!!!!!!
Відповісти
Пан СТЕЦЕНКО! як ви надоїли з своїми маразматичними віршиками на всіх дефелядах...і це все при тому,що ми за всі ці свята платили(і за вас в тому числі з царицею Надею,яка вийшла заміж за стеценка гриця-це ваші "Професорські"віршики)може тепер вас прорве на щось мудріше?))))
Відповісти
А нас Стеценко на кожних зборах обзивав гнилим колективом.І це після того як на всі свята сімейки Стеценків з нас в примусовому порядку здирали Стеценки проценти з зарплати а ще до тих грошей докладався список і хто скільки здав і по фамільно.І так було роками...
Відповісти
Надежды Демьяновны мне не жалко а жалко институт Гнатюки не лучшая замена, а за Стеценков ничего сказать плохого не могу потому что они ничего плохого мне не сделали наоборот на роботу взяли, а кому очень сильно от них досталось - очень сильно сочувствую, знаю что такие были и очень много - хорошо что я была по воли случая не в их числе- удачи всем особенно институту
Відповісти
хто ж ви за така молодь,що вони вам нічого поганого не зробили?може ви не платили грошики за вступ на роботу у вигляді страховки?таких не було в природі-це була схема,точнісінько як 2000 за дипломну роботу яку нібито Демонівна разом з дружком Падалком "Писали"--і не працювала жодна молода людина яку б не змішала б з г... демонівна.
Відповісти
хто ж ви за така молодь,що вони вам нічого поганого не зробили?може ви не платили грошики за вступ на роботу у вигляді страховки?таких не було в природі-це була схема,точнісінько як 2000 за дипломну роботу яку нібито Демонівна разом з дружком Падалком "Писали"--і не працювала жодна молода людина яку б не змішала б з г... демонівна.
Відповісти
Люди! Ви забули про кого стаття!Добре почитайте про кого і про що."Проректора вузу зловили на ХАБАРІ.----це про Стеценко Надію...Вона вже певно сама забула бо на другий день після дачі їй хабара вона знову бігала за студентами і збирала гроші...одним словом-хвора.
Відповісти
Знаєте найсмішніше те що Гнатюки тримають біля себе тих -хто ще кілька місяців назад говорили проти них гидоту та прислужували Стеценкам піддакували їм- а тепер права рука Гнатюків ото вже і "тил" собі зробили - ворогу не побажаєш - та вони напевно і не знають про це . ТОЖ ЗНАЙТЕ НЕ ТИХ ЛЮДЕЙ ТРИМАЄТЕ БІЛЯ СЕБЕ НЕ ТИМ ДОВІРЯЄТЕ - ЗДАЛИ СТЕЦЕНКІВ ВАМ - КОЛИСЬ ЗДАДУТЬ КОМУСЬ ЩЕ І ВАС, ОЗИРНІТЬСЯ ДЛЯ ВАШОГО Ж ДОБРА ТА НАВЧІТЬСЯ В ЛЮДЯХ РОЗБИРАТИСЬ- ВІДКИНЬТЕ ТУ ГНИЛЬ ЯКА ЗАРАЗ КРУТИТЬСЯ БІЛЯ ВАС _ ВОНИ ВАС ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЩОБ ОТРИМАТИ ПОСАДИ ТА ПОБІЛЬШЕ ГРОШЕЙ
Відповісти
МЕНИ ДУЖЕ ШКОДА АЛЕ ЦЕ НЕ СТЕЦЕНКИ НАПИСАЛИ ЩО ДАВАЛИ ХАБАРЯ ОТЦЕВИ А Я СТОРОННИЙ СПОСТЕРИГАЧ ВАШИХ ТУТ МЕМУАРИВ ТА СПОРИВ. А СЛОВА - НУ ДА ДАВАЛИ - ЗВУЧАТЬ НЕ ЯК СТВЕРДНА ВИДПОВИДЬ (ЯК БИ ВАМ ХОТИЛОСЬ) А ЯК ЗАПИТАННЯ ДО ВАС САМИХ - ВИ ХОЧ ДУМАЕТЕ ЩО ПИШЕТЕ - НЕ ДАВАЛИ ХАБАРЯ А ЧЕСНО ЗАПЛАТИЛИ ЗА ПЕВНУ ВИКОНАНУ ОТЦЕМ РОБОТУ - ЯК Я РОЗУМИЮ МОВА ЙДЕ ПРО ОСВЯЧЕННЯ И ВСЕ ТАКЕ- ТАК ЩО ВАШ ОЧЕРЕДНИЙ ОБЛОМ СТЕЦНКИВ НЕ ВИЙШОВ- НУ ПРИНАЙМНИ НЕ ПО ЦЬОМУ ПИТАННИ
Відповісти
ХА-ХА-чи сторонній спостерігач. Коли я писала, що "Стеценки давали Владиці Михаїлу по 2000 грн за кожен його візит на Стеценкові свята" мова не йшлася про освячування храму. Я мала на увазі їх власні дні народження і іменини на які вони запрошували Владику. Стеценко Н.Д. про це наголошувала при любій розмові, натякаючи на "велику дружбу" з Владикою.Це знає кожний викладач ЛБІ.
Відповісти
ХОЧЕТСЯ НАДЕЯТСЯ ЧТО УВАЖАЕМЫЕ ГНАТЮКИ ПРОЧТУТ ПРО СЕБЯ МОЖЕТ БЫТЬ МНОГО ИНТЕРЕСНОГО(СО СТОРОНИ ВЗГЛЯДА ДРУГИХ ЛЮДЕЙ) И ИЗМЕНЯТСЯ В ЛУЧШУЮ СТОРОНУ ДЛЯ БЛАГА САМИХ СЕБЯ И ИНСТИТУТА, ПОТОМУ ЧТО ТЕПЕРЬ ОНИ ОСНОВА ИНСТИТУТА И ЧТОБЫ ИНСТИТУТ ИЗМЕНИЛСЯ В ЛУЧШУЮ СТОРОНУ ИМ НАДО ОЧЕНЬ ПОСТАРАТЬСЯ И НЕ ДЕЛАТЬ ТЕХ ОШИБОК КОТОРЫЕ ОНИ УЖЕ ДОПУСКАЛИ В ПРОШЛОМ- НУ ЧТО Ж УДАЧИ ВСЕМ И НОВЫМ РЕКТОРАМ И ПРЕПОДОВАТЕЛЯМ И СТУДЕНТАМ----ЛБИ ЛУЧШИЙ
Відповісти
ОООООООО!!! Сам Гнатюк, наверное, за семейство заступился!))))))
Відповісти
ПОСТУПАЙТЕ В ЛУЦЬКИЙ БІОТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ - ВІН ГАРНИЙ ВУЗ А ВСІ ЦІ ПЕРЕПИРІЇ - ЦЕ ТИМЧАСОВЕ ЯВИЩЕ , А ЛБІ - БУДЕ ІСНУВАТИ ВІЧНООООО
Відповісти
поМИЛКИ.ПОМИЛКИ....ПОМИЛКИ...певно то Гнатюкам прийдеться виправляти помилки саме Стеценків а не свої, а їх ой як багатоо. Платні факультативи?? так то сама ж Стецечиха заставляла щоб вони були і роші їй здавати; а державні, хіба за їх імперії хтось міг здати поза Надіним особистим рахунком??, а нормально проведена практика?? хіба можна було пройти не здавши Надійці готівочку..чи квитанцію??? А обзивання викладачів нецензцрними словами??? ...ЛЮДИИИ ЗАСПОКОЙТЕСЬ!!!!! все в ЛБІ супер зараз, є і буде ... там лишились зараз всі суперові люди...
Відповісти
Не знаю , ні разу не чув щоб Стеценко Г.С. дозволив собі на когось кричати, а от Гнатюк кричав на багатьох, принижував на очах у інших (особливо жінок)- і це він ще не був біля "золотого" та бажаного керма - а що буде тепер, що ж ви наробили керівники МНТУ - перш ніж заміну ставити у працівників би може хоч поцікавились - поміняли шило на мило
Відповісти
так як принижувала Дем'янівна,то ні в які порівняння не входить:матюки-це дурня,а от больно вжалити-це її,вона від цього кайф получала.а її славнозвісний чоловік теж "жалив" але з посмішкою.одним словом-вампіри-попили кровушки-і довольні.тількм приїдуть-обзвонюємо один одного по кафедрах-зараз буде армагедон-бо приїхали зі скривленими фейсами(цензура)
Відповісти
згідна з Вами на всі 100%
Відповісти
Стеценки - це біотехівське "вчора". А про гнатюкове "сьогоднішнє" уявляти страшно! Чомусь складається враження, що агітацію на користь гнатюків пише одна людина, максимум - ще кафедра менеджменту. Безвихідна ситуація.Одні вже не можуть "керувати", інші вже "накерували". Справді... "шило на мило"!!!!!
Відповісти
Ну-ну, кращий вуз.Особисто я забрав документи, як i багато моїх одногрупникiв-екологiв.Самi викладачi говорять це робити, бо в iнститутi немає майбутнього.Вдачi всiм студентам,не прогадайте.
Відповісти
Брехня,ми-екологи майже всі залишилися,пішли тільки ті,хто десь виїжджав,а дипломи бакалавра видавали всім хто хотів занести і показати вдома(такого не було ніколи.треба було попоходити і попопросити у Дем янівни і силком вписувала нас на 5 курс не показавши диплому)в нас всьо ОК і викладачі супер а пишуть дем янівни"Друзі"це ж вона бігала до нас після того і дозбирувала на водичку чи на водочку?
Відповісти
да Стеценко Г робив ще "краще":не можна було пройти повз нього без щіпка чи дурних так би мовити залицянь.студентів-хлопців не чіпав а от дівчата...а якщо гарна дівчина і йому "Догодила"то за навчання могла не платити.
Відповісти
Удивляюсь я действующему ректору ЛБИ,ведь человек ничего не делает на благо иститута, только обливает грязью других. Уже и батюшку в свои склоки вплела,не стыдно, а ? Молчать нужно и просить прощения у всего коллектива и у студентов за свою работу. И перед батюшкой не забудь извиниться.
Відповісти
люди добрі вже якщо хтось захищає стеценків то вже повністю деградує!класно було ттуденткам,Якщо Гріші не відмовлять-не будуть платити за навчання...а нас пацанів -в ГРАВЕ,НА БАБЛО...
Відповісти
ЦІКАВО,яка доля тої ж баби Наді?чи в нас все можна купити за грощі?І як керує Гріша в коледжі?Скільки цього року платять "благодійно"за вступ в коледж????
Відповісти
ЦІКАВО,яка доля тої ж баби Наді?чи в нас все можна купити за грощі?І як керує Гріша в коледжі?Скільки цього року платять "благодійно"за вступ в коледж????
Відповісти
не путайте грішне з праведним.напишіть що з бабою Надьою?певно гроші знову зробили свою справу...як коледж?Скільки треба "благолійних "дати щоб поступити в коледж?щось помінялося? чи знову Стеценки вийшли сухими із води?
Відповісти
ДДДДуже мені хочеться щоб Гнатюк Н.Є. стала справжнім ректором а не таким керівником інституту яким вона була(подробиці пропустимо-цензура), шановна Н.Є.покладаю як напевно і весь ЛБІ на ВАС велику надію і вірю у зміну ваших поглядів на краще не для вас особисто та приближенних до вас а для студентів та УСІХ працівників вузу,лише на таких умовах бажаю вам УСПІХІВ, можливо дійсно щось з цього хороше вийде - хоч мало в це віриться - час покаже...
Відповісти
Вірити Гнатюкам і в Гнатюків - себе не поважати: народжений хрюкати літати не буде, тим більше керувати вузом!!!!!!!!
Відповісти
може за нового керівництва деякі викладачі не будуть так тягнути зі студентів:Шлангоф не будемо купувати нових телефонів і поповнень на них Гуралю не будемо носити супер дорогих кон'яків і модних книжок більш як за 200 грн....(хоча вони казали шо це для Демянівни)
Відповісти
Мені цікаво, коли і яку марку телефону Ви мені дарували? А якщо хтось і збирав з Вас гроші від мого імені, то напишіть хто саме! Давайте писати правду матку. І БОГ ВАМ СУДДЯ!
Відповісти
Віра, Щоб Гнатюк Н.Є. взагалі стати ректором треба як мінімум мати не куплене кандидатське звання, а заслужене звання доктора (серйозних наук), а також повагу від студентів та колег. Продовжуте вірити далі, а вона витягне ще скільки зможе зі студентів, недоплатить викладачам. І мала вона всіх вас....))))
Відповісти
а як не вірити коли ми вже отримали відпускні.а недоплачували то якраз Стеценки викладачам і це всім відомо
Відповісти
точно сказано
Відповісти
Знаєте, їм аби тільки гроші тим Стеценкам, аби посадити свою сраку в гроші, а студентів нащо вчити, нехай самі читають книжки і самі вчаться. То скажіть, на що було поступати в той коледж і ще й такі гроші викидати. Пише що вищий заклад, який він там вищий перший рівень акредитації, недаревно всі люди його проклинають. Вдома і то би краще навчився!!!! Що не так скажете?
Відповісти
Прочитала віршика... це точно Григорій Семенович написали... Як ті віршики діставали на різних святах...От тепер буде сидіти і писати свої бездарні витвори...Тільки б не читав їх нікому...
Відповісти
ну чого ви вчепились до тих Стеценків- а ви завжди гарно робили- ви ж самі завжди на тих святах ВСІ підхалімнічали до них, піддакували а вірші були ДОСИТЬ НАВІТЬ НОРМАЛЬНІ- не треба лукавити можливо іноді нескладно - але завжди цікаво весело і без образ- а з пошаною до кожного з ВАСССС, я теж там працювала і на всіх тих святах була та вірші ці чула - яке ж ви бид... щоб втриматись на роботі тоді піддакували одним а тепер напевно почнете іншим - зараз старе керівництво погане враз стало, а потім теперішнє поганим буде- на вулицю вам треба насінням торгувати - там все вам буде добре і для вас якраз
Відповісти
Гнатюк Н. Є. - страшна людина, обходьте боком....дуже раджу.
Стеценко Н. Д. ...така ж сама...просто вже старша...сили не ті
Відповісти
В Кого сили не ті,в Стеценчихи?да вона здорова як коняка.люди як люди-часто хворіють:то серце то тиск і т.д.а вона знущалася як над рабами:і навіть вагітні мили і носили тяжесті а вона прийде викричиться і навіть дякую,гадюка,не скаже.казала завжди шо в неї одна почка,а п'є,ніби має 4. А ше кажуть шо Падалко("БРАТАН"-так вона його називає-її коханець(ну за дєньгі канєшно)-ТО НА ДУРНЮ В НЕЇ СИЛИ Є...воляка-сили в неї не ті?якшо ше КУРОЛЄСИТЬ З ПАДАЛКОМ-то ті сили...ха..ха.. А лауреат ПИРОГОВСЬКОЇ ПРЕМІЇ ВОНА...цікаво за що? ЩО ВОНА ВІДКРИЛА В МЕДИЦИНІ?ХА..ХА..ХА.. З ПАДАЛКОМ ПЕВНО В ЧОМУСЬ ДРУГОМУ ВІДКРИЛИ??ХІ...ХІ.. ЦЕ ТЕПЕР ТАК НАЗИВАЄТЬСЯ" пироговською премією"!!!!
Відповісти
Моя дитина вчилась в групі С-41, страхота скільки з нас витягнула грошей,їх директорка...і не дали диплома, шо робити, сама з боргами а дитина вийшло шо без роботи, бо гроші за атестацію заплатили а вони не помогли її здати....
Відповісти
рибята разслабтесь....таким как Стаценка...ничиво не грозит....
Відповісти
таким то яким?? підлим і жадним, а ще аферистам..не збрешу чи когось не обдурю, марно прожитий день - такий їх девіз
Відповісти
Я також вчилась в групі С-41 в Володимирському медколеджі. Якби ви знали скільки грошей з нас збирала завучка "Кіцюлька"!!!!!!!!!! Вона казала :"Це все патрібна для Дімянавни". А тепер я не знаю що робити,бо з довадкою про закінчення медколеджу мене навіть нас у селі ніхто не бере на роботу. Люди, не йдіть вчитись до Стеценків У володимирський коледж, бо мало того, що уроків там не проводять, а ще й обдеруть як липу!!!!!!
Відповісти
Крепко розчарован у Колишній бабі-хазяйці ЛБІ. Багато обіцяла мені, а виявилось все для себе.
Відповісти
Зараз ЛБІ самий найкращий ВУЗ!!!
Відповісти
Закінчувала медколедж у Володимирі минулого року. Для того, щоби пройти всі екзамени і отримати диплом ми дуже потратились. Якщо не здаєш на благодійні фонди, то вважай, що не отримаєш диплома, бо знання тут нічого не вартують. головне- треба давати бабло бабі Наді.
Відповісти
а про бабцю і забули, ось що надибав на просторах нету
Справа №0308/8551/2012 Головуючий у І інстанції Клок О.М.

Провадження №10/0390/206/2012

Категорія: запобіжний захід Доповідач Міліщук С.Л.



АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 01 червня 2012 року

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Волинської області у складі:

головуючого -судді - Міліщука С.Л.,

суддів -Хлапук Л.І., Борсука П.П.,

з участю прокурора -Сасюк Л.О.,

підозрюваної -ОСОБА_1,

захисника -ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні апеляцію прокурора, який брав участь у розгляді подання в суді першої інстанції, на постанову Луцького міськрайонного суду від 25 травня 2012 року щодо ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянки України, уродженки с. Лішня Млинівського району Рівненської області, жительки АДРЕСА_1, з вищою освітою, одруженої, працюючої проректором Луцького біотехнічного інституту ЗАТ «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая», несудимої,

В С Т А Н О В И Л А:

Постановою суду відмовлено в задоволенні подання слідчого в ОВС прокуратури Волинської області про обрання щодо ОСОБА_1 запобіжного заходу у виді застави. ОСОБА_1 підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України.

Прокурор у поданій апеляції вважає постанову суду незаконною з тих підстав, що ОСОБА_1 обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину, за який передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі від десяти до п'ятнадцяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Вказує, що сам факт такої суворої міри покарання дає підстави вважати, що підозрювана може намагатись ухилитись від слідства та суду або перешкоджати встановленню істини у справі. Перебуваючи на посаді проректора ЛБІ МНТУ може чинити тиск на студентів та викладачів, які є свідками у даній справі. Зазначає, що підозрювана ОСОБА_1 при розгляді подання у суді першої інстанції не заперечувала проти застосування до неї запобіжного заходу у вигляді застави. Просить постанову суду скасувати, подання направити на новий судовий розгляд.

Заслухавши доповідача, пояснення прокурора, який підтримав апеляцію з викладених у ній мотивів, пояснення підозрюваної ОСОБА_1 та її захисника ОСОБА_2 на заперечення доводів апеляції, пояснення слідчого, який вважає за необхідне застосувати заставу, дослідивши матеріали кримінальної справи, колегія суддів дійшла висновку, що апеляція задоволенню не підлягає.

Розглядаючи питання про обрання щодо ОСОБА_1 запобіжного заходу в виді застави, суд перевірив доводи подання та навів у постанові мотиви прийнятого рішення.

Відповідно до ч.1 ст.154-1 КПК України запобіжний захід у виді застави застосовується з метою забезпечення належної поведінки особи, щодо якої застосовано запобіжний захід, її явки за викликом до органу дізнання, слідчого, прокурора або суду, а також для виконання інших покладених на неї обов'язків, передбачених ст.149-1 КПК України.

У поданні слідчого про застосування запобіжного заходу щодо ОСОБА_1 не підтверджена законність мети застосування застави. Твердження про те, що ОСОБА_1 може ухилитися від слідства і суду, перешкоджати встановленню істини у кримінальній справі не підтверджується матеріалами кримінальної справи.

Доводи подання слідчого та долучені до нього матеріали не містять достатніх підстав, передбачених ст. 148 КПК України, для застосування щодо ОСОБА_1 запобіжного заходу у виді застави. Як вбачається з матеріалів подання, ОСОБА_1 вперше притягується до кримінальної відповідальності, має постійне місце проживання сім'ю.

За відсутності передбачених ст. 148, ч.1 ст.154-1 КПК України підстав та мети застосування запобіжного заходу суд першої інстанції обґрунтовано відмовив у задоволенні подання. З таким рішенням погоджується колегія суддів, а тому залишає апеляцію прокурора без задоволення.

Керуючись ст.ст. 362, 382 КПК України, колегія суддів,

У Х В А Л И Л А:

Постанову Луцького міськрайонного суду від 25 травня 2012 року щодо ОСОБА_1 залишити без зміни, апеляцію прокурора -без задоволення.



Головуючий:


Судді:
Відповісти
ну і все давайте за все забудемо і залишимо всіх у спокої - досить того бруду- подумайте краще за репутацію ЛБІ який ви всі цим брудом поливаєте і все продовжуєте і продовжуєте - ДОСИТЬ здоров"я всім і щастя - давай на такій гарній ноті завершувати всі ці переписки- вони все одно нікому не потрібні і нічого не змінять- НЕХАЙ БОЖА БЛАГОДАТЬ ЗІЙДЕ НА ВСІХ НАС І ПРИНЕСЕ МИР І ЛЮБОВ У НАШІ СЕРЦЯ
Відповісти
А в СТУДЕНТА, який тут час від часу пописує та хвалить ЛБІ, прізвище часом не Гнатюк ??? Озирніться навколо, від "самого найкращого вузу" вже нічого не лишилось, крім назви, та мабудь і не було. Зате в історію попадете як "ПОСЛЕДНИЙ...."
Відповісти
що,інституту не осталось?ОСТАВСЯ АЛЕ БЕЗ ЗДИРНИЦТВА!ТАКОГО ЧУДА СВІТ НЕ БАЧИВ:ЗНАЄШ НЕ ЗНАЄШ -ПЛАТИ ПО 2 ШТУКИ стеценкам(він то тіпа не знав а дома грошики щітають разом)опозорили інститут,опозорили саму назву -тепер ще довго треба на імідж працювати.а їм треба вибратися взагалі з міста і щоб не позорили і не позорились...ПРАВДУ ПИШЕ СТАЛКЕР-ТРЕБА ЇХ ВИВАЛЯТИ В БАГНЮЦІ І ПРОВЕСТИ МІСТОМ-ЯК ЗІ ЗЛОДІЯМИ В ДАВНИНУ РОБИЛИ.
Відповісти
Всім Гнатюки показали приклад, як "боротися" з корупцією. Вам, Гнатюки, після цього не страшно??? - з вами ж так само зроблять, як ви зі Стеценками: це ж підстава стовідсоткова... А у Гнатюків теж РИЛО В ПУШКУ, ще й якому!!! Готуйтесь!!!!
Відповісти
Я дивуюсь як не пишуть про Падалка Дружка Демянівни який писав дипломи в ЛБ не тільки по компютерах а і по екології та іноземній мові СПЕЦ !!! Знав би Божидарник вигнав в момент Я так думаю .
Відповісти
треба подогнать це інфо Божидарнику а кажуть що він вже має судимість за взятки??? точно-спец! а він ще і досі так смердить?
Відповісти
треба подогнать це інфо Божидарнику а кажуть що він вже має судимість за взятки??? точно-спец! а він ще і досі так смердить?
Відповісти
треба подогнать це інфо Божидарнику а кажуть що він вже має судимість за взятки??? точно-спец! а він ще і досі так смердить?
Відповісти
А хто її виявив? Це робота працівників ДСБЕЗ? В принципі як мені відомо це один підрозділ який таких хапуг карає, знаходяться на Винниченка біля ЦУМа колишнього, якщо не помиляюсь, так що інформацією про її подібних можна "випадково" поділитись* :)
Відповісти
Невырець ймовірно зібє бабло та і поховоє справу. За невиконання рішення суду про направлення справи на дослідування по хабарнику-працівнику ДАІ Невірець похоронив...
Відповісти
є новина: Стеценка молодшого - гордість сім"ї поперли з роботи в Генпрокуратурі! Виявили, що чинив вплив на всі мамцині справи.
Відповісти
і ще - справа Стеценко Н.Д. в зв"язку із закінченням слідства передана до суду. розгляд ще не призначено, т.я. не визначений суддя, який буде розглядати - гнила справа, видно, ніхто не хоче брати. рахунки коледжу ще досі арештовані - працівники третій місяць без зарплати. всі попереджені про скорочення та перевід на 0,5 ставки, бо плану набору не виконають цього року. Цікаво, який дурень ще туди сунеться?
Відповісти
Сталкер - це ти гнила людина, звідки така обізнаність по цій справі - чи не ти затіяв усе це і чи не з твоєї подачі у інститута та у його колишніх керівників тепер проблеми- а ти тішишся - пам"ятай про рух бумеранга- все ще і до тебе повернеться
Відповісти
Дуже шкода, але, нажаль, я не маю стосунку до халепи, у яку потрапила Демонівна! А щодо бумерангу, то не мною він був запущений. Хай Стеценки пригадають серед купи людей, які мають на них зуба, кого вони образили та кинули абсолютно безпідставно! Тоді, якщо амнезія не прогресуюча, у пмяті спливе лише одне прізвище. Коли робиш комусь паскудство - пам"ятай, що Бог палкою не битиме, але вдарить дуже боляче. А ще, дякую за підтвердження, значить моя інфа правильна.
Відповісти
интересно как супер ректор Гнатюк Н.Е будет распределять нагрузку она же ОЧЕНЬ ЛЮБИТ ПОДАРКИ!!! тАК ЧТО ГОТОВЬТЕ ПОДАРКИ И ОТ ТОГО У КОГО ЛУЧШИЙ ТАКОЙ И БУДЕТ НАГРУЗКА ОНА ЖЕ СПЕЦ ПО ВЫБИВАНИЮ ДЕНЕГ ))))
Відповісти
Та ви знаєте у нас зараз немає з чого ті ставки вибивати навіть за подарунки - працюватимемо на голому ентузіазмі бо ми патріоти свого інституту
Відповісти
спец по вибиванню дєнєг-це баба Надя Стеценко!!!!!!!!!!!!до нас забігала в групу і видерала гроші(В ПРЯМОМУ СМИСЛІ)А ще її улюблена фраза "ЖИВЫЕ ПОЗАВИДУЮТ МЕРТВЫМ"----вселилася кожному з нас.Дем'янівна!!!!ВИ-СТРАШНА ЛЮДИНА!НАВІТЬ НЕ ЖІНКА(ЗАМЄТЬТЕ)БО ВИ СТРАШНА І ДУЖЕ СМЕРДИТЕ(ПІСЛЯ ВАШОГО ЗАБЄГУ МИ ДОВГО НЕ МОГЛИ ПРОВІТРИТИ АУДИТОРІЮ)ТАК ВАМ І ТРЕБА-БЕЗПРЄДЄЛЬЩІЦА!!!!!!!!!!
Відповісти
СКОРО ВЖЕ СУД ПО ДЕМОНІВНІ ЦІКАВО ЧИ БУДЕ ВОНА АРАТИ НА СУДДЮ?ЧИ БУДУТЬ В НЕЇ НЕВРОЛОГІЧНІ ПРИСТУПИ? ЧИ ПРИЙДЕ ДРУЖОК ПАДАЛКО ЯК ВІРНИЙ ЗАХИСНИК? І ЯКИМИ ОЧКАМИ ВОНА БУДЕ ДИВИТИСЯ ТИМ БАТЬКАМ І ЇХНІМ ДІТЯМ З ЯКИХ ТАК ІЗДІВАЛАСЯ? КАЖУТЬ ЩО ПРИЇДУТЬ З ВОЛОДИМИРА З КОЛЕДЖУ ТІ 20 ЧОЛОВІК ЯКІ ЗАПЛАТИЛИ АЛЕ НЕ ЗДАЛИ КРОКУ ЦЕ ТРЕБА ПОБАЧИТИ...
Відповісти
Народ напишіть хто знає коли Суд нашої бабульки...знову прийде певно смердюча і обідрана..наша як оказалось БАГАТА-церковна миша...
Відповісти
Сталкер,МНТУ,... - це ти, ГНАТЮК???!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Пописуєш потихеньку, маєш час???....
Відповісти
Все ясно... тут противники стеценко і захисники Євгенівни! люди отямтесь!!! Як можна захищати сім"ю тих хто з вас так знущався! Стеценко вам би на відпочинок!
Відповісти
Нічого собі справа?! Жах повний... і людини всі кинулися з коментарями. Попала Демянівна, у цей раз конкретно. Все кажуть Демянюки, Демянюки... Це батюшкіни сльози вилилися...
Відповісти
А Стеценко то вчера суд восстановил на должность ректора! УРА! Держись Гнатюк!
Відповісти
А може після того як СТЕЦЕНКО НАДІЯ ВЗЯЛА ХАБАРА В РОЗМІРІ 45000 ГРИВЕНЬ ВОНА СТАНЕ НА МІСЦЕ ГУБЕРНАТОРА?????А ............???????????????????
Відповісти
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ




РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"03" серпня 2012 р. Справа № 5004/725/12

за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету"

до товариства з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс"

про визнання недійсним договору купівлі-продажу від 11.04.2006р., повернення приміщення та звільнення відповідачем вказаного приміщення



Суддя Слупко В.Л.

Представники сторін:

від позивача: Сєтов М.О., довіреність № від 08.06.2012р.

від відповідача: Єлов В.А., довір. від 26.06.2012р., Марчук М.С., довір. № 1 від 02.07.2012р.



В судовому засіданні 31.07.2012р. оголошувалась перерва до 02.08.2012р. для надання сторонами доказів по справі. В судовому засіданні 02.08.2012р. оголошувалась перерва до 03.08.2012р. в зв'язку із заявленим відповідачем відводом судді Слупко В.Л.


Суть спору: Товариство з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" із врахуванням уточнених позовних вимог, поданих до суду 31.07.2012р. (а.с. 1 т.2) просить суд:

1) визнати недійсним договір купівлі-продажу від 11.04.2006р. між товариством з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" та товариством з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс", посвідчений приватним нотаріусом Луцького міського нотаріального округу Троц Ю.Б., зареєстрований у реєстрі нотаріальних дій за №1173;

2) визнати за товариством з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" право власності на нежитлове приміщення, розташоване за адресою: м. Луцьк, вул. Гетьмана Сагайдачного, б.6, загальною площею 2542,7кв.м.

3) зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс" повернути товариству з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" нежитлове приміщення, розташоване за адресою: м. Луцьк, вул. Гетьмана Сагайдачного, б.6, загальною площею 2542,7кв.м.

4) виселити товариство з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс" з нежитлового приміщення, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Гетьмана Сагайдачного, б.6, загальною площею 2542,7кв.м.

Заявлені вимоги позивач обґрунтовує тим, що колишній ректор товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" ОСОБА_5 діючи у власних інтересах незаконно відчужив передане закритим акціонерним товариством "Міжнародний науково-технічний університет" до статутного фонду товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" нежитлове приміщення по вул. Гетьмана Сагайдачного, б.6 площею 2542, 7 кв.м. товариству з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс", засновником якого являється особисто сам ОСОБА_5, чим фактично позбавив учбовий заклад учбового корпусу.

Як на правову підставу заявлених вимог позивач посилається, зокрема, на ч.3ст.238 ЦК України, відповідно до якої представник не може вчиняти правочин від імені особи, яку він представляє, у своїх інтересах або в інтересах іншої особи, представником якої він одночасно є, за винятком комерційного представництва, а також щодо інших осіб, встановлених законом; ст.232 ЦК України, якою передбачено, що правочин, який вчинено внаслідок зловмисної домовленості представника однієї сторони з другою стороною, визнається судом недійсним; ст.ст.392, 391 ЦК України, якими регламентовано, що власник майна може пред'явити позов про визнання його права власності, якщо це право оспорюється або не визнається іншою особою, а також у разі втрати ним документа, який засвідчує його право власності, власник майна має право вимагати усунення перешкод у здійсненні ним права користування та розпоряджання своїм майном.

Відповідач в наданих суду письмових поясненнях проти позову заперечує, мотивуючи наступним:

- при підписанні договору купівлі-продажу нежитлового приміщення від 11.04.2006р. ОСОБА_5 не було перевищено службових повноважень, так як згідно п.8.24.2 Статуту ТОВ "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" ректор має право одноособово без довіреності товариства укладати договори за умови, що загальна вартість угод або договорів є меншою ніж сума, що складає 50% Статутного фонду товариства;

- підписуючи оспорюваний позивачем договір купівлі-продажу ОСОБА_5 діяв як одноособовий виконавчий орган юридичної особи, а не на підставі довіреності, відповідно він не був представником юридичної особи в розумінні статтей 232, 237, 238 ЦК України, а тому посилання позивача на вказані статті як на правову підставу заявлених вимог є безпідставними;

- укладенню оспорюваного позивачем договору купівлі-продажу передувало рішення зборів засновників товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" від 03.09.2002р., згідно якого було надано дозвіл ОСОБА_5 укласти договори купівлі-продажу приміщень по вул. Гетьмана Сагайдачного, 6, повернути МНТУ кошти, витрачені на придбання приміщень та надавати на пільгових умовах для ЛБІ МНТУ приміщення для проведення освітньої діяльності;

- після відчуження приміщення ТОВ "Освіта-Плюс" надавало його позивачу в оренду на пільгових умовах, чим не позбавляло позивача можливості проводити освітню діяльність у відчуженому приміщенні. Останній договір оренди приміщення було укладено 01.03.2011р. на строк до 28.02.2014р. зі структурним підрозділом - Луцький біотехнічний університет МНТУ;

- для визнання правочину недійсним на підставі ч.1ст.232 ЦК України необхідно встановити умисел у діях представника позивача та наявність зловмисної домовленості представників обох сторін правочину, проте позивач у позові не навів жодного вагомого доказу в підтвердження свого висновку.

Крім того, ТОВ "Освіта-Плюс" заявлені наступні клопотання:

1) про застосування 3-х річного строку позовної давності, оскільки, на його думку, строк позовної давності позивачем пропущено без поважних причин з огляду на те, що МНТУ як засновник могло довідатися про відчуження приміщення, так як згідно Установчого договору мав право одержувати інформацію про діяльність товариства;

2) про залишення позову без розгляду на підставі п.1 ч.1 ст.81 ГПК України, оскільки ОСОБА_6 не мала права її підписувати, так як збори товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" , на яких ОСОБА_6 призначено ректором, а ОСОБА_5 достроково звільнено згідно протоколу №1 від 08.06.2012р. були неправомочними. Відповідно до витягу з електронного реєстру суб'єктів підприємницької діяльності станом на 10.07.2012р. ректором товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" є ОСОБА_5;

3) про зупинення провадження у справі до вирішення пов'язаною з нею іншої справи, а саме №02/5004/879/12 за позовом ОСОБА_5 до товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" про визнання недійсними рішень загальних зборів, оформлених протоколом №1 від 08.06.2012р.

Дослідивши надані сторонами матеріали справи, заслухавши пояснення представників сторін та проаналізувавши обставини справи в їх сукупності, суд дійшов висновку, що позовні вимоги підлягають задоволенню.

Висновок суду ґрунтується на наступному:

За змістом ст.ст.143, 144 ЦК України установчим документом товариства з обмеженою відповідальністю є статут, який має містити, зокрема, відомості про розмір статутного капіталу з визначенням частки кожного учасника, склад та компетенцію учасників управління і порядок прийняття ними рішень. Статутний капітал товариства з обмеженою відповідальністю складається із вкладів його учасників, розмір статутного капіталу дорівнює сумі вартості таких вкладів.

Згідно протоколу №1 від 15.06.2012р. установчих зборів засновників товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" (далі - ТОВ "ЛБІ МНТУ") вирішено створити ТОВ "ЛБІ МНТУ" за рахунок вкладів засновників зі Статутним фондом 3231035грн., а саме:

1) ЗАТ "МНТУ" вносить в статутний фонд наступні будівлі:

- будівля (приміщення технікуму), що знаходиться в м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 3, загальною площею 619,7 кв.м., вартістю 190700грн.;

- будівля (приміщення дитячого садку), що знаходиться в м. Луцьк., вул. Сагайдачного, 6, загальною площею 2485,1 кв.м., вартістю 552438грн.;

2) гр-н ОСОБА_7 - вносить внесок в статутний фонд у вигляді частки патенту №97030995 від 06.03.1997р., що є об'єктом інтелектуальної власності, вартість якої визначається 1357035грн., що складає 42% Статутного фонду товариства;

3) гр-н ОСОБА_5 - вносить свій внесок у вигляді авторських свідоцтв №148572 від 08.02.1989р. та №4343739/24-24 від 07.06.1989р., що є об'єктами інтелектуальної власності, загальна вартість яких складає 1130862грн., що складає 35% Статутного фонду.

На вказаних зборах засновників затверджено Установчий договір ТОВ "ЛБІ МНТУ".

Позивачем до матеріалів справи додано протокол №04/01 від 14.04.2001р. засідання ради ЗАТ "МНТУ" про вступ ЗАТ "МНТУ" у якості засновника до ТзОВ "ЛБІ МНТУ"та внесення до його статутного фонду слідуючого належного МНТУ на праві власності майна:

- будівлі (приміщення технікуму), що знаходиться в м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 3, загальною площею 619,7 кв.м., вартістю 190700грн.;

- будівлі (приміщення дитячого садку), що знаходиться в м. Луцьк., вул. Сагайдачного, 6, загальною площею 2485,1 кв.м., вартістю 552438грн.

В підтвердження того, що на момент передачі до статутного фонду ТОВ «ЛБІ МНТУ»нежитлового приміщення площею 2485,1 кв.м за адресою м. Луцьк, вул. Сагайдачного,6 його власником було ЗАТ «МНТІ»позивач надав копію нотаріально посвідченого договору купівлі-продажу від 03.08.2000р., укладеного між відділом майна міської комунальної власності Луцької міської ради та ЗАТ «МНТУ», а також реєстраційне посвідчення права власності серії АЮ №09856, видане Волинським ОБТІ 28.11.2000р.

Згідно ст. 1., п. 4.2 ст. 4 Статуту ТОВ «ЛБІ МНТУ»зареєстрованого розпорядженням виконкому Луцької міської ради №244-РВ від 25.07.2001р., статут є невід'ємною частиною Установчого договору від 15.06.2001р. про створення та діяльність товариства, розмір часток кожного з учасників, склад та порядок внесення вкладів визначаються Установчим договором.

Таким чином, створене ТОВ "ЛБІ МНТУ" набуло право власності на нежитлові приміщення, передані ЗАТ "МНТУ" в якості внеску до статутного фонду на підставі ст.12 Закону України "Про господарські товариства" (в чинній на момент передачі редакції) та п.5.2 Статуту.

29.12.2005р. між Луцькою міською радою та ТОВ "ЛБІ МНТУ" укладено договір оренди земельної ділянки площею 9934кв.м. для будівництва та обслуговування адміністративно-навчального корпусу 2-х поверхового нежитлового приміщення по вул. Сагайдачного, 6 строком на 10 років. Як з'ясовано в судовому засіданні з представниками сторін вказаний договір є діючим.

Згідно ст.2 Статуту ТОВ "ЛБІ МНТУ" предметом діяльності товариства є, зокрема , впровадження освітньої діяльності, яка включає навчальну, виховну, наукову, культурну та методичну діяльність, задоволення потреб особистості у всебічному розвитку її таланту, розумових здібностей в галузі науки і техніки, здобуття освіти і високої кваліфікації в обраній нею галузі, забезпечення набуття студентами знань у певній галузі, всебічна підготовка їх до практичної діяльності.

Відповідно до п.3.2 ст.3 Статуту товариство є вищим навчально-науковим закладом нового типу, який комплексно поєднує фундаментальну підготовку науково-технічних працівників у вищому навчальному закладі з практичним використанням найсучасніших досягнень світової науки шляхом створення програм, що відповідають вимогам міжнародних центрів акредитації.

Згідно ст.8 Статуту вищим органом товариства є збори учасників (п.8.1), а одноособовим виконавчим органом є ректор, який здійснює оперативне керівництво поточною діяльністю товариства та забезпечує виконання рішень, що приймаються зборами.

Згідно протоколу №1 установчих зборів від 15.06.2001р. ОСОБА_5 призначений на посаду ректора ТОВ "ЛБІ МНТУ".

Згідно пояснень представників сторін ОСОБА_7 - колишній Президент ЗАТ "ЛБІ МНТУ" та одночасно один із засновників ТОВ "ЛБІ МНТУ" помер ІНФОРМАЦІЯ_2 Зміни до статуту товариства після його смерті не вносились.

11.04.2006р. між ТОВ "ЛБІ МНТУ" в особі ректора ОСОБА_5 та ТОВ "Освіта-Плюс" в особі директора Салової О.О. укладено нотаріально посвідчений договір купівлі-продажу, згідно якого ОСОБА_5 відчужив товариству "Освіта-Плюс" нежитлове приміщення загальною площею 2542,7 кв.м. (із врахуванням реконструкції та збільшенням площі на 57,6 кв.м. згідно рішення Луцької міської ради №483 від 29.12.2005р.), що знаходиться за адресою: м.Луцьк, вул.Гетьмана Сагайдачного, 6.

Згідно наданої відповідачем копії Статуту ТОВ "Освіта-Плюс" останнє зареєстровано 05.04.2006р., тобто за шість днів до укладення оспорюваного позивачем договору.

Як вбачається із Статуту та Спеціального витягу з ЄДРПОУ засновником ТОВ "Освіта-Плюс" є ОСОБА_5, який проживає за адресою: АДРЕСА_1 та за вказаною адресою зареєстровано ТОВ "Освіта-Плюс" (а.с. 59-61 т.2).

19.05.2006р. згідно витягу з реєстру прав власності №10682751 Волинським ОБТІ за ТОВ "Освіта-Плюс" зареєстровано право власності на нежитлове приміщення по вул. Сагайдачного, 6 згідно договору купівлі-продажу від 11.04.2006р.

Посилання відповідача як на підставу відмови у позові на те, що ОСОБА_5 згідно п.8.24.2 Статуту ТОВ «ЛБІ МНТУ»мав право одноособово без довіреності товариства укладати договори на суму, що не перевищує 50% статутного фонду товариства, а вартість відчуженого приміщення -968326грн. не перевищує встановленого розміру, не заслуговує на увагу суду, оскільки передбачене пунктом 8.24.2 Статуту право ректора необхідно розглядати та застосовувати в контексті прав товариства саме для ведення його статутної діяльності згідно з Установчим договором та Статутом товариства, як це визначено в п. 3.17 Статуту. Статтею 92 ЦК України чітко регламентовано, що орган або особа, яка відповідно до установчих документів юридичної особи чи закону виступає від її імені, зобов'язана діяти в інтересах юридичної особи, добросовісно і розумно та не перевищувати своїх повноважень..

Частиною 3 ст.238 ЦК України встановлено, що представник не може вчиняти правочин від імені особи, яку він представляє, у своїх інтересах або в інтересах іншої особи, представником якої він одночасно є, за винятком комерційного представництва, а також щодо інших осіб, встановлених законом.

Посилання відповідача на те, що норма зазначеної статті стосується лише договірного представника спростовується нормами ст.237 ЦК України, відповідно до якої представництво виникає не лише на підставі закону, але і акта органу юридичної особи та з інших підстав, встановлених актами цивільного законодавства..

Враховуючи, що ОСОБА_5, перебуваючи на посаді ректора на момент укладення оспорюваного договору, діяв як одноособовий виконавчий орган ТОВ "ЛБІ МНТУ", він являвся представником вказаного товариства на підставі акту юридичної особи, а саме Статуту.

Відтак, відчуження ОСОБА_5 за оспорюваним договором купівлі-продажу нежитлового приміщення, яке належало на праві власності ТОВ "ЛБІ МНТУ" товариству "Освіта-Плюс", єдиним засновником якого він являється особисто, суд розцінює як правочин, який вчинено ОСОБА_5 в своїх особистих інтересах та з метою отримання власної вигоди та всупереч інтересам ТОВ "ЛБІ МНТУ".

Статтею 232 ЦК України передбачено, що правочин, який вчинено внаслідок зловмисної домовленості представника однієї сторони з другою стороною, визнається судом недійсним.

Згідно зі ст. 216 ЦК України у разі недійсності правочину кожна із сторін зобов'язана повернути другій стороні у натурі все, що вона одержала на виконання цього правочину.

Статтею 392 ЦК України регламентовано, що власник майна може пред'явити позов про визнання його права власності, якщо це право оспорюється або не визнається іншою особою, а також у разі втрати ним документа, який засвідчує його право власності.

Відповідно до ст. 391 ЦК України власник майна має право вимагати усунення перешкод у здійсненні ним права користування та розпоряджання своїм майном.

Судом не взято до уваги посилання відповідача на те, що укладенню оспорюваного позивачем договору купівлі-продажу передувало рішення зборів засновників товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" від 03.09.2002р., згідно якого було надано дозвіл ОСОБА_5 укласти договори купівлі-продажу приміщень по вул. Гетьмана Сагайдачного, 6, повернути МНТУ кошти, витрачені на придбання приміщень та надавати на пільгових умовах для ЛБІ МНТУ приміщення для проведення освітньої діяльності, оскільки на неодноразові вимоги суду відповідач не надав оригіналу вказаного протоколу та не надав доказів його вилучення правоохоронними органами, відтак надану суду відповідачем копію вказаного протоколу суд розцінює як неналежний доказ.

Статтею 36 ГПК України передбачено, що оригінали документів подаються суду, коли обставини справи відповідно до законодавства мають бути засвідчені тільки такими документами, а також в інших випадках на вимогу господарського суду.

Як зазначалось в описовій частині даного рішення, відповідач просить при вирішенні спору застосувати позовну давність, визначену ст.257 ЦК України вказуючи, що трьохрічний строк позовної давності сплив.

Позивач в поясненні, поданому суду 02.08.2012р. зазначив, що спір у даній справі виник через недобросовісне виконання виконавчим органом товариства - ректором ОСОБА_5 своїх обов'язків. Укладаючи спірний договір та позбавляючи позивача майна, очевидно, що ОСОБА_5 діяв не в інтересах позивача, а у власних інтересах. Позивач був позбавлений можливості у законодавчо визначені строки звернутись за захистом своїх порушених прав, оскільки про обставини вибуття майна з володіння позивача було з'ясовано в результаті перевірки діяльності товариства з боку засновників на початку 2012р., яка і слугувала підставою для звернення Президента ЗАТ "Міжнародний науково-технічний університет імені академіка ОСОБА_7" до слідчих органів та порушення кримінальної справ т.в.о. начальника відділу СУ УМВС України у Волинській області за вказаними фактами, а також оскарження позивачем у апеляційному порядку рішення господарського суду Волинської області у справі №6/51-75 від 04.08.2008р. Рівненський апеляційний господарський суд ухвалою від 06.04.2012р. у справі №6/51-75 визнав поважними причини пропуску звернення ТОВ "ЛБІ МНТУ" з апеляційною скаргою та поновив пропущені процесуальні строки.

При розгляді клопотання відповідача про застосування строку позовної давності судом враховано наступне:

Позовна давність -це строк, у межах якого особа може звернутися до суду з вимогою про захист свого цивільного права або інтересу (ст. 256 Цивільного кодексу України).

Загальна позовна давність встановлюється тривалістю у три роки (ст. 257 Цивільного кодексу України).

Відповідно до ст.261 ЦК України перебіг позовної давності починається від дня, коли особа довідалася або могла довідатися про порушення свого права або про особу, яка його порушила.

Статтею 267 Цивільного кодексу України передбачено, що заява про захист цивільного права або інтересу має бути прийнята судом до розгляду незалежно від спливу позовної давності. Позовна давність застосовується судом лише за заявою сторони у спорі, зробленою до винесення ним рішення. Сплив позовної давності, про застосування якої заявлено стороною у спорі, є підставою для відмови у позові. Якщо суд визнає поважними причини пропущення позовної давності, порушене право підлягає захисту.

Відповідач не надав суду доказів, із яких би вбачалось, що ОСОБА_5 як ректор та один із двох засновників (третій засновник ОСОБА_7 помер у ІНФОРМАЦІЯ_2) інформував у будь-який спосіб ЗАТ "МНТУ" чи спадкоємців ОСОБА_7 про відчуження у квітні 2006р. нежитлових приміщень переданих ТОВ "ЛБІ МНТУ" для здійснення статутної діяльності. Крім того, враховуючи, що факт відчуження ОСОБА_5 спірного приміщення відбувся після смерті ОСОБА_7 та у власних інтересах ОСОБА_5, а також подальші його дії по оформленню договору оренди відчуженого приміщення для отримання ТОВ «Освіта Плюс»орендної плати за рахунок ТОВ «ЛБІ МНТУ»та оформлення договору суборенди земельної ділянки без згоди Луцької міської ради дають суду підстави вважати, що ОСОБА_5 приховував від ЗАТ «МНТУ»та спадкоємців ОСОБА_7 інформацію про виведення ним основних фондів зі статутного капіталу ТОВ «ЛБІ МНТУ», в зв'язку з чим суд визнає поважними причини пропущення позивачем позовної давності.

Решту заперечень відповідача, наведених у поясненнях та у виступах його представників суд не бере до уваги, оскільки вони не спростовують заявлені позивачем підстави позову та не мають жодного правового значення для вирішення даного спору.

Клопотання відповідача про залишення позову без розгляду на підставі п.1 ч.1 ст.81 ГПК України, судом відхилено, оскільки позовна заява підписана ректором ТОВ "ЛБІ МНТУ" ОСОБА_6, підпис якої скріплено печаткою вказаного товариства, а повноваження ОСОБА_6 підтвердженні доданими до позовної заяви наказами від 08.06.2012р. №1-К та №2-К.

Клопотання відповідача про зупинення провадження у справі до вирішення справи №02/5004/879/12 за позовом ОСОБА_5 до товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" про визнання недійсними рішень загальних зборів, оформлених протоколом №1 від 08.06.2012р. судом відхилено з огляду на наступне:

Статтею 79 ГПК встановлено вичерпний перелік підстав зупинення провадження у справі. Зупинення провадження у справі з інших підстав є неправомірним.

Зокрема, відповідно до частини першої статті 79 ГПК господарський суд зупиняє провадження у справі в разі неможливості розгляду даної справи до вирішення пов'язаної з нею іншої справи, що розглядалися іншим судом. При цьому пов'язаною з даною справою є така інша справа, у якій інший суд встановлює обставини, що впливають чи можуть вплинути на подання і оцінку доказів у даній справі; в тому числі йдеться про факти, які мають преюдиціальне значення (частини друга -четверта статті 35 ГПК).

Під неможливістю розгляду даної справи слід розуміти неможливість для даного господарського суду самостійно встановити обставини, які встановлюються іншим судом в іншій справі, - у зв'язку з непідвідомчістю або непідсудністю іншої справи даному господарському суду, одночасністю розгляду двох пов'язаних між собою справ різними судами або з інших причин.

Відповідач в своєму клопотанні не навів жодних обставин, які неможливо встановити по суті предмету позову у даній справі до розгляду справи №02/5004/879/12. При цьому судом також враховано, що рішення суду згідно положень ГПК України не має зворотньої дії у часі.

З врахуванням того, що суд визнає позовні вимоги ТОВ "ЛБІ МНТУ" обґрунтованими та задовільняє позов повністю, заява ТОВ "Освіта-Плюс" про скасування забезпечення позову, застосованого ухвалою суду від 22.06.2012р. задоволенню не підлягає.




Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 203, 216, 232, 238, 239, 258, 261, 391, 392 Цивільного кодексу України, ст.ст. 44, 49, 82-85 ГПК України, господарський суд, -

вирішив:

Позов задоволити повністю.

1. Визнати недійсним договір купівлі-продажу від 11.04.2006р. між товариством з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" та товариством з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс", посвідчений приватним нотаріусом Луцького міського нотаріального округу Троц Ю.Б., зареєстрований у реєстрі нотаріальних дій за №1173.

2. Визнати за товариством з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" право власності на нежитлове приміщення, розташоване за адресою: м. Луцьк, вул. Гетьмана Сагайдачного, б.6, загальною площею 2542,7кв.м

3. Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс" звільнити та повернути товариству з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" нежитлове приміщення, розташоване за адресою: м. Луцьк, вул. Гетьмана Сагайдачного, б.6, загальною площею 2542,7кв.м.

4. Стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс" на користь товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" 28068грн.50коп. витрат по судовому збору.




Повне рішення складено 08.08.2012р.



Суддя В.Л.Слупко
Відповісти
це означає, що приміщення інституту повернули Бугаям
Відповісти
Читаю та дивуюсь як у деяких людей тепер роти порозкривались - здирає кричить принижує - а чого раніше мовчали і все це терпіли , чого у інше місце не пішли працювати раз вам так погано було - напрошується вивід - не так і погано видно вам було і було чого не шукати іншої роботи тож не продовжуйте цей маскарад і не смішіть людей
Відповісти
можна було і іншу роботу шукати, але я за свою посаду 5 зарплат віддала власниці, то як було звільнитися не відпрацювавши?
Відповісти
знають всі як плідно ви працюєте в інституті(смішно читати - відпрацьовують- оце вже ви точно сказала - тільки за чий рахунок) - того і студентів у вас так багато.....по-більше навчання- по- менше халтури та здирництва і може тоді і вас там не буде - а інститут нарешті стане тим закладом яким називається ІНСТИТУТОМ
Відповісти
Сталкер!ти молодець!!!одне тільки не вірно- про "власницю, а яка вона "власниця"?????вона-воровка (бо крадіжниця їй за м'ягко сказано) а я завжди думала: ну звідки у такої наглої і тупої стеценчихи може бути якесь майно...а квартира в Києві?що може за важку працю? а золото скуповлювати мішками...цікаво, чи конфіскують?? хай би людям бідним пішло...а "сміх"-це певно сама демонівна, бо питає,чого мовчали-нє....... в душі молили Бога і видно вимолили:хай вона тепер ця "Власниця" посидить і подумає...думала,якщо всі роки сходило з рук то і завжди так буде,ще і сина підставила(а він і сам як правник повинен був би знати що бути засновником "благодійних"фондів йому по роботі не можна...а що робити як грошей хочеться...видно пішов в маму...або в тата-які батьки такі і діти...
Відповісти
Сталкер!ти молодець!!!одне тільки не вірно- про "власницю, а яка вона "власниця"?????вона-воровка (бо крадіжниця їй за м'ягко сказано) а я завжди думала: ну звідки у такої наглої і тупої стеценчихи може бути якесь майно...а квартира в Києві?що може за важку працю? а золото скуповлювати мішками...цікаво, чи конфіскують?? хай би людям бідним пішло...а "сміх"-це певно сама демонівна, бо питає,чого мовчали-нє....... в душі молили Бога і видно вимолили:хай вона тепер ця "Власниця" посидить і подумає...думала,якщо всі роки сходило з рук то і завжди так буде,ще і сина підставила(а він і сам як правник повинен був би знати що бути засновником "благодійних"фондів йому по роботі не можна...а що робити як грошей хочеться...видно пішов в маму...або в тата-які батьки такі і діти...
Відповісти
так вона всім брехала, що власниця!
Відповісти
а чого це так багато аж 5 зарплат - я тоже там робив і не платив зарплатами - напевно ви нууу дууужжеее обдарований викладач чи звичайний там працівник раз ви так за свій прийом на роботу "віддячуєте"
Відповісти
ні ви помилились я не Дем"янівна, але теж працював у цьому вузі- тому і ознайомлений з " специфікою роботи" у ньому, мені не подобалось і я пішов з нього- а ви тільки і можете що тепер на цих сторінках виплакуватись і у душі молитись а зробити якісь радикальні дії на покращення роботи чи піти з неї ви не можете- я питаю тоді - для чого уся ця писанина - мовчали то і далі мовчіть чи думаєте що від ваших писанин тут... щось змінитися ТАМ ?
Відповісти
Падалко, це Ви????
Відповісти
НІІІІ холодно-холодно....я просто звичайна людина яка не звикла плакатись ...як деякі ...а конкретно діяти.....БАЧИШ ЩО НЕ ТАК - ВИПРАВ ЩО НЕ ТАК... а оці теревені - це все дурня...ви тільки тут сміливі на сайті - а у житті?
Відповісти
Да,Падалко,це значить точно ви...ваші слова... НЕ ВСТИГЛИ ВИПРАВИТИ" ЩО НЕ ТАК" -І ДЬОРУ,СМІЛИВІ БУЛИ ЯК ГРОШИКИ З НАС ЗДИРАЛИ І ДУРНЮ ЗА ДІВЧАТ НА УРОКАХ ПЛЕЛИ...НЕ МОЖЕМ НАРАДУВАТИСЬ ЩО ДО НАС НЕ ПРИЇДЕТЕ,ПОКИ СЛАБО ВІРИТЬСЯ...І Як вас терпить БОЖИДАРНИК?
Відповісти
Михалич,Падалко!Я вас упізнала...ви такий сміливий на сайті,а в житті?як ваша падруга Надійка?вас тоже "здає"?Вас ще не поперли з політєха???
Відповісти
А 20 СЕНТЯБРЯ СОСТОИТСЯ СУД ПО ДЕМЬЯОВНЕ!ПРИХОДИТЕ,ОНА БУДЕТ ОЧЕНЬ"РАДА"!!!!!!?????? ИНТЕРЕСНО,СКОЛЬКО ЛЮДЕЙ ОНА КУПИТ,ЧТОБЫ ГОВОРИЛИ О НЕЙ ХОРОШО???? СТУДЕНТЫ ГОВОРЯТ,ЧТО ОНА К НИМ ЗВОНИТ,ПРЕДЛОГАЕТ НЕМАЛЫЕ ДЕНЬГИ,ЧТОБЫ ОРИ ПОМЕНЯЛИ ПОКАЗАНИЯ...БУБЬТЕ ОСТОРОЖНЫ!ПОДСТАВИТ!!!
Відповісти
Ну не знаю Падалка, бо працював коли такого вже там не було(хоч знаю що такий був колись деканом - розказували)- тож раджу не говорити дурниць і тут про незнайомих вам людей і про інститут у якому вам ще напевно працювати і працювати - тож не плюйте в те корито з якого годуєтесь- а пишу тут на сторінці бо почитавши ваші коментарі стало незручно за інститут вцілому- ну неподобаються вам колишні власники той що багато кому хто неподобається - скажіть їм це особисто у вічі (якщо духу вистачить але раз не казали раніше то і тепер напевно не скажете або вже коли вони не керівники то осмілієте) а не пишіть тут усяку єрунду- ІНСТИТУТУ ВІВАТ
Відповісти
Підтримую "сміх" ну досить вже - заглядаєш на сторінку думаєш ну може нарешті заспокоїлись та схаменулись - а ні - далі сплєтні пересуди...НАБРИДЛО
Відповісти
"Сміх"!!!що ти пишеш???які колишні власники?вони-то власниками і ніколи не були...читайте,як вони вкрали будівлі...а казати їм щось в очі-не поможе-у Стеценків обох-маразм...а пишуть за них якраз не єрунду-правду!і про дружка ПАДАЛКА АНАТОЛІЯ МИХАЙЛОВИЧА ВАМ,Сміх,напевно розказували:як писав на всі напрями дипломні а гроші ділили з Дем'янівною,як обзивав ВИКЛАДАЧІВ з політєхА,де він працює(умудрився і в політєсі і в коледжі у Володимирі і в ЛБІ "ПРАЦЮВАТИ"-заробляти І ЯК ВСТИГАВ???)а ви радите не говорити дурниць,ні,треба говорити але правду...хай СТЕЦЕНКО ПРИГАДАЄ,як жінок заставляла мити і красити,а чоловіки-доценти-доски пиляли і працювали на пилорамі...і студентів би було набагато більше і репутація вузу була б кращою,Якби СТЕЦЕНКИ НЕ використовували б студентів,як раб-силу...хай би СТЕЦЕНКОВІ ДІТИ ПОПРАЦЮВАЛИ НА ТАК ЗВАНИХ"ЕКОЛОГІЧНИХ ЛАБАРАТОРІЯХ"---ПРИСАДИБНИХ ДІЛЯНКАХ СІМ'Ї Стеценко...БІДНІ СТУДЕНТИ-ЯКА НАУКА???ВСІ В Гараджу до Стеценків...на поле...!!!!"ВЛАСНИКИ"скажете???ні-брехуни (ЦЕ саме м'ягке слово яке до них можна сказати-вибачте-цензура)
Відповісти
При мені " так працювали" лише ті викладачі, які і якраз боялись гніву Стеценків а хто не боявся і вмів крепке слівце у відповідь сказати - то тих і не чіпали та поважали - тож роблю вивід що ви самі робили все наказане бо боялись дати відсіч- були слабодухі бо боялись втратити роботу - значить варта була робота таких випробувань раз самі на все це погоджувались - будь вам там погано (ще раз повторюсь) ви нічого б такого не робили ------ ну а за студентів згідний - їм не було виходу --ааллее не викладачам, коли я там працював то були такі що казали що такого робити не будуть і їх не чіпали а використовували якраз таких які погоджувались без будь-яких нарікань---тоді і запитую ---ну для чого все зараз писати-- треба жити далі ---не псувати остаточно імідж вузу цією писаниною (хоча мені все одно адже я вже там не працюю, тож пишіть далі що бажаєте - але я більше не буду - ви все одно мене не розумієте і не чуєте -МОВА ЙДЕ НЕ ПРО ВАС ОБРАЖЕНИХ А ПРО ПРИНИЖЕННЯ навіть НЕ СТЕЦЕНКІВ ТУТ ВАШИМИ СЛОВАМИ --- А САМОГО ІНСТИТУТУ)агітацією вам тепер займатись не треба -0 бо всі хто забажає і сюди на сторінку потрапить і так все для себе прочитає - як потім учням у різних школах у вічі дивитиметесь ---ДОСИТЬЬЬЬЬ вже і так забагато тут понаписували (звісно це лише одна моя особиста думка можете на неї не зважати)
Відповісти
робіть як знаєте , пишіть що бажаєте - а з мене досить - скоро навчання розпочинається тож я приступатиму до роботи а ви продовжуйте так і надалі(мені було б зрозумілими тут образи та записи студентів - але не викладачів - ви ж дорослі люди не опускайтесь так низько - вам же у вузі ще працювати треба буде- я вважаю що є речі яких на загальний огляд виносити не потрібно задля доброго майбутнього вашого ж) ви знаєте я навіть не розумію чого так переймаюсь через усе це - воно ж тепер мене абсолютно не цікавить але в силу того що колись теж був працівником вузу напевно стало шкода сам ВУЗ тепер його репутацію довго трба буде налагоджувати (і винна у цьому у деякій мірі лежить і на вашій совісті через усю цю писанину_закликаю вас ще один лише раз - схаменіься і більше налаштовуйтесь на навчальний рік та ПОЗИВИВ) УСПІХІВ УСІМ
Відповісти
"СМІХ"!таких викладачів,які не працювали б як раби на Стеценків-не було,це міг бути тільки "МИЛЫЙ ДРУГ" Дем'янівни-ПАДАЛКО ЗІ СВОЇМ ДРУЖКОМ,яКІ дурили Стеценків,як могли,і мали офіційний дозвіл від неї НЕ ВКАЛУВАТИ ЯК УСІ за свою подаровану до неї любов,В ПРЯМОМУ РОЗУМІННІ ЦЬОГО СЛОВА...І ВОНИ ЦЬОГО НЕ СКРИВАЛИ:ТО Ж СТУДЕНТИ,ЯКІ ДУЖЕ ДАВНО ЗАКІНЧИЛИ ВУЗ-ЩЕ І ДОСІ ЦЮ ФРАНЦУЗЬКУ ЛЮБОВ ЗГАДУЮТЬ.А СЬОГОДНІШНІ СТУДЕНТИ,ПРОЧИТАВШИ ЦІ КОМЕНТИ,ЗРАДІЮТЬ,ЩО,КОЛИ ВОНИ ГАРНО ВДІВШИСЬ ПРИЙШЛИ НА НАВЧАННЯ-ТО БУДУТЬ ВЧИТИСЬ,А НЕ РІЗАТИ ЧИ КРАСИТИ ДОСКИ...І НЕ будуть боятися гарно одягнутися-бо баба Надя як побачить гарний одяг.то дасть вказівку викладачаи не ставити сесії...імідж вузу якраз і з'являється,коли студенти знають правду...і дійсно ВОНИ ЩЕ і досі не вірять,що не прийдеться їм платити по 2000 грн зА ДЕК Стеценкам І НЕ БУДЕ БІГАТИ сТЕЦЕНЧИХА ПО ГРУПАМ,ЯК"БІДНА" ЦЕРКОВНА МИША,І ЗБИРАТИ СОБІ НА ВИПИВКУ...А ПРАВДА ОДНА-ТРЕБА В УСЬОМУ МАТИ МІРУ(ЦЕ ПРО Стеценків)і до людей і до студентів ставитись не як до рабів які ніби-то щось винні цій сімейці...хай вуз дійсно процвітає!!!а репутація і сама поправиться тоді,коли студенти не побачать там розлюченої і жахливої СТЕЦЕНЧИХИ...ЩЕ МАЛО ХТО І ВІРИТЬ,ЩО ВІДБУДЕТЬСЯ СУД-БО ЗНАЮТЬ,ЩО ВОНИ ЯК АФЕРИСТИ ЩОСЬ НАМУТЯТЬ...ЧИТАЙТЕ КОМЕНТ ВЧК-СУД 20 ВКРЕСНЯ....
Відповісти
на яку годину суд? я дуже хочу потрапити.
Відповісти
Ви ДУЖЕ ПЕРСПЕКТИВНИХ ЛЮДЕЙ ПОСТАВИЛИ на КЕРІВНІ ПОСАДИ.Толк буде тільки не в позитивну сторону.Гнатюк Н.Е набере колектив людей які будуть збирати зі студентів гроші які необхідно завести до Киева( напевно Вам) БО ГНАТЮК ДУЖЕ ХИТРА ВОНА ГРОШІ В РУКИ НЕ ВІЗЬМЕ .А ТО ЩО ВМІЕ ВИБИВАТИ ГРОШІ ТО ЗНАЮТЬ ВСІ ХТО ПРАЦЮЕ В інституті.
Відповісти
треба певно поставити на керівну посаду РАДНИКА СТЕЦЕНКА-ТЕСЛЮКА,ЯКОМУ 77 РОКІВ...І ЯКИЙ ПОМАГАВ ЗБИВАТИ ГРОШІ ДЛЯ Надії Дем'янівної то якраз і він з нею пустили слух,що гроші збираються для Києва...і на кафедрі МЕНЕДЖМЕНТУ Демонівна зібрала викладачів і випускників і об'явила,що гроші передає в Київ,але як вияснилося--всі 45000 грн пішло в карман сімейки СТЕЦЕНКІВ...ЦЕ ІНФО МОЖЕ ПІДТВЕРДИТИ КОЖЕН ВИПУСКНИК...А НА ЯКУ ГОДИНУ СУД -МЕНІ ТЕЖ ЦІКАВО...НАПИШІТЬ ХТО ВЗНАЄ КОЛИ
Відповісти
Ви Гнатюк Н.Е так сильно не переживайте за Теслюка .Він раду собі дає в 77,5 років Дай бог Вам дожити до 77 років.А те що Ви маєте ТАЛАНТ по збиванню грошей від студентів ( не треба так себе виявляти -палити ))))На ворі і шапка горить. То це знають ВСІ ПРАЦІВНИКИ ІНСТИТУТУ.
А піти на суд обовязково треба ВАМ ....для того щоб.... перейняти досвід ,,,,
Відповісти
Гнатючку-смердючку - НА МИЛО!!!!!!
Відповісти
НАРОД ХТО ЗНАЄ? ХТО З НИХ БУДЕ ЗАВТРА В ВВМТК НА ЛІНЄЙЦІ???ЧІ МОЖНА ЇЙ ВИЇЗЖАТИ ЗА ПРЄДЄЛИ ЛУЦЬКА???І ЧІ ДАЛИ ДИПЛОМИ ТИМ,ХТО ПЛАТИВ ЗА КРОК СТЕЦЕНКО А НЕ ЗДАВ?НАМ РЄАЛЬНО ХОТЬ ДАДУТЬ ДИПЛОМИ?????
Відповісти
Дипломи не видали! Діти цікавтесь, чи пройшов ВВМТК акредетацію, бо будете з довідками! а за ту жінку і її чоловіка нічого не знаю!!!
Відповісти
Ачюмєть...а цим дітям,що зараз поступили-шо робити???
Відповісти
Ачюмєть...а цим дітям,що зараз поступили-шо робити???
Відповісти
Ну що Гнатюки? Коли вже йдете з примыщення??? Догрались? Стеценко вже ы ректор ы директор ТзОВа!
Відповісти
ХОТІВ, ЗАВЖДИ ЩОБ МОЯ ЖІНКА "СМЕРДІЛА" ЯК НАТАЛКА!!!
Відповісти
Дуже хороший чоловік Гнатюк Б.А.хто похвалить свою жінку як не чоловік так тримати ))))
Відповісти
Зараз Гнатюк Н.Е стільки вивезла грошей Власникам МНТУ що ні Стеценка ні когось іншого не поставлять на посаду ректора.Гнатюк Н.Е вміє годити і дарувати подарки вона сама Демянівні золоті прикраси дарила для того щоб бути ії доброю щоб Демянівна поставила її на посаду ректора та її чоловіка-ПРОФЕСІОНАЛА в ,,,,, а потім на неї заявила та Гнатюк Н.Е вигнала як в тому мультіку .А зараз так зробить з нами викладачами які в свій час її підтримували бо ми вже їй не потрібні треба нових викладачів набрати та з них взяти гроші за тещо вона ім дає роботу та години Як вона це робила зі студентами два роки назад за те що вони до нас прийшли вчитися ( Це треба так вміти коли скрізь щукають студентів Гнатюк Н.Е ще вміє так зробити що отримає гроші за вступ до нашого інститкту )ВЧІТЬСЯ ВЧІТЬСЯ
Відповісти
народ,ви перепутали-то ми бабі Наді золото скуповлювали-шо забули що на всі свята з нас СТЕЦЕНКИ ВИРАЖОВУВАЛИ проценти з зарплати...не можуть "бідні" повірити що пора на пенсію а по 2 тис за ДЕК,а на водичку а на столи,а купити вкусненьке додому їм..не вірю що хтось з наших пише-всіх ставила в позу р..м і знущалася роками...
Відповісти
ГНАТЮК Н,Е НІЧОГО В ЖИТТІ ПРОСТО ТАК НЕ ЗРОБИЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАВЖДИ З УСЬОГО МАЄ КОРИСТЬ І НЕ АБИ ЯКУ!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Євгенівна,тримайтесь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Стеценки-------СТРАШНІ "люди"............................Ми вас любим.............
Відповісти
http://www.vstup.info/2012/i2012i1100b.html
тут інформація про виконання ліцензійного набору ВНЗ (ТИСНУТИ НА "КОНКУРС")
так, до прикладу, коледж Стеценків при плані набору у 280 студентів - набрав тільки 57.
Відповісти
А скільки ж набрав ЛБІ МНТУ - нам навіть не написано напевно нуууу ддуууужжжееее багато що аж похвалитись немає чим!!!!!!!!!!!!! ЧОГО ЛБІ результати вступної кампанії невиставили всім на огляд - дуже цікаво взнати про результати!!!!
Відповісти
ЛБІ МНТУ не виставив результати вступної компанії того що зараз найти придурків які будуть платита Гнатюк Н.Е за вступ мало кого могла того знайшла .Люди почали ставати розумними))))
та знають що зараз іди в любий виш та здавай документи та вважай що поступив.
Відповісти
О боги! нарешті!)))))) Дітоньки, з волею вас! Щиро.
Відповісти
Спробували й ми цей шмат "хліба". Й видовища також були. ))) Ех, невдовзі суд. Гуляймо, народ. :))))
Відповісти
Гнатюк Н,Е.зараз зробить можливе і неможливе щоб звільнити всіх працівників.( створить комфортні умови щоб самі написали заяви або скаже що Київ наказав ( це в неї нова фішка))))які працювали при Стеценках .На це є 5 причин )))))
По перше щоб ніхто не знав гнилля Гнатюків( які вони порядні люди )))))Та всі вірили в легенду що вона немаїє ніякого відношення до здачі Стеценків правоохоронним органам.Що вона біла та дуже порядна ( в місті знають її порядність )))
По друге а чому не заробити на працевлаштування людей ( беру на роботу плати та займайся поборами зі студінтів бо мені треба їхати в Київ)
По третя старі працівникі як глянуть на управління Гнатюків так почнуть дзвонити Стеценкам щоб вертались ))))
По четверте всі нові працівники будуть вважати їх ректорами ( як раніше вважали Стеценків) а старі навряд чи знаючи рівень Гнатюків )))А влада для Гнатюків таке ж саме як для людини повітря .
По п"яте саме головне поки нові все зрозуміють Гнатюки вже зіб"ють не один млн гривень )))
Молодець Гнатюк Н.Е так тримати але при цьому не забувати про бумеранг він чекае,,,,,
Відповісти
читаємо і диву даємся-що ж тут здавати?всі роки ця сімейка Стеценків-Адамсів не давала можливості жодному студенту писати самостійно дипломні(без оплати 2000 грн)про це скажуть всі випускники...немає такого викладача у світі,який за екзамен брав 1000 грн(ДЕМ'ЯНІВНУ ТРЕБА ЗАПИСАТИ В КНИГУ РЕКОРДІВ ГІННЕСА)Працевлаштуватись на роботу можна було тільки тоді,як заплатиш по 2000 грн за страхування(де Стеценки зробили собі так звану піраміду і їздили безкоштовно за наше примусове страхування в Турцію і т.д.)За такими поборами,які здирала Дем'янівна зі студентів,викладачам нічого не діставалося...Ми думаємо-який же викладач заскучився за "екологічною лабораторією"-городами Стеценків???може хтось хоче з викладачів перед початком навчання викопати картоплю чи покосити траву біля їхньої хати??? а може хоче почергувати на вахті???а хто хоче покрасити чи побілити???-дзвоніть до Стеценків...а вони,як вас використають у своїх корисних цілях,скажуть про вас,що ви-отработаный матеріал(улюблена фраза Стеценко Г.С.)Стеценки,прощавайте,ми не хочемо вас бачити і чути...і працювати на вас,як раби...відпочивайте,поїдьте хоч куди,хай місто очиститься і провітриться від вас....
Відповісти
В програме конкурс нету, по той простой причине, что всех студентов фиксуют в Киеве! Они все есть на киевском универе!
Відповісти
Масло масляне те, що пишуть! пішли ті людини які в очі казали, що не хочуть працуювати нормально, бо їм більше подобається доски красити і гній розкидати на полі в Гараджі! Скажіть а гнилля Стеценко ніхто не знає, про це все місто говорить, що з ними справи мати не хоче, бо обдурять, намахають, зароблять і ніколи не заплатять! Захищайте, ваше право, а розуму у вас ноль!
Відповісти
Ти помиляєшся, Масло, пішли якраз ті розумні люди, які хочуть працювати, а з такими тупими і недалекими "ректорами" каші не звариш... Будеш робити за себе і за інших, а тобі Гнатюки в спину плюватимуть. Вони далекі від освітянських засад, етики і моралі. Їм би на базарі... плітки розводити. І не гірше !!! за Стенценків обдурять, намахають і не заплатять !
Відповісти
не було вже років з 4 ніяких робіт ні в інституті ні за його межами крім викладацької , тож не треба брехати - а на городи їздили прибиральниці та охоронці, а не викладачі- у вас застаріла і навіть дуже інформація - не захищаю Стеценків але і неправду не люблю(це ж багато людей читає)вони після добудови інституту та спортивного залу ніде людей не залучали до роботи і нормально спілкувались з людьми (ніякого "отработаного матеріалу" не було чутно з їх вуст)хоча може деколи Н,Д, і заносило інколи але у багатьох випадках - зі сторони дивлячись - такі методи "виховання були виправданими" , бо до деяких людей по іншому не можна - ТО Ж НЕ ВСЕ СКАЗАНЕ У "МИ" ПРАВДА І БАГАТО ЧОГО УЖЕ У ДАЛЕКОМУ МИНУЛОМУ ....раз так сталось - значить так мало стались - це просто доля....Інституту привіт!!!Скоро навчання - успіхів усім...
Відповісти
Вже дійсно брехня...не працювали на Стеценків?не сиділи кандидати наук на вахті?не косили сіно?і т.д.хто спілкувався нормально?-Дем'янівна?деколи заносило?деколи?да кожен день заносило і ще як!!!!такі методи виховання?_це які?----кожен день скривлена і не довольна-крик.що зриваються стіни...зміїні образи...(а як наллєш-трожи її попускає..)а хай вона пригадає,як молода людина красила цей її спортзал і впала з криши...забився на смерть молодий хлопець...а вона втікала і ховалася...-що- хоть якось наказана?треба підняти в иіліції цей матеріал...ато гроші знову зробили свою чорну справу...і ви пишете,що не заставляла робити???не дай Бог бачити таку трагедію...а її бачили всі працівники інституту...чужим горем перейнятися-це не для неї...і ви ще захищаєте її?-побійтесь Бога...може прочитає цей комент та бвдна жінка-мама того хлопця(який загинув),і якого Дем'янівна своїм криком заставмла красити свій спортзал???де справедливість?хай хтось(окрім неї)напише,що то неправда...а ви пишете-не заставляла працювати...вона-вбивця...
Відповісти
Я дуже радий що тут можна зустріти розумних людей а то враження скаладється що пишуть Гнатюки та їм подібні .
Да Гнатюки ще гірше Стеценків та набагато. підставили Стеценків слідуючі власники МНТУ вони так не зупиняться хіба може бумеранг зупинить ....
Відповісти
Мені аж смішно!!! пішли тільки двоє людей, які були проти ВСІХ!!! а ВСІ залишились на своїх місцях!!! а ви тут говорите, що ВСІ проти Гнатюк!!! СМІШНО!!! Тактика проста, не хочеш працювати - іди в інший заклад, в якому краще!!!
Відповісти
Працювала з Дем'янівною не довго ( слава Богу завагітніла ), і коли я сказала, що мені скоро в декрет, то вона чуть не збожеволіла, казала що в мене родиться не здорове дитя, щоб я така сяка! І доски, щоб я таскала, теж хотіла! і було це 1.5. роки назад. То як після таких слів можна говорити про людину нормальні речі? Люди схаменіться, не оцінить вона цього!
Відповісти
Пройшло вже 10 років, як пішла з тої божевільні, а й досі є що розказати... Проте, йдучи звідти, сказала, що людські сльози даремно не минуться, ось і повертається бумерангом те лихо, якого завдали людям!
Відповісти
Є й світлий бік медалі в цій історії. З біотеху виходиш універсальним солдатом. Після школи Дем’янівни ніц не страшно. :-)
Відповісти
За загиблого хлопчину нічого не чув бо тоді ще не працював - то ж нехай пухом буде йому земля - людину дійсно шкода - ну а хто винен у його смерті БОГ розсудить і накаже - на все ВОЛЯ БОЖА....
Відповісти
Я Вам скажу що Стеценкі ще ті негодяї ,але до травня місяця 2012 року НІХТО не МІГ подумати що Гнатюк Н.Е.ПЕРЕПЛЮНЕ ЇХ .А їй вдалося ))))) Але хай не забуває що таке бумеранг а він практично вже її здоганяє ,,,,,
Відповісти
згоден з Веселкою на всі сто...а що хлопець загинув-це страх!!!це біда...а винна СТЕЦЕНКО НАДІЯ ДЕМ'ЯНІВНА У ЦЬОМУ ГОРІ...НА ЖАЛЬ,ВОНА НЕ СПРИЙМАЄ ЧУЖОГО ГОРЯ...ТРЕБА ЩОБ ПРИЙШЛА НА ЇЇ СУД ТА БІДНА МАМА ТОГО ХЛОПЦЯ -ХАЙ ГЛЯНЕ В ОЧІ І ПРИГАДАЄ ЯК ЗАСТАВИЛА КРАСИТИ ЇЇ КЛЯТИЙ СПОРТЗАЛ ТОГО БІДНОГО МОЛОДОГО ХЛОПЦЯ... ПЕВНО ВІДКУПИЛАСЯ-МОЖЕ ПОНОВЛЯТЬ НА ЖИВО ТУ СПРАВУ...
Відповісти
Стеценків нікому не шкода(як зрозуміло з попередніх описів) а шкода сам Інститут - впершу чергу йому нанесена колосальна шкода, тож особисто я захищаю ЛБІ і вважаю що непотрібно зчиняти галас навколо усього цього задля добробуту НЕ СТЕЦЕНКІВ А ІНСТИТУТУ. ОСЬ У ЧОМУ СПРАВА....
Відповісти
шо ж то за люди,які захищають стеценків(не хочетьсч писати їх навіть з великої букви)-------це ж самі вони пишуть,бо ж у них навіть друзів немає...а бумеранги будуть їх ще довго бити(скільки вони обідили людей-то буде і стільки бумерангів...)
Відповісти
інститута в принципі давно вже нема є середня школа( з інституту стеценко завжди робила так і буде робити Гнатюк Н.Е )в них такий рівень їм до навчального закладу дужееееееееееееееееееееее далеко практично не реально.викладають діти та ті які є потрібними людьми( в матеріальному плані бо ВОНА (Гнатюк Н.Е ) просто так слова не скаже в неї скрізь цікавлять гроші)для Гнатюк Н.Е.
Відповісти
дуже далеко було дійсно до навчального закладу,коли стеценки доїли бідних студентів і здирали гроші на свій бізнес-страховки...а викладають,як ви пишете,діти-а ці діти мають магістра і вчаться далі..одна була дем'янівна-ОТ ЧИЙ ДИПЛОМ ПРО ВИЩУ ОСВІТУ ТРЕБА ДІЙСНО ПЕРЕВІРИТИ відповідним органам(ЦІКАВЕ ІНФО!)...стеценки,не плюйте на людей...дивіться за собою і тим,чим ви займалися довгі роки..ви-жахіття!!!читайте,що пишуть вагітні,читайте,що ви обірвали життя молодій людині як ви знущалися з людей!!!чекайте суду і моліться,щоб не поприходили всі діти,з яких ви здирали і не видавали дипломи(це про ВВМТК)
Відповісти
а прийдуть, обов"язково, бо всі кажуть, що у демонівни все схвачено і все буде для неї добре. треба ще і журналістів привезти, особливо з Володимира, шоб було про що у газеті почитати.
Відповісти
Інститут є і я у ньому працюю, а мені вже далеко не 20-ть та не 30-ть - тож там працюють не лише діти (як тут висловлювались), і не діти -а молоді спеціалісти (якими напевно кожен з вас у свій час був - чи ви відразу з пелюшок у старих начальників чи кандидатів перетворювались)і не середня школа - а ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (правда лише для тих які хочуть дійсно в ньому навчати та у відповідь на це вчитись, а не відсиджувати пари)а легковажних, некомпетентних та лінивих до навчального процесу та навчання в цілому(як викладачів так і студентів) - дуже багато, причому їх багато не лише у ЛБІ а і у інших навчальних закладах починаючи від садочка, школи і т.д. - так влаштований світ - весь світ- не лукавте і гляньте правді у вічі - на кожній роботі є той що працює і той хто відпрацьовує - але це ж не змінює справи вцілому - ІНСТИТУТ випускає висококваліфікованих спеціалістів своєї обраної справи ( дійсно тих хто переймається своєю майбутньою професією без допомоги знайомих та батьків- а таких завжди небагато)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Я навчаюсь в ЛБІ і мені там подобається викладачі там супер в євгенівни прекрасна дочка і чоловік! Інститут був і є! А про гроші не хочеш вчитися плати! Не поливайте брудом нікого!
Відповісти
ну не буде вже у ЛБІ толку- його час вийшов- набору майже немає уже3-й рік поспіль- уявляю що буде далі - ніііі точніше навіть не уявляю що може бути далі ... ще гірше... напевно саме так ....а це вже можу собі уявити....бо воно так і є....
Відповісти
ну хто там вчиться - не смішіть людей- просто дають дипломи за 5 років викачування бабок з студентів- величезних бабок- вчаться - ну ну- хто нічого не знає не вміє і не зможе чи не хоче знати і вміти - туди вам і дорога
Відповісти
шо значить толку немаэ? я там вчусь і група в мене-супер і викладачі тоже...шо ж ти "рок" пишеш?з якої то ти групи?ти шо хочеш в політєх?то бабла не хватить а діпломи наші то київські
Відповісти
викладачі - які викладачі- бояться щоб у них щось не спитали бо читають самі не знають шо- а ми і привикли і не питаємо вже бо попадемо на перездачу і на бабло- вчать - нє роблять вигляд шо вчать- а деякі і не стараються притворятись - вобще роблять своє а ми в інеті сидимо чи а аудиторіях - як хто...
Відповісти
і куди на роботу вас з тими київськими дипломами беруть- хіба що "грущиками" чи продавцями у Нову Лінію, а десь на толкових роботах бояться і випускників і диплома вашого роботодавці як вогню
Відповісти
даааа прийшли сьогодні туди а там хороших викладачів які старались нам знання дати вже немає, а ті шо сачкували чи нічого самі не знали остались, як тепер будемо вчитись непонятно?!!!добре що вже скоро закінчуємо навчання - домучимось якось.
Відповісти
Точно, на кафедрі компютерних наук та біомедичних апаратах вобше нікого толкового не осталось аж страшно - як вони нас вчити будуть якщо самі нічого з того шо розказують не знають- питаєш у них а вони будто би не чують і чого ушли нормальні преподи- і навчити могли і поговорити про жизнь- жалко
Відповісти
ото вас всіх поперло після першого дня так називаємого навчання- ви пишіть пишіть нам простим людям інтересно тут почитати про ваш вуз а чого це від вас викладачі втікають?
Відповісти
А хто ушов я просто ще не був на парах?
Відповісти
Багато хто- прийдеш сам побачиш- буде тобі "сюрприз"
Відповісти
а я взнав хто пішов з комп наук це той смердючий Падалко який на парах гадів мочить! не гоніть,ви шо за ним так плачете?так він з бабкою Надьою стригли бабло за декі,і він клєїв курсаки і "писав"діпломні а він шо знання давав?сижу в контактах зараз і всі наші ржуть з того Михалича-тепер хай в політєсі бабло зістригає...
Відповісти
Ти Саньок щось не все взнав там не тільки Падалко пішов а ще багато викладачів і не тільки з цієї кафедри а з інших тоже
Відповісти
о,не вірю,як той крутяк пішов напевно сам злякався що з Дем'янівною підуть в парі:"працювали" на свій карман добренько!а ще не видно того тормоза-Гураля(попоносили ми йому подарочки!!!!!!!!)а тормоз тормозом-спитаєш шо небудь з його психології-очі вирячить-і посилає купити йому шо небуть і за нормальні гроші!ну напишіть хоть хто небудь-нема,хіба шо сам себе захистить.от цікаво де він зара-як і де буде тупити????
Відповісти
хто ще?
Відповісти
цей день сьогодні!
Відповісти
НУ І ЩО??????????????Яка нам різниця який день - немає тих є теперішні - нічим не лучші!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Біжи звідти, сонце. Ой, біжи. :-))
Відповісти
сьогодні був суд над нашою Надійкою.хто знає-який результат напишіть.цікаво чи кидалася на суддів...чи плакалась яка вона бідна і благодійна...напишіть шо вона там плете-засідання то відккриті...
Відповісти
Пішло багато викладачів серед них : Теслюк,Панасюк, Гуров,Бєлоусова, Завацька,Шавула,Падалко- це ті шо я знаю може їх і більше(серед них є ті шо шкода шо пішли а є і ті яких не шкода)
Відповісти
а в ЛБІ то пусто - зайди хоч вранці хоч вечері - а там пусто і тишшшшинаааа.............
Відповісти
А це все ви робите!
Відповісти
Не Завацька- а Завадська Олена Федорівна- я це запамятав і вивчив бо 3 рази титулку передруковував у неї - бо було з помилками - класна учілка - вчила добре і заставляла за компами робити і лекції вчити- не спишеш у неї- але деколи трохи дозволяла і списати.
Відповісти
не знаю хто така ПанасюкХоч казали шо не цікаво і нічого не навчила.одну дійсно жалко це Бєлоусову,аЗ Теслюка-ЦЕ ТОЛКУ НЕ БУЛО НІЯКОГО-ЗАЙДЕ НА ПАРУ З ГАЗЕТКОЮ і розказує про комуністів шось таке старе шо і в книжках немає..Демьянівна бігає хоче гроші шоб ми платили за перездачі а він каже шо біотєх це дєрмовий інститут і на фіга ми сюди прийшли а не пішли в ВНУ.Гураль-не знаю де його взяли-ділок,тіпа вченого з себе корчить а сам ту психологію не знає зовсім.а книжечки дорогущі ми то йому попокупляли.а він взагалі любив шоб йому шось і весь час дарили..Завадська як Завадська тільки питала(тоже шось з себе корчила)а знань не давала ніяких.посадить нас за компи а сама засипає.Падалка то весь Луцьк знає-у всіх інститутах грошики зашибає-проибіжить на пару і зразу біжить до Демьянівної і думають за шо то ше бабло позбирати.а Шавула позбирає з нас по 50 грн тіпа на потреби інституту-і тіпа під дурочку косить.ну,напишіть хоть хтось шо це не так...хіба вони самі прочитають і напишуть.от така петрушка.
Відповісти
отото да-ЗАВАДСЬКА ОЛЕНА ФЕДОРІВНА!!!!Отото вже і викладач.дивиться в комп і сама квадратні очки робить ЗАВАДСЬКА вона і є Заіадська а то чуєш-ОЛЕНА ФЕДОРІВНА!!їй ше до викладача... хоча б щось вивчила..не то шо скушно а смішно доколупується до єрунди а нового нічого не розкаже.навіть ті шо прийшли з села і то більше знають.є за ким "жаліти"
Відповісти
у якый ти групы вчилась Ася що так про всых викладачыв знаэш хоч вони на рызних кафедрах читали , причому у нас у групах компютерщикыв дывчат немаэ - ти не з наших(напевно наша нова ректорша так себе виправдовуэ що викладачи втикають) - звыдки ти така "розумна"взялась- напевно на супер кафедри - англобыомедкомпютерный кафедри- пидставна утка ти АСЯ
Відповісти
Нормальний мужик Теслюк - правда сердитий майже завжди був але розказував нормально, а Панасюк - культурна та вихована людина та викладач - поважаю, Гураль як Гураль всяко бувало- терпiти можна було книжки то ше не найгiрший варiант здачi був- за iнших не знаю бо не вчили мене, а Романова ( така коротко пострижена) ото смiшна учiлка я не понiмав про що вона говорить- як iнопланетянка
Відповісти
Хто спав на парах - Фєдорівна - ото точно пише той який в неї на парах не був - та вона даже не давала на сайтах сидіти чи в стрілялки пограти- ну коли добре попросимо то тоді хіба вже підавалась на наші уговори але рідко таке з нею було- а так все повторяла ... вчіть вам нада буде потім (зациклена була на цьому, кожного окремо перевіряла)бо може декому і нада те програмування чи бази даних а мені напрімєр нє, але я її слухався і робив вигляд що вчу бо ж старалась всьотакі і розбиралась в тому про що розказувала хочь і казала що вона математиком раніше була а тут стала внєзапно інформатиком
Відповісти
ти напиши мені Гріша як то можна бути математикои а потім "внєзапно"стати інформатиком???????????(це про ЗАВАДСЬКУ)зато титулку заставляла міняти сто раз(як же інакше показати себе умною учілкою?)з неї такий інформатик як з клоччя батіг
Відповісти
Ну видно відразу що тут на цій сторінці один під різними іменами пише бо тільки одне "шо та шоб" - ви що думаєте у ЛБІ такі тупі студенти що написати такі прості слова правильно не можуть, думаєте якщо так напишете то вас за студентів приймуть ... та ні .. ми ж студенти- дорослі люди які писати вміють а тим більше у таких простих словах помилки точно не зробимо, тож пишіться під своїми справжніми іменами якщо не боїтесь
Відповісти
Карась ти чого сюди заплив- ти не там плаваєш- з очками ходила Сурова ото точно робила квадратні очки або зовсім втікала з пари тільки кине нам якісь листочки з завданнями а сама дьору з кабінета даже спитати нема кого - будто вєчно занята була...а ми .....
Відповісти
Я вже закінчив,Слава Богу, той "інститут"страшно кому сказати де вчився-мучився точніше,стільки часу втраченого і грошей шкода, але хочу сказати що Завадська точно - добре вчила навіть нас заочників, я надовго запамятав що є "абсолютна та відносна похибка"бо заставила вивчити перш чим поставила екзамен з предмета (смішно назву предмету забув а про похибки повню)і даже якусь там задачу на дошці розвязувала - одні таблиці малює щось там рахує а нам смішно - ми ж заочники - постав і все на тому - та ні старалась вона це точно - я лише у неї курсову роботу без грошей сам здав за всі роки, а якісь там КАРАСІ - це ж риба що з риби візьмеш - смердить тільки- а ще там толковий був Тулашвілі(ніби правельно) але він вже давно там не читає
Відповісти
не пишіть хвалєбні оди ЗАВАДСЬКІЙ ВОНА ТОГО НЕ ВАРТА! це якесь чудо яке само хотіло щось показати а не завжди виходило.дєнєг з нас заочників збирала нємєрєнно(тільки імідж робила строгої і не приступної)
Відповісти
Щоб у тебе така зарплата все життя була скільки вона брала- та вона даже цукерки взяти чи квіти на 8 Березня не хотіла - розривала ту коробку канфєт і з нами ділилась
Відповісти
а що пані Наталія Євгенівна не подобається як хороші речі пишуть про викладачів які завжди вам не подобались - то треба їх тут принизити ніби від імені студентів - ну зрозуміло сплєтні та образи - це у вашій родині ЗАКОН - так і продовжуйте. Ви студентів на парах втримуйте а не на цьому сайті дурниці усілякі пишіть- всі ці люди вже пішли від вас і дали вам повну свободу дій .... працюйте
Відповісти
Ага точно...теперішня наша ректорша нам на англійській компютерщикам давала слова та тексти медицинські - зачем воно нам,а вона валила всім однакове по всіх групах лбі - зачєм напрягатись - або вобще на парах не була а енкі з будуна наставить а нам потом плати а сказати їй про це страшно а то на тесті завалить- а тоді платити треба буде їй бабкі і не маліііііі - та грошики любить
Відповісти
Теслюк - нормальний мужик - та й другі викладачі які були чи є у ЛБІ нормальні - хватить - пишете тут одну брехню - я там вчусь і все кльово - скоро дємбель - гульнем...
Відповісти
усе це нецікаво! Напишіть про Надійку - суд то вже був !!!!! І як суд пройшов - цікаво !!!!!!!!!Напишіть може хтось був чи знає.
Відповісти
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ



РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"28" серпня 2012 р. Справа № 5004/726/12

за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету", м. Луцьк

до відповідача 1: товариства з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс", м. Луцьк

до відповідача 2: Волинського обласного благодійного фонду "Ліки", м. Луцьк

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний Науково - Технічний Університет імені Академіка Юрія Бугая", м. Київ

про визнання недійсним договору пожертви від 10.05.2005р., визнання недійсним договору купівлі - продажу від 02.08.2006р., визнання права власності, витребування з чужого незаконного володіння майна, виселення.

Суддя Слободян П. Р.

Секретар судового засідання Ведмедюк М. П.

За участю представників сторін:

від позивача: Сєтов М. О. представник (довіреність у справі)

від відповідача 1: Стеценко Г. С. - директор, Ульчак Б. І. адвокат (довіреність у справі)

від відповідача 2: Бурда Д. П. адвокат (довіреність у справі)

від третьої особи: н/з.
.....
Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. 82, 85 - 86, ГК України, ст.ст. 92, 93, 203, 215, 232, 237, 238, 241, 257, 261, 237, 321, 330, 387, 391, 392 Цивільного кодексу України, ст.ст. 33, 34, 43, 44, 49, 82 - 85 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд,-

в и р і ш и в :


1. Позов задовольнити повністю.

2. Визнати недійсним договір пожертви від 10.05.2005р. укладений між ТзОВ "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" та Волинським обласним благодійним фондом "Ліки", посвідчений приватним нотаріусом Луцького міського нотаріального округу Дунаєвою Ю. О., зареєстрований у реєстрі нотаріальних дій за № 665,

3. Визнати недійсним договір купівлі - продажу від 02.08.2006р. укладений між Волинським обласним благодійним фондом "Ліки" та товариством з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс", посвідчений приватним нотаріусом Луцького міського нотаріального округу Грушицькою В. В., зареєстрований у реєстрі нотаріальних дій за № 3518.

4. Визнати за товариством з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету" право власності на нежитлове приміщення, площею 645,5кв.м., розташоване за адресою: м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 3.

5. Витребувати з чужого незаконного володіння ТзОВ "Освіта - Плюс" та виселити останнє з нежитлового приміщення площею 645,5кв.м., розташоване за адресою: м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 3.

6. Стягнути товариства з обмеженою відповідальністю "Освіта-Плюс", (м. Луцьк, вул. Кравчука, 2/9, код 34310174) та Волинського обласного благодійного фонду "Ліки", (м. Луцьк, вул. Електроапаратна, б. 3, код 26414733) в користь товариства з обмеженою відповідальністю "Луцький біотехнічний інститут Міжнародного науково-технічного університету", (м. Луцьк, вул. Сагайдачного, б. 6, код 31572252) по 6019,00грн, з кожного, витрат по сплаті судового збору.



Суддя П. Р. Слободян
Відповісти
Ось і приміщення на Електроапаратній у Стеценків відсудили. і тут "прольот". Браво!
Відповісти
Тільки про кого небуть хочеш щось добре сказати а тут зразу хтось знайдеться хто брудом стане поливати - давайте просто ділитись новинами про Стеценків, а не ганити інститут, ректорів, викладачів та студентів - це гадко, аж не хочеться сюди заглядати - бо знов якусь гидоту прочитаєш
Відповісти
ООООООООО у нас в інституті всі викладачі викладають нам не те що знають а що їм дали - а вони нам на парах так прямо і кажуть - а куди їм діватись - робота всім треба от вони і викручуються як можуть - скоро повар буде нам історію викладати- поступайте до нас - у нас весело
Відповісти
Шановна Гнатюк Н.Е і Ваша Дуже "вихована" донечка, Зарембюк Т.! Ну просто надоїло читати Ваші шедеври обгажування всіх і вся!!! Ваш стиль висловлювань так і пре з цих сторінок! Ви ж, Н, Є., напрочь забули, як Вас Дем"янівна дочкою називала. як посаду дала, доступ до грошей! Як допомогла купити кандидатську, навіть грошей позичила! А як же ж Ви Їй "подякували"!? Дем"янівни не шкода, адже вона отримала те, що заслужила! Страшно усвідомити, на що може піти безмежно підла людина! А тепер Ви пишете гидоту про людей. які не захотіли з Вами працювати! Для Вас Завадська паганий спеціаліст!? А Ви забули, що маючи в дипломі спеціальність "російська мова і література та... англійська мова" Ви сміливо викладаєте англійську! Ха-ха!!! Перестаньте лити бруд на всіх! Студенти набагато розумніши, ніж Ви про них думаєте!Вони самі дадуть оцінку своїм викладачам!
Відповісти
а чого так мало метрів- інститут то великій - а що тепер з іншою площею буде?????
Відповісти
напишіть хто був на суді у Дем'янівни???кажуть там був її син професор з права-поміг???
Відповісти
ото то вуз - а як агітують то тільки хороше розказують - як казку - а тут почитаєш то страшно стає. БРРРР.....
Відповісти
Гнатючку та її сімейку - на мило, знов гроші збивати буде з студентів- та жадна зараза- за мої всі роки наукі там цих останніх два роки були найгіршими коли вони управляли- а тепер я закінчив і можу говорити про все це - ВЖЕ НЕ СТРАШНОООООО
Відповісти
саме дивно, що пишуть про все і про всіх,хто правду а хто із заздрощів брехню-але головне, що стаття то- про СТЕЦЕНКО НАДІЮ Дем'янывну ы про те, скільки кровушки вона попила людям які там працювали,згадали вагітні про її фашистські знущання над ними,скільки грошиків вона буквально видерала зі студентів і їх бідових батьків-і це було роками!!!!сьогодні маючи мільйони,купу нерухомості по всіх містах України(Росію не беремо до уваги-інша держава)доказано що іиідж інституту якраз і вона створила-своїми поборами і приниженнями...от цікаво,чи все таки в нас дійсно самий гуманний суд в світі????стаття то про неї і її здирництво!!
Відповісти
То як Гнатюк не нравиться як гадость про вас(ладно вже - буду на ви) пишуть, а на другіх писати можна а на вас - нє, попробуй!!!!! добре почути коєшо про себе - а головне правду- барига, взяточниця і брехуха(обєщає золоті гори а маємо - велику ДУЛЮ)- ми то так мовчимо - довчитись треба - а тут можна все сказати - НУУУУ ТРИМАЙТЕСЬ... в.о. ректора.... Давай народ напишем що вона варта- ВПЕРЕД,,,,,,,,,
Відповісти
Гнатюк на мило,мило,мило...............чого вернулась - вали от сюда........... без тебе було добре...........
Відповісти
А інститут то гнувся,гнувся і ... - загнувся....В.О. ректора Гнатюк ваша заслуга тут - ВЕЛИЧЕЗНА- молодца...
Відповісти
всіх нормальних викладачів вижила а фуфло оставила - таких як і сама - ФУФЛО
Відповісти
як вони вже всі надоїли- ну нема толку в інституті і все тут
Відповісти
Шановна Наталіє Євгенівна напишіть (бо у вас тут добре писульки виходять) чому це ваші студенти пишуть тут про вас же гидоту замість того щоб на парах вчитись??????????????????
Відповісти
Тримайте студентів , любіть їх , бережіть їх та слухайтесь бо вони тепер у вашому інституті - як "вимираючий вид" скоро будуть занесені у Червону книгу- ото ви дожились - тільки не кажіть нікому бо і ті повтікають...
Відповісти
тут питали, що буде з рештою плоші інституту - нічого не буде, бо її не існує на папері. Стеценки, як завжди, маючи намір зекономити, жодні перебудови та надбудови не узаконили в належному порядку. Скупий платить двічі.
Відповісти
Ага у нас он фізичка читає інформатику та і Сурова тоже помоєму математичка(сама казала колись)а читає всяку інформатику - о яка петрушка - точно у нашому інституті всі все можуть, тільки Клімук вродіби настоящий інформатик розбирається трохи у компах - але ХАЛЯВЩИК йому б тільки в каптьорці сидіти і щоб його не трогали
Відповісти
завадська заспокойтесь пішли то і ідіть.а та фізичка про яку ви так пишете вже за місяць другий захищається.що вас жаба задавила?ви-мужик в юбці і тут вас усі впізнали...........................................................ваща манера попліткувати....може після вашого уходу аура біотєха очиститься!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Та нєєєє я не Завадська, а фізичка то наша любіма Вікуся- класна - я б з нею гульнув- жалко жената і дитину має
Відповісти
сиджу тут і читаю як одні люди інших брудом поливають(дивно і смішно- як люди низько можуть опуститись) - вам не набридло- так тут може хто хочеш і що хочеш писати - і правду і брехню (для насмішки) а ви реагуєте -відписуєте - і виходить все це "спілкування" тут гадким - пишіть краще про покращення у інституті після уходу старого керівництва і всім цікаво і без образ. Ну принаймні мені цікаво буде , бо я наприклад проживаю тут недалеко і інститут цей у мене на очах строївся
Відповісти
МИР ВАМ ВСІММММММ!!!!!!!!!!!!!!!!!!не обзивайтесь, не сваріться та не ображайтесь один на одного .
Відповісти
Якій там мир- інститут розрушається а нам що робити - мені то ще довго вчитись - куди піду - вже взнавав - у другіх інститутах академ разніци такі що грошей немєрєно треба доплатити- ну ладно буду йти на пари.....
Відповісти
все,дістало!!!!цю брехню пишуть ті викладачі,що пішли,бо не хотіли допомогати зберегти ту документацію(щоб студенти мали змогу вчитись далі і отримати дипломи),яку хотів знищити чи спалити БУ "РЕКТОР" СТЕЦЕНКО Г.С.і ті,які хотіли приходити на 2 дні в тиждень(причому ставлячи ультиматум-саме в які дні,БО В ІНШІ ДНІ ЇМ БІОТЕХ НЕ ЦІКАВИЙ-це ЗАВАДСЬКА О.Ф.)або ті,які не цікавились ні студентами,ні життям інституту,ЯКІ СИДІЛИ ВДОМА І САРКАСТИЧНО СМІЯЛИСЯ З ТИХ ЛЮДЕЙ З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ-ВИКЛАДАЧІВ,ЯКІ ДО ТЕМНОЇ НОЧІ СПАСАЛИ ВСЮ ДОКУМЕНТАЦІЮ ВУЗУ,ЯКУ СТЕЦЕНКО ЗАЯВИВ,ЩО ДО РАНКУ ЗНИЩИТЬ.АЛЕ СЛАВА БОГУ Є БОГ НА СВІТІ-І ВСІ ПОБАЧИЛИ,ЩО СТЕЦЕНКО ВЕЛИКИЙ АФЕРИСТ!А ЗАРАЗ ІНСТИТУТ,СЛАВА БОГУ ПРАЦЮЄ І НЕ РОЗРУШАЄТЬСЯ(ЯК ви ПИШЕТЕ)А ТЕПЕР-ГОЛОВНЕ!!!!!!!!!!!!!_------------ХТО БУДЕ ПИСАТИ БРЕХНЮ,ТОГО ХАЙ БОГ НАКАЖЕ(МОЖЕ ТАКИМ ЧИНОМ ВИ ПЕРЕСТАНЕТЕ ПЛЮВАТИ НА КОЛЕКТИВ І ПИСАТИ ГИДОТУ,А БОГ ВСЕ БАЧИТЬ І РОЗСУДИТЬ...У ВАС УСІХ Є СІМ'Ї І МОЖЕ ТІЛЬКИ ЦЕ ВАС ЗУПИНИТЬ,А ЯК НЕ БОЇТЕСЯ БОГА ТО ПИШІТЬ БРЕХНЮ)
Відповісти
Ви милі друзі, пишите, що тут погані... згадайте, що було... ви повні...))))
Відповісти
Оце ви гарно відмітили - є Бог на світі - і Він все бачить.........а кому чого боятись не нам вирішувати .........не нам вирішувати кого наказувати ..........усе це зроблять за нас вищі сили - тож досить тут лаятись та оправдовуватись - Слава Богу!!!!!!!!!!!
Відповісти
На віки слава - точно давайте жити дружно (як у мультику- пам"ятаєте)!!!!!!!!!!!!!!! а то тут дві сім"ї між собою сваряться а ми все це читаємо - кожному своє - це іншим людям не треба!!!!!!!!!!!! Хай всім буде у світі добре.Не тримайте зло бо воно до вас же і іде.Не думайте що хтось тримає зло на вас, вмійте прощати та прощені ви будете!!!!!!!!!!!Мир усім.
Відповісти
хватить себе вихваляти - "спасали", сказали б всім і всі б спасали - а не тепер з себе великих трудівників робити - ми всі хто працює в Біотехові робимо одну справу - і кращих чи гірших у нас немає - якщо ви ще досі не зрозуміли!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
посовав би хтось із вас оті папки з паперами, та повозив би
їх куди потрібно, не те що писати прізвище "отих колишніх ректорів" а в думці їх згадати не змогли....а зараз важкий час в ЛБІ, важкий бо після них г..но розгрібати не один рік треба....а ми СПРАВИМОСЬ - бо ми СИЛА!!!!!
Відповісти
Григорій Семенович та Надія Демянівна з святом вас.
Відповісти
ЗАВТРА З УСІХ НЕ ПРАЦЮЮЧИХ В БІОТЕСІ ПО 30% З ЗАРПЛАТИ..))))) АХАХАААААААААА..
Відповісти
з яким святом ви вітаєте Стеценка Григорія? У нього 4 паспорта громадянина України і 4 ідентифікаційних кода!!!!!!!! По якому паспорту вітаєте?
Відповісти
Яка різниця скільки у людини паспортів - просто хочеться привітати людей з святом- ще раз із СВЯТОМ ВАС СТЕЦЕНКО Г.С. та СТЕЦЕНКО Н.Д. Усе буде добре.
Відповісти
коли тобі за 60 і тебе ненавидить хоча б 10 чолоквік - то у тебе добре уже не буде ніколи, моли Бога, аби не було ще гірше...
Відповісти
ЕЕЕЙЙЙ АААУУУУ де пропали - чого замовкли і не обсираєтесь тут один на одного - так не цікаво.....вперед....на Стеценків, на Гнатюків, на викладачів ... давайте ...скучно...
Відповісти
ага, для відьми найстрашніша кара - забуття! тепер життя піде без неї - і це добре!
Відповісти
а декому і 60 немає а ненавидять вже напевно більше 10 "чолоквік"- їм буде гірше ??????????не кажіть того чого не знаєте.
Відповісти
я якраз добре знаю, про що говорю.
а ви все не заспокоєтесь.
тут мова про Стеценко, вона гроші взяла за екзамен, хоча її попередили, що б не брала.
це вона тими грішми обмазалась - ритуал у неї такий на збагачення. але ж вона не знала, що вони мічені ізотопами, тому вона світилась на сканері, як новорічна ялинка.
це вона ті гроші заникала у каптьорці, у коробці з-під взуття. і це вона - професор і інтелігентна людина - для того, щоб знищити список студентів, які заплатили їй за екзамен, погрожувала слідчім справити малу нужду перед ними у свому кабінеті, якщо її не пустять у туалет до обшуку.
і це вона, аби врятувати власну шкуру готова знову підставити ту, що їй допомагала - вірну подругу-колегу.
так що поговоримо про тих, кому погано вже зараз, а ті, кому буде погано потім, почекають.
Відповісти
А що стало з Дем"янівною, хто знає? Де вона зараз?
Відповісти
Почався судовий розгляд 20 вересня, у справі проходить 60 свідків та одна співучасниця, яку Демонівна слізно впрошувала все взяти на себе, а вона (Стеценко) цій співучасниці дітей до пенсіїї догодує... Але останній стало розуму відмовити. Розгляд затягнеться, така маса людей - всіх мусово у суді допитати. Знаю також, що у цій справі фігурує значно більша сума, ніж 17 тисяч, у рази.
Відповісти
Гнатюк, в тебе забагато вільного часу???!!! Про всіх пишеш-поносиш, а сам що білий і пухнастий???!! Подивись на себе в дзеркало, поки ще габарити дозволяють! В самого одні бак$$$$$и в очах...
Відповісти
почитайте всі мої коменти і, може, нарешті зрозумієте, що я - не Гнатюк і до інституту стосунку не маю. я, навіть, не з Луцька, і Стеценків не люблю абсолютно безкоштовно. і якщо мене попросять допомогти остаточно перекрити ім кисень, допоможу кожному, хто звернеться. знову ж таки безоплатно. а часу у мене дійсно багато, бо коли ця відьма мене звільнила, вона думала, що цим мене знищила. але тепер я - директор, маю фірму і із задоволенням спостерігаю за професорськими конвульсіями. а не треба було людей ображати.
вибачте, але особливі почуття викликала новина, що синка поперли з посади завідуючого кафедрою академії генеральної прокуратури і взагалі зі штату за корупційною статтею. я знаю, що це не гарно. але сила мого гніву на цю сімейку, незважаючи на роки, ще велика.
Відповісти
а вона зараз на свободі?
Відповісти
на пыдписці про невиїзд
Відповісти
не хвилюйтесь ви так вони багаті люди - відкупляться (може сума і значна буде але мені здається відкупляться) тож не псуйте нерви спогадами давного минувшого часу - бережіть здоров"я Гнатюк ви чи ні не має значення - ви людина , а людям потрібне здоров"я- усього найкращого
Відповісти
дякую, що вас хвилює здоров"я інших людей. сімейка стеценків мені його добре попсувала.
а моє відношення до цих подій таке, як у анекдоті:
"- Абрам Моисееевич, вы на похороны пришли тоже поскорбеть?
- Нет, я - таки убедиться!"
Відповісти
а інститут то вже не цікавий навіть тут ... ну що казати вже про реальне життя - НЕ ЦІКАВООООООООО
Відповісти
Новинка! А читали на дверях в інститут наказ МНТУ про те що Стеценка поновлено і переведено на посаду двірника.із збереженням посадового окладу. Якщо чесно то це якась дурня, залишили б вже в спокої старікашку...
Відповісти
це сам старікашка відмовився від посади почесного ректора, подав у суд на поновлення, суд його поновив, але Бугаї знайшли спосіб його позбутися іншим шляхом.
Відповісти
А як його (цоього старікашку)залишити в покої коли він сам цього не хоче. Весь час всім підлеглим торочив не хочуть вас керівники то йдіть...А сам обікравши Бугаїв рветься через суд до них на роборту - де істина ... ... Ходить під криміналом за крадіжку приміщень інституту та гуртожитку і проситься (через суд) до власників на роботу ...Може вже пора зрозуміти, що прийшов кінець безглуздій не моральній, антилюдяній, безмозглій СТЕЦЕНКІВЩИНІ. А новим керівникам МИ не дамо цього повторювати.
Відповісти
А ви все ніяк не заспокоєтесь.....старікашка поганий - а давайте поговоримо про теперішніх керівників вузу - вони хіба чимось кращі???? - такі ж самі !!!!!!!!!!!!!!!!!дружили з старікашками, вилізли через них на гору, всунулись у керівну посаду а тепер "добили" старікашок - чим вони кращі і, доречі, так само людей ображають як і старікашки (як ви кажете)я сказав би що Стеценко Г.С. культурніше себе вів з працівниками ніж теперішні керівники- одне приниження та зневагу (вони ба начальтво а ти - ніхто)відчуваєш у кожному їх русі, слові чи погляді.........ВОНИ ВСІ ОДНАКОВІ,,,,,,,,,
Відповісти
мені теперішні нічого поганого не зробили, та й не цікавлять вони мене.
Відповісти
Це їз серії "пригріла змію на грудях". :-)
Відповісти
ай правда кому таке г... цікаве може бути- о у них навіть фамілія починається на ту саму букву - Г... - вони і є г...
Відповісти
Власне, які новини на сьогодні? Що вирішив суд? Хто знає?
Відповісти
точніше із серії пригріла Демянівна - БАГАТО ЗМІЇВ на грудях- їх же там ціла сімейка.....тих нових зміїв та зміючок- ну ... нічого скоро загнеться інститут і змії разом з ним - а до того все йде і вже давно...але може вони ще вспіють накрасти у МНТУ трохи грошей,наспівуючи наслєднікам Бугая які вони чесні та хороші
Відповісти
А вже крадуть по повній програмі!! Таке враження. що як перед кінцем світа!!! Невже ж не набереться ця підлота - Гнатючка на свою голову! А її дебільна донечка що робить!? Вважае, що вона розумна! А сама ж дура дурою! Чипляється до наших хлопців - озабочена сексуально! Противно дивитися на все це! А новоспечена "ректор" лише плітки по інституту розносить, всіх викладачів обговорює! Противно слухати! Хай би вже скоріше все це скінчилося!
Відповісти
ще раз пишу-хто буде писати брехню-того хай Бог накаже.цікаво що ж то за екс викладачі що так захищають стеценків?були такі викладачі які з випускників дерли паралельно з демонівною-а ниточка обірвалася-тяжко без бабла...запокойтесь-Іщук н.м.,Падалко М А,і ще парочка таких.будете писати дурню-будемо по фактах і по фамільно писати про ваші здирництва.пішли то залиште в спокої інститут.а ми будемо писати правду.побійтесь Бога!
Відповісти
Будь ласка, читайте уважно дописи. Хочете знати думку? Зустрівши цих людей, я ніколи не вклонюся ним і не зніму капелюха. Ба більше - можу декому розплющити очі на тверезе бачення цього курника.
Відповісти
Нічого собі - ви там працюєте- такі подробиці знаєте - тут розповідаєте - і вас ще не вигнали - як то Гнатюки пропустили і як вони кажуть "не очистили свій колектив" для них , я думала там залишились лише "вірні їх пси" а тут здається закрався шпигун....молодець ... так тримати і нам все розповідати...
Відповісти
Думати ШАНОВНА надія демонівна у вас тепер багато буде часу. Повернетесь туди, де ви народились.
Відповісти
Стеценко Надія Дем'янівна це чудовий викладач та науковець? а кримінальну справу відносно неї сфабрикував Хабарник-Невірець Валерій Петрович.
Відповісти
Ужвій Людмила Георгіївна поработала проти Стеценко.
Відповісти
студенти розповідають що на пари половина викладачів не ходить зовсім, а друга половина приходить але каже студентам все вчити самим- то ж вони приходять на 2 максимум 3 пари і втікають додому - а Гнатюкам та їх шайці бездарів -викладачів це і треба - ото вже покращили нкавчальний процес - супер - МОЛОДЦІ ВЛАСНИКИ мнту - ВИ ПОКРАЩИЛИ РОБОТУ лбі - ПОСТАВИВШИ гНАТЮКІВ - ОЦЕ ТО ТОЧНО
Відповісти
А я вобще на пари рідко хожу- а що там робити всеодно нічого не вчать - то чого у тому холоді сидіти- гнилий інститут став - якби міг давно б уйшов - але скрізь треба академрізницю здавати а ценемєрєно лаве треба вивалити знову....
Відповісти
а що звичка пліткувати у Гнатючки так і не пропала - от хліба не дай а дай сплєтні порозводити(куди їй до ректора - у прибиральниці ось її посада!!!!!!!!!!) - і ще Бога вони тут згадують - на себе подивіться і ви Бога бійтеся- СТАВСЯ ДО ЛЮДЕЙ ТАК ЯК БИ ТИ ХОТІВ ЩОБ ВОНИ ДО ТЕБЕ СТАВИЛИСЬ - то чого ж ви вимагаєте до вас пані Гнатюк поваги коли самі людей не поважаєте
Відповісти
Гм. Дивно читати коменти бувших колег, тих, хто скуштував того хліба й надивився видовищ.
Відповісти
а КОЛЕГИ З ВВМТК мусили їхати в с. Гараджа до Демонівни вітати ДВІРНИКА-СТЕЦЕНКА ГРИГОРІЯ з днем народження,бо без вітань тормозили з зарплатою...тільки не знаємо скільки йому років-БО Ж 4 ПАСПОРТИ....
Відповісти
а КОЛЕГИ З ВВМТК мусили їхати в с. Гараджа до Демонівни вітати ДВІРНИКА-СТЕЦЕНКА ГРИГОРІЯ з днем народження,бо без вітань тормозили з зарплатою...тільки не знаємо скільки йому років-БО Ж 4 ПАСПОРТИ....
Відповісти
Людей вітають не за посаду а за людяність,помилились вони в вас, а за нашу зарплату не гризіться-дивіться в свій гаманець,і на своі вітання з усіма святами вами придуманими.скоро свято грибників.святкуйте.Нащо нести розумне вічне-у вас є набагато цікавішого.Щоб читали люди ч=якби не ви?насолоджуйтесь.думайте,якщо є сіра речовина в головах.Бридко,підло,соромно за те що з вами колись зустрічались.
Відповісти
Зайшла сюди другий раз і настільки вражена, що жах.(перший ще на початку червня)І знаєте стало гидко. Таке враження, що це пишуть не люди з вищою освітою, а якісь бабки базарні. Ну навіщо ж так одне одного брудом обливати.Обидві сторони, не пишіть і не читайте, якщо хоч трохи маєте повагу до себе, не вартий цей бруд, ця гидота нашої уваги.Ми всі знаєм хто на що гаразд. І хто винен, що буде, час розсудить і будем бачити, я певна.
Відповісти
не знаю скільки у кого паспортів, але знаю точно що коли вас Гнатюків вигнали Стеценки з інституту(до речі правильно зробили)то відгукувались про вас лише у хорошому тоні та хорошими ввічливими словами при нас - працівниках вузу - а ви (навіть не знаю як вас і назвати- такого слова культурного підібрати важко)відкрито, підло та зі зневагою говорите про Стеценків - наскільки це гидко виглядає дивлячись на це зі сторони нами працівниками інституту на вас і ваші бридкі слова - ми слухаємо та усміхаємось вам піддакуючи АЛЕ ЗНЕВАЖАЄМО ВАС ГНАТЮКИ і хочемо щоб ви про це знали але відкрито вам не кажемо бо ще час не прийшов(розвалиться інститут повністю тоді і сказати усе наболіле можна буде ) та і легких грошей заробити хочеться - бо у нас зараз робота "не бий лежачого ". Ви ганебно себе поводите, Стеценків теж не підтримуємо, але ви опустились навіть нижче за них у наших очах- ГАНЬБА.....
Відповісти
Ганьба...ганьба...ганьба...ГНАТЮКАМ ГНАТЮКАМ ГНАТЮКАМ
Відповісти
як пішли Гнатюки-то Стеценки відірвались по повному:шістьом людям зняли безпідставно зарплату(викладачі дзвонили в Київ,писали в управління праці-але Стеценки в управлінні праці"залагодили"а на зборах Стеценко просив кожного з нас добровільно здати зарплату Ми ЗНАЄМО,що це пишуть Стеценко з синами(-бо де ж роками "благодійні фонди"належали сину-думали що як у прокуратурі працює-то все можна!)а тепер без таких доходів-то вони готові на самі крайні поступки..знаючи Стеценків-то ця вся писанина-дурниця.вони-страшні "люди"і це скаже кожен викладач(а для прикладу можна поспілкуватися з кожним з нас!)Цих людиськ не можна зупинити-вони дзвонять до наших студентів-просять говорити добрі слова про демьянівну на суді,але останнім хватило розуму відмовити(бо ж у суді треба говорити правду,а вони як скажуть усю правду-то суддя добавить ще пару років...а до речі в інституті і не говорять про Стеценків -немає про кого говорити-всі і так все знають!одне тільки-всі говорять,що не дай БОЖЕ дожити до 70 і так спозоритись і підставити своїх же власних дітей!!!(Але видно і діти не далекі-самі повинні були розуміти,що в таких батьківських аферах не можна приймати участь!)отут доречним буде анекдот СТАЛКЕРА!(ЧИТАЙ КОМЕНТ СТАЛКЕРА ВИЩЕ)
Відповісти
ЖАЛКО ВАС ЛЮДІШКІ, ПОСЛАНЦІ СТЕЦЕНКІВ... НА ПАЛИЦЮ БИ ВАС.
Відповісти
Колеги тебе не можна так назвати , бо ти гидота. Запам"ятай , що Стеценко є доктор наук, професор. він ним є і залишиться тобі не судилося того досягти і не досягнеш із-за своєї алчності, бо ти нею вдушися. А попробуй ти стати доктором наук, професором, а потім маючи такі звання бути і міністром і двірником в нас всі роботи в почоті.А Ви двірників не вітаєте з Днем народження. Аколись вітали тай ще як , коли вони вам робили дисертації.
Відповісти
Нещодавно особисто подякували стеценку за те, що цього року з нас примусово не вираховували проценти з зарплати у звьязку зі стеценкіним днем народження...але він навіть і не зрозумів..що це була підколка!!!!сміявся і радувався,як мала дитина!у нього ж тепер новий"офіс"-в "Зосі",де демьянівна кричить і знущається з працівників ВВМТК....
Відповісти
Прочитав з величезним жахом всі ці коментарі!!! У мене склалося враження, що в Луцькому біотехнічному працюють лише ідіоти, які були звільнені з інших інститутів! Бо такого бруду я ніколи ніде не бачив!!! Головне, що більшість коментарів - це правда! І Стеценко, і Гнатюки - це абсолютно одного поля ягоди! Лише Гнатки більше підлі, бо молодші! У них більше фантазїї!!! А грошей вони прагнуть ще більше, ніж Стеценки! І все будуть робити для того, щоб ще більше зідрати зі студентів! Яка гидота!!! Бр-р-р!!!
Відповісти
Вбив випадок... кажете, що професор і т.д. А як Демянівну завжди рахували ки? правильно, професором... А вона нещодавно тільки доцента захистила. це ніби як захистити докторську, а потім кандидатську:))))
Відповісти
а я чув,шо у Демянівної ліповий диплом про вищу освіту!!!а недавно Стеценко їздив в Чернівці у той інститут(де вона вчилася)і "покашляв"(проплатив)щоб інфо не вийшло...а інформація-цікава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
і ще онда цікавинка із життя патологічних лжепрофесорів - всі з її слів знали, що демонівна народилась на Соловках, бо її матір та родичів репресували за участь у національно-визвольній боротьбі за волю України. коли всі ці теперішні події відбулись, г.с. почав писати у всі інстаціїї аби захистити і дружину, і сина, мотивуючи повстанським минулим своєї дружини, а не тут-то було. офіційна інформація з архіву свідчить про те, що мати н.д. відбувала термін у тюрмі за кримінальний злочин - шахрайство. там вона і народила доньку, а не на Соловках. простежується неабияка сімейственність....
Відповісти
Невже, сталкер, скінчились новини?
Відповісти
новини будуть з понеділка, коли закінчиться перевірка у коледжі
Відповісти
Взуй її черевики,проживи її життя...Зроби своє,пожинай свої плоди.Ходиш в Церкву-роби і думай по Божому.Кожному своє.Заповіді ще не в минулому.
Відповісти
"Взуй її черевики,проживи її життя.." фу, гидота!
Відповісти
Думай про себе і своїх дітей.В Луцькому медичному коледжі де вчиться твій син все добре.За перевірку не переживай.Колектив себе відстоїть,за тебе на амбразуру ми не пішли.Створи своє-найми нас і керуй.Побачиш як це просто.
Відповісти
А що, Стеценки вже і у Луцькому медичному коледжі керують?
А мною все продумано давно, і своїм бізнесом я вже керую.
У чужому не хожу, на відміну від неї, маю свої і взуття, і одяг.
Так все-таки, Стеценки - це, як мінімум, кулемет. Раз вас кликали йти на амбразуру, а чи кликали?
А заповідь, десяту, здається, порушили вони, бо зазіхнули на чуже, тепер розплачуються - і не дивно, вони ж до кінця не дочитують.
А 777, це щоб не бути 666?
Відповісти
що ти створила своє?накрала(культурно кажучи)з рахунків інституту,позбирала гроші зі студентів-і "створила"коледж))))))купі людей грошей не пододавала,брала на випробовувальний термін-і(як завжди)виганяла!посиди і подумай,в що людські сльози виливаються!!!в тюрмі будеш управителем)))а як відкупишся-напишем в Київ і за твого сина теж(чомусь тільки сам написав заяву і все.а де ж по ньому кримінальна справа?-буде-це гарантія...іди в церкву і проси прощення в усіх людей,з яких ти пила кров роками...твоє життя-міліонера смердючого і жадного-не хочеться прожити нікому!!а де ж твій Падалко?-покинув?правильно!!!!не хоче відповідати за твої гріхи !!хто тебе підтримав??хто на суді за тебе добре слово скаже?-НІХТО!!!НІХТО З ТИХ,ДО КОГО ти ДЗВОНИЛА-ТЕБЕ НЕ ПІДТРИМАВ !!!тобі нема (крім гриця і мами-мошенниці на кого кричати-а це-найбільша кара для тебе!!!"УДАЧІ"...
Відповісти
Ох і стерво ж ти !!!
Відповісти
Подивись на себе,а тоді говори про інших, бо такої СУЧАРИ як ти ще ніхто не бачив.
Відповісти
Гнатюки - це необтесане бидло! Як так, взяти вивісити наказ про перевод Стеценка в двірники, щоб ходили читали студенти??? Як би, і що би там не було, але Стеценко - професор, 16 років очолював ЛБІ. Таке, Гнатюки, можуть робити тільки неосвідчені люди (бидло). Тобі Гнатюк повезло що Стеценко труслива людина, інший би на його місці наклепав би тебе по мордязі білля входу в ЛБТІ і довго ти би знив судився. Але хоч би місяці зо 3 побув би на лікарняному! ДЕБІЛ!
Відповісти
а вони думали, що так буде завжди - стеценки принижують, а принижені витираються і терплять. а тут нарвалися на собі подібних у кубі, а захисту немає, і пожаліти нікому, принаймні, безкоштовно.
Відповісти
СТАЛКЕР-ТИ МОЛОДЕЦЬ!!!Ти не просто правду пишеш,а ще і дуже розумна людина!!!!ми знаємо тебе-поважаємо і цінуємо...а стеценкам треба принаймі втікти з двох міст,щоб не тикали пальцями на них-бо наглі,пихаті і самодовольні...а ще купу людей попідставляли-тих хто коли-небудь мали з ними справу і здають тих,кому вони платили за поміч в якому-небудь ділі...наші люди-добрі і не знали наглості і підлості стеценків...може той,хто брав від них гроші-тепер хай подумає і не має з ними справи...30 жовтня-суд над д'яволом-демонівною-приїде київський синок рятувати маму-великого комбінатора!!!!!!!!суд на 10 год.і не закритий-їй навіть не соромно і не страшно,бо ж думає що гроші(якиі видерала зі студентів)все порішають...НАДІЄМОСЬ,ЩО СУД У НАС БУДЕ ГУМАННИМ!!!А ЩЕ ЦІКАВО,ЧОГО НЕ СУДЯТЬ ЇЇ СИНКА-СТЕЦЕНКА СЕМЕНА ГРИГОРОВИЧА(СПІВЗАСНОВНИКА З МАМОЮ УСІХ БЛАГОДІЙНИХ ФОНДІВ)???????ЧОМУ ТІЛЬКИ ЇЇ ОДНУ????????? СТАЛКЕР-ПИШИ НОВИНИ...МИ ТЕБЕ ДУЖЕ ПОВАЖАЄМО!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ви, сталкери-Гнатюки! Хваліть себе, хваліть! А хто ж ще похвалить!Бо вам ціну люди теж знають!
Відповісти
Від вас тільки безсила злоба, і жодного аргументованого заперечення на все, про що тут говорилось. Факти - річ уперта. І у суді така тактика не виручить - пошукайте доказів на свій захист, а не звинувачень на адресу інших.
Відповісти
А ви знаєте що Гнатюк - голубий!
Відповісти
реально бідний стеценко!вже не знає кого "Вкусити",треба ж гроші-а кислород-перекритий.а синочок з Києва -семен григорович стеценко-ігрок в азартні ігри-велике бабло проігрує...а мама з татом не мають вже що везти-то визвонюють по студентам і ще розказують,шо будуть керувати і просять платити налом-добре хоч студенти-нормальні діти і не вірять,а що вже плеще язиком д'явол-демонівна-страшно... погрожує-якщо пишуть її телефон-то певно точно сяде!!!і буде знову розказувати,що кінець її життя пройшов "на Соловках")))
Відповісти
сталкер ти ж все знаєш. Де інформація про суд 30,10,2012 року суд?, про який ти дуже піклувалася. Що, не має інформації чи не задоволено ходом суда. Що Стеценки виграють?.
Відповісти
Ви, сталкери-Гнатюки-уроди! вот так ректор, кидається на людей і збирає безбожно гроші! то вже просто надоїло їх там бачити,тiльки дай сплєтні порозводити.І все будуть робити для того, щоб ще більше зідрати зі студентів! Яка падла!!!Пригріла Демянівна - ЗМІЇВ на грудях- їх же там ціла підла сімейка. Гнатюк,вали з ЛБI!!!!!!!!!!!!!!!!! інститут то загнувся вiд вашої кримінальної сімейки.
Відповісти
і як вмістилися всі тії змії на тих грудях - їх же дофіга, тих змій: у коледжі - директорів і виконавчих було десяток, у інституті - виконавчих і розпорядителів - навіть всіх не згадаєш. тобто, десятка два, а то ї три людей з вищою освітою та досвідом роботи до і після - і всі змії та падлюки??? а стеценки - святі і непорочні???? дивина...
Відповісти
за навчання заплатив готівкою гроші Стеценко Н Д.вона сказала,що все у мене буде гаразд з проплатою (бабло забрала)а я остався з носом... тепер за навчання у мене борг.кажуть вона будує свому київському сину котедж біля Києва(мій знайомий возив звідси строй матеріали-знову ж таки купляли наші студенти)ми всі збиремся і поїдемо до неї в Гараджу!!!!!визвем сусідів і хай наволоч позориться..і віддасть гроші..я 2 рази не буду платити-не лох.або поїдемо в Київ до сина-правника на ПОЗНЯКИ...ПОБАЛАКАЄМ...
Відповісти
30,10,12 Відбувся апеляційний суд по Сагайдачного6
який стеценко достойно програв так що все ФІНІТА ЛЯ КОМЕДІЯ стеценки
Відповісти
є все-таки люди, у яких "рішало" сільніше, ніж у сімейки адамсів!
Відповісти
Гнатюки - це необтесане бидло! Як так, взяти вивісити наказ про перевод Стеценка в двірники, щоб ходили читали студенти??? Як би, і що би там не було, але Стеценко - професор, 16 років очолював ЛБІ. Таке, Гнатюки, можуть робити тільки неосвідчені люди (бидло).
Відповісти
Явно не студент писав. Хто з студентів буде Стеценків захищати? До Гнатюків можна прийти з якимись питаннями, вияснити проблеми і отримати відповідь. Що, Г.С. мав якесь зелене поняття вияснити по заборгованості, по проплатах, по предметах? Що таке модуль, що таке кредити? Та він не уявляв які предмети вивчаються у ВУЗі, тупий валянок. Зате був "шанованим професором", якого ніхто не поважав і за спиною якого всі сміялися.
А на рахунок вивішеного наказу, то я думаю, ясно, що не вони його писали, то ж не вони і прийняли рішення вивісити. І немає чого всі шишки на них валити.
Відповісти
Стецнеко такий професор як моя баба балерина. Скільки він діагнозів не правдивих поставив "лікар - акадаемік", скільки людей через нього Богу душу віддали... Одному з біотехівських працівників маму лікував, поставиви діагноз рак шлунка, тітонька померла. а розтин показав двостороннє запалення легень, бідолаха "трошки помилився".....
Відповісти
Якi ви розумнi, скiльки в однiй людинi талантiв. Пише ,як мiнiмум академiк. Хватить видумувати нiсенiтницi. В мicтi багато лiкарiв, до яких можна звернутись. Для справки- у людини може одночасно бути багато захворювань.
Відповісти
згодна з дивачкою-цей"так званий лікар"багатьох людей загробив(сам не раз розказував,та ще й сміявся,гад)він же не лікар,він-аферист,може він теж свою юність(як демонівна)на "соловках"провів? і цьому "професору"везло довгих 16 років...але-скільки ниточці не витись-обірветься!!!обірвалась!!! а довгі 16 років збирав бабло на свою сімейку:"будував і вкладував в коледж,строїв маєтки на о.Світязь.купував квартири в Луцьку і в Києві,дачу біля Києва,передавав чималі суми сину-"ПРОФЕСОРУ"-гральщику в азартні ігри...в загальному-"все вкладав в інститут,в його розвиотк",,,а люди і ті ж студенти-все знають і бачать...йому-бідоласі і втікти нема до кого і куди-всіх дєлав і дурив,а тепер остався-"професором"-відомим аферистом...............
Відповісти
працювати в ЛБІ зара нормально, кожен знає об*єм своєїроботи, яку потрубно виконати.Не боїшся одягнутись гарно на роботу, не відхватиш за це матів... але гикається Демонівське виховання.ю не тіль ки викладачів а й студентів, проте загальними зусиллями ПОДОЛАЄМОТ ВСЕ!!!
Відповісти
А все таки Стеценки чогось вартi, якщо про них так багато говорять. Я про них знаю багато хорошого. Тiльки, на жаль, не вмiють розбиратися в людях. Вся ця iсторiя наглядно пiдтвержуe вислiв- не роби добра- не получиш зла. Не тим вони довiрились. Не слухали нормальних, а тiльки пiдлабузникiв. За що зараз i мають проблеми. Але все в них буде добре. Бажаю , щоб цi негаразди в них скорiше закiнчились. Вдачi всiм.
Відповісти
проблемы у стеценков только начинаются и ничего хорошего у них никогда уже не будет!!!а жить без миллионов будет ох как тяжело...хорошо если не сядут оба...а было бы неплохо!!!!ЭТО ИХ СУДЬБА!!!!
Відповісти
ЭТИ НЕГАРАЗДЫ У НИХ ТОЛЬКО НАЧИНАЮТСЯ!!!..сТЕЦЕНКИ НИЧЕГО НЕ СТОЯТ,ИХ НИКТО НЕ УВАЖАЕТ,У НИХ НЕТ ДРУЗЕЙ ИБО ОНИ АЛЧНЫЕ И СТРАШНЫЕ ЛЮДИ,КОТОРЫЕ ВСЮ ЖИЗНЬ ИЗДЕВАЛИСЬ(ДАЖЕ НАД БЕРЕМЕННЫМИ)У НИХ НЕТ НИЧЕГО СВЯТОГО..ХОРОШО У НИХ НИКОГДА УЖЕ НЕ БУДЕТ,ЕСЛИ НЕ ПОСАДЯТ(А ОНА ВСЕМ ГОВОРИТ,ЧТО ОНА СТАРАЯ И ЕЙ НИЧЕГО НЕ БУДЕТ)ТО СОЙДЕТ ОКОНЧАТЕЛЬНО С УМА ИБО НЕ НА КОГО БУДЕТ ЕЙ КРИЧАТЬ И РУКОВОДИТЬ(ИЗДЕВАТСЯ)..А ОН? НОРМАЛЬНО УЖЕ НИКОГДА И У НЕГО НЕ БУДЕТ..ОН ГЛУПЫЙ И НАГЛЫЙ(КТО БУДЕТ ИМЕТЬ С НИМ ДЕЛО)что-то его в городе не видно(наверное збежал в Киев к сыну(может вместе поиграют в азартные игры?каков отец-таков и сын!)))дЕМЬЯНОВНА ВСЕГДА ГОВОРИЛА,ЧТО ОНА ДИТЕ ВОЙНЫ,А ОКАЗАЛАСЬ-ДИТЕМ ТЮРМЫ)))ПУСТЬ СУДЬБА К НИМ БУДЕТ ТАКОЙ,КАК ОНИ ОТНОСИЛИСЬ К ЛЮДЯМ...ПРОСИТЕ ПРОЩЕНИЯ У ВСЕХ ЛЮДЕЙ(А ИХ У ВАС ОХ КАК МНОГО!!!
Відповісти
Олена Федорівна ви так гарно завжди вміли говорити про Стеценків, бігати за ними по пятам, а тут і їх немає і Вас немає то хоч тихо стало в інституті, ніхто сплєтні не носить з одного кабінету в інший.та й з рештою немає тих хто гнилий .
Відповісти
а у нас завжди так - найбільше говорять про найбільших падлюк! люди люблять брудні історії, бо ж приємно знати, що хтось іще гірший ніж ти...
Відповісти
Ну, знаєте, більших падлюк, ніж Гнатюки, важко навіть уявити!!! Вони ж підставили багатьох викладачів, навіть не думаючи про те, що підставляють! Їм важливо було знищити своїх благодетелів - Стеценків!!! А люди ще потішаться з того. що вийде з цієї історії!!! Ну не може бути зло безнаказаним!!!
Відповісти
як з демонівною сталася халепа,то цей так званий "професор"бігав по кафедрах і кричав:"я казав наді-не бери сама,хай викладачі беруть.а вона не послухала".то це що?-не підстава?а де зараз цей "професор"?-ховається від міліції(втік в лікарню в Київ до синочка-"професора".а де ж сама мегера-надійка в розовій грязній шапочці? 14 листопада на 10 год ранку засідання суду по бєшеній!ПРиходьте,хто заскучився за отборним матом і бєшеним взглядом...
Відповісти
Вот читаю я ваши комментарии и удивляюсь, сколько же в людях злобы и зависти!Как же ненавидят людей, которые чего- то добились, которые что-то делают, а не сидят и выдумывают несусветный бред.Я не могу сказать, что Стеценки всегда поступали правильно,но надо отдать должное, что они много добились в жизни, что о них такие бурные комментарии.А что касается их сына, так всем бы таких детей.Вы говорите,что он игрок в азартные игры,это ж смешно!Я вам подскажу одну последнюю новость-он мировой террорист,Бен Ладан по сравнению с ним отдыхает,а еще стоит проверить, может кто из семьи Стеценко замешан в убийстве Кеннеди(нужно тщательно провести расследование). А на счет старшего Стеценко, он живой человек и как и все может болеть, а смеяться над болезнью других- грех, это может случиться с каждым!
Відповісти
Не дають людям спокiйно жити успiхи iнших. Та не заздрiть, самi що-небудь зробiть. А не знаете як, то спитайте у тих же Стеценкiв. Я, коли вчився в ЛБI при них, бачив, як все будувалось. Допомогли менi i пiд час навчання , i пiсля закiнчення. Спасибi Надii Демьянiвнi i Григорiю Семеновичу за допомогу у свiй час. Так що друзi у них є. Звертайтесь до мене, Н.Д. i Г.С., я ж вам пропонував свою допомогу. I не я один. Вдачi.
Відповісти
напиши свою адресу,придурок,багато хто до тебе приїде подивитися на чудо природи:кому ж то так "помогли" стеценки?а спитати в стеценків можна лише за яку-небудь аферу -іто підставлять,гади.син-ігрок і це правда.спитайте в його дружини...
Відповісти
Напиши свою адресу, придурок, i тобi не треба буде нiкуди добиратись. Я сам тобi все покажу при нагодi. Вибачаюсь у читачiв, що приходиться на таку лексику переходити.
Відповісти
Удивляюсь,вам всем не надоело это шоу:выливание грязи друг на друга?Очень неприятно думать, что в наше время нет добрых и нормальных людей. Живут люди с одной целью-оболгать ,напакостить другому,ужалить по-больнее и это доставляет такую громадную радость. просто эйфорию.Простите, но это уже диагноз!!! А кто же громче всех кричит о воровстве? Сталкер,т.е.Пагода Т.,которую уволили со всех мест работы во Владимире.И за что? Да за воровство и мошеничество!На нее одновременно было открыто 3 уголовных дела.
Гнатюки,которые залезли в ЛБИ, благодаря тем же Стеценкам.Гнатюк Н. 10 лет пыталась доказать всем свой ум и талант в написании кандидатской диссертации,но как то все не получалось, не ценили ее профессионализм.Но,тут на помощь пришли те же "безграмотные" Стеценки и тут же Гнатюк присвоили кандидата. А что же в итоге? А в итоге сказка про лубяную избушку.Вот такие все кристально честные и правильные!!!
Відповісти
Прізвища треба правильно називати, якщо беретесь. А три карних справи - це перебір, який мені дуже лестить, бо жодна до суду не дійшла, на відміну від Стеценків. Видно, добре вас дістало, раз на особистості переходите. "Со всех мест" - це з коледжа, куди ж і поновили, бо Стеценки і звільнити в законі не вміють.А весь бруд, який вони вилили на мене, тепер їм і вернувся, тільки набагато більшим і огиднішим. Я нічого від них не хотіла, крім законних розрахункових, а Г.С. заявив, що платитиме всім-суддям, прокурорам, але мені не заплатить тих нещасних 2000 грн. відпускних. Ось з чого все почалось. А потім зачепили сина - за нього все було оплачено і страховка 5000 грн. і благодійний - 2500, і за навчання, і не самий тупий, бо Луцький коледж він закінчив і диплом одержав. А Н.Д. покійного куратора групи, чудову людину- Миколу Григоровича, за мого сина у могилу звела. Це як називається? Прийшлось перевести сина. І приняли, а тодішній виконавчий, спасибі, документи видер у неї, що б не загубити долю хлопця. Це - гуманність і доброта сімейки? Якщо цікво, то хлопці з 6 відділу дуже дивувалися, коли на всі звинувачення на мою адресу, я виклала документи "чорної каси" з підписами Н.Д., і до мене жодна капля бруду не пристала. Вже у червні 2010 р., піся так званого скорочення з посади у коледжі, я мала нову роботу, а Н.Д. не віддавала мою трудову, щоб я не змогла перейти. Смішна, не знає, що трудову можна нову купити. А в осени цього ж 2010 року я вже у міській комісії по виборах мера працювала. Якщо, теоретично прийняти, що я - поганий працівник, то куди поділися ті, що були після мене? Пані Алла, пан Селедець, а друзі Пилипюки? Всі погані? Я не знаю, які Гнатюки, але добре знаю на що здатні Стеценки. За ті дев"ять місяців, що я була виконавчим - більше ніж 200000 грн. було додатково злуплено зі студентів. Ці гроші не я взяла і не Пан заступник, який під суд потрапив пізніше з її подачі, а вона - документи знаходяться у Львівському господарському апеляційному суді у справі про ухияння від сплати податків - до речі, теж кримінальний злочин. Тому, що директором завжди була Н.Д. зі всіма юридичними наслідками. Насолоджуйтесь тим, що отримали - ви довго до цього йшли, дуже цього хотіли. Ніскілечки не шкода - платіть тепер прокурорам, суддям, адвокатам, але тепер за свій власний порятунок. Не я вклала в ваші руки чужі гроші, було не брати - вас попереджали. Але зарвались, думали, що подарований комусь золотий браслет за пару сотень доларів врятує. А ні, нажаль. Тут пишуть, що друзі є, то хай поможуть, без звертання, і без грошей, а не чекають, поки їх попросять...
Відповісти
Не цікаво стало жити: заходиш почитати щось новеньке, а новини скінчились... ЖАХ!!!
Відповісти
не новини скінчились, просто Г.С. ховається від слідства у київській лікарні, і тому перестав платити писакам своїм. а ті безплатно не працюють. зрештою, на вирок ще довго чекати, так що запасіться терпінням.
Відповісти
Новостей хочется? Своей жизнью не пробывали заниматься?Напишите о себе,обсудим и вашу личную жизнь,может кому- нибудь и будет интересно и вам не будет скучно.А у Стеценко я думаю есть кому писать и бесплатно.
Відповісти
пусть вспомнит младший Стеценко как он всем врал что поступил в училище сам(всем расказывали что сдавал только один экзамен-химию а сдавал все!они всегда врали все.делали своих сыновей самыми умными.и пусть не забудут(что они сделали после смерти хорошего человека)и про его квартиру в Виннице.которую они снова же не законным путем присвоили.но есть родственники,которые им это вспомнят через годы.
Відповісти
Что же вам не дают покоя успехи других! Какая разница,что ,кто ,когда сдавал.Главное каков результат! Отдать должное Стеценко младшему,что он в 27лет стал доктором наук,при чем в другой стране(не на Украине).По его учебникам в данный момент учатс студенты и в России и на Украине.Всем бы таких детей! У вас такие же дети?Вы своих детей бросили на произвол судьбы?Хорошие родители помогают своим детям.
Відповісти
ой, і що ви кажете? у сумновідомого доктора "пі" теж був професорський диплом іншої держави, і обдурив він не купку студентів та викладачів, а двох президентів держави. і диплом завірив йому міністр освіти особисто. йому навіть інститут створили, і операції він робив живим людям, хоча насправді був швачкою і закінчив пту. у нашій країні можливе багато що.
а підручники по тому, чого не існує, не важко написати, особливо, коли в співавторах гаманець з вушками.
Відповісти
Стеценку писали мы за деньги,которые он нам платил.а что не сделаеш ради денег?-работа не пыльная.он диктует-мы пишем.мы его ждем(вернее денег,он же еще остался нам должен,не правда ли?)а долги надо отдавать.пусть вспомнит все за что он должен.очень ждем с ним встречи.
Відповісти
УСК, ты наверное,супер писатель и твои услуги по написанию писулек так дорого стоят,что Стеценки не в состоянии с тобой расчитаться!Не слишком ли ты о себе высокого мнения? Я думаю,что они не только не платят за эти коментарии, но даже и не читают их!Так,что он вам эти долги прощает.
Відповісти
супер писптель-это сам СТЕЦЕНКО.он в состоянии расчитыватся всегда(бабла скосил немеренно,но как всегда жалко же денюжку отдавать(даже за проделанную работу)мы звоним к нему домой-никто не берет трубку-видимо боится(может уже удрал за бугор?)))но долг платежеи красен!мы долги не прощаем(пускай дети помогут)в Киеве доходы побольше будут.а все же мы пока ждем!
Відповісти
Что-то вы сами себе противоречите,то Стеценко вам должен за ваши трактаты, то уже он сам их пишет,вы определитесь.Мне вас жаль, что вы такие бедные,завистливые и несчастные,что заглядываете в карман другим.Вы не пробывали работать,у вас бы тоже было бы бабла немеренно.Кто-то умеет работать головой( и у них это получается),а некоторым (не далеким людям,судя по вашим писулькам)надо работать другими частями тела.И тогда не будут вас посещать дурные мысли и некогда будет выдумывать небылицы про других!Трудитесь друзья!
Відповісти
он сам не может написать в принципе,так как он не знает компа( он сам себя всегда называл тупым профессором)он садил возле себя человека и диктовал эти тирады(а жена его писала дома на бумаге а он считывал и диктовал.)))он работать головой никогда не умел и уже не суиеет-не дано.а результат на лицо-скрывается от людей...и пусть вспомнит про смерть Петра Захаровича(и как он умер после обеда в Виннице, а потом помогал с похоронами- и в итоге-.присвоил телевизор а потом и всю Винницкую квартиру!КРУТО????
Відповісти
Ходять слухи, що коледж закривають. Що відомо про суд? Коли він нарешті закінчиться? Коли зло буде покарано?
Відповісти
Невже знову викрутиться?
Відповісти
05.12.2012 НА 10.00 РАНКУ У ЛУЦЬКУ У МЕНЕ СУД.ЛЮДИ,ПРИЙДІТЬ В СУД І ПІДТРИМАЙТЕ МЕНЕ.ХТО МЕНЕ ЛЮБИТЬ І ПОВАЖАЄ-СКАЖІТЬ ЗА МЕНЕ ДОБРЕ СЛОВО.Я ВАС УСІХ ЖДУ!!!ДОРОГІ СТУДЕНТИ І ВСІ ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ!Я ВАС ЛЮБИЛА І ПОВАЖАЛА І ПРОШУ ВІДПОВІСТИ МЕНІ ВЗАЄМНІСТЮ!!!!!
Відповісти
Как же много у нас появилось Стеценко Надь.Гнатюк ,ты решила захватить не только институт, но и присвоить чужое имя?Вот уж точно как хочется бабла ,и что зависть может сделать с людьми
Відповісти
НІ ЦЕ ДІЙСНО Я-НАДІЯ С.Я ВЖЕ ПІДСТРИГЛАСЯ,З'ЇЗДИЛА В КИЇВ(ХОЧ МАЮ ПІДПИСКУ ПРО НЕВИЇЗД-БАЧИТЕ,ЯКА Я СМІЛИВА!),АЛЕ ЧОЛОВІКА СВОГО НЕ ЗАСТАЛА-ВТІК ВІД МЕНЕ ДО ДРУГОГО СИНА.ТЕПЕР НА СУД ХОДИТЬ ТІЛЬКИ МЕНЬШЕНЬКИЙ СИНОК!НА НЬОГО ВСЯ МОЯ НАДІЯ!
Відповісти
Ой не знаємо,чи є хтось на білому світі,хто би захотів бути сьогодні Надею с.і чи ті грошики треба?її гроші це її сльози...і надовго...а сліз ніхто нормальний не хоче.так кожен нехай буде на своєму місці!
Відповісти
Расслабьтесь ,не даждетесь ее слез.Время покажет и расставит на свои места.Думайте о себе и за себя.Стеценки как-нибудь сами разбируться!
Відповісти
Да,что ты говоришь! Сколько в одном человеке может быть зла и ненависти!Тебе за себя не страшно!Ты пиши от своего имени и не надо прикрываться другими именами.А Стеценко Н. не будет перед такими как ты унижаться и просить таких как ты.У нее и так все будет хорошо,не переживай за нее так сильно,ведь нервные клетки не восстанавливаются,побереги свое здоровье!
Відповісти
Шановна Правда, так як Стеценко Н. принизила себе сама, ще будучи "Імператрицею Стеценка Гриця". Принизила себе відбірним матом на адресу студентів, викладачів, працівників, диким криком, своїм жахливим неохайним виглядом, збиранням недоїдків та залишків зі столу після чужих днів народжень... Скажіть, хіба бувають такі професори, хіба бувають такі кандидати наук,зрештою, хіба це дружина ректора, хіба це жінка???!!! Дика, страшна, ненормальна, фурія!
Відповісти
Краще хай мама буде дояркою в колгоспі, ніж те, що ходило по коледжу. Чур, щоб хоч не приснилось!
Відповісти
І дояркою в колгоспі нехай не буде-її не можна допускати до людей(чим же винні ті доярки,щоб з цією ненормальною спілкуватись?-і до корів її не допускати,бо з ляку перестануть доїтись)хай живе,але виключно на мінімальну пенсію!хай попробує,ато зажралась-припухла,бо думала,що всіх під ноги положила,а синочок з Києва все порішає-ааааааааааааа,не тут то було-поперли стецька молодшого з роботи,тепер хай його дружина-красуня годує-бо ж маминих грошей не хватає...от цікаво,чого прокуратура не відкриває кримінальну справу проти СТЕЦЕНКА СЕМЕНА ГРИГОРОВИЧА?лише просто поперли з роботи-ні скоро будуть цікаві новини про новий кримінал за синочка...........
Відповісти
Ой, я ж помню Надю!!! Страшний сон!!! Це кого ж вона любила? На ці почуття вона НЕ ЗДАТНА В ПРИНЦИПІ!
Відповісти
А як я вспомню Надю,то не засну.вона не знає такого слова як любов...а ненависть-цеїї девіз!100 літ би її не бачити і не чути!!!! з карманів все вивертала ,сволота.хотілося в мордяку бакси заткнути щоб протащилася від бабла!!!!
Відповісти
Якби не ця звєзда, то в інституті можна було би вчитися. Не заклад при ній був, а виправна колонія! Ми, студенти, просто пропадали! Накінець це скінчилося і прийшли адекватні люди, які розуміють дітей (і не тільки своїх, як пише автор "БУДУЩЕЕ" 27.11.12., і помагають не тільки своїм, таким талановитим і страшенно обдарованим юним ПРОФФФФФЕСОРАМ, а і чужим дітям. Тим, які приїхали з села, хочуть хоч якусь освіту, бо в ВНУ і ЛНТУ реально вони просто не прорвуться - дорого!
Відповісти
Точно, Льолька, молодець! Де ж були розумні проффффесорські діти, коли дозволили маміку і папіку творити цей безпрєдєл? Невже не зрозуміло, що старики підставляють і їх самих?!
Відповісти
там не тільки старіки підставили своїх дітей а й самі діти самі ж і помагали старікам і прекрасно розуміли правомірність усіх дій(батьківських)ЯКІ БАТЬКИ-----------ТАКІ І ДІТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
За результатами перевірки Державної інспекції навчальних закладів України, 29 листопада 2012 року на черговому засіданні Акредитаційної комісії ухвалено рішення про анулювання ліцензії за численні порушення Ліцензійних умов надання освітніх послуг у сфері вищої освіти ПВНЗ «Володимир-Волинський медико-технічний коледж». А саме – на підготовку молодших спеціалістів зі спеціальностей «Лікувальна справа», «Сестринська справа», «Фармація».

В ході інспектування зафіксовано порушення в кадровому, навчально-методичному забезпеченні, організації навчального процесу та організації прийому до коледжу вступників у 2012 році. Зокрема, встановлено, що фахова освіта 1/4 частини викладачів навчального закладу не відповідає профілю дисциплін, які вони викладають, або ж одні й ті самі викладачі викладають більше п’яти дисциплін одночасно.

Крім того, у зв’язку зі зменшенням прийому до коледжу, студенти першого курсу різних спеціальностей об’єднуються в одну групу. А, за результатами проведених контрольних робіт Державної інспекції навчальних закладів України, встановлено низькій рівень знань студентів: абсолютна успішність – 20,6%, якість знань – 0,5 %. Контрольну роботу з нормативної дисципліни «Медична хімія» не виконав жоден студент.

Також, згідно з результатами перевірки, у ПВНЗ «Володимир-Волинський медико-технічному коледжі» відсутні бібліотека, методичне забезпечення самостійної роботи студентів, матеріали для проведення диференційованих заліків та екзаменів, робочі навчальні програми з окремих дисциплін професійно-орієнтовного циклу.

Всі студенти спеціальностей, ліцензії яких анульовано, будуть переведені до інших вищих навчальних закладів на ті ж спеціальності та на умовах не гірших, ніж вони навчалися.
http://dinz.gov.ua/index/ua/material/217
Відповісти
Оце-то інформація!!! Бідні студенти коледжу! Що ж вони тепер будуть робити? Невже всіх на вулицю?
Відповісти
Я думаю, якщо коледж не попаде в толкові руки, то напевно, все розлетиться по вітру. Дітей дійсно шкода, та й батькам неприємно. Послали вчитись, а в результаті - пшик.Думаю, бувшому керівництву не хабарами потрібно було займатись, а навчальним закладом, підготовкою викладачів.
Відповісти
Люди, сьогодні ж ніби суд мав бути по БІДНІЙ НАДІ. Хто має інформацію, яким боком їй доля ухмильнулась? До чого пані професорша котиться? Напишіть!
Відповісти
Оце ж діточкам пощастило з маман! Жуть!
Відповісти
А папаня (Г.С.), що кращий? Ворюга теж, але просто дуже тупий. Навіть правильно вкрасти ума не хватило. А може грошей зажав, щоб добре проконсультуватися, аби цю справу провернути.
Відповісти
О! Пішла розмова! Вже цікавенько. Видно багато людей ждали суду, кожному хочеться свіженької інформації. Які новини на сьогодні?????????????????????????????????????????????
Відповісти
О! Пішла розмова! Вже цікавенько. Видно багато людей ждали суду, кожному хочеться свіженької інформації. Які новини на сьогодні?????????????????????????????????????????????
Відповісти
суд перенесли на 25 грудня, захисник не з"явився - видно не пробашляли.
Відповісти
Чи відбувся суд 25 грудня?
Відповісти
Дякую за інформацію.
Відповісти
Там за 10 листопада НОВОСТИ пишуть,що Стеценки це люди "которые чего-то добились в жизни". Ви що, реально вірите в це?! Думаєте, що купа брудних грошей чогось варта? Багато бабки їм помогли? Та у них немає ні друзів, ні добрих знайомих чи однодумців, ні поваги, ні підтримки бувших колег,немає з ким на шашличок виїхати, пивка попити, побалакати (крім дітей, звичайно).
Відповісти
Оппа, уже народ читает и обсуждает комменты в старых записях за ноябрь месяц. Не дает людям спать подлость бывшего ректора и его "очаровательной" супруги. Видимо, не зря ими занялись.
Відповісти
Новини освіти та науки в Україні та світі
Володимир-Волинський медико-технічний коледж закривають через порушення в освітньому процесі

Акредитаційна комісія Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України анулювала ліцензію Володимир-Волинського медико-технічного коледжу (приватний навчальний заклад) через численні порушення у наданні освітніх послуг.

Як повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації, під час перевірки підготовки молодших спеціалістів за спеціальностями "Лікувальна справа", "Сестринська справа" та "Фармація" було зафіксовано порушення в кадровому, навчально-методичному забезпеченні, організації навчального процесу та організації прийому до коледжу абітурієнтів у 2012 році.

Виявилося, що спеціальна освіта 25% викладачів навчального закладу не відповідала профілю дисциплін, які вони вели, або ж ті самі викладачі читали 4-5 дисциплін одночасно.

Крім того, у зв'язку з непопулярністю коледжу та різким зменшенням прийому учнів студенти першого курсу коледжу різних спеціальностей навчалися в одній групі, а за результатами проведених контрольних робіт встановлено катастрофічно низький рівень знань учнів – лише 0,5%.

Контрольну роботу з нормативної дисципліни "Медична хімія" не виконав жоден студент.

У коледжі немає бібліотеки, відсутнє методичне забезпечення самостійної роботи студентів, немає матеріалів для проведення заліків та іспитів.

Усіх студентів спеціальностей, ліцензії яких анульовано, буде переведено до інших навчальних закладів на ті самі спеціальності.

На початку 2012 року до суду було направлено кримінальну справу, порушену стосовно заступника директора коледжу, який брав зі студентів хабарі.

10.12.2012 15:42, за матеріалами: Интерфакс-Украина
Відповісти
"Людяність" Людини можна зрозуміти коли ти зробив добро ,і тебе Людина після того,за це, що ти їй допоміг змішує з гімномо от такі наші НД І ГС
Відповісти
От тільки сиджу і думаю як можна було завалити такий бізнес???? От подумайте Ви заходите в магазин і хочете купити авто -менеджер вам посміхається бере гроші за покупку ,а через кілька хвл. ззаду по ниркам--давай ще взятку /може стеценки залишились в СССР???/
Що з тими студентами яким невидали дипломи в коледжі 2010та 2011 роках при них що забули
Відповісти
від жадності все.
а студенти сидять - нікуди не йдуть, не жаліються, не пишуть - то хай собі вірять у бабині побрехеньки. вона ж і далі всім бреше, що має ліцензію, а на сайті мозу - неправда написана.
Відповісти
Завтра в Надюшки день народження. Не віриться, що ця подія не торкнеться інституту. В цьому навчальному році (у вересні) не збирали на Грішину днюху певний процент від зарплати з кожного працівника (включаючи прибиральниць, охоронців та сумісників). А тепер і не бабу Надю не прийдеться здавати! Клас!!!
Відповісти
ТО будете здавати Гнатюкам!!!
Відповісти
ЭТО ТОЧНО!!!ТЕ ДАЖЕ БОЛЬШЕ СОБЕРУТ И НЕ ПОДАВЯТСЯ.ИМ ВСЕ МАЛО,НЕ МОГУТ ОСТАНОВИТЬСЯ.
Відповісти
Головне, що не для старої відьми, бо вона цього не цінувала.
Вона думала, що так буде завжди.
Ні, не буде.
Для неї уже нічого не буде.
Відповісти
На щастя, ще не здавали.
Відповісти
время покажет, кому что будет!Если вам больше нравится сдавать 50-летней ведьме(Гнатючке)-вперед!Она будет доить всех без остановки, такая уж у нее натура и у всей ее семейки.
Відповісти
Правильно каже нешановний "рпрпр"! Час покаже. І вже показує. Були і свята, і дні народження, але ніхто "ПО СПИСКУ" не збирав, в конверт не складав і, до речі, навіть не кожен викладач знав, коли і що у теперішнього керівництва відбувалося і святкувалося, бо здавати бабло НЕ БУЛО НАКАЗУ!!!!!! А для Надюшки по конкретному списку: на днюху, на день Ангела, на день Г.С. - дєнєжка. Ну і ще, крім того, подарунок - не гарно ж з порожніми руками!
Відповісти
Оце точно сказано!сидить тепер надюшка і боїться двері відкривати..і ніхто не хоче її провідати,навіть і її коханець Падалко...мучиться добре сучара(вибачте,але це її улюблений вираз до викладачів)
Відповісти
Это точно! 50 летняя БЫЧКА!
Відповісти
А мы беларусы с двумя высшими образованиями поможем Стеценкам! Это очень хорошие люди! И мы уже поднимаем из руин коледж! И лицензию сделаем! Все сделаем Стеценкам! Мы коммунисты!
Відповісти
можливо, і це дуже цікаво - де будуть ці комуністи, коли піднімуть коледж з руїни?
там само - на звалищі ляльок театру стеценків - з відірваними руками і ногами, а може і головою.
не сподівайтесь, що вас ця доля омине. як тільки станете не потрібні - самі збирайте свої речі і не чекайте повного розрахунку - не заплатять все одно, і додому!
пісня про "хороших" стеценків уже звучала не раз, і останній приспів знають багато людей. і всі серед них з освітою, з дипломами, зі статусом.
стеценки уже всіх на Україні перебрали - то тепер і Білорусь буде про них знати - час скоро збігає.
моя порада - беріть гроші наперед, щоб потім не жалкувати.
Відповісти
Кажись в інституті вже одні комуністи помагали. Вроді як помогли, виручили. А результат допомоги - Стеценки в великій Ж...
Відповісти
А хто такій помічник Кононович? А ж цікаво? Напевно теж хоче на лаву підсудних!?!
Відповісти
Ось тут написано що то Кононовичі за "тваринки": Ганьба!!!

http://censor.net.ua/photo_news/214114/v_lutske_razbili_mashinu_bratev_sbrosivshih_oskorbitelnye_listovki_nad_bandershtatom_foto

http://www.volynnews.com/news/policy/huz_spiymav_nechesnoho_sposterihacha_vid_kononovycha_foto/

http://www.volynnews.com/news/policy/huz_spiymav_nechesnoho_sposterihacha_vid_kononovycha_foto/

Ось, читайте, а кому треба то шукайте ще, і знайдете багато чого цікавого!!!

Відповісти
А что вас так волнуют коммунисты.Самые почетные люди в Луцке-это Гнатюки.С ними не сравнится никто и никогда! Сидите вы с ними институте,так сказать "учите студентов" и по уши в г....,потому,что для тех ,кто с ними свяжется по другому просто не может быть.
Відповісти
Вот уж точно Стеценки не дают покоя.В институте уже супер ректор и ее семейка,Стецеко и не видно там.Что ж теперь вам не дает покоя? Институт стал "процветать",все стало просто класс,работать одно "удовольствие". Что ж теперь вам не дает успокоиться? Наверное, вам действительно так стало "здорово"! Удачи.
Відповісти
Кое-кто (но не Стеценки стопудово) заботится тепло ли в кабинетах и аудиториях, меняются окна. Баба Надя говорила: "Я на Соловках выросла, мне не бывает холодно". Ну и остальным нечего греться. Экономить надо. А теперь наверное "супер ректор и ее семейка" не в карман складывает а в институт вкладывает.
Відповісти
Какая ж она молодец,эта супер -ректор.Построила институт,обустроила его,закупила мебель,открыла библиотеку и многое другое.Хорошо сидеть на готовом,когда многое уже сделано до...Супер-ректор(Гнатюк) "согревает"всех теплом своей широкой души.А какая ж она щедрая,все готова отдать ближнему.Студенты и преподаватели для нее дороже собственных детей.Она альтруист,ей ничего не нужно.Она борется за ИДЕЮ и во благо всех окружающих.Как минимум человек заслуживает орден или медаль,цените и уважайте ее товарищи,ведь вам всем выпало ВЕЛИКОЕ СЧАСТЬЕ общения с ней и с ее семьей.УРА!УРА!УРА!
Відповісти
Ух ты какая Снегурочка! Как отбивается! Аж искры летят! Не тебе, милая, решать кому какое счастье выпало. У тебя, внученька, и своего ВЕЛИКОГО счастья хватает. Радуйся!
Відповісти
Правда, твоя дедушка,счастья хватает,радуюсь.Вам тоже советую.А то ж вы так агрессивно реагируете на то, что объяснили как же вы счастливы?Наверное, больно счастье наиграно, неправда ли?Да и не отбиваюсь я, слава Богу - мне это не нужно.Живите дружно,цените, что вам выпала Великая Честь общения с такими "грамотными и гениальными" ректорами.
Відповісти
А между прочим вы правы. Работать действительно стало спокойнее. А по поводу "процветания" - по моему сейчас проблемы даже у больших и богатых ВУЗов с госфинансированием. Прорвемся!
Відповісти
Сонечка, напиши как твое настоящее имя и фамилия, посмеемся вместе
Відповісти
А смеяться никто не предлагал. Смейся, Фрося, сама.
Відповісти
ы не буде спокою, поки вони з торбою не підуть по світу, або зі світу - так заслужили собі.
Відповісти
Не суди и судим не будешь!
Відповісти
пусть вся подлость и гадость,которую они сделали людям вернется стеценкам сторицею...
Відповісти
ЖАЛКО БАБКУ-------------ЖЕСТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Конечно,хотеть не вредно.Но думаю, что не дождетесь.А вообще смешно читать о ваших "пожеланиях благополучия",такие люди никогда не сдаются и добиваются своего.Время еще покажет,уверяю всех вас!
Відповісти
вже все показано, все, на що здібні були.
Відповісти
бери мыло,веревку покрепче и в путь!!!!!
Відповісти
А мне это и не нужно!Пользуйся этим сама на здоровье.Успехов и удачи тебе!
Відповісти
Слышали последнюю новость.ЛБИ- стал самым престижным ВУЗом в мире!Ректоры державных ВУЗов бьют тревогу,т.к.студенты забирают документы и переводятся в ЛБИ,причем массово.Даже Кембридж вздрогнул от происходящего. А все это происходит потому, что в ЛБИ стал ВУЗом мирового значения.Такие серьезные изменения стали следствием того, что изменилось руководство данного института.Ректор- молодец, вкладывает собственные средства в расширение базы ВУЗа,в усовершенствование системы образования!Просто в "раж" вошла, не может остановиться.ЛБИ изменился до неузнаваемости,об этом говорит все мировое сообщество.Молодцы, так держать!Гнатюк,жаль ,что ты уже пенсионного возраста, а то сколько еще б всего смогла сделать!
Відповісти
Продолжайте пожалуйста! Охарактеризуйте также возраст и внешний вид Надежды Демьяновны, её обаяние и умение выглядеть как подобает руководителю. А также её личный, подчеркну - ЛИЧНЫЙ, вклад в развитие ВУЗа (не путать с деньгами вынутыим ею из студенческих карманов).
Відповісти
Уважаемые люди. Прочитал внимательно всю переписку. Хочу поделиться мнением.
Начнем с истоков официальных « ....заступник прокурора області Валерій Невірець засвідчив, що проректор інституту, член екзаменаційної комісії з прийняття державних іспитів вимагав зі студентів по тисячі гривень за успішне складання такого іспиту… вчинений злочин належить до корупційних. Факти вимагання та одержання хабара задокументовані спільними зусиллями працівників УДСБЕЗ УМВС України в області та обласної прокуратури».
Давайте дождемся официального расследования.
Однако, вся переписка имеет эмоциональную насыщенность, – вкус правды подобен вкусу крови (причем, двух сторон).
У меня есть много причин сказать слово «НО!!!»
Но!!! «Добро» одних обязательно предполагает победу над «злом» других, которое поставит на колени и зверски убьёт… Карательные отряды сил добра с 20 июля 2012 года и по сегодня прочесывают ситуацию… Пользуются работающим на обывателя приемом – создать перед читателями отрицательный образ семьи Стеценко или Гнатюков, ищут любой компромат … даже из прошлого … и не зависящего с предметом спора.
Но!!! Еще никто не смог сделать медаль только с одной стороной. Неужели нет другой конструктивной стороны медали у семьи Стеценко Григория Семеновича, котрый создал институт, построил Церковь…...
Длительная дискуссия означает, что две стороны имеют свою правду.. Правда и факты – разные вещи. Давайте дождемся официального расследования.
Відповісти
А вы знаете что колледжу уже лицензию дают? Не знаете? Правильно! Это тайна!
Відповісти
А ХТО Ж ТАМ ВЧИТИСЬ ЗАХОЧЕ? І ТАК НІДЕ НЕ БЕРУТЬ НАС,ВТІКАЮТЬ ВІД НАС,ЯК ВІД ПРОКАЖЕНИХ!СТЕЦЕНКО-НА МИЛО,СВОЛОТУ,-РОЗВЕЛА НАС,ЯК КРОЛІКІВ!!!
Відповісти
дед,пожалуста,не позорь меня,я еще маленький,а сколько про тебя страшных сказок на ночь прослушал я...чур меня чур!!!еще заикаться начну и уписаюсь.по-моему начался энурез!!!!помоги мне,дед-"доктор"
Відповісти
НІЧИМ ДОПОМОГТИ НЕ МОЖУ-Я-ДІЙСНО ТУПИЙ "ПРОФФФЕСОР" Я РОБИВ БАГАТО "ДОБРА ЛЮДЯМ" І ТЕПЕР ВИ ВСІ ЗА ЦЕ РОЗПЛАЧУЄТЕСЬ.ПРОСТІТ МЕНЕ(ЯКЩО ЗМОЖЕТЕ)
Відповісти
НІЧИМ ДОПОМОГТИ НЕ МОЖУ-Я-ДІЙСНО ТУПИЙ "ПРОФФФЕСОР" Я РОБИВ БАГАТО "ДОБРА ЛЮДЯМ" І ТЕПЕР ВИ ВСІ ЗА ЦЕ РОЗПЛАЧУЄТЕСЬ.ПРОСТІТ МЕНЕ(ЯКЩО ЗМОЖЕТЕ)
Відповісти
вопрос:что значит построил институт?что,сам заработал и построил?может быть сам бетонировал и строил???может он еше где-то работал и вкладывал кровно заработанные деньги в развитие???---студенты платили и сами же строили.а преподаватели пахали как лошади(а он сидел в кабинете и как в Освенцыме смотрел,как нарядно одетые преподаватели строили этот институт!!!как беременные преподаватели таскали доски-а демьяновна орала,как сумасшедшая!!ИНСТИТУТ ПОСТРОЕН НА ДЕНЬГИ ЭТИХ ЖЕ СТУДЕНТОВ!!!Что касается церкови-то же самое:фундатели церкови-не Стеценки-а СТУДЕНТЫ и ПРЕПОДАВАТЕЛИ,одни-платитли на счета,другие-работали...
Відповісти
Новость! Лицензию колледж не получит! Уже все решено!
Відповісти
Давно пора. Там все придурки и алкоголики. Это я туда ездил столько лет, потому что старуха Стеценчиха мне деньги платила. А я ни хрена не делал, гадов мочил за компьютером да водку пил с Алкой-заучкой. Она дура конченная, но иногда мне даже коньяк "Старый Кахети" наливала. А зачем мне теперь баба Надя? У нее все рухнуло и денег уж больше не дает.
Відповісти
Розберіться вже Н.Є. з своїми працівниками, а то надоїло студентам слухати мову про те, як Оксана Анатоліївна розповідає про свою майбутню роботу проректора, і про те, як в Тані росте горб і що з ним робити.
Відповісти
демьянівна-ти дура повна,лікуйся,виступи на суді зі своїми матами(так як ти постійно виступала до викладачів і студентів)і може тоді тебе відразу відправлять в места не столь отдаленные.тебе там чекають,повір за образи студентів там тобі розкажуть.як не заспокоїшся сама зі своїми кацапами-чекай "сюрпризів"!!!!!!
Відповісти
Віддайте мої гроші за навчання, які поклали собі в кишеню, бо розкажу всім чим ви займались у тим містах, де раніше проживали. ОТО СОРОМУ ВЖЕ НАБЕРЕТЕСЬ, АЛЕ ЙОГО І ТАК У ВАС НЕМАЄ, БО СТІЛЬКИ РОКІВ ОБКРАДАЛИ І СТУДЕНТІВ,І ПРАЦІВНИКІВ,
Відповісти
В колективі склались нормальні взаємовідносини, люди виконують свою роботу, але є ще такі працівники, які не можуть жити без пліток, зокрема 545, яка постійно надсилає повідомлення під різними іменами. Краще виконуйте свою роботу, а не сидіть у інтернеті в робочий час. КОЛЕКТИВ ПЕРЕСВАРИТИ ВАМ НЕ ВДАСТЬСЯ!!!
Відповісти
сьогодні об 11 год.у Володимир-Волинський їде"*учара"-демьянівна до нас в коледж-просимо міліцію забрати і вивести неадекватну особу не дуже жіночої статі-трансвестита-стеценко н.д.оскільки у неї є підписка про невиїзд-колектив просить долучитися міліції і забрати її від нас.наперед дякуємо.
Відповісти
сьогодні об 11 год.у Володимир-Волинський їде"сучара"-демьянівна до нас в коледж-просимо міліцію забрати і вивести неадекватну особу не дуже жіночої статі-трансвестита-стеценко н.д.оскільки у неї є підписка про невиїзд-колектив просить долучитися міліції і забрати її від нас.наперед дякуємо.
Відповісти
Люди, простіть мене за те, що я все доношу Надії Дімяновні. Мені погрожують і я мушу це робити. А гроші мені ж треба. Вона сказала, що вижене мене як не буду говорити, що робиться у коледжі.
Відповісти
Ах вы, неблагодарные люди. Надежда Демьяновна столько лет вас при себе содержала, а вы сочли бы за честь с ней даже в одном здании находиться, а вы не хотите ей помочь. Суд 6 февраля. Приходите и поддержите самую главную на Волыне благотворительницу. А, когда все будет позади, то она отблагодарит вас на экологической лаборатории.
Відповісти
Це не вчителі, а студенти. Нехай розкаже вірша про вас, не того, що вам розповідає, а нам...
Відповісти
шановні діти стеценків!вам не повезло з батьками,вас шкода,чесно.не ви винні,що батьки у вас уроди.заберіть їх,їх не можна допускати до людей,заберіть маму пальнуту з ВВМНТК,І НЕ ПИШІТЬ ГАДОСТІ,БО ПЕРЕЙДЕ НА ВАШИХ ЖЕ ДІТЕЙ!!!!!!!!!!!!!!(ТОБІШ ЇХНІХ ВНУКІВ)
Відповісти
До речі про горб правда...Її слова...
Відповісти
в тебе що криша поїхала після смерті баби?лікуйся,дура.що б ти не плела,а коледжу мати не будеш,бо ти тупа і недалека.ти здохнеш від заздрощів і від одинокості.а віршики хай тобі на ніч читає твій "професор" і сидіть в селі і не висовуйтесь,ідіоти!
Відповісти
ДОПОМОГЛИ ГРОШІ ЩО ПАНІ ЗАВКАФЕДРОЮ ЗБИРАЛА ДЛЯ ДАНИ, КОЛИ ТА ЛЕЖАЛА В ЛІКАРНІ...
Відповісти
І в нашій групі гроші збирали, ще говорила щоб ми нікому не казали сама передасть Наталі Євгенівні приємно буде, не всі здавали але більшість, хто скільки, на якогось Дзіму все ображалась ,що жлоб. За Куріннова все казала, що неможуть на Танюшці оженити.
Відповісти
Стопудово згідний шо у нашої завкфи з головою не лади. Як таких інопланетян до викладання допускають? Менше б говорила всякої дурні на всіх углах...
Відповісти
Навєрно Н.Є. не знає і не підозрює, яку пургу вона чеше
Відповісти
в групі кажуть що викладачка НІМЕЦЬКОЇ- ПАНАСЮК ЛЮДМИЛА ІВАНІВНА ЖИВЕ РАЗОМ З ГОМІКАМИ В ОДНІЙ ХАТІ-БО ЧОЛОВІК У НЕЇ ПО ТОМУ,ЩЕ НАМ РОЗКАЗУВАЛА ВСЯКІ ПРИКОЛИ,ДУРДОМ.
Відповісти
в групі кажуть,що жінка нашого психолога-ГУРАЛЯ ІГОРЯ вагітна від якогось старого.а ГУРАЛЬ за це її б'є
Відповісти
ти вже пенсійного віку і слово жлоб ти часто вживала-в принципі ти сама себе видала-хай твоїм дітям так само збирають(хоча вони і так між собою не дружать і батька збоченця мають)ти і так наказана.
Відповісти
щоб ти здохла,сука поганою смертю,і діти твої страждали від твоєї брехні,сволота!!1щоб внуки твої,падло,добра не бачили,так,як ти брешеш на людей.а твоєму любімому сину СЄнІ і його ж сину перейшли всі твої прокльони,іхай він тобі подякує за це,гадіна.,краще здохни-діти і внуки хоча б поживуть...
Відповісти
По-моєму розмова виходить за якісь адекватні рамки. Таке враження, що люди повністю неадекватні. Цю маячню не хочеться читати і навіть заходити на сторінку. Хіба нормальні учасники діалогу можуть писати такі коменти? Якась сторінка для ідіотів!
Відповісти
Интересно, куда смотрит модератор? Как такие тексты пропускаются?!?!?!?
Відповісти
правда-не викидається!на жаль,деякі люди не люблять правди...
Відповісти
Напишіть хто небудь, як у коледжі збори пройшли, який результат? Чи будемо вчитись, чи може викинуть на вулицю?
Відповісти
ВИКИНУТЬ НА ВУЛИЦЮ!!!ЩО ЩЕ НЕ ЯСНО??? МИ ЇЗДИМО РАЗОМ З СТЕЦЕНКО АБИ ГРОШІ ЗАРОБИТИ! МИ-ТО ВСЕ РОЗУМІЄМО!!!НЕ МОЖЕМО Ж МИ ПРИ НІЙ БАТЬКАМ ПРАВДУ СКАЗАТИ,ХТО З БАТЬКІВ РОЗУМНИЙ-ТО ВЖЕ ПОЗАБИРАЛИ ДОКУМЕНТИ..
Відповісти
ми-батьки тих дійсно обділених студентів коледжу дивуємось,як КОНОНОВИЧ-КАЖУТЬ ДЕПУТАТ,ПІДТРИМУЄ ЦЮ НАГЛУ СІМЕЙКУ СТЕЦЕНКІВ? КУДИ ДИВЛЯТЬСЯ ІНШІ ДЕПУТАТИ? Я ОСОБИСТО І ЩЕ НЕ МАЛА КУПА БАТЬКІВ НАПИШЕМО ДО СТОЛИЦІ-ШО Ж ТО ТЕПЕР ЗА ДЕПУТАТИ,ЯКІ ПІДТРИМУЮТЬ ОСОБУ,ПО ЯКІЙ ІДУТЬ СУДОВІ ПРОЦЕСИ ЗА ХАБАРНИЦТВО? МОЖЕ ВОНИ ЗБИРАЮТЬ ГРОШІ З ДІТЕЙ РАЗОМ? І ЧОГО ПРИЇЖДЖАТИ ДО НАС НА ЗБОРИ В КОЛЕДЖ РАЗОМ?НЕВЖЕ ГРОШІ ТАКІ ВАЖЛИВІ ДЛЯ НИХ-АЛЕ ЯКИЙ КОМСОМОЛ-ТАКИЙ І "член"!
Відповісти
Шанс дуже маленький є в Демянівни отримати ліцензію, але вона нічого по цьому питанню не вирішує!!! Треба щоб на неї наїхали студенти і батьки!!! А інакше забирайте документи і переходьте в інші навчальні заклади!
Відповісти
вчитись при СТЕЦНЕКАХ ДІТИ НЕ ХОЧУТЬ!!!звертатися будемо у міліцію.в освіту.в прокуратуру в КИЇВ-ШО Ж ЦЕ ТАКЕ? ЩО НА стеценків управи нема??--знайдемо!!!все місто знає,які це здирники і хабарники!по ній ідуть судові процеси за хабарництво в крупних розмірах,а вона і досі стреже з нас-батьків гроші,типу за ліцензію.коли вже органи накінець закриють злодійку???ГУРТУЙМОСЯ-ПОКЛАДЕМО КІНЕЦЬ ХАБАРНИКАМ-СТЕЦЕНКАМ!!!
Відповісти
Що вона вирішує??? Вона нічого не вирішує, економить гроші, думає що безкоштовно дадуть ліцензію! Якби на Гнатюка вже б давно все вирішив би! Хай Демянівна звернеться до нього і Гнатюк все вирішить не завеликі гроші!
Відповісти
моя дитина вчиться у цьому коледжі.були ми на зборах-знову Демянівна зібрала з нас(усіх батьків)по 200 грн за незрозумілу якусь практику.напевно цьому безпрєдєлу не буде кінця.про яку ліцензію ви говорите?нащо вона,як там страшні побори і ми мріємо ,щоб нас забрали в інші коледжі!!!зараз пишемо листи у Київ до МІНІСТРА(А ЯК НЕ ДОПОМОЖЕ ТО І ДО ПРЕЗИДЕНТА ДІЙДЕМО)ЩОБ НАШИХ ДІТЕЙ ПЕРЕВЕЛИ У БУДЬ-ЯКІ ІНШІ ЗАКЛАДИ-ПОДАЛІ ВІД БРЕХНІ, ВЗЯТОК І ПОБОРІВ СІМЬЇ СТЕЦЕНКІВ!!!
Відповісти
Ви вірите, що Надя зробить ліцензію!? Це ж смішно, з нею на одному гектарі . . . . . говорити ніхто не захоче! Гляньте на цю пані і цього досить. Прийде така жаба в міністерство і всі будуть раді з нею поспілкуватися.
Відповісти
Ой, яка ж це біда, коли горб росте, а мозок всихає! Та ще заміж ніхто не бере! Менш зла треба робити!
Відповісти
не вдасться тобі,стерво,людей пересварити!думай,щоб твої діти не грали в азартні ігри і не відбивали їм почок за борги.
Відповісти
в тебе вже давно в голові все висохло!біда буде в тебе вже скоро,жди...сама не ходи...
Відповісти
заберите деда от нас,жутко надоел,и бабушку не пускайте к нам,ато придется нам с мамой к маминым родителям опять уезжать-а сейчас холодно.
Відповісти
Шановні батьки дітей які навчаються в коледжі! Ви не забирайте документи, а добивайтесь щоб Надійка робила ліцензію! Думаєте що буде десь краще? Ніде небуде краще, тільки на своїй землі, в свому місті! Треба щоб Ваші діти вчились в коледжі у Володимирі! А Кононовичам давно пора писку набити, от тільки поки що нема кому! Дуже багато вони роблять для того щоб закрили коледж і недали ліцензію! З Надійки взяли гроші на ліцензію, а ліцензію не роблять і робити не будуть! Вони знаходяться в Луцьку на вул. Ковельскій, обком КПУ, йдіть туди і бийте їм писки! Ось мені вдалось роздобути в коледжі телефон одного з Кононовичів: 0993359996.
Відповісти
ЛЮДИ,ви що не розумієте,що ніякої ліцензії Надійка не зробить,бо КОЛЕДЖ-ЗАКРИТО!ЗАКРИТИЙ КОЛЕДЖ!!!Чим більше часу ви -батьки -будете сидіти у Володимирі і чекати з моря погоди,то наших першокурсників відправлять назад до школи!А скільки ми вже грошиків подавали Надійці,і де вона їх діла?якби на ліцензію-то вона була б вже давно,а наші грошики пішли її адвокатам за взятку,яку вона взяла в травні зі студентів(кажуть у неї самі дорогі в області адвркати) НЕ БУДЬТЕ ДУРНИМИ,БАТЬКИ,ПИШІТЬ,ЩОБ ЗАКРИЛИ,ТО ТОДІ ТОЧНО НАШИХ ДІТЕЙ ПОПЕРЕВОДЯТЬ!ЧИМ БІЛЬШЕ ЧАСУ МИ ГАЄМО-ТИМ БІЛЬШЕ МИ ЗАЛИШАЄМОСЬ З НОСОМ!!!!НЕ СЛУХАЙТЕ СТЕЦЕНКОВОЇ МАЯЧНІ-ВОНА СПЕЦ ПО БРЕХНІ!!!
Відповісти
Шановні! Прошу Вас не розводьте тут паніку і брехню! Ліцензію 100 % зробити можна і коледж буде працювати далі! Але на сьогоднішній день стоїть питання в тому, що ліцензію НІХТО не робить! ОСЬ В ЧОМУ ПИТАННЯ! В мінестерстві освіти ніяких, ніхто не подавав документів на те щоб робити ліцензію! І станеться так, що в березні-квітні коледж закриють без права на відновлення! Хочете щоб ВАші діти вчились їдьте в село Гаразджу до Надійки (там вона живе) і ВИМАГАЙТЕ хай відновлює ліцензію, а НІ то хай віддає Вам ГРОШІ! А навіщо Ви зараз ЇЙ платите гроші і за що, ось того я не розумію??? ВСЕ У ВАШИХ РУКАХ! І ЩО РОБИТИ ВИРІШУВАТИ ВАМ! Залишилось дуже мало часу - 35 днів, і Ваші діти підуть на вулицю!!!
Відповісти
кажуть вона судиться з тою комісією,що коледж закрила.то скажіть будь ласка хто захоче з дурою діло мати?а що ви візьмете з Надійки?-нічого,крім аналізів!зараз,дура буде грати на публіку і плакати,яка вона бідна і нещасна-а люди,на жаль,вірять,здають за практику гроші(в нікуда!)і не п...здять..
Відповісти
Це Ви правильно написали "упс"! Діло з сімєю Стеценків ніхто і ніде нехоче мати, але я думаю що всеодно в Надійки є на кого вийти щоб зробити ліцензію! Просто вона нехоче її робити, можливо надіється що суд верне ліцензію, так само як і думає що суд її не посадить за хабар! За хабар років до 5 умовно дадуть це 100 % і без права займати відповідні посади! А відсотків 70 то ще й може попасе свиней десь на зоні! Тут все залежить від Києва, захочуть зламати в баранячий ріг - то зламають легко!!! Тому, треба батькам все робити, щоб була ліцензія!!! БІЛЬШЕ НЕ ДАВАЙТЕ ЦІЙ АФЕРИСТЦІ РАЗОМ З КОМСОМОЛЬЦЯМИ ГРОШІ!
Відповісти
Романова збирає гроші собі на запой і буддеш проректором як шо збереш бабла гнатючці.
У Денісова був бєляк і він гехнувся головою.
Відповісти
я Гнатючку роздеру - цю суку бо вона мене заставляє збирати гроші собі на буковель.
Відповісти
Не варто підписуватис чужими іменами ШАНОВНІ))))))) хто куди їздить і за чиї гроші, діло кожного особисте..будь це Карпати чи Турція (там ДЕХТО "аж почорнів від нервів")так нервувався щоб ніхто не дізнався де поїхали.)))))))))))))))))))))
Відповісти
Романова розповсюджує плітки по Луцьку, шо ви її шановна Н.Є. берете проректором і взяли за це 10000 баксів хабара.
Викладачі політеха Н.Є. дорога, вижініть Романову бо вона здала міліції Ковалєнко вона і вас здасть. Менше їздіть зі стукачами.
"Друг" Романової
Відповісти
виженіть ПАДАЛКА АНАТОЛІЯ МИХАЙЛОВИЧА З ПОЛІТЄХА.ВІН ЗДАВ СВОЮ КОХАНІЦУ демьяновну-здасть і вас усіх!- "друг" Падалка
Відповісти
В тебе дійсно виріс горб.
Відповісти
А Ви знаєте, що головні рішали і друзі Надійки - аферисти - Кононовичі! Але вони ніяк не можуть пеплюнути свою наставницю - аферистку Надійку!!! Ось цікаво хто кого? Але Надійка їм довіряє, гроші платить, Кононовича взяла на роботу в коледж, як кризового менеджера який врятує коледж і зробить ліцензію!!! Грошей то Кононовичі вже з Надійки взяли, а от що буде далі, подивимось, ЦІКАВО!!!
Відповісти
ЦІКАВОГО БУДЕ МАЛО-КАТЮЗІ ПО ЗАСЛУЗІ(ЦЕ ПРО СТЕЦЕНКО)
Відповісти
а нащо той коледж.якщо будуть директорами ці припижджені стеценки?
Відповісти
То може не Стеценки будуть, А Кононовичі!?!
Відповісти
ЯК БУДУТЬ КОНОНОВИЧІ-ТО СТЕЦЕНКИ ЇХ ВБЬЮТЬ,ВОНИ ОПАСНИЕ ЛЮДИ
Відповісти
Кононовичі бєларуси, аферисти і в них по дві вищих освіти! Так що не погані послідовники!
Відповісти
Брати Кононовичі

Олександр та Михайло Кононовичі, які організували акцію зі збиранням коштів на Театральному майдані в Луцьку, не так давно, а точніше у 2009 р., були активістами ГО «Громадянська позиція» народного депутата Анатолія Гриценка. Також теперішні «сталіністи» виявляли неабияке бажання працювати під прапорами цієї організації на виборах президента 2009–2010 рр.

Але після не особливо вдалої виборчої кампанії Гриценка, Кононовичі чкурнули звідти у ліворадикальні організації. Де і самостверджуються донині. Так, головою Волинського обласного осередку «Антифашистського комітету України» є О. А. Кононович, а головою ЛММГО ЛКСМУ «Відродження» — М. А. Кононович.

Мені вдалося поспілкуватися одразу із двома Кононовичами. Вони достатньо добре орієнтуються у законодавстві. І направляють запити до міськради на дозвіл проведення акцій, а також направляють на ім’я прокурора області Андрія Гіля та начальника луцької міліції Романа Крохмаля заяву, у якій наголошують на неприпустимості «вчинення дій, метою яких є перешкоджання громадянам України законним шляхом здійснювати свої права, гарантовані Конституцією України».

Коли ж запитав, чи знайомі вони із Законом України «Про Голодомор 1932–1933 років в Україні», то почув шокуючу для себе відповідь: «Мені не відомий такий закон», — зауважив Олександр Кононович. Коли я згадав, що він складається із п’яти статей і там засуджується публічне заперечення голодомору, то співрозмовник у різкій формі поставив мені зустрічне питання: «А ви ознайомились із цим законом?», і коли я ствердно відповів, Олександр з посмішкою сказав: «Я щиро радий за вас, бо він мені невідомий». Але коли я наголосив, що незнання не звільняє від відповідальності, Кононович вказав мені на приміщення суду, мовляв, там суд — позивайтеся до суду.

До слова, багато перехожих, які запитували, що у Луцьку робить Сталін, отримували несподівані відповіді. Наприклад, один пенсіонер ввічливо запитав: «Хлопці, а ви що — за Сталіна?" Михайло перепитав у нього, чи той працює. «Ні, я — пенсіонер», — сказав чоловік. «Ну, тоді йдіть в аптеку, купіть анальгін і подивіться „5 канал“!» — з іронією відповів Кононович.

Провокація проти всього цивілізованого світу?

Дивно, що такі речі відбуваються дедалі ближче до кордону з ЄС, але ще абсурднішим є те, що центральна влада чомусь не мислить глобально та не сприймає серйозно це явище, яке відбулося фактично під носом у Євросоюзу. Адже від Луцька до кордону з Польщею близько 100 км. І зважаючи на тісну співпрацю волинських та польських ЗМІ, цей інцидент навряд чи залишиться непоміченим у Європі.

P. S. Влітку 2009 р. у Вільнюсі Комітет Парламентської асамблеї ОБСЄ з демократії ухвалив резолюцію «Возз’єднання розділеної Європи», яка прирівнює сталінізм до нацизму і закликає до міжнародного засудження тоталітарних режимів. Автори резолюції зазначають, що у XX ст. європейські країни постраждали від двох потужних тоталітарних режимів, які несли із собою геноцид і злочини проти людства, — нацистського і сталінського.

Для беззастережного засудження тоталітаризму ОБСЄ запропонувала заснувати загальноєвропейський день пам’яті жертв сталінізму і нацизму, приурочивши його до підписання пакту Ріббентропа — Молотова 23 серпня 1939 р.

P. P. S. Хто вийде переможцем у протистоянні, сказати важко, адже це явище буде явно рецидивним, і не виключено, що по інших містах країни воно також пройде із подібним розмахом. Якщо влада у Києві буде й далі не помічати такі поки що поодинокі локальні спалахи сталінізму і займати ліберальну позицію, як це зробив президент щодо встановлення бюсту Сталіна у Запоріжжі, то вже незабаром ситуація стане фатальною. Бо зважаючи на суто декларативне місцеве самоврядування в Україні, органам місцевої влади з цим аж ніяк не впоратись. Тож відповідати за спекуляції режиму, який забрав мільйони невинних життів, мають не органи місцевої влади, не мери, а передусім президент, за каденції якого такі явища сягнули апогею.
Відповісти
Стосовно гнатюків відкрита кримінальна справа, щодо підробки документів та шахрайство.
От і побачим як цих уродів посадять. таксист та учілка подумали стати ректорами:)))
не смішіть людей
Відповісти
Pardon, кримінальна справа, щодо підробки документів та шахрайство дійсно відкрита, але проти Стеценків. Видно, шановний, вам зовсім вже немає що придумати! Теми закінчились?
Відповісти
ВИ ДИВИЛИСЬ ПО ТВ КІНО"ВТЕЧА"(НЕЩОДАВНО ЙШЛО) ТАК ОТ В КІНО СОЛОМОНОМ БУВ ОТПЄТИЙ ЗЕК.БІДНІ,СТЕЦЕНКИ,ВИДНО ЦЕ ЗНАК,КЛЕЙМО-ВИДНО ТАКИ БУДЕ ТЮРМА ЇМ.....................................
Відповісти
У нашого Соломона температурка, в голову надуло: свинячий грип.
Відповісти
Справа на Гнатюків???? А чому ж тоді свята і непорочна Надя під підпискою про невиїзд?! Чому Гріша скривається по Москвах і по Києвах (набрид дітям як гірка редька) - то у нього серце, то нога, то понос. Добре ми пам'ятаємо, як його здорового бика-симулянта виносили на носилках з інституту ВПЕРЕД НОГАМИ, а він ще й лапу на лапу заклав. Чому ці незаплямовані і чисті особи не керують інститутом?
Відповісти
стеценкові прихвостні залякують адміністрацію і викладачів.але-РАЗОМ НАС БАГАТО І НАС НЕ ПОДОЛАТИ!!!
Відповісти
стеценко буде писати гадості на всіх і про всіх,поки не здохне,він же все своє подленьке життя писав на всіх.його зариють, а він вилізе з ручкою в зморщених підлих ручках і буде знову писати,бо більше нічого він не вміє окрім наклепів в листах і приставанням до юних дітей-студентів;може цей комент прочитають Стеценкові діти (вони ж самі мають дівчаток)і зрозуміють накінець,що їхній знаменитий "професор"-урод і збоченець!
Відповісти
Слухай, Наташка жирна! Може хватить вже писати тут всяку херню! Опомнись, бо прокленуть!
Відповісти
Доброго всем здоровья. Прошло две недели после моего открытого письма Всем нам. Переписка показывает мотивацию людей. Но !!! Уверен, - не потерял значения проверенный временем христианский закон: ненавидеть грех и прощать грешника. Изучение переписки составляет для меня непосредственный предмет психолингвистического исследования, особенно в тех случаях, когда ложь и злоба начинает культивироваться как искусство.
Відповісти
Те, що Романова дура то всі знають, а яка хитра Тараймовичка всім все розповідає, а сама не при-ділах...Леська її все рознюхає на Ларіску Гнатючкину нажене, а сама золота...Що ж ви Євгенівна Оксані Петрівні так мало дали за іспити,Ларісці своїй за практику більше вділили. може вона теж заробила більше... ЇЙ квартиру обставити треба і діти малі, вона ж в нас найкраща!Колектив один одного з'їли б якби могли. Жах просто. Ми за Євгенівну!!!
Відповісти
О.А.Романова дура то правда.Нічого вона нас невчить розумного.Теж саме можна сказати і про Гнатюк Н.Є.Вона ходить з одним листком і одними і тими ж темами. Більше нічого по англійській мові не вчить.А кандидатську "захистила" бо пошляв сам Стеценко Г.С.Сама ж хвалилася нам і фотки показувала як "гарно" вона виступала.Ха-ха.....
Відповісти
Люди,опомнитесь!Сколько ж в вас ненависти,зла!Куда же катитится мир?!Остановитесь и задумайтесь,в вас сидит злоба,зависть,человеконенавистничество.Так жить нельзя.Даже во время войны люди помогали,поддерживали друг друга(конечно,были исключения),а сейчас что вам не хватает,вам есть нечего,одеть нечего? Ужасно, то,что вы готовы разорвать друг друга.Это деградация всех духовных ценностей.Этот сайт превратился в помойку,а вы в бомжей,ковыряющихся в этой помойке.Я только пожелаю всем- получить то, что вы желаете другим и это будет справедливо!!!
Відповісти
У Володимир їде перевірка!
Відповісти
Що ж там перевіряти? Кажуть Луцьк теж будуть перевіряти, ховайте пляшки!!
Відповісти
у нас в Луцьку на роботі не п'ють(штраф) МИ ДРУЖНО ХОДИМО В РЕСТОРАНИ! НЕ ВДАЛОСЯ ВАМ "ВДАРИТИ ПЛЯШКОЮ)
Відповісти
Тараймовичка сучара я ж тебе подружкою счітала, а ти більше мене береш!!!
Відповісти
Романова ти задовбала скільки будиш хірню на всіх гнати? Алкашка!!!
Відповісти
не пишіть дурні,що жаба вас задавила,що не працюєте і не лижете сраки Демяновні?і вас ніде не хочуть брати на роботу?то від скуки ви сидете за компом і пишете х..ню...???
Відповісти
Стосовно гнатюків відкрита кримінальна справа, щодо підробки документів та шахрайство.
От і побачим як цих уродів посадять. таксист та учілка подумали стати ректорами:)))
не смішіть людей
Відповісти
Шановний, ваш діагноз - амнезія з відхиленням в маразм. Ви вже це писали. Чи може у вас склероз, як у Гріши. Він про це говорив раз по десять на день. Ви заразились від нього статевим шляхом????????????????
Відповісти
Ох,как неприятно читать про себя такую правду!Это ж ты других подставляешь, а сама погрязла в вымогательстве,в выбиваении денег со студентов,в разных подставах.Ты ж не остановишься не перед чем, продашь за бабки и мать и детей.У тебя болезнь,патологическая жажда денег,лечись!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Точно. Стецик склєротік був рєдкий. Ой, пробачте, він ще є (існує тобто)
Відповісти
ПРИЇЖДЖАЙТЕ В ГАРАДЖУ НА ПІДГАЙНУ 10---СОБАКИ НЕМА,СИГНАЛІЗАЦІЇ ТЕЖ НЕМА,АЛЕ НА ВАС ЧЕКАЄ НЕ ОДИН МІШОК ЗОЛОТА І ПРЕЗЕНТИ ВІД СТЕЦЕНКІВ!!!
Відповісти
Приїжджайте на Львівську 40/1, там придурки Гнатюки з награбованим ВІД НЕЩАСНИХ СТУДЕНТІВ!!!
Відповісти
Запршуйте до себе.Кожен відповідає сам за себе.Дорогу Гнатюкам.Шана Стеценкам.
Відповісти
множите, на практику в школу №7 приїжджати там Ларіска вас зустріне приторможена , практика супер але без грошей і не рипайтесь.
Відповісти
ще мало часу пройшло,як керують Гнатюки,щоб вони встигли награбувати так,як здирали СТЕЦЕНКИ.Час покаже...А на рахунок практики-то студенти перший раз за час існування інституту можуть пройти зовсім безоплатно її там,де вони хочуть..Тяжко Стеценкам-не можуть пережити-коледж-то закрили...звідки ж будуть ці вампіри "питатся"???
Відповісти
Своїм приходом до влади в ЛБІ Гнатюки і Ко підписали цьому інституту смертний вирок. Вони все зруйнують!
Вони поки їдуть на здобутках, тобто на студентах як вони кажуть "йобнутої Надійки", гаразд, побачим як ви нахазяйнуєте без неї.
Гнатюки підставили Стеценків, щоб заволодіти схемою заробляння грошей, але зробили це підступно в своїй манері таксиста і проходимки. Бугаї знають якою ціною ви потрапили в ЛБІ скоро вас також позбудуться.
Нари вас чекають будете сидіти і ви і Стеценки, вся компанія разом.
Відповісти
Цілком підтримую тебе Олег!
Відповісти
Смертний вирок Стеценко підписав ще тоді,коли заявив викладачам,що якщо вони не покинуть приміщення інституту(яке він "привласнив"))ТО він,стеценко,спалить всю документацію інституту.оце так "любив" студентів!і викладачів,які до пізньої ночі зберегли від грязних лап долі студентів!
Відповісти
Чого Гнатюки причепилися до чужого ВУЗу ідіть заснуйте свій!

Будьте пильними на вас йде полювання і липові дипломи заочнікам і липові дипломні з кабінету Надійки і липові вікна фіксуються.
Відповісти
Про дурдом у Біотесі знаю на власному досвіді. Гроші дерли з усіх, просто з тих хто забивав на навчання в 10 разів більше. Але хто навчався, старався - повірте, почувався цілком впевнено. ПрофФесор Стеценко НД, це - клініка психіатрії. ЇЇ благо"вірний" при всій своїй неадекватності має трохи людського, знаю зі свого особистого досвіду спілкування з ним. Що занадто то не здорово, на тому і погоріли. Корупція є у всіх ВУЗах, ситуація залежить тільки від того, який загальний рівень викладання, що може отримати студент, як спеціаліст, в цій ситуації. Ніхто не примушує нікого вступати в конкретний вуз, а обставини які до цього спонукають це проблема кожного вступаючого. У цьому вузі непогана бібліотека профорієнтованої літератури, знаю книжки там можна було знайти завжди.
Відповісти
А где интересно Гриша Стеценко? Надийка в психушку в Липины ходит на дневной сьационар!
Відповісти
Извените за ошибку, СТАЦИОНАР!
Відповісти
Научитесь правильно писать,пишется "извИните",грамотные вы наши.Наверное,сами лечитесь в этом заведении.
Відповісти
Учителю! Мы ж не учителя, и не такие ызяточники как вы с о Стеценками! Вас реально надо всех собоать в клетку и не давать 35 дней есть! И посмотреть какие вы людишки и учителя!!!
Відповісти
Сразу видно,что вы человек мало того,что безграмотный,так еще глупый и недалекий.Вы мне взяток не давали и обвинять в этом не можете.Вы даже не имеете представления вообще обо мне.Наверное,вам плохо и обидно,что вам никто ничего не дает.Расстраиваться не нужно.А еще я знаю,что в психушке,где вы лечитесь,буйных больных закрывают под замок,соответственно и с едой там не очень.Наверное,вы это испытали на себе и делитсь теперь советами с другими.Просто не надо буйствовать и вас впоследствии не будут сажать под замок.Удачи!
Відповісти
Еще раз повторю,прежде ,чем писать что-либо,надо научиться грамотно писать и не позориться.Хотя,вам прощается вы ж пациенты больницы в Липинах.
Відповісти
Еще раз повторю,прежде ,чем писать что-либо,надо научиться грамотно писать и не позориться.Хотя,вам прощается вы ж пациенты больницы в Липинах.
Відповісти
Вы так осведомлены ситуацией в Липинах, что я просто уверен, что Вы с Надеждой там тоже были неоднократно!
Відповісти
Во-первых,это не оригинально,во-вторых,ваша уверенность-это плод болезненной фантазии.Учитесь и занимайтесь своим образованием (хотя это вам врядли поможет-психиатрия!)
Відповісти
А вам я смотрю помогает!
Відповісти
Безусловно!
Відповісти
учителю та 06213
ваша сварка просто смішна
можна 3 академії закінчити а бути ідіотом
про все що відбувається навколо стеценків це є повернення грязі яку вони запустили перед собою
/земля то кругла от іх і накрило/
Відповісти
А что там суд сегодня по Надежде? А что Гриша скажите? Когда их уже посадят?
Відповісти
Володимир-Волинський медико-технічний коледж закривають через порушення в освітньому процесі

Акредитаційна комісія Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України анулювала ліцензію Володимир-Волинського медико-технічного коледжу (приватний навчальний заклад) через численні порушення у наданні освітніх послуг.

Як повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації, під час перевірки підготовки молодших спеціалістів за спеціальностями "Лікувальна справа", "Сестринська справа" та "Фармація" було зафіксовано порушення в кадровому, навчально-методичному забезпеченні, організації навчального процесу та організації прийому до коледжу абітурієнтів у 2012 році.

Виявилося, що спеціальна освіта 25% викладачів навчального закладу не відповідала профілю дисциплін, які вони вели, або ж ті самі викладачі читали 4-5 дисциплін одночасно.

Крім того, у зв'язку з непопулярністю коледжу та різким зменшенням прийому учнів студенти першого курсу коледжу різних спеціальностей навчалися в одній групі, а за результатами проведених контрольних робіт встановлено катастрофічно низький рівень знань учнів – лише 0,5%.

Контрольну роботу з нормативної дисципліни "Медична хімія" не виконав жоден студент.

У коледжі немає бібліотеки, відсутнє методичне забезпечення самостійної роботи студентів, немає матеріалів для проведення заліків та іспитів.

Усіх студентів спеціальностей, ліцензії яких анульовано, буде переведено до інших навчальних закладів на ті самі спеціальності.

На початку 2012 року до суду було направлено кримінальну справу, порушену стосовно заступника директора коледжу, який брав зі студентів хабарі.
Відповісти
Что все молчат! Какие новости??? Где Стеценки, может уже в тюрме???
Відповісти
Ура!!!!!!! Нарешті взяли Грішу.
Відповісти
А как и где взяли? Он же в Москве!!!
Відповісти
Сайт міста Луцька /
Новини /
Пригоди /
Правоохоронці арештували ректора одного з луцьких інститутів

Новини Ключові слова
Правоохоронці арештували ректора одного з луцьких інститутів
15:01 13.02.2013

Співробітники правоохоронних органів у вівторок надвечір затримали ректора Луцького біотехнічного інституту Григорія Стеценка. Як стало відомо інтернет-виданню «Під прицілом» під час затримання у нього стався серцевий напад. Тож замість СІЗО, Григорія Стеценка повезли до Міської клінічної лікарні №2.

Наразі ректора біотехнічного інституту помістили у кардіологічне відділення. Більше того, він перебуває у секції, де лікують інфарктників у єдиній на все відділення, де встановлено грати.

До Григорія Стеценка приставили конвой у складі 3-х співробітників міліції, які чергують у три зміни. Двоє несуть пост у коридорі кардіологічного відділення під стінами палати, третій – сидить біля ліжка ректора.

Наразі до нього нікого не пускають, оскільки розпочато слідство. Більше того, до Григорія Стеценка не допустили навіть рідних. Лікарі навідріз відмовляються коментувати стан його здоров’я. Серед медиків нам вдалось дізнатись, що в ректора передінфарктний стан, однак він вже піднімається на ноги. Наразі він у кайданках, однак це не заважає проводити необхідну діагностику та надавати лікування.

Справу було передано до управління МВС України у Волинській області. Наразі йому інкримінують ст. 365 ККУ Перевищення влади або службових повноважень. Однак як стало відомо інтернет-виданню «Під прицілом» справа стосується розтрати коштів, тож нею вже займаються співробітники УБЕЗ. З самісінького ранку до Григорія Стеценка мав прийти слідчий для збору свідчень. Однак з 9.00 до 12.00 він так і не з’явився.

Деталі згодом…
Відповісти
і хто би міг подумати... яке чудове завершення кар"єри! що то тепер скажуть захисники сімейки? звісно ж, що це "происки" імперіалістів! звісно ж стеценки постраждали невинно, за "веру и отечество"...
Відповісти
Ректор Луцького біотехнічного інституту жива, слава Богу, і здорова. А взяли в кайданки афериста, який вже скоро рік, як не ректор. Як можна засобам масової інформації вводити людей в оману? Вірити полоумному бандиту? Це ж рідний брат "Професора ПІ". Цікаво, якщо Гриша скаже журналістам, що він міністр освіти, вони так і напишуть назву його посади?!?!
Відповісти
Ролик з останніх новин на АВЕРСІ
http://us.ua/1036537/
Відповісти
Считаю, что Григорию Семеновичу нужно достойно принять удар судьбы. От тюрьмы и сумы ... известно.....
Тем, кто нашел удовольствия от неудовольствия семьей Стеценко, ее унижением...- после суда можно пранализировать, что победило на самом деле.
Відповісти
Григорія Стеценка відпустили під підписку про невиїзд. Про це інтернет-видання «Під прицілом» повідомили власні джерела.

Наразі його обвинувачують за ст.. 365 ККУ «Перевищення влади або службових повноважень». Зокрема, як стало відомо «ПП» справа відкрита ще у травні 2012 року по факту розтрати статутного фонду Луцького біотехнічного інституту. Справа в тім, що ВИШ мав трьох засновників, один з яких мав набагато більшу частку. Минулого року чоловік помер, тож Григорій Стеценко скориставшись своїм службовим становищем вніс до статуту підприємства нововведення, згідно з якими надав сам собі право розпоряджатись статутним майном. Після таких махінацій і привласнення частки покійного він розпродав майже всі приміщення, які належали Луцькому біотехнічному інституту. Більше того, Григорій Стеценко «на папері» продавав майно ледь не за копійки, натомість у його кишенях осіли доволі великі суми. Правоохоронці виявили, що він привласнив більше 1 мільйона гривень, які мали б бути повернуті до статутного фонду «Луцького біотеху». Також вони підтвердили наявність «чорної бухгалтерії».

Таким чином, минулого року у травні проти нього порушили кримінальну справу, однак він почав переховуватись від правоохоронних органів. Більше ніж пів року правоохоронці розшукували Стеценка. Цьогоріч Володимир-Волинський коледж, який за наказом дружини (Стеценко Надія обвинувачується у хабаництві) у 2012 році очолив сам Григорій Стеценко, мав проходи переатестацію. Зокрема він обов’язково мав з’явивтись у ВИШі і в атестаційній комісії у Києві. Тож правоохоронці розуміли що це хороша можливість затримати зловмисника-втікача тому почали його чатувати.

Таким чином кілька тижнів тому вони все ж таки натрапили на слід Стеценка і затримали його. Наразі він підсовує правоохоронцям довідки про те, що він аж ніяк не переховувся від слідства, а лікувався. Нагадаємо, що днями його перевезли з СІЗО до кардіологічного відділення Луцької міської клінічної лікарні №2. Вчора інтернет-виданню вдалось з’ясувати, що Григорій Стеценко перебуває у загратованій палаті під конвоєм. Проте вже опівдні його забрали до суду, де вирішили подальше місце перебування ректора на час слідства. Тож на гуманність Феміди вочевидь вплинули сумнівні довідки про його попереднє лікування та нинішній стан здоров’я чоловіка тому судді відпустили його під підписку про невиїзд.

Проте замість того, щоб продовжити лікування в медустанові він поїхав додому. Варто нагадати, що потрапив він до лікарні в передінфарктному стані.

Тим часом в іншому судовому слуханні днями було винесено рішення про поновлення Григорія Стеценка на посаді ректора.
http://p-p.com.ua/articles/30332/
Відповісти
Хворенький ти наш! Чого ж ти додому поперся з таким "хворим" серцем? Надя дома ой як полікує! Дійсно хворі - в лікарні лежать. А наш артист "больших и малых академических театров" схопився швиденько і додому погнав - і це в передінфарктному стані!
Відповісти
Сміється той....
Відповісти
А ніхто не сміється. Просто констатація факту. Доведіть, що було не так.
Відповісти
Затримали Стеценко Г.С."працівники"правоохоронних органів в т.ч.Свідерко А.-кум чи сват чи брат Гнатюків"ректора і проректора"інституту.Перевезли із ПВНЗ не в СІЗО а в лікарню. 72 год.було для роздуму всім...
Відповісти
ну, не тільки у стеценків є родичі та свояки, які можуть "парешать" - треба і про це не забувати...
Відповісти
дуже добре,що цього ПРОФЕСОРА-АРТИСТА СТЕЦЕНКА уже знає усе місто і столична міліція!!! "догрався",слабак,(стеценко,коли знущався з працівників завжди обзивав їх слабаками) а воно ж усе вертається на круги свої-і сам став і слабаком і слабим(на зборах частенько говорив,що хворі люди йому не потрібні)а тепер і сам став хворим-але хворим на всю голову-а зі здоров'ям якраз у нього лади-косить,як заєць(АЛЕ Ж ЛІКАРІ В ДІЙСНОСТІ БАЧИЛИ ЦЬОГО "ХВОРОГО"-ПІДЕ ПО ЛУЦЬКУ ЩО ЦЕЙ ТАК ЗВАНИЙ ПРОФЕСОР ТЕРОРИЗУЄ І ЛІКАРІВ І МІЛІЦІЮ.А ролик-то цікавий-сам,ідіот,викликав АВЕРС,хотів пропіаритись-але і тут не пруха-правда вилазить.По коледжу ходив,як нарциз(заставив мити свою машину-професор-хрєнов!)а через годину у нього типу серцевий напад.а славнозвісна професорша демьянівна пішла бухати до подруги ЛАВРЕНТІВНИ,НЕ ЗАБУВШИ ПЕРЕД ТИМ ПОТЕЛЕФОНУВАТИ В СІЗО І ПРЕДСТАВИТИСЬ ПРОФЕСОРШОЮ У ЯКОЇ ЯКОБИ ВКРАЛИ ЧОЛОВІКА-СІМЕЙКА адамсів(І СИНА СВОГО Ж УЖЕ ДІСТАЛИ СВОЇМИ ПРОБЛЕМАМИ-І ЙОМУ ВЖЕ НАДОЇЛО... ПОЗОРИТИСЬ...)
Відповісти
Правильно,перевезли не в СІЗО а в лікарню тому, що наш геніальний артист, як пишуть "больших и малых..." гарно зіграв свою роль. І при тих показниках тиску (QQQ1, думаю їх знає) можна дрова рубати. У нас у всіх батьки через одного гіпертоніки, але з такими показниками тиску театру на всю Волинь не влаштовують.
Відповісти
гріша! Надя вже давно насушила тобі сухарі-підеш по етапу...вчися "-воно тобі пригодиться,ато згинеш...твій доброжелатєль...
Відповісти
вчися по фєні ботать-воно тобі пригодиться,ГРІША,ато згинеш...
Відповісти
Надійка йому не дасть пропасти - навчить на "5" балів.Ще й Гріші словничок напише (бо склероз)
Відповісти
Для тех,кто возможно не знает или не понимает,что в действительности происходит,хочу поделиться имеющейся у меня информацией.Отбросив все эмоции,изложу факты.Как известно всем,Стеценко являлся и является соучередителем ЛБИ,так же как и умерший Бугай Ю.После его смерти,его родственники не вступили в наследство, таким образом Стеценко стал единственным учредителем.По прошествию какого-то времени,он выкупает здание ЛБИ,оформляет это через натариуса(согласитесь,натариус знает законы и их не нарушал).Затем достраивает два этажа здания института.Всем так же известно,что он берет Гнатюков (учителя и таксиста)на должность руководителя.Все бы ничего, но кому приятно ,когда тебя обворовывают.В следствии чего,Гнатюков увольняют.Но последние едут к Бугаям и предлагают сделку.Бугаи назначают Гнатюк на должность ректора, а Гнатюки в свою очередь помогают отвоевать здание института и общежитие.По некоторой информации известно, что в случае победы Бугаям достается здание института, а Гнатюкам общежитие,и все довольны.Понимая,что Стеценки не намерены все просто отдать,Гнатюки решают их устранить(так проще решить все вопросы).То,что предприняли в отношении Стеценко Н.Д. всем известно.Но,не все пошло ,как предполагали, и следующим стал Стеценко Г.С.,который проходит по делу как свидетель.Гнатюки подделывают подпись Стеценко и печать института,задним числом Бугаи якобы проводят собрание акционеров,что бы провернуть данное дело.Кстати, проведена экспертиза и есть уже ее результаты,открыто уголовное дело о подделки(Гнатюками) документов и мошенничестве.Гнатюки и Бугаи борятся за имущество, стоимость которого составляет несколько миллионов долларов.Гнатюки проплачивают везде, где нужно,оно и понятно на кону суммы в сотни раз больше.Другого такого шанса в жизни,для того,чтобы обогатиться может и не предвидется.Так ,что все ,что происходит-это спектакль,где распределены и проплачены все роли.
Відповісти
Про нотариуса - смешно вышло!
Тем интереснее, что Юрист, который помог стеценкам провернуть прикол с частью Бугая, уже ничего не расскажет - утоп, бедолага.
Но бухгалтер, которая свела покойного юриста со стеценками, еще живая и может много рассказать интересного...
Відповісти
смешно-"после смерти Бугая родственники не вступили в наследство..и стеценко стал единственным.."это ж какой подлый "друг" остался в Луцке,"помог"детям перенести тяжелую утрату-все себе ..в 90-е закопали бы,а сейчас суды..
Відповісти
Ответ ПРОСВЕЩЕНИЮ! Все правильно Вы написали! НО! Если бы Стеценки были умные люди, то Гнатюки никогда не были бы ректорами! И! Если бы и сейчас Стеценки были не жадны и дальновидны, ТО, Гнатюки давно были бы вне Волынской области! ТАК, что, КТО общается со Стеценками, ПОДСКАЖИТЕ ИМ, что они все уже потеряли и потеряют, НО есть шанс для восстановления ВСЕГО, и отправки Гнатюков на ссылку! НО...! Откопай Демьяновна, пару баночек с деньгами и будешь на КОНЕ, а если НЕТ, то будешь в тюрме шить рукавички, а Григорий, топить печь на зоне углем!
Відповісти
КАКИЕ БАНОЧКИ?С ДЕНЬГАМИ? СЕМЕН ГРИНОРЬЕВИЧ СТЕЦЕНКО ДАВНО ПРОИГРАЛ ВСЕ ДЕНЕЖКИ В АЗАРТНЫЕ ИГРЫ.(СПРОСИТЕ У ЕГО ОЧАРОВАТЕЛЬНОЙ ЖЕНЫ!))может подробно рассказать об учебе СЕМЕНА В АКАДЕМИИ???ИНТЕРЕСНО БУДЕТ-ТУПОЙ,КАК ЕГО ОТЕЦ И МАТЬ! ВСЕМ ВРАЛ,ЧТО ПОСТУПИЛ С ОДНИМ ЭКЗАМЕНОМ(ХИМИЕЙ)А СДАВАЛ ВСЕ!А КАК УЧИЛСЯ?СПРОСИТЕ У МАМЫ сЕМЕНА!ОНА РАССКАЖЕТ-СКАЗКИ!А МОЖЕТ ОДНОКУРСНИКОВ ПОДКЛЮЧИМ?-НЕТ ПРОБЛЕМ.ОДНОКУРСНИК-ДОБРОЖЕЛАТЕЛЬ.
Відповісти
с вами,придурками в Луцке и в области никто не захочет общатся ибо вы ненормальные и психически больные люди!!!!!!!!!самое лучшее для вас-это уехать под Киев к Сене на дачку,которую построили сами же и сидеть тихо-тихо пока киевские далее к вам не доберутся...
Відповісти
напишите,а кто бухгалтер,которая свела покойного юриста со стеценками?может это СТЕЦЕНКО УТОПИЛ БУХГАЛТЕРА,ЧТОБЫ НЕ БЫЛО СВИДЕТЕЛЕЙ? ОПАНЬКИ!!!
Відповісти
это интересная версия, но, увы, юрист утонул сам - по неосторожности, а у бухгалтера еще все впереди. а, вы, если хорошо осведомлены, то сложите два и два - и будет вам фамилия.
Відповісти
Вы хотите сказать, что все провернул Стеценко с юристом, но по вашему нотариус настолько глупа и не дальновидна, что заверила все документы?Это во-первых, во -вторых,за семейство Бугаев никто я думаю не переживает,просто сроки исковой давности давно прошли.Почему-то Бугаи вспомнили о здании спустя столько лет.На счет,заказа неугодных,это к Гнатюкам, вот уж кто никогда не перед чем не остановится,страшные люди,которых Стецнки,действительно не раскусили.
Відповісти
Семен Григорьевич,ЕСЛИ ПРОШЛИ ВСЕ СРОКИ,ТО КАКОЙ бы СУД ВЕРНУЛ ОБА ЗДАНИЯ (а решение приняли суды всех инстанций и первой и аппеляция и касация - все были единогласны) А также МИЛИЦИЯ ОТКРЫЛА КРИМИНАЛЬНОЕ ДЕЛО по вашему отцу-СТЕЦЕНКУ Г.С.,ОБВИНЯЯ ЕГО ПО СТ.365 ККУ "Превышение власти или служебных полномочий". А вообще почитайте статью в масмедия: http://p-p.com.ua/articles/30332/
А насчет того, что вспомнили Бугаи где подевались их здания. ТАК ЭТО заслуга вашего отца- Стеценка ГС. Он так хорошо это маскировал и подавал лживые отчеты на Киев, пока
тот же бухгалтер с которым он проводил оборотки по зданиям его и здал (а кто еще мог знать что творил професор в 2005-6 годах) за то, что он ее уволил, не забыв при этом как всегда оскорбить и назвать отработанным материалом... Пусть вспомнит Стеценко кому еще он делал подлости (выгоняя безпричинно с работы, снимая незаконно зарплаты, не выплачивая обещанных денег за работу, заставляя бесплатно работать на стройках и собственных дачах, называя их экологическими лабораториями, а также женщин, которых он обидел…-пусть вспомнит ВСЕ ???…
Может быть все эти люди и помогли опустится ему на дно???
Відповісти
Ну,во-первых я не Семен,во-вторых, мой отец не имеет ничего общего с ЛБИ и всем остальным,в третьих,мне интересно происходящее вокруг и противно,когда люди руководствуясь исключительно эмоциями,придумывают свои версии событий.Пусть Стеценки в некоторых вопросах поступали не всегда логично и правильно,но это не дает право вешать на них все смертные грехи.Правильно говориться:"Не суди и судим не будешь".
Відповісти
Дорогі земляки! Хватить сваритися і збирати якісь хренові докази. З усіх цих дописів ваших можна зробити висновок що кубло Луцький біотехнічний інститут імені Гнатюків давно пора закрити і забрати ліцензію. Якщо ж Луцький гуманітарний університет який мав популярність у свої часи закривається то що ж у біотеха все добре? Гнатючка і її шоферюга хочуть нагребсти бобла із бідних студентів.Коли проходиш мимо вузу то чути від студентів що Гнатюки деруть з них то за перездачі то ще і ще....Давно пора закрити те кубло сімейне.
Відповісти
луцький біолтехнічний інститут імені академіка Юрія БУГАЯ-ЦЕ ПО-ПЕРШЕ,по-друге-ми,працівники вузу хочемо сказати,що нам і студентам абсолютно комфортно працювати і навчати і ви-"волинянин-доброжелатєль"хочете,щоб люди залишились без роботи?ви певно інопланетянин або стеценко,чи його маразматичні друзі(хоч їх є 2 щт.),яких жаба давить коли все нормально-але без вас.ідеш на роботу і не віриться,що не побачеш припареної демянівни чи її чоловіка-слона:який як барабан-шуму багато,а толку мало.да,пройде чимало часу,коли люди забудуть стеценківщину,але вже і сьогодні варто сказати,що мало згадують,говорять лише про реальні переміни і позитив.якби вам не хотілося образити людей,які там працюють-не вдасться!!!
Відповісти
Вот уж точно все прекрасно стало в обители скунсов,от которых за версту несет ханжеством и алчностью.В несчастном нституте тоже все пропитано этой вонью от вас.Вот уж действительно позитив!!! Бедным студентам деваться некуда,еще не известно даучаться ли они с таким "руководством".Час покажет ,только нененормальные к вам придут учиться
Відповісти
якби стеценко н д бачила,як гарно,по модному одягаються викладачі-вона б здуріла ще більше.люди не бояться прийти на роботу в кульчиках і цепочках,бо знають не має дури,яка б здерла б з шиї намисто для себе.чудовисько під назвою надія-вимерло..
Відповісти
А що це ви пишите за бухгалтершу, які нібито здала Грішу? А хто це така? Цікаво!!!
Відповісти
його коханка
Відповісти
Нещодавно, тільки не пам"ятаю де хтось казав що йде до нас міністерська комісія і нібито хочуть закрити біотехнічний. Питання до ректора які ваші будуть дії якщо буде стояти питання про закриття вузу і шо ви нам запропонуєте далі робити
Відповісти
Нещодавно, тільки не пам"ятаю де хтось казав що йде до нас міністерська комісія і нібито хочуть закрити біотехнічний. Питання до ректора які ваші будуть дії якщо буде стояти питання про закриття вузу і шо ви нам запропонуєте далі робити
Відповісти
дрочити!!!!
Відповісти
если вы не имеете отношения к Стеценку-то почему вы так настойчиво защищаете его?люди не руководствуются эмоциями-есть факты против которых не попреш..Стеценки не в некоторых вопросах не правы,а вообще не правы..читайте комент СЕМЕНУ..
Відповісти
А что защищать Стеценко могут только те,которые к ним имеют отношение?Я Этих людей знаю достаточно давно, у меня также есть свой бизнес и мне неприятно даже думать о том, что какой-то "умник" может так легко присвоить себе чужое.Согласитесь,приятного мало!Это дело только двух семей, а влазять в него наглые хамы,которые не создали ничего своего. Очень неприятно осознавать и то, что пока человек "на коне"-с ним считаются,смотрят в рот,поют дифирамбы, когда же человек падает-его пытаются унизить,оскорбить,сделать еще больнее.Бизнес не всегда подразумевает лояльное отношение к подчиненным,порою даже жесткое, но это вынужденная ситуция.Поэтому ,как правило, не любят руководителей. Бизнес Стеценко просуществовал не один год и неплохо развивался.Так,что у меня есть повод с уважением относиться к этим людям.Действительно,от тюрьмы и от сумы незарекайся...Один миг может перевернуть всю жизнь,и это,к сожалению,может случиться с каждым.
Відповісти
Гриша свого нічого не создав,як ви пишете-він усе своє свідоме життя пиздив(вибачте,але культурніше не повертається язик)якщо ви його давно знаєте,то я вам співчуваю.дивно,а у вас він нічого не вкрав?було б цікаво,якби цей самий гріша переписав на себе ваш бізнес(так як він зробив з київськими)а вас залишив на бобах.от тоді б знайшовся б такий друг як ви і захищав би злодія-стеценка.вам було б приємно?дійсно бізнес стеценка "неплохо розвивался"-але це крадений підло(після смерті друга!)бізнес.це сволота,а не друг,це безмозглий "лікар"-СТЕЦЕНКО-ПІ!
Відповісти
Ви пробачте, але цей бізнес розвивався на людських сльозах, здирництві і хамстві.Я ніколи не забуду, як моя мама брала кредит, щоб заплатити 2тис.за держекзамени і не тому що я такий тупий, а тому, що без квитанції навіть не допускали до екзаменів. А як моя однокурсниця, дійсно розумна студентка,яка заслуговувала червоний диплом,просила поставити трійку, бо крім 2.000, потрібно було заплатити ще 200 доларів. Ось на чому тримався їх славнозвісний бізнес.А скільки заставляла наших викладачів нас валити, щоб ми платили за перездачу. Навіть на список брала, хто і скільки їй зробив перездач.От вам і бізнес. І ніколи не задумувалась, може та дитина останню з доми копійку виносить. А їй все мало було...А тепер вже може хватить...
Відповісти
ЭТО НЕ БИЗНЕС СТЕЦЕНКА,А ЭТО БИЗНЕС БУГАЕВ.СТЕЦЕНКО САМ НИЧЕГО НЕ СОЗДАЛ(ПРОСТИТЕ,КОГДА-ТО СОЗДАЛ В ВДУ МЕД ФАКУЛЬТЕТ-В ИТОГЕ ОБОСРАЛСЯ,КАК ВСЕГДА,И ЕГО ВЫГНАЛИ С ПОЗОРОМ)А ИНСТИТУТ СОЗДАЛ БУГАЙ,А НЕ СТЕЦЕНКО.РЕКТОРОВ НАЗНАЧАЕТ РУКОВОДСТВО КИЕВА(ЧИТАЙ НОВОСТИ "ПОД ПРИЦЕЛОМ"ЗА 15.02 2013)А ТО ЧТО СТЕЦЕНКО ВОЗОМНИЛ ИЗ СЕБЯ РЕКТОРА(ДАЖЕ СКОРУЮ ВЫЗЫВАЕТ:"РЕКТОРУ ПЛОХО,ПРОЕЗЖАЙТЕ"-ЭТО УЖЕ БОЛЕЗНЬ,ПРИЧЕМ С УСЛОЖНЕНИЯМИ.ТО ЧТО ОБОСРАЛСЯ СНОВА-НИКОГО(КТО ЕГО ЗНАЕТ)НЕ УДИВЛЯЕТ.ВОР ОН И ЕСТЬ ВОР,А вор должен сидеть в тюрме!
Відповісти
Доброго всем здоровья.
Буквально недавно умер Григорий Померанц, Царствие ему Небесное. Проводя нашу полемику на уровне "обосрался, пиздить, тупий, дрочить.чоловік-слон..список не полный) есть повод прислушаться к его мудрой мысли: "Дьявол начинается с пены на губах ангела, вступившего в бой за святое правое дело. Все превращается в прах - и люди, и системы. Но вечен дух ненависти в борьбе за правое дело. И благодаря ему, зло на Земле не имеет конца. С тех пор, как я это понял, считаю, что стиль полемики важнее предмета полемики".
Буду признателен за комментарии выстраданных строк Человека (кто пожелает - найдет о нем в Инете).
Відповісти
я теж за толерантність та зваженість у суперечках.
але не у всіх, хто володіє інформацією, достатній рівень самоповаги, що і призводить до випадків вживання некоректних слів.
але такі слова існують. прикро, коли чуєш їх на свою адресу, тому вживаєш заходів, щоб так про тебе не говорили.
у стеценків не вийшло.
багато років, і це справедливо підмітив один із попередніх дописувачів, багато людей із захопленням дивились на них, а ім все сходило з рук.
при першому знайомстві, вони вражають своїми висловами та мріями про найкраще майбутнє для всіх обездолених та нужденних.
про те, що їм особисто нічого не потрібно. фраза г.с. про те, що він нічого із собою не забере, а все, що створив залишиться людям, дійсно підкуплює.
у наш меркантильний час - живі альтруїсти! це ж феномен!
особливо цинічно звучить тепер розповідь н.д. про те, як вони, кожного року у день народження та у день смерті професора Бугая, залишають усі свої справи та, де б не були, хоч на краю світу, їдуть у Київ на могилу дорогої їм людини.
вшанувати пам"ять того, хто дав можливість вижити, коли ідея створення медичного факультету у Луцьку луснула, і професорська сім"я залишилась нікому непотрібною.
Так що, шановні, не все, що тут пишуть бруд і брехня на адресу милої родини.
хто з нас плачучи над труною друга та соратника, тримав у кишені документ на право власності на все його майно? знаючи при цьому, що скористався підло слушним моментом.
це, як вкрасти гроші у домі покійника під час похорону - перед цим блідне, навіть, випадок, коли н.д. купила будинок за безцінь у жінки, якій потрібні були кілька тисяч доларів, щоб викупити сина з халепи.
з яким задоволенням вона про це розповідала, ви б тільки чули.
Відповісти
То скажіть хто ж така та бухгалтерша, що здала Стеценка? Хто ж то така???
Відповісти
Оля, яка працювала головним бухгалтером у Стеценків0, яка мала всі документи на приміщення і яка здала Стеценків! Це не Гнатюки винні, а Олька!
Відповісти
Це не мій коментар, не намагайтесь мене у цей бруд втягнути. Ольга була мені подругою і нічого поганого мені не зробила.
Відповісти
Ха Ха! А якже подруга! Не подруга, а коханка, яка разом з тобою здала Стеценків!
Відповісти
а що стеценко зробив для того, щоб його не здали? ціна питання була - звичайне людське ставлення: наймаєш людину - плати, скільки обіцяв, звільняєш - розрахуйся і видай документи вчасно.
не хочеш вчити дитину - погодься з переводом в інший заклад і видай документи. (не хочеш працівника, то не чіпай дитини, не знущайся).
але ні, навпаки, він хотів всім довести, що він і вона -хтось, а решта світу - існує тільки для їхнього обслуговування.
він всім казав, що суди для нього - це розвага, що було б нецікаво жити, якби на нього не позивались. тепер має по саму зав"язку, та чи весело ?
і знаєте, як на те пішло, я все зробила, що від мене залежало, що б зараз тихо і урочо спостерігати за крахом цієї імперії.
І якраз Ольга тут нідочого.
Відповісти
Студенти Володимир-Волинського медико-технічного коледжу завершать освіту в профільних закладах Ковеля, Луцька та Ківерець. У цьому запевнив голова облдержадміністрації Борис Клімчук батьків навчального закладу сьогодні під час зустрічі з ними.

Повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Адже восени минулого року рішенням атестаційної комісії, у зв’язку з численними порушеннями у наданні освітніх послуг, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України не продовжило ліцензію для Володимир-Волинського медико-технічного коледжу. Діти, які тут навчалися, отримали від профільного міністерства відношення для продовження навчання у медичних коледжах області. Однак, за позовом власників приватного навчального закладу суд частково призупинив наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України до остаточного з’ясування обставин. Внаслідок дій керівництва коледжу найбільше ж страждають студенти.

- Незважаючи ні нащо, діти здобуватимуть професію в трьох волинських коледжах. У Луцьку, Ковелі та Ківерцях готові їх прийняти на ті ж самі спеціальності, як тільки будуть відповідні заяви від батьків та студентів. По факту. Я розмовляв з Міністром освіти і науки, молоді та спорту України Дмитром Табачником, з його першим заступником Євгеном Сулімою і усі питання врегульовано. Здавайте документи і нехай дітки вчаться, - звернувся голова облдержадміністрації до батьків студентів.
Відповісти
Шановні Гнатюки!Поясніть будь-ласка на сайті свого вузу чому ви ввели знову повторні предмети для наших дітей які вже читалися? Це що для здирки грошей з нас!Якщо ж вам мало грошей то шукайте роботу яка більш оплачувана. Скільки можна!Чому немає їдальні щоб наші діти мали змогу хоч бутерброди,чебуреки та інше поїсти?Викладачі іноземної мови (англійської)особливо ніякого знання не дають.Чому не працює в нормальних умовах бібліотека?Таке враження що ви воюєте за владу.Критикуєте Стеценків, а ви що ліпше них?????
Відповісти
дивись не спить,хреново сімейці-стеценків-всюди гонять.от цікаво чи б 'є гриша свою надю як колись?чи знову буде надя всім розповідати.що їй гілка на голову впала?
Відповісти
Це видно у вас дуріки працюють якщо ж ви вибачне на слові батьків дуріками обзиваєте.Якщо ж у вас такі працюють і очолюють вуз то хто з батьків віддасть до вас у "нормальний" вуз свою дитину.Навчіться раз висловлюватись на публіці.
Відповісти
стеценки,на добро,вас не має і ви,бідалохи,не знаєте,які смачні чебуреки у нових кухарів.менше дивіться за не вашим біотехнічним,краще віддайте студентам ВВМНТК ДОКУМЕНТИ,щоб могли вчитися в нормальних коледжах.Бібліотекар ЛБТІ МНТУ ПРАЦЮЄ З СТУДЕНТАМИ,І ДОБРЕ,ЩО НЕ ВЕДЕ "ЧОРНОЇ каси"(як бідний бібліотекар ВВМНТК,)))дуже цікавий комент стеценко н д у газеті "Волинь"...і за зошит з чорною касою і за оригінальну здачу заліків у коледжі(за носіння чи складання досок)))ВИДНО,ЩО НЕ БАТЬКИ ПИШУТЬ,БО ВСІ БАТЬКИ СТОЯТЬ В ПРИЙМАЛЬНІЙ Губернатора,де розповідають,що довідки видаються стеценко н д у якомусь барі(дожилася-бідна церковна миша(так вона себе завжди називала)))
Відповісти
Да, бесславно закончилась карьера Стеценкив!!!
Відповісти
ДА, ТО ТОЧНО! Я не розумыю одного, як так можна, пожаліти грошей, щоб все загубити! І інститут і коледж! Правильно губернатор сказав - ШАРЛАТАНИ!
Відповісти
Что за тишина? Перед бурей???
Відповісти
Дійсно!Затишшя перед бурею! Видно працівникам ЛБІ МНТУ нема що вже сказати.Адже весь лексикон у них вичерпався.Якщо ж вони пишуться під працівниками ЛБІ МНТУ, то хай пишуть призвіща хто пише.Щоб ми читачі побачили цих "НЕ ШАРЛАТАНІВ!" Скільки можна обливатися брудом? Невже "працівникам" ЛБІ МНТУ немає що робити?
Відповісти
Чого мовчимо????Що немає що писати?
Відповісти
ось і видані трудові працівникам коледжу... що ж, звільнення за згодою сторін не найгірший варіант, можна на біржу...
Відповісти
знову стеценки намахали-нам треба було видати компенсацію про скорочення-знову з людей ЦІ сТЕЦЕНКИ- ШАРЛАТАНИ І ПРОХОДИМЦІ, ЗРОБИЛИ ДУРНІВ
Відповісти
А ви бачили Грішу Стецика по АВЕРСу біля облдержадміністрації. Він там поріг оббивав, бо в середину не пустили. І не пустять! Клімчук його духу не переносить! Гріша робив вигляд, що за коледж переживає, а реально хотілось копієчку дати.
Відповісти
Чому ми з меланхолічним сумом і спокоєм відмічаємо той факт, що цілий колектив залишився на вулиці? А стеценки (не хочеться навіть їх прізвище з великої букви писати писати)залишилися з повними кишенями "бабла"! Та їм ПЛЮВАТИ на те, хто, де і як продовжить свою кар'єру!!! Біржа це що - вихід з ситуації!? У Володимирі багато навчальних закладів, куди можна влаштуватися, а особливо серед навчального року????? Так хочеться відкинути всяку інтелігентність і пику натовкти цим "профффесорам ПІ"!!!
Відповісти
Цим шарлатанам не тільки плювати де опиняться їх працівники, їм глибоко "по барабану" де будуть діти (їх бувші студенти), котрих вони нічому не навчили, а тільки гроші здерли, страховочку ГРАВЕ на себе коханих оформили. Певно втуляли студентам та їх батькам, що вони тепер від усього застраховані, практично в Бога за пазухою опинились! Щастя, радість, благодать! Слава Стеценкам! Ура-ура-ура! (страхувались не тільки студенти, а деколи і їх батьки - добровільно-примусово, звичайно). Де ж тепер ці обіцянки!? А зарплата в ГРАВЕ щомісячно капає (пардон - тече рікою, бо кількість застрахованих немаленька за стільки років).
Відповісти
Читаю коментарі і звичайно приємно, що є небайдужі люди, які переживають за бувших коледжанських студентів. Але. Я не уявляю як моя дитина буде доучуватись в іншому коледжі маючи підготовку ВВМТКу. Серце стає як подумаю як на ці недолугі знання подивляться нормальні викладачі. Нас вроді беруть, але і брати не хочуть, бо кому такі недоучки потрібні. Хто хоче розгрібати чужі недоробки своїми руками.Плакати хочеться так дитину жалко - чим вона винна, що попала до рук шахраїв.
Відповісти
Пощастило біотехнічному. Там після Стеценків нічого не рухнуло, якось діти вчаться помаленьку, дипломи отримують.Боролись, воювали, сварились, але попри всі найчорніші прогнози люди працюють, колектив зберігся, зарплату платять. Якби коледж попав у хороші руки - може б і в нас був би порядок.
Відповісти
Стільки всього тут написано про цих людей... І хорошого, і поганого. Цікаво, чи відкупляться і далі будуть робити те, що хотітимуть чи їх все ж покарають відповідно до чинного законодавства...
Відповісти
Читали луцьку інтернет-газету "Під прицілом" за 06.03.13р. 17 год.40хв.? НЕшановний пан Стеценко оцінює свій депресивний стан у 100 тис. грн.!!! Як вам, люди, це подобається!? Цікаво, а скільки вартує депресняк працівників інституту, коли ці придурочні стеценки (як і інші автори пишу це прізвище з МАЛОЇ букви) були "у руля"? Коли верещала Демонівна, виживала з роботи, здирала гроші, а люди пили валідол і тримались з останніх сил? А скільки вартує депресняк батьків студентів коледжу, які ледь не опинились на вулиці без дипломів через цього задепресованого гриця? Моральний стрес у нього - та він здоровий як коняка!
Відповісти
Всі читали не тільки цю інтернет-газету але і інші статті.Складається враження що Гнатюки і дають самі ж коментарі на всі статті.Бо ж бачиш вони "справедливі". Невже ж жабув Бодя Гнатюк як ображав своїх працівників-шоферів які працювали на нього. А!!! А сама ж Наташка його теж "свята". Та хто в це повіритьть! Це для роздумів для всіх.
Відповісти
читайте,шановний,про кого стаття-про стеценко надію-хабарницю і злодюгу.не плутайте грішне з правидним!!1
Відповісти
жив собі Стеценко в шоколаді....отака була собі казочка....вже залякують Стеценки Гнатюків.....не бояться гніву Божого...не знають,що їм робити...їздили в колндж королями,в біотех ходили царями...цілком зрозуміла реакція Стеценків до тих,кого поставили...не позаздриш Гнатюкам-Стеценко замахнувся навіть на ГУБЕРНАТОРА....РОЗДУМИ ПІДКАЗУЮТЬ,ЩО ЦЕЙ ТІПЧИК ЩЕ ПОПОРТИТЬ ЖИТТЯ БАГАТЬОМ...
Відповісти
Вам кінець злодії паршиві. Готуйтесь разом зі стеценками сидіти в тюрмі!!
Відповісти
Что, родненькие, нервишки сдают? Кроме злобного хамства аргументов не осталось? Наведите примеры, укажите факты, а тогда и обвиняйте людей, которые разгребают гавно после Стеценко! А Гнатюки могли бы заниматься своими делами (ума и возможностей хватит),чем приводить в порядок такую "жемчужину" как биотех. А вот Стеценки жизнь прожили, а ума не нажили, заимели только дурную славу на всю область. Здесь в переписке кто-то метко подметил: "Как барабан: шуму много, а толку мало".
Відповісти
Я нещодавно закінчив ЛБІ МНТУ отримав диплом але якби не заплатив Гнатюк, то диплом не отримав, а платив 1000 якби на вікна, платив на руки, 400 за практику, 400 за кращу оцінку на іспиті, хоча ніякого голови з Києва не було, білети кожному роздали щоб в дома написали,ще на стіл скидались хотіли туда пургену сипнути, бо дістав вже той взяточний вуз. Зараз сестра там вчиться, то по 10 грн. за енки, по 50грн. за перездачу, причому їх менше ніж чотири з кожного предмета не буває , і гостинця викладачу, порахуйте...
А говорите так добре і легко, кому, батькам?
зВІСНО СВЯТКУВАТИ КОРПОРОТИВ 7 БЕРЕЗНЯ БУЛОДОБРЕ ЗА ЧУЖІ КОШТИ І ГРАМОТИ І ПОДАРУНКИ ДАРУВАТИ, А ЗА СВОЇ СЛАБО? ДОРЕЧІ НЕ ВСІ З ВИКЛАДАЧІВ ЗАДОВОЛЕНІ ДЕЯКІ ЗАВ КАФЕДРОЮ ОБДІЛЕНІ!!!
Відповісти
цікаво:як це студент,який "Недавно закінчив інститут"-як пише автор знає як святкують корпоративи викладачі?Щоб ти,гей сер,знав,що викладачі можуть собі дозволити за СВОЇ кошти святкувати свята.це за демьянівну і за її гриця довгі роки платили викладачі:накривали столи,дарували дорогі подарунки,возили на таксі.і тільки тоді,як,заплативши їм за таксі ці професори- пі їхали,викладачі мали змогу поїсти і відпочити,а вона телефонувала викл.Падалку і попросила позбирати зі столів і на другий день принести до неї в кабінет(те,що недоїли)відповідь:святкують за свої і ніхто не принижується,так,як стеценко,на 8 березня,щоб йому викладачки накривали стола! якщо колектив дружній -їм не слабо разом відпочити за свої кошти...а на сьогодні обділені увагою це тільки стеценки-бо їх не те,що бачити,а і чути противно..
Відповісти
Сєрий! Браво! Хоч один випускник знайшовся який ріже правду матку.І цікаво одне що тут не видно дружнього колективу як пишуть.Викладачі які тут працюють бояться правду говорити.Бо попробуй правду скажи проти сімейства Гнатюків і їх же ж "друзів" то і працювати не будеш.За продовження контракту викладачі які хочуть працювати мають заплатити Гнатюкам щоб і далі працювати. Це що не приниження для викладачів які тут у нас сьогодні працюють.
Відповісти












за працевлаштування на роботу-мусили страхуватись в Граве(давати гроші в сумі 2000 грн демьянівні(в іншому випадку вона не брала на роботу)і це викладачі!! а щоб люба організація нормально працювала-треба всіх розігнати і тоді і не будуть дурню писати(а нормальних людей нинішнє керівництво не вижене-це точно(ми і так дивуємось ,як деяких ідіотів (демьянівни прихвостнів)вони і так тримають і до того ж нормально відносяться



Відповісти
Назвіть будь-ласка нормальних преподів ЛБІ, які нормальні це: Гнатюк,Зарембюк,Романова та інші які ніколи у нас не проводили нормально пари. Гнатюк ходила на пари з однією і тею ж темою по декілька разів. Романова десь літає у космосі(правда була на заміні)і то добре.Якщо ж Ви шановні пмшете саму дурню,то розженіть всіх і попробуйте набрати нормальних людей,якщо вони прийдуть працювати у наш колишній "хвалебний" Луцький Біотехнічний інститут.Мене цікавить одне питання чи чоловік Гнатюк Н.Є. Гнатюк Б.А. який є проректором не кандидат наук і без ступені чи може бути на даній посаді?
Відповісти
До речі вища освіта є у Гнатюка Б.А і перебувати на посаді може(по листу стнценків вже перевіряли органи)це тупий професор (так на всіх зборах називав себе стеценко г)))) НЕ МОЖЕ ВІДІЙТИ ВІД ВЧОРАШНЬОГО СУДУ(ПО КРАДІЖЦІ КОРПУСІВ! НЕ ЗНАЄ ЯКУ БРЕХНЮ ПИСАТИ!!1)А от у СТЕЦЕНКО НАДІЇ -БУВШОЇ ПРОРЕКТОРА-ХАБАРНИЦІ!)НЕ МАЄ ВИЩОЇ ОСВІТИ!!ВОНА НІКОЛИ НЕ ВЧИЛАСЯ В ІНСТИТУТІ(НЕ МОЖЕ ВОНА-ФІЛОЛОГ-НІМЕЦЬКОЇ !! МОВИ ВІДРІЗНИТИ НІМЕЦЬКУ ВІД АНГЛІЙСЬКОЇ!!!ЗНАЙДІТЬ ХОЧА Б ОДНОГО ЇЇ ОДНОКУРСНИКА!!!ЗА ЇЇ ЛИПОВИЙ ДИПЛОМ ПРО ВИЩУ ОСВІТУ ВОНА БУДЕ МАТИ ЩЕ ОДНУ КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ...(ДО РЕЧІ ЇЗДИЛИ СПЕЦІАЛЬНО ОБУЧЕНІ ЛЮДИ В ІНСТИТУТ,ДЕ ВОНА ВЧИЛАСЯ І В ЖОДНОМУ СПИСКУ КОЛИШНІХ ВИПУСКНИКІВ ЇЇ НЕ МАЄ...ПІСЛЯ СУДУ ЇЇ ПРО ХАБАРНИЦТВО-БУДЕ ПОДАНА ДРУГА СПРАВА-АЛЕ ВЖЕ ЗА ЛИПОВИЙ ДИПЛОМ.стеценки!не залякуйте колектив!!!вас уже не бояться-ви отработанний матеріал(це ж ваш улюблений вислів!!!)10.04.2013 ВІДБУДЕТЬСЯ СУД НАД ХАБАРНИЦЕЮ СТЕЦЕНКО НАДЬОЮ..ПРИХОДЬТЕ..ЗАПРОШУЮТЬСЯ ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ,ЯКИМ ВОНА НЕ ВИДАЄ СЕРТИФІКАТИ!!!
Відповісти
Читайте уважно що написано.Причому тут Стеценки,якщо мова йде про інших.Чому Ви про себе нічого поганого не пишете.З повагою випускник.
Відповісти
от ви і читайте!стаття якраз і про стеценків!(і тільки про них) Просто стеценки не знають кого вкусити і що зробити (бо ж грошики закінчуються..)А якраз,як не стало стеценків,то і кандидатів наук прийшло..в штат!!!це вже перемога!!
Відповісти
Сьогодні суд над Стеценко Н.Д ...Подивимось чи наш суд самий гуманний??Надіємось її заберуть туди де виросла???Зло має бути наказане!!!!
Відповісти
А звідки взявся такий студент - ну дуууууже глибоко обізнаний про викладацькі справи,стосунки,про те, чи є колектив дружній чи ні??? І що це за фраза у студента: "...які тут у нас сьогодні працюють".
Брехати легко, особливо легко обливати інших брудом позаочі. Скучили за диким криком і матюками Надійки? Нецікаво жити? Давно на Гаразджі грядки не пололи? Давно дошки не носили в нарядних платтях чи фарбу не нюхали? Згадайте не таке далеке минуле і подумайте, чи ви хочете його повернення?
Відповісти
А звітки ти такий "СТУДЕНТ" знаєш де святкують викладачі?Що стеценко не знаєш як викладачів покусати ще?сам "хворієш",і мучаєш лікарів..коли вже накінець тебе закриють??але ти і в камері не дасиш спокою..але ні,може там тебе заспокоять,бо тут вже всі побачили твою гнилу душонку!! ОООО!Якби ти хотів,щоб дійсно на руки брали гроші(ви бідолахи чатуєте,погано спите,хочете підставити-але всі знають і не посміють взяти хоч гривню в руки(бо ж справа по надійці ще іде в суді)Так що ваш комент не доцільний-взяти готівкою гроші зі студента не наважиться ніхто (якби була демонівна.то вона б точно взяла)а в людей слава Богу все нормально з головою...НАГАДКЄМО ВСІХ КОГО ОШУКАЛИ сТЕЦЕНКИ-ПРИХОДЬТЕ В СУД 10.04.2013.НА 10.00
Відповісти
Ха ха!!!
Відповісти
Шановні земляки! Хватить обливати один одного грязюкою.Шановні а тепер погляньте у двір ЛБІ і запитайте у нинішнього керівництва ЛБІ звідки у них нова машинка стоїть.Складається таке враження що "чесні" керівники за свою власну зарплату купили ту тачку.Ага ж наївні.Хто ж керівництва на свою зарплату купує дорогі речі.Гребуть вони грошенят як і гребли. І за який "дружній" свій колектив вони говорять.Повірте де тепер можна найти дружній колектив.А відписи видно пишуть самі ж керівники і їх дружній колектив.О це і видно що дружній колектив.
Відповісти
у дворі інституту стоять дійсно класні тачки :прєподи не бояться заїхати,знайомі(нормальні заїжджають),київські норм тачки можна побачити..не те ,що в стеценків(стоїть розвалюха шестьорка,а сама ходить,як чмо-бідна церковна миша,купує на базарчику кільку(а в самої купа нерухомості,і бабла в банках немєрєнно...а у стеценка в кабінеті(хоть мєнти поржали)використані презервативи і книжечки про секс..Сусіди,правда круто...міліони покрали ,квартири в луцьку.києві...але перед сусідами-"бідні"...
Відповісти
Я не прихильник ЛБІ, але повірте була б моя воля то я б його закрив.Якщо ж чесно кажучи об"єднати його з гуманітарним університетом і керіником має бути Журавльов нинішній ректор вузу. Людина чесна і справедлива.Ті викладачі які працюють в ЛБІ може б і залишилися там працювати але нинішнє керівництво ЛБІ мнту там би не працювало. Там своїх хватає кандидатів наук.
Відповісти
Волинянин ви вже запізнились Журавльова з його гуманітарним закрили. Допрацьовують до кінця навчального року. А викладачі з гуманітарного вже були у керівництва ЛБІ і просились на роботу (і кандидати наук в тому числі)...
Відповісти
Шановні! А Ви знаєте що в Міністерстві освіти стоїть вже питання про закриття ЛБІ?
Відповісти
Читай накази і не пиши неправду
Відповісти
На ваші слова приведу цитату від 17 січня цього року з даної ж переписки: "ГІСТЬ 17 січня, 18:58
А вы знаете что колледжу уже лицензию дают? Не знаете? Правильно! Это тайна!"
Після цього коледж безславно помер!
Дорогенький ВІП Волинанин, вам ніякий висновок не напрошується?
Відповісти
Осьминог Пауль тоже чего-то там прогнозировал, но здох, бедолага
Відповісти
Шановні мої бувші однокурсники. Як Вам навчається на нових місцях, як успіхи, що говорять про наші минулі знання? Бо тут у мене повний капець! Таке враження, що ніби ніде не вчився! Батьки в шоці! Я в Ж... причому у дуже великій! Як буду вигрібати - не знаю. Оце "путьовка в жизнь" - скільки жить буду, не забуду!
Відповісти
Стеценки! Знайте вас здала Ольга ще 2 роки назад!
Відповісти
Чому така тишина? Невже ніхто не знає ніяких новин, чи можливо усі пішли в підпілля, або навпаки готуються бойові дії?19.03.2013 був заклик до дій: "ПРИХОДЬТЕ ВСІ, КОГО ОШУКАЛИ СТЕЦЕНКИ В СУД 10.04.2013.НА 10.00" як відбулось слухання, ошуканих вислухали...
Відповісти
Ну що там Демоновну засудили???
Відповісти
з таким баблом її не засудять...вже коледж продає(забула бідолаха,що будівля коледжу під арештом!!!)))знайде бідних людей і ошукає(як завжди всіх!!!)))одна Пилипчучка її роззула-позичила в демонівни 30000 євриків і скрутила дулю..от молодець!!! а суд буде після свят-такого демона до Великлдня ніхто не хоче бачити...
Відповісти
Випадково бачила Гришу і його неповторну дружину. Його що, міль поїла, чи він полиняв, як весною коти линяють? А Надя ну взагалі неповторна! Може, якщо продадуть арештований коледж, то розквітнуть?
Відповісти
ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! МИРУ, ЛЮБОВІ, ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ, ДОБРА І ЩАСТЯ!!!
Відповісти
ОСОБЛИВО ТИМ, КОМУ ЦЕ ЗАРАЗ ДУЖЕ ПОТРІБНО
Відповісти
Воістину Воскрес!
Відповісти
Привіт! Які новини?
Відповісти
У середу, кажуть, буде вирок по бабці.
Відповісти
І який вирок???
Відповісти
Суд відбудеться 17.06.2013 об 11 год.
Відповісти
То напишіть, який вирок буде???
Відповісти
Тюрма і воші...
Відповісти
Негатива на Стеценко смотрю стало намного меньше, потому что все самое "хорошее"писалось гнатючкой,а сейчас ей некогда, так как нужно разбираться с открывшимся на нее уголовным делом.Вот так руководитель "высокого"полета!!! Если бы прокуратура хорошо работала, на нее десяток дел открылось.Жалко студентов и их родителей.
Відповісти
Поздравляем григория семеновича с покупкой того же авто,но второй раз и за большие деньги!!! У богатых свои причуды!!!Захочет-и третий раз купит!!!Надю посадят,а ему будет на чем молодух катать!!Интересно,купил ли гриша на Варшавском рынке в воскресенье для нади валенки и телогрейку???Уж очень присматривался к этим вещам... ("высоко сижу-далеко гляжу))))Скорее всего,Семен присматривает валенки и себе....начудил и наступил многим влиятельным людям на ноги...хотя это отец с матерью сделали все,чтобы их сын страдал...
Відповісти
Такие люди не сдаются, дело против них шито белыми нитками,вернее подлыми гнатюками.Мне кажется, что кто это все придумал , тот сам и пострадает, если уже не страдает.
Відповісти
а выдумали эту байду сами же стеценки!а значит и пострадают сами же!и к тому же они и сами уже страдают!(хотя они не умеют сострадать и страдать)очень любят когда другие страдают!как говорил один филисоф-сколько ниточке ни вытся...
Відповісти
Да... жалко Стеценків. Пригадую, якою 15 років назад була будівля на Сагайдачного, 6. Нікому не потрібний колишній дитячий садок. Стеценки викупили її, добудували 2 поверхи, спортзал, їдальню. А на готове завджи знайдуться бажаючі відібрати. Але "зверху все бачать", дістанеться і кривдникам. Тримайтеся!
Відповісти
Да...,Стеценки "побудували"...Ми вкалували,як угарєлі-красили.білили.таскали доски...і за наші гроші строїли!Чи може стеценки народилися з баблом чи гавно в дєтстві їли? на зоні та дура(стеценкова жинка)буде як родная-попаде в свою стихію...але за нас яких вона матом крила-їй дістанеться...а внукам її буде хай все те.що вона бажала усім людям!!!
Відповісти
Это все с людьми делает жадность! Сам живи - и другим хоть немножко давай жить! А то хотели все съесть, а нашлись что и их съели! Стеценки просто забыли табличку деления! А сейчас наверное ушло на адвокатов много денег??? Стеценки, научитесь делиться даже сейчас, и все будет хорошо! А вы Стеценки все работаете не с теми людьми, и даже сейчас не тем платите деньги!!! А что должны людям, то лучше отдайте, а то еще будет криминал!
Відповісти
Я смотрю, что Стеценки всем все должны, видимо Всей Украине?!Когда человек чего-то добился, что-то сделал свое, так сразу куча находится прихлебателей,которые очень хотят,чтобы с ними поделились.Сами не могут ничего создать,заработать денег, а хочется жить хорошо,не хуже Стеценко.Конечно, проще сказать, что вас обидели, все деньги у вас забрали...Вопрос-зачем давали, или у вас силой забирали?Зачем доски таскали, красили, строили, вас насильно заставляли? Крепостное право отменили очень давно, рабов нет.
Відповісти
А що ж то Стеценки "створили"самі? Усе вкрали і доїли всіх! Що ж вони "добились"))Ніхто їх не поважає і не рахується з ними.Жинка Стеценкова завжди говорила,що нікому буде їй на могилу квіти покласти,і що Стеценко помре під забором...все до того йде...слова матеріалізуються!!!
Відповісти
Зачем таскали???Заставляла стеценко-демон во плоти!И беременных и больных...Пусть ее проклены на людей пойдут на нее и ее же детей!!!Эта нелюдь подставила и преподавателя "Права"...НЕЛЮДЬ-И ЕСТЬ НЕЛЮДЬ!!!
Відповісти
Мне не понятно,что значит заставляла?Она насильно,наверное под страхом смертной казни им угрожала?Не надо писать бред,работа и есть работа.Не хотели б -не делали.Значит сами на это шли,если так плохо работалось,почему не ушли,не искали другую работу,где все чедесно и прекрасно.Только почему-то сейчас стали говорить,как же плохо работалось бедненьким,раньше всех все устраивало, в адрес Стеценко пели дифирамбы,что ж теперь так резко все поменялось, или на каком коне еду, тому и пою?
Відповісти
Да,именно насильно и под страхом смерти заставляла и угрожала-поэтому пусть это все будет и ее же детям.и поэтому была сплошная текучка кадров-люди уходили и приходили новые,не выдерживали издевательств чучела-Надежды...найдите хотя бы одного человека,которому было бы искренне жаль эту семью? и подпишитесь!
Відповісти
А вы сами кого-то жалете? Люди стали злыми,завистливыми и алчными,к сожалению.Вот ответьте себе искренне -вы сами хоть кого-то жалеете?-видимо нет,что вы пишите такие комментарии.Я хочу сказать следующее, то,что вы желаете другим, то будет у вас,не сомневайтесь!Все ваше зло вернется к вам! А на счет Стеценко, у них есть люди,которые их поддерживают(почитайте последние статьи ВолынПост).Стеценко много в жизни добились и не нам с вами их судить.
Відповісти
А вы сами кого-то жалете? Люди стали злыми,завистливыми и алчными,к сожалению.Вот ответьте себе искренне -вы сами хоть кого-то жалеете?-видимо нет,что вы пишите такие комментарии.Я хочу сказать следующее, то,что вы желаете другим, то будет у вас,не сомневайтесь!Все ваше зло вернется к вам! А на счет Стеценко, у них есть люди,которые их поддерживают(почитайте последние статьи ВолынПост).Стеценко много в жизни добились и не нам с вами их судить.
Відповісти
Не мы желаем другим,а то,что Стеценко желала преподавателям,студентам-то именно эти желания пусть исполняются на ее же детях и ее семье!!!
Відповісти
Пишут сыны Стеценко ибо они сами не владеют компом.Почему же вы не напишете ни одной фамилии в защиту их?АААААААААААА-НЕ КОГО НАПИСАТЬ!Как мог "друг-стеценко",стоя у могилы своего же друга с Киева украсть у его же детей все имущество?-ЭТО ХУЖЕ ЧЕМ УКРАСТЬ ЧТО-ТО НА ПОХОРОНАХ!Кто поддержит после этого их,ну напишите..
Відповісти
Я не являюсь сыном Стеценко-смешно читать,или вы думаете,что если их я не полеваю грязью,значит я сын.У меня есть свои родители.Я думаю,что сыны Стеценко все-таки владеют компьютером,не хуже других(судя по их образованности).Да и я не хуже владею данными навыками,умные вы мои.Наверное,ни вас и не меня не касается,кто и что у кого украл,при том, что никто и не крал.Не надо злиться на других,ведь известно, что нервные клетки не восстанавливаются!Будьте добрее к людям, и все у вас будет хорошо ,"правдолюбка" вы наша.
Відповісти
добрее быть к такой сучаре-демьяновне(ведь именно так она называла весь роботающий персонал!) не получается..отборные маты ее будут еще долго звучать в ушах многих.. и студентов и преподавателей!! она не умеет сочувствовать..она гестаповка самая что ни есть настоящая..
Відповісти
14.08. - наступне засідання суду
Відповісти
То що там з Стеценками розкажіть? Рік суди і толку нема!!! Може Стеценки не винні???
Відповісти
У них стільки бабла,відкупляться...платять всім-сидіти ой як не хочеться..Стеценки найняли самих дорогих адвокатів в області..у них квартири в Луцьку,Києві, в Москві!! а в скринях-не злічити купюр..буде платити всім,не хоче в тюрягу-туди де народилася..а бреше,що "жертва політичних репресій"..вона душу д'яволу продала..І все ж таки хочеться вірити в нашу Феміду-справдливість буде і Стеценко заберуть з залу суду!
Відповісти
А коли ж вже Гнатюками Феміда займеться??? Це ж ще люди гірше Стеценків!!! Ось би їх всіх на одні нари!!!
Відповісти
Бачила Стеценко Надю на старому ринку-торгує цибулькою.Хоче показати,що не має грошей-думає,що хтось повірить.До речі навіть зачіску відьма зробила.А чоловік її в той час на Світязі з тьолками відпочиває(запрошував баб з Володимира на відпочинок!))А всім розповідає,що йому потрібно "підлікуватися"))) На її суди він не ходить,чекає,коли реально заберуть відьму,хоть з молоденькими поживе(якщо не посадять і його,або ж не пришиють статтю за секс з малолєтніми)
Відповісти
Які новини по Стеценкам? Чула, що Гнатючка коханця завела!
Відповісти
От молодець, Євгенівна видно гарного коханяця завела раз і інститут після стеценківщини відтворює, і новий заклад впроваджує))))) РЕСПЕКТ
Відповісти
Якби то гарногоі молодого, а то старого ще й гроші йому дає!
Відповісти
А Ви ,555, свічку тримали???
Відповісти
Навіть і участь приймав!
Відповісти
А що ж то таки хабарі беруть в інституті? Вже набридло! Треба звертатись в органи! Навчання нульове, тільки гроші давай і можеш на лекції і не ходити!
Відповісти
А що ж то таки хабарі беруть в інституті? Вже набридло! Треба звертатись в органи! Навчання нульове, тільки гроші давай і можеш на лекції і не ходити!
Відповісти
"оля",біотех-нормальний вуз,ти піди краще в технічний чи в СНУ і тоді напишеш що таке беруть..про що пишеш?пройшов рік а нарвану Демьянівну так і не закрили! а як брала!!!!ПРОФІ!!!-Навіть сиріт не шкодувала,на рахунки платили по 2 штуки.налом брала в баксах(причому писала суми на листочках!)а нас,колишніх студентів.і досі визивають в суду(вже котрий раз!!)а де толк? куди дивляться судді?? у неї ж нерухомості в Києві валом!!!да і в Луцьку теж!!як зачитували в суді про її майно-то волоси дибом встали навіть в судді!!!і де справедливість???на її особистих рахунках-тисячі тисяч!!!!і досі не сидить???
Відповісти
Смішні люди........ "Сучара" гроші дерла, а її "кобель" робив вигляд що не знає, і вона ж ЦАЦА. За кордоном уже давно б сиділи обоє, а він то ще й "кукурікав" би в тюрмі.......противно і гидко, що таке безнаказане.
Відповісти
Отаке! Що ми взнали, що з колишніх викладачів що працювали у ЛБІ не працюють і Коришко і юрист Діма, Галя секретарша та ряд інших викладачів, які догоджали Гнатюкам. Залишилась з старожилів Ужвій, РОМАНОВА,та деякі інші.Да вдійсності став ЛБІ МНТУ ну дуже великий вуз. ТІШТЕСЯ! ДОРОГЕНЬКІ ПОКИ Є ЧАС,
Відповісти
Було б дуже добре,щоб викладачі,які спілкуються зі Стеценками пішли б з унівєра.А студенти вже і не знають про цю сім'ю зовсім.Для відьми і проффессорра найстрашніша кара-забуття!А часу у них справді мало-пішов восьмий десяток!!!УРА!!!
Відповісти
07.11.2013 Радісна новина!-День зустрічі з випускниками бувших студентів ЛБІ МНТУ!!! Зустріч відбудеться о 10.00 біля міськрайонного суду в Луцьку! Одне добре залишилось від Стеценко надії-це суд над нею!!!І нам приємно подиивитися на її злу пику і зустрітися зі своїми бувшими однокурсниками! !!
Відповісти
Ну і що там суд? Засудили?
Відповісти
Таку відьму не так просто посадити-вона володіє чорною магією.а нам студентикам прийдеться попоїздити на ці карнавали,а вона сидить як миша і не пи..дить як було завжди.ані чоловік ані діти ані друзі не прийшли її підтримати. сука вона рідкісна і кінець їй
Відповісти
Семен Григорович дійсно вчився не дуже добре.
Відповісти
чого мовчите? Як там Стеценки, Гнатюки!
Відповісти
З Новим роком!
Відповісти
я був студентом лбі 8 років тому там ще була така сука як люда юріївна вислуговувалась пред стеценко чмо але і були дуже хороші вітання від екологів
Відповісти
Чула коледж будуть відкривати! Хто щось чув? Хочу на роботу!
Відповісти
Я знаю хто буде директором!!!
Відповісти
20 ЛЮТОГО 2014р -суд по Стеценко Н. Оголошення для студентів ВВМТК!!!Хто ще не видер у цієї особи свої документи про освіту,про крок м-приходьте в суд!!! Суддя допоможе і заставить її нам їх видати.до неї до дому не їздіть-кричить і робить як завжди кіно.Зустрічаємось в суді!!!
Відповісти
І що там суд? Скільки років дали?
Відповісти
При новій владі ДАЙ БОЖЕ дадуть багато!!!
Відповісти
А СУДЬИ КТО??? Стеценки уже забирают ЛНТУ! Скоро будет власть Стеценков, а Гнатюкам люстрацию и в тюрму!
Відповісти
Проведіть люстрацію над Гнатюками!!!
Відповісти
Не ЛНТУ забирають Стеценки, а ЛБТІ!
Відповісти
Стеценки зараз проходять лікування в Ліпінах...загострення!!!!
Відповісти
Слыхал что Стеценкам отдают институт???
Відповісти
Стеценки в Владимире-Волынском хотят коледж медицинский открыть(на том же месте,что был тот-развалившийся!)))а директором поставить кого-то с Киева(подставного Надежды Стеценко)а приход будут отдавать семье Стеценко!!!! Махинаторы хреновы!!!



Відповісти
Стеценко Г. С. принимает активное участие в АТО!
Відповісти
По моєму, він уже на Майдані зірку героя заробив - як мінімум! Почитаєш його писульки - ридати хочеться.Ніхто не здивується, якщо в черговому літературному "шедеврі" він знову підніме питання патріотизму і пов'яже це зі своєю персоною.
Відповісти
А коли вже по Надійці щось вирішать? Скільки можна чекати! Вже третій рік пішов!
Відповісти
і це правильно зробили....як можна хвалити університети коли там вимагають гроші,знаєш чи незнаєш завжди беруть хабарі...як на мене багато викладачів взагалі не вміють викладати,поприходять по 25-30 років,і вважають себе "РОЗУМНИКАМИ",а потім говорять що студенти самі винні що не хочуть вчити...Та і саме винні в цьому також Міністерство освіти...Так що потрібно всім задуматися над цим...не тільки в університеті чи інституті,чи різні коледжи!!!!!
Відповісти
один із хабарників ще є Панасюк Василь Григорович ( училище культури і мистецтв, м.Луцьк). Мало старому дідові судів по місту, ще далі продовжує "експерементувати" з корупційними схемами
Відповісти
Останні новини
У Луцьку проректора ВУЗу зловили на хабарі 17 тисяч гривень
25 травень, 2012, 09:33