Народний депутат Парасюк пригрозив Яценюку смітником

Народний депутат Парасюк пригрозив Яценюку смітником
Нардеп Володимир Парасюк пообіцяв «притримати» двері Верховної Ради наступним майданівцям.

Про це Володимир Парасюк написав на воїй сторінці у Facebook, - повідомляє Експрес.

"Сьогодні ганебним методом було протиснуто закон про збільшення повноважень для РНБО. Фракція Народного фронту повелась як відверті аферисти, проштовхуючи цей закон із всеможливим порушенням регламенту Верховної Ради. Дуже прикро, що спікер парламенту підтримав цю нечесну гру", - йдеться у повідомленні.

Також народний депутат запевнив, що попереджав політиків, що вони все роблять для того, аби народ знову повстав. І в такому випадку Майдан точно не буде мирний.

"Більшість політиків не розуміють, що за стінами парламенту живуть прості люди. Стосовно прем'єра Яценюка. Таке відчуття, що він або втратив здоровий глузд або ще не усвідомлює, що народ змінився раз і назавжди, і ніколи більше не дозволить зробити із себе дурня", - зазначив Парасюк.

Майданівець впевнений, що Яценюк робить те саме, що і Янукович - "лізе в кишені до простого люду".

"Його закони і ініціативи - це жалюгідна імітація реформ, яка не має нічого спільного із реальними реформами, які так необхідні нашій державі. Боюсь, щоб котрогось дня пану Яценюку «вдячні громадяни» не зробили trash bucket challenge", - написав Володими Парасюк.

Також нардеп додав, що коли люди прийдуть до Ради, щоб "вимести звідти усіх псевдодепутатів, які ніяк не почнуть жити заради України", він з радістю перший відчинить їм двері.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чому депутати від "Самопоміч",комбати нічого не роблять для того,щоб завадити таким вчинкам,невже ми знову помилились,обираючі вже цю злочинну владу?
Відповісти
Ольго,ми не знову і вже помилились.В нас такий менталітет,що постійно ведемось на якісь подачки. Вони ніби чимось дорожчі зараз,коли приманюють,ніж майбутнє життя.Далекоглядних,думаюч-
их,аналізуючих,а попросту РОЗУМНИХ в цій країні дуже мало.Розумні ті,що нас мають за дурнів і впевнені в завтрашньому дні,що знову дурнів приманять.От таке наше життя.Життя різних українців.
Відповісти
Так Ви помилились, як не прикро це звучить!
Відповісти
ми з категорії вічно ошуканих: думаємо тим місцем, де спина втрачає своє значення...
Відповісти
ми цю владу не обирали..вони прийшли завдяки перевороту в державі...а вибори це була формальність......тобто помінялись прізвища бандитів.....і як результат ..народу стало тільки важче...
Відповісти
Останні новини
Народний депутат Парасюк пригрозив Яценюку смітником
25 грудень, 2014, 22:08